Влез

View Full Version : Моята любовна история... :)

Blestq6ta
10-13-2007, 11:20
:)

kael
10-13-2007, 11:22
мааааалко дългичко ...... не мислиш ли

Blestq6ta
10-13-2007, 11:32
Мисля, дори съм го написала. :wink:

sexa_na_kompleksa
10-13-2007, 11:45
Според мен не си постъпила егоистично.Тя ти е дала зелена светлина и ти си действала.Тъпо е,че сега ти се сърди.Ако е имала нещо против е трябвало да ти го каже тогава.Сега и да го мислиме няма да го измислиме.Радвай се,че сте още заедно и че държите един на друг.Това е важното.Не казвам,че приятелството не е важно.Напротив.Но твоята приятелка май въбоще не ти е приятелка, щом не ти казва това,което наистина мисли и чувства и ти се сърди едва ли не за глупост.Сигурна съм,че той вече й е безразличен,все пак е минало толкова време... Щом продължава да ти се сърди - прав й път.Дръж си момчето здраво,не всички имат шанса да обичат и да бъдат обичани !

VeSna
10-13-2007, 11:50
Според мен си постъпила правилно, а това, че приятелката ти завижда си е нейн проблем! По историйката ти личи, че си допадате с момчето, заедно сте повече от година. Приятелите не могат да запълнят празното кътче в сърцето ти, но ако избираш - мисли добре. Когато избереш м/у приятелството и любовта винаги губиш едното. Преди време аз си загубих приятелите, избрах любовта, приказката продължи 2 год. и свърши. Тогава съжалявах, че не съм избрала проятелството, объркано е, зависи от ситуацията...

`Death`Whore``
10-13-2007, 11:53
Доколкото разбрах, тя го е харесвала много и ти си я отебала и си започнала да се виждаш с него. Ако не сте говорили за това, не си постъпила правилно. Все едно - историята ти е поредната тийн история за Голямата любов, която уж е невинна, но са забъркани много гаври с чувствата на други хора.

DevilWish
10-13-2007, 12:18
I pri men stana podobno ne6to ,no az bqh na mqstoto na priqtelkata ti...az sy6to sprqh da izlizam s neq ,no pri nas polujenieto be6e drugo ...
a v slu4aq smqtam ,4e ne si napravila ni6to lo6o - naprotiv postypila si pravilno ;) Radvai se ,4e si 6tastliva s priqtelq si ;)

Blestq6ta
10-13-2007, 12:32
Доколкото разбрах, тя го е харесвала много и ти си я отебала и си започнала да се виждаш с него. Ако не сте говорили за това, не си постъпила правилно. Все едно - историята ти е поредната тийн история за Голямата любов, която уж е невинна, но са забъркани много гаври с чувствата на други хора.

Имаш право на мнение, разбира се, но не виждам къде в текста видя, че тя МНОГО го е харесвала? И + това, какво точно ще рече, че съм я "ОТЕБАЛА"?
Искам само да добавя, че те никога не са имали нищо общо по "онзи начин". И още нещо - може да се получи объркване, след като съм споменала за възможността той да е влюбен в нея. Никога не е било така! Беше наясно с чувствата й, но не ги споделяше...

`Death`Whore``
10-13-2007, 12:34
А какво е чувствала към него? Просто физическо привличане? Ако беше така, нямаше да се терзаеш.
Я разкажи историята с нейните чувства и ти как си подходила с 3 изречения.

Blestq6ta
10-13-2007, 12:45
Не знам с точност какво е чувствала, никога не сме говорили по простата причина, че тя не споделяше с мен тези неща. И не мисля, че можех да я предразположа или нещо такова. Човек или е склонен да споделя или не. Тя ако ме е чувствал достатъчно близка, щеше да сподели.
Това е и причината да не мога да разкажа историята "с нейните чувства"...

`Death`Whore``
10-13-2007, 12:49
Ами...в такъв случай ти нямаш вина, защото тя е трябвало да каже....а и нали все пак ти е била приятелка...принципно когато са замесени приятели, става много сложно - кой е крив, кой е прав, кой трябва да се откаже..и в крайна сметка какъв е смисълът на темата - да кажеш, че си щастлива?

sladkish_14
10-13-2007, 13:01
Абе,то наистина не си постъпила много приятно,защото колкото и някои да казва "не го харесвам,не го обичам.."не е истина,поне при нея не е било.Но все пак си се опотала да избегнеш това,след като не си могла-няма лошо.Бъдете щастливи,важното е че още сте заедно и сте минали през това,още по-толкова щастие,колкото е сега :wink: :smt006