View Full Version : И сега какво ?? :(
SlaDkAtA-16
10-13-2007, 23:21
Еми преди време пуснах тема че едно момче ме заряза а нямах представа защо !! Е разбрах там заради мене де изневери глупости .. но след като скъсахме си се виждахме и се си се гушкахме!! И аз му викам калине сега кво правим и той само ми викаше забавляваме се и аз еми добрем! И започнах да се забивам с други момчета и виждах че го дразна! НО както и да е до вчера сичко си беше нормално само че вечерта тръгнах да се прибирам и говорих с майка ми по телефона и нещо ме издразни и го хвърлих и в същия момент минава калин и ми вика мило кво става и аз му обяснявам.. и той вика ела до нас брат ми ще ти оправи тела и аз не бе пука ми за тъпия телефон и той аре тамън ще гледаме някой филм и аз еми добре тфа беше към 10 -11 вечерта и отидохме в тях брат му го нямаше и седнахме уж филм да гледаме .. е не гледахме филм.. и спах с него.. и после му викам аз трябва да си хода и той добре и аз си тръгвам и той ми вика сега заедно ли сме и аз незнам!! И днеска ми звънка и ми вика мило ела в нас да гледаме филм и аз му викам е немога имам среща и той аре де моля те и аз отидох и му викам.. неискам да ми звънкаш се едно съм ти некфа курва да се ебем и кой от къде е и той ми вика 1-во не ти звъня за това а и не съм аз този който неиска да бъдем заедно и аз еми хубаво и седнахме да гледаме филм той на дивана аз на леглото и аз заспах и по едно време той ми вика айде ставай и аз такава ставам и му викам трябва да си хода и той не не остани и почнахме пак да се целуваме и аз тръгнах да го събличам и той се дръпна и ми вика не не нека само си лежим и аз еми добрем.. и така цяла вечер и преди малко ме изпрати до нас и ми вика чао и аз чао и той ме целуна такъф и ме гушна и ми вика обичам те и седи и ме гледа и аз му се усмихнах и го целунах.. и утре нензам какво да правя и как да се държа ](*,) ](*,)
DevilWish
10-13-2007, 23:26
A we mace izvinqvai ,4e 6te ti otvorq o4i4kite ama spored men toi te izpolzva...
"Ne az sym tozi ,koito iska da e s teb" - sledovatelno toi ne te iska naseriozno ,prosto iska s koi da ima da se pregry6ta i e*e ,kogato mu e kef ;) Ne se zanimavai
Ами явно момчето те харесва...ако и ти го харесваш - действай...ако не го харесваш - режи :wink:
SlaDkAtA-16
10-13-2007, 23:28
sexy baby - toi mi kaza "ne sym az tozi koito nEIKSA da bydem zaedno"
emi MoHuTo 8 meseca bqh s nego ;)
DevilWish
10-13-2007, 23:30
sexy baby - toi mi kaza "ne sym az tozi koito nEIKSA da bydem zaedno"
emi MoHuTo 8 meseca bqh s nego ;)
A ops izvinqvam se togava...mi v takyv slu4ai pogovori si s nego i vij dali naistina iska seriozno da ste zaedno..ako ne naistina nqma osoben smisyl samo da se izmy4va6 ako go obi4a6 mnogo ;)
SlaDkAtA-16
10-13-2007, 23:33
emi to4no tfa e 4e mai nqmam nikakfi 4yvstva kym nego :smt011 ne mi e bezrazli4en no ne sym luda po nego :smt012
DevilWish
10-13-2007, 23:37
emi to4no tfa e 4e mai nqmam nikakfi 4yvstva kym nego :smt011 ne mi e bezrazli4en no ne sym luda po nego :smt012
Togava prodylji da se "zabavlqvash" s nego /kakto toi go nari4a/ i prosto dokato vi e kef zaedno bydete zaedno ,nqma problemi.... :) ni6to lo6o ne e tova ,pone i dvamata ne ste sami - nikoi ne obi4a da e sam se pak.
SlaDkAtA-16
10-13-2007, 23:43
da no mi e gadno kato go naranqvam se pak az predi my izneverih i toi sega pak iska da byde s men i po tozi na4in kato se navivam g.d da spa samo s nego my se izvinqvam za si4ko ...
DevilWish
10-13-2007, 23:45
da no mi e gadno kato go naranqvam se pak az predi my izneverih i toi sega pak iska da byde s men i po tozi na4in kato se navivam g.d da spa samo s nego my se izvinqvam za si4ko ...
Kво да ти кажа в любовта все единия страда повечето пъти........няма начин...или си избери да е наранен ,но наясно ,че нямаш чувства към него и ти да си далеч от него или пък да го нараняваш ,защото си само ей така с него....избора е само твой..
Дано съм ти помогнала малко поне ;)
SlaDkAtA-16
10-13-2007, 23:52
:smt011 isKAm da byda s nego no ddz kato sym s nego mi e syper qko ama kato go nqma ne mi pre4i ne mi lipsva a i se zabivam i s drygi a toi e syper mil i vinagi 6e mi pomogne a az vinagi sym se dyrjala gadno s nego a predi mnogo go obi4ah.. samo 4e toi napravi ne6to syper gadno .. i...
xXxScreamxXx
10-14-2007, 06:11
Hmmm spored men te haresva i to mn,ne e s teb samo zaradi fizi4eskite vi kontakti a zaradi samata teb ako i ti go haresva6 ,kakto si mislq nqma kakvo da se 4ydi6..........
alkobalko
10-14-2007, 06:37
Явно и двамата все още имате чувства. Ако е така не трябва да изпускате шанса си отново да се съберете.
sexa_na_kompleksa
10-14-2007, 07:09
Изясни си какво искаш - да бъдеш с него или не.Няма смисъл да си с него,а като го няма да се "забиваш" с други.
Той има чувства към теб...
Аз няма как да ти кажа какво да правиш.. ти трябва да го решиш... Виж ти казваш, че нямаш кой знае какви чувства към теб.. Но той наистина има... Ако не искаш да го нараниш изобщо не ходи у тях и не се вижайте... Но ако наистина ти е готино заедно.. Бъдете заедно...
Make love, not war! :-)
BiTa_SmEtaNka
10-14-2007, 08:04
A we mace izvinqvai ,4e 6te ti otvorq o4i4kite ama spored men toi te izpolzva...
"Ne az sym tozi ,koito iska da e s teb" - sledovatelno toi ne te iska naseriozno ,prosto iska s koi da ima da se pregry6ta i e*e ,kogato mu e kef ;) Ne se zanimavai
`а и не съм аз този който неиска да бъдем заедно `
DevilWish
10-14-2007, 09:36
`а и не съм аз този който неиска да бъдем заедно `
Da be tova go obsydihme ve4e moq gre6ka be6e ;)
Ta kym avtorkata - mi 6tom ti e qko s nego ,no kato go nqq ti e kef da se zaribqq6 s drugi /i az sym bila taka/ prosto ti e omryznal...ako se razdelite totalno 6e go zabrai6 mnogo byrzo ,a toi teb ne ,no ako si s nego 6e prodyljava6 da si go vyrti6 ;) v tva sym sigurna..ama ti si re6i kakvo iska6 da pravi6
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 10:11
emi neznam za6toto sled kato toi me zarqza i mi be6e gadno se pak 8 meseca bqha tfa i az ddz preodolqh go mn byrzo be6e mi gadno kato se seteh kfo e bilo ama mi mina i pak zapo4nah da mislq za 1 drygo mom4e s koeto imah syper dramati4na vryzka .... i pak se setih za nego i sega pak kalin i se pobyrkah i minalata sedmica nali ima6e koncert na city i az se 4yda s koi da otida i otidoh s priqteli i tam kalin i drygoto mom4e i o6te edin i se pobyrkah i kak sme se karali :smt011 i sa neznam ve4e kfo da prava iskam da sym s kalin ama ... nemoga 6ot 1 pyt me ydari :( tfa na nikoi ne sym go kazvala...
Izneverila si na mom4eto pak posle toi pak ti kazva 4e ta obi4a.Ako tva e pokazva 4e e vlubena bodala de da znam koe.Igraite si ma nai hubu sednete i se razberete kato golemi hora 6toto taka rano ili kasno nqkoi 6te se izpati.
BWald0rf
10-14-2007, 14:38
Ем мисля че момчето те иска и е готов да бъде с теб...Ти трябва да решиш дали го искаш и дали искаш да сте заедно .. Ти си знаеш какво чувстваш ;)
Според мен момчето наистина те обича, но ти не си сигурна в чувствата си...по-добре размисли добре и прецени дали искаш да си с него или не искаш...че не ти е безразличен си личи, но дали има нещо повече...помисли и реши какво искаш :wink:
DevilWish
10-14-2007, 17:04
emi neznam za6toto sled kato toi me zarqza i mi be6e gadno se pak 8 meseca bqha tfa i az ddz preodolqh go mn byrzo be6e mi gadno kato se seteh kfo e bilo ama mi mina i pak zapo4nah da mislq za 1 drygo mom4e s koeto imah syper dramati4na vryzka .... i pak se setih za nego i sega pak kalin i se pobyrkah i minalata sedmica nali ima6e koncert na city i az se 4yda s koi da otida i otidoh s priqteli i tam kalin i drygoto mom4e i o6te edin i se pobyrkah i kak sme se karali :smt011 i sa neznam ve4e kfo da prava iskam da sym s kalin ama ... nemoga 6ot 1 pyt me ydari :( tfa na nikoi ne sym go kazvala...
A сигурна ли си ,че повода за удара не е бил наистина сериозен и вината да е била в теб? :smt012 Просто по всичките му постъпки си личи ,че те обича наистина ;) Така че ,мисля ,че това можеш и да му го простиш...Нали все пак искаш да си с него - тогава бъди с него....дори за малко ,но поне ще си наясно - "Добре ,че пак се събрахме - щастлива съм с него" или другия вариянт е "Не ,не определено не мога да съм с него ,наранявам го ,но това е края"....и в двата случая не губиш ти....Така ,че действай ;)
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 17:30
emi dneska cql den bqh s nego toky 6to se pribrah ot 2 4asa sme zaedno i be6e mnogo hybavo.. samo 4e toi samo mi se kara za si4ko za6to pogledna nqkoe drygo mom4e ili se ysmihna za si4ko mi se syrdi i samo mi se kara i ne6to se skarahme i az videh edni priqtelki i go zaebah i s teh i toi sled 1 4as mi zvyni i mi vika kyde si i az my vikam tam f edno kafe na centara i toi vika idvai vednaga na ndk i az otivam i toi Presatni da se dyrji6 taka s mene ne razbra li 4e te obi4am i sedi i viki i me dyrpa i az kfo da prava pak s nego i sa sme zaedno ama.. neznam.. dyrji se gadno..
A sexy baby emi ddz dali e seriozen 6ot az se pribiram i toi me 4aka6e pred vhoda i se ka4ihme f nas i po4nahme da se karame za6toto nqkoi my kazal 4e sym se celyvala s nqkfo mom4e v escape :smt017 i za tfa be6e
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 18:04
em eto toky 6to pak mi zvynna i mi vika milo ela v nas da ve4erqme :smt012 se edno si nqmam dom :smt011 i poznaite kfo 6e praim ponqkoga si mislq 4e e samo zaradi tfa i me luje 4e me obi4a ... :smt017
SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 18:17
mmmm Spored men nqma smisal da si s nego ....osven da si s nego samo za zabavlenie za6toto ti samo go xaresva6 a toi te obi4a kakto ti go e kazal . Vse pak ako mu dade6 6ans ti ni6to negubi6 ,no problema e 4e 6te go narini6 po nqkakav na4in za6toto kogato nqma lubov ima pove4e salzi otkolkoto 6tastlivi momenti (pone taka go znam ot moi priqtelki) Ne iskam da te obarkvam za tova si pomisli da li iska6 da bade6 s nego i kakvo 6et e s nego i bez nego ... pomisli i da li toi naistina te obi4a i kak go e dokazal! Dano nakraq da ima Happy End :PpPp
A za telefonnoto obajdane :D mmm 4estno kazano naisitna moje da e zaradi tova za6to vseki pat trqbva da xodite u tqx ... ama vse pak edin pat ti e otkazal Ohh mi ne znam. Proveri kato ne mu puska6 kaji mu ne iskam ne sam v nastroenie i vij kakva 6te mu e reakciata , ako mnogo nastoqva zna4i samo za sex simvol te ima :X
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 18:53
emi ddz v 10 4asa 6e me 4aka pred vhoda i 6e hodim f tqh.. e mn mi razbira na men glavata dali me obi4a i kak mi go dokazva otkyde da znam.. az se si misleh obi4am toq onq ama mai nikoi ne sym obi4ala do sega imala sym 4yvstva no 1 pyt samo plakah za edno mom4e ama bqh malka i mi be6e 1-ta liubof .. Edinstvenoto ne6to koeto pravi e da me revnyva neprestanno vinagi mi zima telefona gleda mi sms-ite i samo me pita koi ti se e objadal edi koga si kyf e toq i t.n.. i dneska sy6toto pobyrkva me taka.. ](*,) ](*,) i kato my se skaram i toi mi vika ti mi dava6 povodi e kfi povodi 4e nemoga da si govora s drygi mom4eta ili ne bi trqbvalo da hoda na diskoteka bez nego.. i predi dokato hodehme navsqkyde be6e s mene izlqza s priqtelki toi mi zvynne i vika idvam pri teb i az kfo da my kaja dobrem.. i predi seki pyt mi vika6e ela v rabotata pri men i az otivam ko da prava posle mi vika ti vyob6te ne si s men az ot 11 sytrinta do kym 1 2 ve4erta sym s nego .. ama toi nikoga ne e ocenqval ne6tata deto prava za nego.. nikoga sa dneska mi vika ti 6to ne mi kazva6 obi4am te :smt011 i az vikam mi sigyrno ne te obi4am za tfa i toi aa dobre i pak s mene :smt012
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 20:28
A za telefonnoto obajdane :D mmm 4estno kazano naisitna moje da e zaradi tova za6to vseki pat trqbva da xodite u tqx ... ama vse pak edin pat ti e otkazal Ohh mi ne znam. Proveri kato ne mu puska6 kaji mu ne iskam ne sam v nastroenie i vij kakva 6te mu e reakciata , ako mnogo nastoqva zna4i samo za sex simvol te ima :X
axhhax mi mai e samo za ebaneto!! DO sa bqh f tqh i sedim ne6to i si govorim i toi mi vika milo ae da hodim da se ebem!! I az kato my se razvikah i si trygnah.. ](*,) ](*,) ](*,)
Ypotrebena
10-14-2007, 21:15
emi taka e mom4etata sa idioti!!
SlaDkAtA-16
10-14-2007, 22:24
game over boy.. sigurno :(
Еми щом казваш,че не го обичаш,защо пък да не се "забавлявате"?... Само да не станешш... "момиче на повикване" .... успехи!
DqVoLsKI_ChaRoVnA
10-15-2007, 09:29
hmm sladkata-16 kofti :smt011 :smt011 emi ti si izbira6 dali si zaslujava da byde6 s nego :smt016
VliUbenA v jIvoTa
10-15-2007, 14:04
emi kaza 4e ne go obi4a6 taka 4e 6te ti e po lesno da go zabravi6 :-D
boje momi4e de da imah tvoq k1smet.az sq prosto nz v kvi otno6eniq sme s moq biv6 .karame se , gu6kame se , celuvame se i ko az iskam da sme zaedno a toi neznam kvo iska ot men . ne izpuskai 6ansa si .
SlaDkAtA-16
10-15-2007, 15:11
cassy povqrvai mi ne e tolkova hybavo.. loshite mom4eta lujat za da vlqzat v legloto ti A dobrite za da vlqzat v syrceto TI!!! I DA GO RAZBIQT!! e tova mom4e e ot 2-riq vid az prosto ve4e nemoga da izdyrjam si4ki teq glyposti deto stavat s men i nego i si4ki deto ni se byrkat.. i my kazah dnes 4e nemoga pove4e taka i 4e sym se opitala no.. ne se poly4ava.. i 4e sigurno ne sme edin za drug .. i mi stana adski gadno 6ot na nego my se napylniha o4ite.. :( no ni6to nemoga da napravq..