Влез

View Full Version : за противозачатъчните

bebeto91
10-12-2007, 21:17
Здр преди малко писах една тема и съм мн благодарна че ме оспокоихте че доста трудно може да съм бременна само че искам да питам още някои неща за хапчетата(противозачатъчн Регулон,взимам от 5 месеца):
1: Може ли от тях да ми пораснат гърдите
2:Може ли от тях в цикъла да имам съсиреци,преди нямах
3:Какво може и какво не може (алкохол) да се пие с тях
Помогнете ми моля ви да знм какво да очаквам се пак

Water_lili
10-12-2007, 21:24
ми не знам как е точно при тези противозачатъчни,но по принцип за гърдите ако не се лъжа зависи колко хормони садържат самите хапчета всички имат различни странични ефекти, относно съсиреците аз имах и преди да почна да пия противозачатъчни, а по принцип всякакви таблетки е най добре да се приемат с вода което не би трябвало да означава обаче че не може да пиеш алкохол после,все пак това не са антибиотици, и стига да не поварнеш след това от препиване :smt017

gazarka
10-12-2007, 21:36
moje6 da pie6 alkohol,samo trabva da vnimava6 da ne povra6ta6.edva li rastat gardite ot tqh.na kolko godini si za d apie6 prostivoza4atu4ni?i ginekolog li ti gi predpisa,za6toto za mladi momi4eta nai-dobri sa jasmin a i ot tqh ne se napulnqva

LuCiFersAngeL
10-12-2007, 21:46
И аз пия Регулон и до сега не съм имала проблеми с тях. Но нито гърдите ми са пораснали, нито съм напълняла, защото са ниско дозирани :wink: За съсиреците... и на мен ми се е случвало, но последните месеци ми е много слабо и изобщо нямам съсиреци. Иначе не мисля, че са повод за притеснение :smt017 Колкото до алкохола, внимавай само да не препиеш и да повръщаш, защото в листовката пишеше, че им се губел ефекта и трябвало 7 дни да се предпазвате по друг начин, но това не ми се е случвало и не мога да кажа нищо.

The^SweeTesT^Thing
10-12-2007, 23:25
И аз взимам Регулон от 2 месеца.Ам не знам за алкохола,но понеже знам че им намаля действието не пия :( е не е голяма загуба.В момента съм в 3тия ден от седемдневната пауза и очаквам да ми дойде-Дано де!За съсиреците мога да кажа че не са от хапчетата.За растежа на гърдите като гледам коите не са пораснали така че не очаквай мн мн резултати.

аз обаче имам един въпрос и понеже да не пиша нова тема..: Вярно ли отчита тест за бременност при употребата на противозачатъчни????

PaulCrewe
10-12-2007, 23:34
те добре ти говорят от опит - много полезна информация е.

ама ще ти кажа и едно друго нещо да свършиш. което трябва да правиш с всички продукти които взимаш и имаш съмнения подобни.

прочети ко пише по опаковката, инструкциите и т.н. не малко неща пише ! :)

bebeto91
10-13-2007, 19:09
мерси мн за отговорите,на листофката пише че може да има тейест или напрежение или болки в гърдите и четох тука някаде че на ено момиче пак от Регулон са му се уплатнили и уголемили леко гърдите,то при мен не е мн ма все пак има нещо и понякога болят малко(или много) явно при всеки е индивидуално.а за тестовете,да,отчита вярно на листофката си го пише тва