View Full Version : Подарък за рождения му ден?
Ot godina i polovina hodim s gadjeto mi no taka se slu4i 4e ne sme praznuvali zaedno rojdeniq mu den...ta sega problema mi e 4e az sum mu podarqvala mn raboti a i toi si ima vsi4ko ama naistina vsi4ko. Mn 6te sum vi blagodarna ako mi dadete nqkakvi ideiki kakvo da mu podyrq.
blagodarq vi mnogo !!!!!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Blestq6ta
10-13-2007, 09:41
Ох миличка, аз имам същия проблем всеки път, когато дойде някой празник! :smt009 По принцип аз никога не подарявам само 1 нещо- правя комбинация от няколко неща на различна тематика, но то си зависи и от човека, на когото подаряваш. Моето момче е сантиментално ( също като мен :P ) и общо взето винаги основната част от подаръка е на тази тема - например миналата година за рд-то му подарих рамка с моя снимка на едно местенце, което ни е любимо и на 2мата. Задължително има и бъзик - вземи му подари мъжки прашки с условие да ги убие и да ти се представи :twisted: Отделно му вземи и нещо сериозно-портфейл, колан или хубав парфюм... Това последното е само при условие, че решиш, че имаш нужда от нещо допълнително.
Успех! И ако измислиш нещо оригинално - пиши, че и на моя му идва рд-то! :smt006
Това, че си има всичко не е толкова важно... Нещо ново никога няма да дойде излишно :) А пък и какъв ще е подаръка..... Важно е да е от сърце :!: :)
momchence_89
10-13-2007, 12:17
Това, че си има всичко не е толкова важно... Нещо ново никога няма да дойде излишно :) А пък и какъв ще е подаръка..... Важно е да е от сърце :!: :)
Напълно подкрепям...
inatchee
10-13-2007, 14:13
be dori i si4koda si ima kakvoto i damu podari6 6te se zaradva za6toto znae 4e e ot syrce ;)
Gold_Angel
10-13-2007, 18:37
ами моят приятел имаше р.д. преди няколко дни - подарих му моя снимка в рамка с влюбени мечета ! мн се зарадва ! и друго можеш да сложиш например нещо сребърно/златно или някаква дреха , а може и двете ! избери нещо което да знаеш че му харесва!
Gold_Angel
10-13-2007, 18:37
ами моят приятел имаше р.д. преди няколко дни - подарих му моя снимка в рамка с влюбени мечета ! мн се зарадва ! и друго можеш да сложиш например нещо сребърно/златно или някаква дреха , а може и двете ! избери нещо което да знаеш че му харесва!
Можеш просто да се разровиш из търсачката :wink: Има още около 100 такива теми :smt012
BWald0rf
10-13-2007, 20:38
Ех такива теми колкот щеш .. Защооо не се запитате поне веднъж "За кфо е проклетата търсачка??" ..
та да кажа нещо по темата
Ем подари му цветя .. или обща снимка в рамка с надпис .. да е някфо хубаво послание което ти си написала(ако ти се отдава разбира се) ..
DivoTo_KoTe
10-13-2007, 20:51
Ех такива теми колкот щеш .. Защооо не се запитате поне веднъж "За кфо е проклетата търсачка??" ..
та да кажа нещо по темата
Ем подари му цветя .. или обща снимка в рамка с надпис .. да е някфо хубаво послание което ти си написала(ако ти се отдава разбира се) ..
Цветя на момче?!? ](*,)
Та по темата направи му някоя малка изненадка с хубав подарък .Както казаха по-горе много ще е оригинално да му купиш някакво секси бельо и да ти се покаже после,може да е някакав парфюм или сребърна или златна гривна (според предпочитания).
хМ .... вече не е така топло.Когато той е сам в тях слагаш едно дълго яке стил 2003/2004 от доло ботуши с ток,секси потник с боксерки или каквото и да е нещо оскъдно и така чукаш на вратата отваря и сабличаш якето !!! Ииии казваш честит рожден ден и го награбваш ! Действа .. ::: :::