View Full Version : какво мислите
Правих секс ,но нямах голямо желание.Виждам се от време на време с един приятел,който е на 25 а аз съм на 16..той все ми твърди че не му е за секс а просто му е приятно с мен,ама аз все още не съм убедена в това.Както и да е,тая вечер се видяхме,нямах желание за секс,легнах на леглото,той дойде и почна да ме целува,дадох му се но не стана ,каза трябва да имаш желание за да стане,след 10 мин си облякох якето да си ходя при което той ме бутна на леглото и ми сабу дънките,изчукахме се ,аз исках да си ходя и почнах да се дърпам едва ли не го ритах..казах му махай се от мен,облякох се и той докато беше в банята си тръгнах ..по пътя ме настигна с колаата и вика обидил ли ме е нещо казах му престани да караш по мен и ме остави.. Мисля да му отговарям на обажданията му вече,той едва ли не,не ме изнасили...Вие кво мислите за случая?
6te zbarka6 jestoko ako prodaljava6 da se vijda6 s tozi 4ovek.Spri se navreme dokato moje6,za6toto posle mnogo trudno 6te se izmakne6 ot tazi rabota!prosto ne se zanimavai s tolkova golemi hora.A si hvani nqkoi pi4 gore dolu kolkoto teb i badi 6tastliva.Ne ti li se iska nqkoi da te obi4a istinski i da e steb zaradi samata teb,a ne za da se zabavlqva steb samo!Tva e koeto 6te ti kaja. ;-)
swords1010
10-12-2007, 22:51
Забрави го!!! Такава връзка е безсмислена! Ако наистина те е изнасили, обърни се към съответните институции!
swords1010
10-12-2007, 23:00
Забрави го!!! Такава връзка е безсмислена! Ако наистина те е изнасили, обърни се към съответните институции!
Например?
Полиция, Държавна агенция за закрила на детето или просто да погледне тук: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 !!!
PaulCrewe
10-12-2007, 23:06
е то тва на всички ни се е случвало...... да искаме да го направим с гаджето понякога, когато много ни се иска, па тя нещо не е на кеф..... ама малцина са го правили.
кажи му (най добре по телефона или през нета) че не го имаш за гадже и нямаш намерение да търпиш такова отношение. ако иска нещо повече, да се потруди.
И да. НАРАНИЛ те е. ако е твърде тъп, че не се е сетил сам, значи.... наистина е тъп.
а тия глупости с полициите....нема да ви коментирам...... ебахти и съветите......тва трябва да го направи с случай че продължи да я тормози, ако тя реши да му бие шута :> иначе то цяла България е за съдене ако треа се опрем до закони и правила, и отношение......ама дали ше ги осъдят , ъ? ше осъдят, дръжки, много филми сте гледали за али макбийл :>
PaulCrewe
10-12-2007, 23:10
именно... да стане за смях най много .... то си трябват по-солидни доказателства ..... иначе оня в съда може да го изкара и че тя нарочно лъже.... щот нит има наранявания от него, нит нищо... не можеш да осъдиш някого за тва че си отишла в тях (по собствено желание (!) ), чукали сте се и сте си тръгнали благополучно (!).... нема такъв филм просто, ....
swords1010
10-12-2007, 23:20
Например?
Полиция, Държавна агенция за закрила на детето или просто да погледне тук: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 !!!
А дали наистина ще и помогнат... т'ва е друг въпрос
Това им е работата! Не случйно ги има! Ако наистина е била изнасилена (тоест случилото се да отговаря на критериите от чл.152 от НК), може да се обърне към тях!
PaulCrewe
10-12-2007, 23:23
и как ше докаже че е изнасилена бре човек ?!?!
тя сама написа - "изчукахме се" , ако не забелязваш.
кво, ше влезе в полицията, ще каже - е тоя ме изнасили и полицаите ще си кажат - "готово, ей ся ше го фанем и тикнем доживотна, нема нужда от разследване", ли ?! то тей става, да знаеш ......от 10 години се занимавам с такива дела, знам кво е
че то тей ако могат всекиго да тикнат........ :)
swords1010
10-12-2007, 23:27
и как ше докаже че е изнасилена бре човек ?!?!
тя сама написа - "изчукахме се" , ако не забелязваш.
кво, ше влезе в полицията, ще каже - е тоя ме изнасили и полицаите ще си кажат - "готово, ей ся ше го фанем и тикнем доживотна, нема нужда от разследване", ли ?!
че то тей ако могат всекиго да тикнат........ :)
Прави се медицинска експертиза!!! Но наистина има случаи, в които не може да се докаже дадена вина!
swords1010
10-12-2007, 23:29
Например?
А дали наистина ще и помогнат... т'ва е друг въпрос
Това им е работата! Не случйно ги има! Ако наистина е била изнасилена (тоест случилото се да отговаря на критериите от чл.152 от НК), може да се обърне към тях!
Те там не са от най-работливите, пък и реално той не я е изнасилил... може в крайна сметка дори той да я осъди за клевета... така че...
Ааа виж, аз 2 пъти написах- само ако наистина я е изнасилил! Но както казах може да бъде трудно да докаже вината му!
PaulCrewe
10-12-2007, 23:32
при медицинска експертиза, какво ? ше разберат че са прайли секс, по взаимно съгласие.
за изнасилване - треа има наранявания. или свидетели другия вариант. изнасилването да не е нежна любовна игра бре :) ?!
дори не е и малолетна, че да го осъдят. тия работи със съдилищата само в Али Макбийл можете да ги гледате бре хора....... съдилищата са за сериозни работи. знаеш ли по колко души на ден го обяснявам това .... идат да се съдят едва ли не щот им дишат от въздуха ... епа би мааму, не е наказуемо да дишаш все още :>
swords1010
10-12-2007, 23:45
при медицинска експертиза, какво ? ше разберат че са прайли секс, по взаимно съгласие.
за изнасилване - треа има наранявания. или свидетели другия вариант. изнасилването да не е нежна любовна игра бре :) ?!
дори не е и малолетна, че да го осъдят. тия работи със съдилищата само в Али Макбийл можете да ги гледате бре хора....... съдилищата са за сериозни работи. знаеш ли по колко души на ден го обяснявам това .... идат да се съдят едва ли не щот им дишат от въздуха ... епа би мааму, не е наказуемо да дишаш все още :>
Ще се потретя: наистина би било трудно да се докаже вината му! Какво общо имат годините с изнасилването. Какво като не е малолетна, нима не може да бъде изнасилена?
The^SweeTesT^Thing
10-12-2007, 23:46
spored men temata ne e ot "nai-serioznite" v smisal struva mi se ebavka..ama znae li 4oek:P
PaulCrewe
10-12-2007, 23:53
swords1010, не ми хвана изобщо мисълта.
казах 2 неща - НЕ МОЖЕ да бъде осъдена за изнасилване. нема такова нещо като доброволно изнасилване ( а в случая е нещо такова ... поне друго НЕ МОЖЕ да се докаже)
второто за което може да се хване е секс с малолетна, той е наказуем по закон. ама тя не е, следователно не важи.
ебати... цитираш законите на предната страница, а тука се изложи ... епааааааа... хах :D
The^SweeTesT^Thing, и аз така мисля ;) как така го е ритала и е избягала докат бил в банята... хахаха.... ебахти... се едно да те отвлекат и ти да избягаш докат се къпят...... не звучи ли прекалено смешно... :>
swords1010
10-13-2007, 00:01
swords1010, не ми хвана изобщо мисълта.
казах 2 неща - НЕ МОЖЕ да бъде осъдена за изнасилване. нема такова нещо като доброволно изнасилване ( а в случая е нещо такова ... поне друго НЕ МОЖЕ да се докаже)
второто за което може да се хване е секс с малолетна, той е наказуем по закон. ама тя не е, следователно не важи.
ебати... цитираш законите на предната страница, а тука се изложи ... епааааааа... хах :D
The^SweeTesT^Thing, и аз така мисля ;) как така го е ритала и е избягала докат бил в банята... хахаха.... ебахти... се едно да те отвлекат и ти да избягаш докат се къпят...... не звучи ли прекалено смешно... :>
Хайде, добре: не може да докаже,че е била изнасилена при положение, че преди това доброволно е правила секс с него (доволен?)! Познавам законите и знам за какво може да се хване (не е нужно да ми обясняваш!), наистина в случая почти за нищо! Дано си доволен, че ми се спи и незнам какво говоря (то май си личи)!
PaulCrewe
10-13-2007, 00:02
хехе, доволен съм, поне хубав спор се получи :Р :mrgreen: :P :P
swords1010
10-13-2007, 00:05
хехе, доволен съм, поне хубав спор се получи :Р :mrgreen: :P :P
Ами аз по инерция (май на момента не осмислих добре ситуацията, все пак е 3 часа) я посъветвах да се обърне към конкретните институции, попитаха ме кои са и така стигнахме до тук! :-D
PaulCrewe
10-13-2007, 00:07
абе правеше си майтапа тя.... не мое да е толкоз куха, повярвай ;). нелогично е да може да взима такива решения как да се махне от него и т.н., да знае кво точно иска от него (само секс), а пък да пита прости работи... аре ве... приятно ми е, Мавриков.... :smt005 :smt005 :smt005
EMI TOI E DOSTA PO GOLQM OT TEBE ,MOJE BI TRQBVA DA SPRE6 DA SE VIZDA6 S NEGO [-X [-X [-X
Kras4eto_lp
10-13-2007, 18:49
Зарежи го тоя...кажи му че не искаш да продължавате да се виждате.Такъв мъж не ти трябва :roll:
momchence_89
10-13-2007, 19:25
hem se puskash pak toy vineven.. kakvo da komentiram prosto nqma kakvo... Nishto ne mislq...
hilaRy___
10-13-2007, 20:04
ujaS napra0 zabravi che sashtestfuva t0zi...
sapphirr
10-13-2007, 21:14
Правих секс ,но нямах голямо желание.Виждам се от време на време с един приятел,който е на 25 а аз съм на 16..той все ми твърди че не му е за секс а просто му е приятно с мен,ама аз все още не съм убедена в това.Както и да е,тая вечер се видяхме,нямах желание за секс,легнах на леглото,той дойде и почна да ме целува,дадох му се но не стана ,каза трябва да имаш желание за да стане,след 10 мин си облякох якето да си ходя при което той ме бутна на леглото и ми сабу дънките,изчукахме се ,аз исках да си ходя и почнах да се дърпам едва ли не го ритах..казах му махай се от мен,облякох се и той докато беше в банята си тръгнах ..по пътя ме настигна с колаата и вика обидил ли ме е нещо казах му престани да караш по мен и ме остави.. Мисля да му отговарям на обажданията му вече,той едва ли не,не ме изнасили...Вие кво мислите за случая?
мисля,4е това по4ти си е било изнасилване...срам за тоя нещастник :smt075
ама и ти имаш вина (и то не малка )като не си готова какво правиш там изобщо и то СЪС 25 ГОДИШНИЯ...мислете преди да свършите простотията.ина4е няма смисъл да я носите тая кофа на раменете си!
Ма ти си много тъпа ма изнасилил те е.... ти му си се дала после той те е изнасили виж как стават грешките!!! ей деца нямате спирачки ... бахти пиклата на 16 години. Ако баща ти знае ,че правиш секс ще те постриже гола глава не се прави на много голяма щото си пълен хаус!
bloodranger
10-14-2007, 00:14
разбира се изнасил я бил,ами ако 10-тина пъти ти кажат "боли ме главата ,мили4ко" ти няма ли да го даваш хард а #-o [-( =;
bloodranger
10-14-2007, 00:15
разбира се изнасил я бил,ами ако 10-тина пъти ти кажат "боли ме главата ,мили4ко" ти няма ли да го даваш хард а #-o [-( =;