Влез

View Full Version : може да съм бременна-помогнете ми

emili_rose
10-12-2007, 12:55
Мия приятелка ме посъветва да се обърна към хората във форума, за това се надявам да има кой да ми помогне :? Всъщност незнам дали съм бременна,но сутринта правихме секс с моя приятел,за първи път без презерватив.Той ме убеди че много ще внимава, обаче накрая неможа да се мръдне на време и свърши в мен.От сутринта се 4удя какво да правя и към кой да се обърна.Дали някой има представа каква е възможността да съм бременна и какво да правя,аз съм на 17 и нашите ще ме убият!!!Помогнете ми,моля ви!

PaulCrewe
10-12-2007, 12:56
Postinor Duo

отиваш в аптеката и си купуваш едно такова (около 10 лева е)

2 хапчета - питай 'продавачката' как се пият, ще ти каже... мисля че през 12 часа беше ...

и побързай... щот яко сте се оклепали... трябваше по-рано да питаш :)

MindYourMind
10-12-2007, 12:58
Тъпа курва. :)
Така ти се пада - да се тревожиш !
На нас какво ни пука. :-D
Обърнала си се йкъм грешните хора. :lol:
Както и да е, просто да те вземе че не може да забременнееш за 1 ден.
Чакай резултатите след седмица поне.
Хайде успех и дано са близнаци ! :D

PaulCrewe
10-12-2007, 13:00
Mind, по същия начин става и кат се скъса презерватива. ако никога не си правил секс , понеже само висиш на компа си, и завиждаш на другите - не ги обиждай, ако обичаш ;)

radeto3
10-12-2007, 13:00
олеле,от съвсем скоро се мотая из форума и направо падам какви неща си пишат хората!!!Ти наидтина добре си се подредила,само че Постинор отдавна го няма в производство.аз ти препоръчвам Ескапел,малко по-скъпо е,обаче моя съученичка се измъкна с него.

palomaaa
10-12-2007, 13:02
Postinor Duo

2 хапчета - питай 'продавачката' как се пият, ще ти каже... мисля че през 12 часа беше ...

taka parvo da ti kaja 4e ve4e pustinor duo ne se proizvejda ve4e sigyrno ot godina,na negovo mqsto e eskapelle,to e po-dobar variqnt i deistva 3dena sled gafa,stryva 25-35lv...tai 4e macko,tva e re6enieto,bqgai do aptekata i drygiq pat ne riskyvai

emili_rose
10-12-2007, 13:03
аз се обърнах към форума за помош, а не да ми обяснявате каква съм или не съм,нямам нужда от такива неща.
Какво е това Ескапел

MindYourMind
10-12-2007, 13:04
Mind, по същия начин става и кат се скъса презерватива. ако никога не си правил секс , понеже само висиш на компа си, и завиждаш на другите - не ги обиждай, ако обичаш ;)

Ти па сигурно си приятелката на тая пача :-D
Ебаси, шо па задължително тука да я посъветваш да пише пък и да вземеш да и отговориш.

Не се безпокой, пълня путки и аз. Ама винаги ползвам презервативи ! :-D

PaulCrewe
10-12-2007, 13:05
ми иди в аптеката и питай бре..... сперматозоидите вече до мозъка ти стигнаха...

sexy_angell
postinor duo ve4e gi nqma.sega sa eskapelle i struvat okolo 28 leva.piqt se do 72 4asa sled poloviq akt i ve4e e samo edno hap4e a ne 2.no kolkoto po-barzo gi izpie6 tolkova po-dobre,za6toto ina4e moje i da ne ti pomognat.ako ne iska6 sled 9 meseca da dundurka6 bebe pobarzai.informaciqta mi e na 100% istina.

sladkish_14
олеле,от съвсем скоро се мотая из форума и направо падам какви неща си пишат хората!!!Ти наидтина добре си се подредила,само че Постинор отдавна го няма в производство.аз ти препоръчвам Ескапел,малко по-скъпо е,обаче моя съученичка се измъкна с него.

Mи то форума си е чудесен,просто има такива тъпаци,който няма какво да правят и само обиждат,а другата част от хората тук им е писнало от такива въпроси като на страницата има още 5...Пък и в крайна сметка не сме гинеколози :| И да Постинор,доколкото съм чела вече го няма в производство,затова Ескапел и то по най-бързия начин....

Винаги съм мислила,че не се забременява толко лесно :roll: има хора,който с години до правят и не става,а вие се шашкате от един път изпускане :| И все пак Успех :smt006

viki_nt
10-12-2007, 13:06
TAKA AKO ISKA6 DA ZNAE6 DORI I DA NE BE6E SVUR6IL V TEB PAK IMA VEROQTNOST DA ZABREMENEE6...NO TAKA VI SE PADA...PISNA MI OT BEZMOZU4NI SU6TESTVA KOITO SE EBAT BEZ PREDPAZNI SREDSTVA I POSLE PI6AT POREDNATA TUPA TEMA :twisted: :twisted: E TAKIVA KATO TEBE PRAVQT NELEGALNI ABORTI I POSLE SI TURPQT POSLEDSTVIQTA CQL ZIVOT :x :x

palomaaa
10-12-2007, 13:11
аз се обърнах към форума за помош, а не да ми обяснявате каква съм или не съм,нямам нужда от такива неща.
Какво е това Ескапел
q razgledai postovite mi v taq tema,tam sam obqsnqvala,kato na malumni,kakvo e tova eskapelle http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134588&postdays=0&postorder=asc&start=45

PaulCrewe
както може да се забременее от 10000 опита, така може и от веднъж.... четете повечко... :>

що така да й се пада ? предполагам, че никога не си имал/а дълготрайна връзка, но почти всяка нормална връзка е така ... в определен момент, когато си имат достатъчно доверие.. не е нужно всеки път да дават пари за презервативи, стига да ЗНАЯТ какво вършат ....

що така да й се пада ? що да е тъпа ? е да, може и така да се каже, щото трябва преди да правиш определен тип секс, да почетеш или да се поинтересуваш малко за подробностите .....

но кой е по-тъпия, тоя дет тича за ескапел щот сгафил в секса, или тоя дет за целия му живот, най-близкия партньор ще му е компютъра ? а? май не е тя тъпата :D

radeto3
Ами, доколкото съм запозната покрай нея, Ескапел е за спешни случаи като твоя-спешна контрацепция.Това е хапче, което се пие веднъж до 3 дена след случката и така ти решава проблема.Ама моята съученичка пи 2 защото първото го повърна и трябваше второ.

MindYourMind
10-12-2007, 13:18
както може да се забременее от 10000 опита, така може и от веднъж.... четете повечко... :>

що така да й се пада ? предполагам, че никога не си имал/а дълготрайна връзка, но почти всяка нормална връзка е така ... в определен момент, когато си имат достатъчно доверие.. не е нужно всеки път да дават пари за презервативи, стига да ЗНАЯТ какво вършат ....

що така да й се пада ? що да е тъпа ? е да, може и така да се каже, щото трябва преди да правиш определен тип секс, да почетеш или да се поинтересуваш малко за подробностите .....

но кой е по-тъпия, тоя дет тича за ескапел щот сгафил в секса, или тоя дет за целия му живот, най-близкия партньор ще му е компютъра ? а? май не е тя тъпата :D

Просто ме дразнят индивиди, които в таква ранна възраст изпад в умствена ретардация като авторката например. Пада и се, защото няма никаква отговорност за себе си, пича си е начесал патката и дори не я е потърсил, за да и даде съвет какво да прави, а тя се е разпищяла и вместо сама да проучи се оплаква на 13-16 годишните пишлемета от този форум. Аз щастие и пожелах, какво по-хубаво от това да има близнаци. :-D

Какво е това Ескапел

Такова за уросяване на паметта в критични ситуации. Помага при невроза, безсъние и тъопата. При теб трябва да се приеме в големи дози. :-D

emili_rose
10-12-2007, 13:25
Палома,благодаря ти за информацията. Мисля че там наистина сте помогнали на момичето.Аз се надявам това хапче и на мен да ми помогне.А пък ако се сетя друго да питам ще питам аптекарката!Предполагам че тя ще е по-приветлива от хората в този форум!

MindYourMind
10-12-2007, 13:26
Палома,благодаря ти за информацията. Мисля че там наистина сте помогнали на момичето.Аз се надявам това хапче и на мен да ми помогне.А пък ако се сетя друго да питам ще питам аптекарката!Предполагам че тя ще е по-приветлива от хората в този форум!

Сполай ! Детеубийца ! :smt010 :smt013 :evil:

radeto3
10-12-2007, 13:29
ей,ама верно си много гадна...простооо,нямам думи.По-добре е наистина да отиде в аптеката и там да пита!
В този ред на мисли някой чу ли новата песен на Устата-пеел за Ескапел,представяте ли си

evilkaAaAa
10-12-2007, 13:43
Какво е това Ескапел

ескапел мила моя е хапче за спешна контрацепция, което се приема в случай като твоя. :wink: можеш да го вземеш в размките на първите 72 часа от РИСКОВИЯ полов акт, а тъй като при тебе те още не са минали :arrow: бягай в аптеката :!:

PerfectByNature
10-12-2007, 13:44
predi mesec i az bqx kato tebe za tva si vzex escapel struva 25lv i e nai dobre da go izpie6 do 12h sled akta (togava sus sig deistva) ne 4e sled tova nqma ... no kolkoto po rano tolkova po dobre za tebe tei 4e ne se 4udi a zaminavai ... 6toto i az sum na 17 i znam kvo ti e :) moq suvet e da kupuva6 xap4e a ne da se 4udi6 i go pii nqma ni6to stra6no ;)

radeto3
10-12-2007, 13:50
ох, не виждате ли че отиде за хапче,онази мъдрата с мигащите очи се постара да я изгони.дано да се върне и да каже дали е намерила.
Явно никой не е чувал новата песен на Устата

Lea
10-12-2007, 13:54
Omg... не изчетох всичко постове, но като прочетох първият отговор и ми си досмя..
Вече има само ескапеле... И е хубаво да си го изясните това, защото е малко смешно, като вметнете някоя подобна глупост.
Спокойно, миличка, вземи си ЕСКАПЕЛЕ!!!
Има го във всяка аптека и се продава без рецепта!

tan4entse
10-12-2007, 13:55
ей, и тук ли такъв проблем има....да бе чух че има нова песен и онзи ден на рождения си ден я е представил -пее за гафовете в секса и за ескапел,била яка

Lea
10-12-2007, 13:56
О, да... четох още.
MindYourMind, супер зле си, защото и ти явно не знаеш, че ескапеле не е хапче за аборт.
то не прекъсва развитието на плода, ами предотвратява започването му, което са две съвсем различни неща....

А за устата- ДА! Нямам търпение да гледам новия му клип.... :D

emili_rose
10-12-2007, 13:59
виждам че тук се е завъртяла друга тема.Аз си купих Ескапел,аптекарката бе6е много мила ими обясни кое как...сега ще изпия хапчето и се надявам че няма да има никакви странични ефекти, и най-вече че ако има някакви заченки на бременност в мен ще ги прекъсне!Благодаря ви за помоща

MindYourMind
10-12-2007, 14:01
виждам че тук се е завъртяла друга тема.Аз си купих Ескапел,аптекарката бе6е много мила ими обясни кое как...сега ще изпия хапчето и се надявам че няма да има никакви странични ефекти, и най-вече че ако има някакви заченки на бременност в мен ще ги прекъсне!Благодаря ви за помоща

Мерси, пак ще ти помогнем.

Ако има странични ефекти просъто и неочакван обрат, помоли просто приятеля ти да ти забие един юмрук в корема. Пак върши работа. :D

radeto3
10-12-2007, 14:03
ей,браво,момиче,ми споко то както си пише и там-какво беше може само да ти се догади или да ти се поразмести цикъла, ама ще кажеш че си настинала и готово,на фона на това да кажеш че си бременна си е нищо работа.

и аз нямам търпение да видя клипа и да чуя песента,мисля че трябва да има и други изпълнители които да възпяват тези продукти,защото наистина явно хората не винаги знаят какво да правят.

tan4entse
10-12-2007, 14:07
Оооо, браво Mind...,много си остроумна,направо незнам откъде ти никнат тези идеи, просто ние можем да ти завидим на ъкъла, добре че отдавна сме излезнали от децката градина и няма начин да те засечем.

Това представяне е било голямо шоу, там нали е празнувал и рд-то си и е вдигнал голям купон.Да наистина е добър метод за разпространение на хапчето и наистина младите моми4ата трябва да го знаят!!!Съгласна съм

swords1010
10-12-2007, 14:09
Postinor Duo

Постинор дуо не се произвежда! До авторката: колкото и да не искам да го кажа...пий ескапел!!!

MindYourMind
10-12-2007, 14:11
Оооо, браво Mind...,много си остроумна,направо незнам откъде ти никнат тези идеи, просто ние можем да ти завидим на ъкъла, добре че отдавна сме излезнали от децката градина и няма начин да те засечем.

Това представяне е било голямо шоу, там нали е празнувал и рд-то си и е вдигнал голям купон.Да наистина е добър метод за разпространение на хапчето и наистина младите моми4ата трябва да го знаят!!!Съгласна съм

Мерси, мерси, приемам всякакви адмирации. :-D

Lea
10-12-2007, 14:15
MindYourMind, дано ги приемаш и на различни места, защото ако не- то тогава последствията от пожеланията ми, ще ти дойдат изненадващи.

А до авторката...
Наистина като се пие хапчето няма поводи за притеснение, после за да си сиг. че всичко е наред, можеш да си направиш тест за бременност (за най- сиг. две седмици след рисковия акт), а ако не те е страх, срам или кактово ще го наречеш ( извинението) ... можеш да идеш и на лекар за всеки случай.

emili_rose
10-12-2007, 14:24
ами, да аз изпих едно и сега просто ще чакам да видя дали нещо ще се случи а другата семица ще си направя тест,дано доживея до тогава, че много съм се притеснила

Pliushi
10-12-2007, 14:43
Nabliudavam toq forum mn predi da se regna tuk i si mislq i se 4udq i nz si oshte kvo ta ne razbrah ... kaji mi ti skypa mi avtorke mislish li 4e tva e pyrvata tema po tozi vypros ... na 17 mislq 4e ne trqbva da puskash temi4ki kato onezi 12-13 godishnite deto priqtelqt im e svyrshil v ustata i te se 4udqt dali sa bremenni ... obrazovaite se malko predi da pravite sex.... mn mi e interesno zashto pitash forumcite... kakvo razli4no osven da piesh hapche o4akvash da ti kajem ??? ... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Dark_Angel_F
10-12-2007, 18:05
Ами недей гада а отиди до аптеката и си купи Ескапеле ( около 30 лева е ).

Poisonuos
10-12-2007, 20:11
И аз съм на тоя принцип по прицип :) ама от няколко дни чета информация за тая предеякулационна течност,в която също има сперматозоиди,
Така че вече и аз не знам.ти мислиш ли че ако няма сперма може да забременее?

BaiboCo
10-12-2007, 21:05
Дай детето на дом за цигани

hilaRy___
10-13-2007, 08:07
tichai d0 aptekata i si zemi ot oniq hapocheta det0 sa d0 72 h ... i az imah taky problem s moq priqtel pri nas stana shtoto bqhme piqni hubavoto e che pomnehme kf0 e stanal0 ...ak0 te int kolko strufat tiq deto si gi zeh az 28 lv bqha :}

hilaRy___
10-13-2007, 08:11
Postinor Duo

xhahxhahxa tfa veche ne se pr0izvejda xhahxahha ima sam0 eskapele ili neshtu tk0fa beshe i e 28 kinta pone iuni mesec beshe t0lk0 ....
am i hapchet0 e sam0 edn0 ...