Влез

View Full Version : Форумът ви се нуждае от малко ред

Liliyaa
10-12-2007, 12:26
регистрирала съм се в началото на годината в този форум .. от тогава не бях влизала, но вчера онемях като видях на какво е заприличал форумът .. във всеки раздел седят по 300 400 теми, 1/3 от които са напълно ненужни ... абсолютен хаос е ..

според мен трябва д аима правило да се пише ан кирилица .. егати в България сме все пак .. стига с тази mirc култура ..

хубаво е ако се въведе забрана на най-новите потребители да създават теми и да блокират сайта .. имат въпрос , създават тема .. не е мн одачно ... по-добре да има във всеки раздел тема за проблеми за въпроси и там да ги поставят

не знам ... аз лично ще влизам да следя тази тема .. за да дам идеи ако се нуждаете, но е абсуртно да следя хилядите теми на латинеца с един и същ замисъл .. за мен ( а аз съм един от вашите потребители ) това е крайно дразнещо

MindYourMind
10-12-2007, 12:43
На никой не му пука, това е едно от многото места в интернет предназначено за облъчване с тъпота. Ти каква ред и дисциплина толкова искаш не знам.

MostHated
10-12-2007, 12:46
имаш въпрос или некъф проблем питаш и получаваш отговори пускаш темата сейваш си 1 линк и готово! няма какво да търсиш стари теми! оначе баси скучния форум! а пък ти дето само даваш идео хвани се, напеави си свой форум и готово :) :smt006

NightSky
10-12-2007, 13:55
Kato ne ti xaresva ne vlizai :wink: ...
+1

comics
10-12-2007, 14:11
+1
+1 \:D/
i can leave what you want if you give me what i need \:D/ \:D/

didivid
10-12-2007, 14:12
+1
+1 \:D/
i can leave what you want if you give me what i need \:D/ \:D/
+1
Наистина, ако не искаш да си късаш нервите с форума, не влизай, бе! Кой те задължава?

Forslor
10-12-2007, 18:22
регистрирала съм се в началото на годината в този форум .. дъра,дъра,дъра,дъра,дъра,дъ а,дъра,дъра,дъра,дъра,дъра, ъра,дъра,дъра,дъра,дъра....... ...
Още една "нова" юзърка опитва да отвори очите на останалите юзъри (ти си нъмбър уан мойто момичИ )и повлича всички останали нови юзърчета ...нареждат се на влакче и само някой от време на време трябва да се обажда :
-ТУ-ТУ ...пуф-паф
Сега разбирам ,че са нови и не са си правили труда да следят за други подобни теми и т.н , за да не се мели едно и също по трильон начина ...ама не ...като почнат с това +1+1+1+1+1+1+1+1+1 ..... ама всичките с лопат'та и правия бел :!:

LiveFlower
10-12-2007, 20:48
имаш въпрос или некъф проблем питаш и получаваш отговори пускаш темата сейваш си 1 линк и готово! няма какво да търсиш стари теми! оначе баси скучния форум! а пък ти дето само даваш идео хвани се, напеави си свой форум и готово :) :smt006ataka we to4no taka,ti kvo misli6 4e lesno se poddurja li?napravi si i ti da vidi6 togava i togava davai ocenki!!!amaha

teenkopele
10-12-2007, 22:03
Ти откри топлата вода. :lol:

Поразрови се малко из този раздел. :wink: