PDA

View Full Version : Прескачане на една година ?!?!

mimito_16
10-12-2007, 16:22
Как може да стане .... сега сам 9 клас искам да мина направо в 11...като естествено си взема материала за 1 година напред,някой може ли да ми обясни каква е процедурата.... За сега няма да изтъквам причините....просто моля някой ако има някаква информация,или опит в изпускането на 1 година да ми пише:))))).....Благодаря предварително!

lollipopka
10-12-2007, 16:37
Ами аз имах една такава идея преди две години. Поразпитах една учитека и тя ми каза че би ми било много трудно, още повече че в 10 клас материалът си е тежичък. Мисля че подаваш молба, която трябва да се обсъди на съвет. Ако ти разрешат продължаваш да си ходиш редовно на училище за 9 клас а за 10 (който всъчност искаш да учиш сама) се водиш частна ученичка май. Учиш си сама материала, имаш право да посещаваш часовете на десетокласниците без да те изпитват, без отсъствия и така. Има 3 изпитни сесии, януари, юни и септември. Явяваш се на тях и държиш изпити по предметите. Надявам се да съм ти помогнала ;) не съм напълно сигурна дали е така, но можеш да попиташ учител в училището ти.

mimito_16
10-12-2007, 16:46
Благодаря ти много за информацията,напълно ми е ясно че ще е много трудно,но наистина съм се решила да го направя,ако зависи само от това да науча материала....хм изглежда дори лесно,дано да е така както казваш.Даже и да не стане нищо не губя да опитам нали?:))))))

thefreak
10-12-2007, 17:31
Няма как да стане.

tequila
10-12-2007, 17:40
Няма как да стане.
има как и по горе е обяснено ...

ramaiana
10-12-2007, 17:49
Да,може.Учиш си на частно,после караш подобие на поправителен изпит и ако го изкараш-минаваш.
Но...наистина е трудно.Въпреки,че учителите ти дават темите които трябва да научиш. 8-[

lollipopka
10-12-2007, 20:04
Няма защо ;)
Знаеш ли, аз също казвам че ми се вижда много лесно ако става дума само за учене на материал. Защото също искам да завърша колкото мога по- бързо. В момента разглеждам възможността за така наречените Distant courses. Искам да уча в английски колеж от България или Кипър (зависи), защото бях в Англия и беше доста трудно засега за мен. Разпитах за тях но все пак ми се иска да го обсъдя с хора на моята възраст :) та исках да кажа че и за мен ако ученето е проблема само няма значение, ще направя всичко възможно. Само си помисли добре преди да започнеш и успех ;)

thefreak
10-12-2007, 21:01
Няма как да стане.
Не исках да кажа, че няма начин, а че няма как да стане ^^.

tequila
10-12-2007, 21:30
Няма как да стане.
Не исках да кажа, че няма начин, а че няма как да стане ^^.
защо си мислиш , че няма как да стане ?