View Full Version : Черни точки..:(
sladuranka_17
10-12-2007, 15:59
Хора кажете ми някаква рецепта за черни точки.Някакъв крем или нещо по бабешки незнам... :-k (съжалявам ако има др. такава тема)
Преместена
ramaiana
Sweet__baby
10-12-2007, 16:06
Черните точки попринцип едвам се махат...понякога - не. Пробвай със Garnier Pure... или на Регал има едни кремчета със скраб вътре и всеки ден си триеш лицето внимателно ии така...постепенно изчезват и след няколко дена пак се появяват... не могат да се махнат и повече да не се появят.... :smt011
sladuranka_17
10-12-2007, 16:37
ясно :wink:
Пробвай с Clean&Clear. Aз го ползвам и съм много доволна :wink:.
mmm AVON има доста добри предложения там в сектор проблемна кожа.. съжалявам че сега не е в мен каталога и не мога да ти дам точни наименования... :-k
palomaaa
10-12-2007, 18:56
zna4i ima dva varianta-1-otiva6 na kozmetik,pravqt ti parna banq i xubavo te nastiskat,malko boli,no mnogo xubavo ti se iz4istva liceto
2-otiva6 na dermatolog i ti isledva liceto i ti opredelq s kakvo da si tretira6 liceto,na men mi predpisaxa edin antibiotik,ednin krem na spirtna osnova(za sytrinta) i krem-skinoren (za ve4erta)....polzvax gi 1 sedmica i pove4e ne mi se poqvi ni6to,nito papka,nito tran4e,nito 4erna to4ka
Sweet__baby
10-12-2007, 19:34
Пробвай с Clean&Clear. Aз го ползвам и съм много доволна :wink:. Наистина ли помага....? :roll: :?:
foreverr
10-12-2007, 19:41
ами гел против черни точки на Clen & clear - около 7-8 лева е-трябва да се миеш с него 1 път дневно и ще се махнат-сигурна сим-но ако спреш да се миеш май-ще се появят пак-но наистина съм сигурна, че докато се миеш с него няма да имаш черни точки!
Sweet__baby
10-12-2007, 19:54
ами гел против черни точки на Clen & clear - около 7-8 лева е-трябва да се миеш с него 1 път дневно и ще се махнат-сигурна сим-но ако спреш да се миеш май-ще се появят пак-но наистина съм сигурна, че докато се миеш с него няма да имаш черни точки! Логично, че ако не се маже ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ПАК! :smt019
kalpazanka
10-13-2007, 07:05
Ексфолиак крем+гел! Струва около 35 лв и се купува от аптеки "Санита". Предимството му е, че към него кожата не привиква, както е например при "Скинорен", защото "Ексфолиак" не е лекарство. Две години си го ползвам и проблеми нямам. :D
Има доста такива теми в раэдела эа коэметика и диети.
Съветвам те да си купиш Garnier pure 3 in 1!Аэ съм доволна от него.
hot_baby
10-14-2007, 11:04
Има доста такива теми в раэдела эа коэметика и диети.
Съветвам те да си купиш Garnier pure 3 in 1!Аэ съм доволна от него.
+1 \:D/
ouT-oF(coNtr0L)
10-14-2007, 12:35
В момента имам същия проблем.Използвам козметиката на Clean&Clear и значително намаляват тея черни точки :wink: