View Full Version : На 2 коренно различни неща се казва по един и същ начин...
или..млако по -точно...Погледнах темата ,която е пуснала Йоана за своето име...та се подсетих от там какво си говорехме с една приятелка.По цял свят има какви ли не хора ...но някой от тях носят име,което съвпада с името на някой друг..или иначе казано...двама или повече коренно различни човека носят еднакви имена... :-s То ясно че колкото и рядко срещано да ти е името,все ше се намерия някой като с твоето..и наистина като се замисля...много ми е странно :-k
Слагаш различни хора под общ знаменетел..и с едно название....
LiveFlower
10-13-2007, 12:31
pffff ne se obijdai ama temata e dosta glupava,akakto kazaha predi men
по4ти на 14 съм и никога до сега не съм се запознавала с моми4е,което се казва ДАЯНА... :wink: ...тва име е наистина,ама наистина рядко срещано...по-скоро познавам дИяни,от колкото мои адашки(Даяни) :smt011 ...съмнявам се във форума да имам адашка... :smt010 ...а ако имам,много бих искала да се запозная с нея :-)
hilaRy___
10-13-2007, 15:35
i az nadali imam adashka pone v moq grad znam che namam adashka i sichki me poznavat :D xhaxhahxhah
BlueDevil
10-13-2007, 19:37
по4ти на 14 съм и никога до сега не съм се запознавала с моми4е,което се казва ДАЯНА... :wink: ...тва име е наистина,ама наистина рядко срещано...по-скоро познавам дИяни,от колкото мои адашки(Даяни) :smt011 ...съмнявам се във форума да имам адашка... :smt010 ...а ако имам,много бих искала да се запозная с нея :-)
Хаха, познавам 3 ДАЯНИ :) Иначе моето именце си е често срещано, и все пак се кефя на адашки - Ралица :)
sladko_f
10-13-2007, 21:06
Не е така. Има и фамилии за това нещо. Шанса да съвпаднат е малък, но го има. Тук влиза и презимето. Може би вече и ЕГН-то (в бг), това вече няма как да е същото. :roll:
Глупава тема. :P
Всъщност на една приятелка ЕГН-то и съвпада с ЕГН-то на момиче,чието име е Айше Юсеинова или нещо такова.Не е нужно да казвам колко проблеми има с това,защото понякога съществува,а понякога не.Но тва ест може да се случи само в БГ.
Имаш си адашка във форума :) Аз съм ДАяна и много хора ме бъркат с Дияна, Деяна и др. :smt012 Познавам още 1 момиче дето се казва Даяна и беше от моя клас :D
Не съм на същото мнение :-D
Тоест,това че някакъв брой раэлечни по характер,ценностии т.н хора са с еднакво име,не оэначава че са `под общ эначенател`.Имената са нещо относително.Всеки трябва да има име :-D Хората харесват еди кое си име и кръщават детето си.Други хора,дори и на др край на света и те го харесват същото име.Това обаче не свърэва с нищо двете деца..абе няма логика в това,което си каэала :-D
emi kazvam se mariq,znam 4e e razprostarneno no poznavam pove4e desita i betita,ne si xarescam imeto i predi da se ojeni s edna brad4etka ikaxme ednakvi imena prezimeta i familii,no egnata-ta ni bqxa razli4ni 6ot e s 15tina god po golqma..
eXtRaoRdinaRy
10-16-2007, 12:08
Не мисля, че имената ни ни поставят под общ знаменател.
:roll:
Това, че някой човек, харесва някое име и съответно кръщава детето си на него, не означава, че то ще е като дадения човек и т.н.
Това е всякаш да кажеш, че хората с еднакви имена (адаши) са еднакви и по външен вид.
Относително казано е , че хората с еднакви имена са различни/еднакви.
От човек до човек има разлика като от Земята до Луната.
moon_flower
10-16-2007, 14:37
SuNsEt написа:
по4ти на 14 съм и никога до сега не съм се запознавала с моми4е,което се казва ДАЯНА... ...тва име е наистина,ама наистина рядко срещано...по-скоро познавам дИяни,от колкото мои адашки(Даяни) ...съмнявам се във форума да имам адашка... ...а ако имам,много бих искала да се запозная с нея
ЪЪ да....само дето Даяна не е рядко срещано име и аз познавам точно 4 такива.А познавам малко хора...моето име не е рядко срещано,ама в България може би не е толкова разпространено,но все пак познавам бая момичета като мен-Вероника.Околко 6 са. :D
А бтв името ми и фамилията ми също съвпадат с чужди...