View Full Version : Момчета,какво би ви впечетлило
Эдравейте.
Та темата е основно эа момчетата,но естествено и момичета ако желаят могат да напишат нещо :-D Момчета,кое в държанието на едно момиче може да ви направи впечетление :?: Само моля ви не пишете отговори като циците,цупето и тн,става дума эа държанието ,абеее не эа фиэиката :lol: Айде :-D
да не отказва :oops:
:lol: :lol: :lol:
ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni;)
kак се държи - не смао с тея които е приятелка а и стея които не са толкова добри( или въобще не са ) - да не е отмъстителнаа , треа да е мила и малко похотлива ;) да имааа огън
kак се държи - не смао с тея които е приятелка а и стея които не са толкова добри( или въобще не са ) - да не е отмъстителнаа , треа да е мила и малко похотлива ;) да имааа огънтрябва да е страстна и да има плам :twisted:
thefreak
10-12-2007, 22:17
Эдравейте.
Та темата е основно эа момчетата,но естествено и момичета ако желаят могат да напишат нещо :-D Момчета,кое в държанието на едно момиче може да ви направи впечетление :?: Само моля ви не пишете отговори като циците,цупето и тн,става дума эа държанието ,абеее не эа фиэиката :lol: Айде :-D
Да НЕ ме изнерви с нещо. Би ми направило огромно впечатление.
x-PeRiMenT
10-12-2007, 23:12
И ние искаме същите неща като вас. Какво мислите - че след като имаме един крайник в повече мозъците и сърцата не са ни еднакви? Момичето трябва да е мило, лъчезарно, да проявява разбиране и да умее да слуша, а не някоя тип 'Виж ква марка ми е чантата' или 'Къв си ти да говориш с мен'.
zavisi kakvo mom4e si tyrsi6...
no "bezpomo6tnite" momi4eta imat mnogo po-golqmo predimstvo ot my6karanite koito se spravqt s vsi4ko...
4estno kazano az predpo4itam kogato momi4eto ima nujda ot mene da i pomogna ne6to (ne slu4aino q otglejdam taq ryka da e 40+ sm 8) ) a i v pove4eto slu4ai tezi momi4eta sa dosta sry4ni i pohvatni :-D
GregoryHouse
10-13-2007, 04:47
1во Да не е мрънкало
2ро Да има нещо на врия етаж
3то да е малко "откачена" :-D
Эдравейте.
харесвам момичета които не се лигавят за да се правят на интересни а просто да бъдат самите себе си.....да отвръщат на уважението и вниманието което им се оказва подобавашто....
hilaRy___
10-13-2007, 07:40
мak0 mi majlet0 mi misli che ch0veka d0 neg0 ne trq g0 qd0sfa i nerfira neznam kak oshte me tyrpi ...sht0t0 ak0 ne stane moito stafa treta sfet0vna :D nie jinite obichame da stafa kf0t0 nie kajeme :P
Да е секси, да е мила, винаги усмихната и винаги готова за забавление. :roll:
blahblahblah
10-13-2007, 11:05
Да е скромна и добра и да не се прави на недостъпна. Да бъде искрена. :)
Ми нека за почнем от това че не искам да ми мрънкя за всичко и да се лигави ! След това като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам ! Не искам да ме командори или да ми казва къде да ходя и кво да правя !
Тва е общо взето - :)
`Death`Whore``
10-13-2007, 11:07
ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni;)
Мда, който всеки ден е с различен, знае на какъв да се прави, за да ги лъже.
като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам !
Добре, де, нужно ли е въпросът "С кого излизаш" да е мрънкане, пищене и навлизане в личното пространство? Аз винаги питам просто за да знам, а понякога и просто съм любопитна, 'баси. Не мрънкам да ме взема, разбира се, ние принципно се виждаме с приятелите си сами.
като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам !
Добре, де, нужно ли е въпросът "С кого излизаш" да е мрънкане, пищене и навлизане в личното пространство? Аз винаги питам просто за да знам, а понякога и просто съм любопитна, 'баси. Не мрънкам да ме взема, разбира се, ние принципно се виждаме с приятелите си сами.
+13
Ми например излизаме с приятели да играем на билярд-телефонът звъни - отговарям че ще излизам с приятели.. и се почва
Къде..с кой..кои точно...защо...в колко...или... :shock: мразя така :-s
`Death`Whore``
10-13-2007, 11:59
Да, де, това е гадно, но ако просто попита с кого си /може да попита и за да предаде поздрави/, не мисля, че е толкова досадно...макар че аз съм досада понякога...
FireSweet
10-13-2007, 12:10
Li4no az sum se otkazala na moq da go pitam kade e,s kogo e za6toto znam 4e mu e napriqtno,za tova kogato re6a da mu zvunna go pitam ne "Kade si?" ami "Kakvo pravi6" i toi ako re6i 6te mi kaje kade e.Vqrno e su6to taka 4e to4nostta e edno ot ne6tata koito naistina privliza mom4etata,ma to kato se zamisli6 i momi4etata su6to haresvat tova ka4estvo.Spred men oba4e nai-golemite vragova na edna vurzka za lujata i nedoverieto.Kolkoto i lubov da ima provolira li se nedoverieto u drugiq vruzkata moje da priklu4i.
[quote=gazarka]ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni;)
oh nqma6 li si druga rabota osven da se zaqjda6 s men?! :smt019 adski si glupava,ne razbira6 li 4e ne iskam da me spomenava6.ti osven da se zaqjda6 znae6 li drugo?
lesstats
10-13-2007, 15:10
да се усмихва постоянно :)
BWald0rf
10-13-2007, 15:58
oh nqma6 li si druga rabota osven da se zaqjda6 s men?! :smt019 adski si glupava,ne razbira6 li 4e ne iskam da me spomenava6.ti osven da se zaqjda6 znae6 li drugo?
И каде видя заяждане?Тфа че не е на твойто мнение не значи че се заяжда .. Приеми че няма две мнения ''тфойто и грешното''
та по темата-съгласна съм с тфа дет написа `Death`Whore`` ;)
Gold_Angel
10-13-2007, 16:26
ха! :o ама вие сте странни! значи да сме мили, кротки и добри, да не правим проблеми, а вие? вие да си гледате кефа с няколко и да не ви пука за тая дето ви чака! да да ама няма такива! ако вие сте това , което искате и от нас , тогава може да се разберем!!! :!: :!: :!:
[ФеШъН ' ГлЕЗоТиЙка]
10-13-2007, 19:53
;-) Ако питате мен поне доколкото сам имала приятели най-важното да си чесна и да го обичаш и най, ама най- важното и да си малко откачена :wink: O:) .Момчетат обичат , е не всички де, момичета с които могат дори да правят щуротиите си. Поне моя приятел като правя всичко това никога н есе е оплакал и всичко варви по вода макар че сме от толкова време заедно. :smt007
EternalSilence
10-13-2007, 21:11
на мен най-голямо впечатление ми прави когато момичето не се съгласява с мен а си държи на своето и защитава мнението си (мисля си "виж, това не се среща всеки ден"), ако постоянно се съгласява - просто една от многото, които изобщо не знаят за какво говорят.... но пък ако се инати и категорично отказва да приеме че някой друг е прав, а тя греши - това много го мразя ("абее стига си се инатила и ти, порасни и се научи да губиш...") ;)
DevilWish
10-14-2007, 09:45
];-) Ако питате мен поне доколкото сам имала приятели най-важното да си чесна и да го обичаш и най, ама най- важното и да си малко откачена :wink: O:) .Момчетат обичат , е не всички де, момичета с които могат дори да правят щуротиите си. Поне моя приятел като правя всичко това никога н есе е оплакал и всичко варви по вода макар че сме от толкова време заедно. :smt007
+1
mislitelka
10-14-2007, 11:48
на мен най-голямо впечатление ми прави когато момичето не се съгласява с мен а си държи на своето и защитава мнението си (мисля си "виж, това не се среща всеки ден"), ако постоянно се съгласява - просто една от многото, които изобщо не знаят за какво говорят.... но пък ако се инати и категорично отказва да приеме че някой друг е прав, а тя греши - това много го мразя ("абее стига си се инатила и ти, порасни и се научи да губиш...") ;)
не съм съгласна :-D тфа сериозно го казвам.да,интересно е понякога да поспориш с някого,ама ако постоянно ти противоречи,няма да е приятно...
по темата:мисля,че всяко момче харесва различни момичета,и като характер,и като визия.според мен,това което иска всеки,е с момичето да е весело.не става въпрос да се прави на клоун.просто да може да се изкара приятно с нея.но и да има приятна външност.и най-интересният събеседник да е,ако изглежда отвратително...няма шанс :::
suantito
10-14-2007, 11:52
Скромноста на едно красиво момиче....
Мда, който всеки ден е с различен, знае на какъв да се прави, за да ги лъже. spored teb tova ne e zaqjdane?
Da ne vitae v oblacite nito da nqma samo4uvstvie.Da e mila i da ne ne e nakakvo mrankalo,klukarka i da si pada kra6ka4ka.Da omee da vodi razgovor ne az da i zadavam vapros i da se ograni4ava v otgovori "da" , "ne" ili "mi nz".Zabavna i umna vinagi sa +.