View Full Version : Какво значи това?
cool_angel
10-13-2007, 12:20
ami predi vreme edno mom4e-D mi kaza 4e me haresva ama az ne mu kazah ni6to(haresvah go) i naskoro re6ih i az da mu priznaq(be6e mu malko gadno za minaliq pat 4e ne sam otgovorila na 4uvstvata mu)i mi kaza 4e ne e ot lesnite,a kakvo e imal predvid s tova,po skoro da ili ne :-k
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
sladka_______
10-13-2007, 12:28
пофлиртуваи с него и ако те отблъсне начи си закасняла
MiMcHeToOo
10-13-2007, 12:31
е да те пита човек и тебе що си мълчала.. кво да прайш.. кажи му тва дет каза сега на нас!
trittico
10-13-2007, 12:49
хаххахах представам си ситуацията:
Той: "Много те харесвам"
Ти: 8-[
:smt005
няма какво да чакаш
DevilWish
10-13-2007, 12:58
Mi mnoo qsno ,4e se e otkazal da te 4aka da se re6i6 :| za kfo ne my kaza pyrviq pyt we akyl :smt012
MakeMeLaugh
10-13-2007, 12:59
Щом преди те е желал, ама ти не си искала. А сега ти искаш пък той се услушва.. значи или вече не си му интересна и не иска да е с теб или ти го връща за миналия път...
Пофлиртувай малко с него и то ще си проличи.
А пък може и просто вече да се чувства унизен (или да го е срам) - в тоя случай действай и затрий тия негови мисли ;)
cool_angel
10-13-2007, 13:05
emi znam 4e sam tapa,osuznavam kolko e tupo 4e ne mu kazah po rano i mnogo sajalqvam ama nqma kak da varna vremeto nazad :smt010 ama nqma da mu se molq sled kato mi kaza 4e ne znae dali me haresva se otkazvam,a ako me haresva to 6te si proli4i
sladkish_14
10-13-2007, 13:14
Според мен,ако те е харесвал истински,щеше да те изчака поне малко....Опитвал си е късмета с теб и след като си му отказала е решил да не се занимава повече с теб,а ти сега като му отиваш не те иска,защото всъщност не те е искал никога.Забрави го,тъпи същества са :-D :?
По-скоро, че си тъпа п*тка означава... :roll: Той ти е казал, че те харесва. Ти си го харесвала. Не си му казала. Просто не му се е занимавало. Сега идваш и му заявяваш, че го харесваш. Кво ще си помисли?
Не знаеш и ти кво искаш. :roll:
+1 :twisted:
Vladokaaa
10-13-2007, 13:41
ти си го пренебрегнала и сега очакваш той да се върже ей така еми нестава така!!!
Имал е предвид, че не може все, когато ти поискаш да сте заедно.В смисъл, той ти е казал, че те харесва, след това ти си му отказала и иска той да се направи на недостъпен, не знам.
Gold_Angel
10-13-2007, 15:34
пофлиртуваи с него и ако те отблъсне начи си закасняла
но мисля че ще успееш! това са същества,които ако не са имали дадено момиче са малко или много обидени! ;-) така че няма проблем! ДЕЙСТВАИ!!!
BWald0rf
10-13-2007, 15:36
Еми може би просто се прави на недостъпен ... но ако те харесва не вярвам толкова бързо да си му станала безинтересна.. :roll:
изпуснала си си шанса.. :roll:
Имал е предвид, че не може все, когато ти поискаш да сте заедно.В смисъл, той ти е казал, че те харесва, след това ти си му отказала и иска той да се направи на недостъпен, не знам.
Да,точно.
Поговори с него,обесни му,че си се притеснявала да откриеш чувствата си и не си искала да го караш да се чувства неудобно.Кажи му,че осъзнаваш,че постъпката ти не е била правилна.Ако това не помогне,не си струва да се занимаваш повече с него.
:wink:
Kras4eto_lp
10-13-2007, 16:06
Явно вече не му пука за тебе :roll: Той ти е признал чувствата си,ати си пренебрегнала твоите.ПО-лесно от това да отвърнеш на чувствата на някой(след като ги има,както в твоя случай) няма.всички се оплакват,че искат момчето да направи първата крачка...при теб той я е направил,а ти просто си го пренебрегнала...какво очакваш от него сега... :::
gothic_angel
10-13-2007, 17:55
Ами може би просто се прави едва ли ако те е харесвал ще те забрави толкова бързо :P
sexy_momi4e
10-13-2007, 18:27
Ами може би просто се прави едва ли ако те е харесвал ще те забрави толкова бързо :Pi az mislq taka,6tom e kazal 4e ne e ot lesnite se pravi na nedostapen,no ako naistina te haresva sam sigurna 4e 6te napravi ne6to po vaprosa,prosto mu dai vreme
Според мен се прави на недостъпен,защото му е гадно за предишният път,когато не си отвърнала на чувствата му! :|
cool_angel
10-14-2007, 12:32
ami az sam sigurna 4e ne haresva 6toto presi da mu priznaq me popita kade 6te hodq(kazah mu 4e izlziam)i az go popitah-za6to a toi mi kaza 4e iska da znae kade sam 4e moje da doide.togava za6to mi kaza 4e ne e ot lesnite sled kato me haresva?dali ima na4in da stane ne6to mejdu nas???
sladka_______
10-14-2007, 18:45
ние едвали има как да ти кажем дали може да стане нещо . Отиди кажи му , че ако не е от лесните ще стане лесен искаш да си с него извини му се, че не си му го казала когато трябва и тва е!
denin4eto0
10-15-2007, 12:19
По-скоро, че си тъпа п*тка означава... :roll: Той ти е казал, че те харесва. Ти си го харесвала. Не си му казала. Просто не му се е занимавало. Сега идваш и му заявяваш, че го харесваш. Кво ще си помисли?
Не знаеш и ти кво искаш. :roll:
+1 :twisted: i az s1m za teb =D>
fantasigirl
10-15-2007, 12:22
Ami kazal ti e 4e 6te trqbva da se pitrudi6,dokudo stane ne6to.Nqma da te obvinqvam,4e purviq put ne si kazala ni6to vupreki 4e si go haresvala,za6toto tova e ne6to normalno i na men mi se e slu4valo,stava ot pritesnenie.Taka,4e 6tom si go haresva6 se opitai da si go vurne6!Uspeh :)
cool_angel
10-15-2007, 18:15
Ami kazal ti e 4e 6te trqbva da se pitrudi6,dokudo stane ne6to.Nqma da te obvinqvam,4e purviq put ne si kazala ni6to vupreki 4e si go haresvala,za6toto tova e ne6to normalno i na men mi se e slu4valo,stava ot pritesnenie.Taka,4e 6tom si go haresva6 se opitai da si go vurne6!Uspeh :)da,no dnes mi namekna 4e ne me haresva i mislq 4e nqma faida da se opitvam da si go varna...no za6to kazva 4e ne me haresva i 4e ne mu dopadam sled kato predi da mu priznaq me svalq6e :-k
cool_angel
10-15-2007, 18:20
ние едвали има как да ти кажем дали може да стане нещо . Отиди кажи му , че ако не е от лесните ще стане лесен искаш да си с него извини му се, че не си му го казала когато трябва и тва е!ami kazah mu i mu se izvinih ama vika 4e ne mu e za tova...i se pravi 4e ne me haresva i me obijda,no istinata e druga,no ne si priznava,a se opitva da me nakara da se 4uvstvam gadno kakto toi predi...ne si padam po takiva otmastitelni hora :smt011
Хаха,това значи,че доста ще трябва да се потрудиш ако найстина искаш да си с него.Ти си наранила така нареченото "мъжко достойнство" ,а това никак не е добре..Както и да е..Все пак според мен има шанс,просто трябва да си по упорите и търпелива.. :wink:
galina_3
10-15-2007, 18:28
moe da ne si pada6 no ti si go odrqzla edva li ne kvo iska6.moe6 i dr da mu kai6"kat ne si lesen ili stani ili mi kaji dali imame 6ansove" ko 6i si gubi6 vr-sig sym 4e ima i dr :)
Spored men si zasegnala dostoinstvoto mu i sega se pravi na interesen