View Full Version : Приятелката ми е девствена
приятелката ми е девствена и много я е страх от първия път
проблема е че и на мен ще ми е за първи път с дествено момиче и искам малко съвети как да подходя освен че трабва да я предразположа :-k
mi trqbva da si nejen da q galish da se vuzbudi i parvo vkarai prast4e..
Budi nejen,ne q nasilvai,ostavi q sama da re6i koga e gotova za purviq put.Pronikni v neq purvi s prust,posle vtori i nakraq davai,no budi mnogo vnimatelen i deistvai mnogo bavno,trqbva da si prekaleno nejen,mil i vnimatelen za da moje da i haresa :) Vse pak purviq put e nai-vajen v jivota na edno momi4e :)
katttto3
10-14-2007, 14:37
Абе нека мине отгоре,няма да я боли толкова
Бъди максимално нежен,кажи и че и на теб ще ти е запръв път,предразположия и просто си бъди себе си.. :roll:
deathproof
10-14-2007, 15:10
Факта, че питаш и си притеснен показва, че държиш на нея, което пък е напълно достатъчно, за да не запомни с лошо първия си път. Всяко момиче се страхува и каквото и да направиш нея ще я е страх. Просто трябва да се случи все някога и това е. Вече ти казаха, че трябва да си нежен и да я предразположиш, но ти това си го знаеш, така че нищо ново не може да се каже :) Постарай се ти да си по- спокоен. Щом тя ти има доверие да го направи именно с теб за първи път, значи вярва в теб и ти има доверие. Това е важното. Ако на емоционално ниво я накараш да се почувства добре и физически ще го понесе по- лесно :)
sapphirr
10-14-2007, 15:11
...простотии!
просваш я на земята и я по4ваш-не,ебавам се.тва ако на мен ми го направиш после си труп.-това по-скоро е какво не трябва да правиш!
сега сериозно......според мен е най-добре да я предразположиш психи4ески,така 4е тя да се по4уства уверена,4е наистина го иска.без грубости,щот най-много да ти ковне един и да отцепи с 300.нежността е само в твой плюс (както са написали и тези преди мен).нещата опират и до атмосферата, при която ще се извършва действието (образно казано).
едно е ясно-доверие му е майката! :D
palomaaa
10-14-2007, 15:40
ami prosto badi mnogo mil i vnimatelen s neq
Kras4eto_lp
10-14-2007, 16:30
Бъди нежен....ако успееш да я отпуснеш достатъчно болката ще е минимална :roll:
Съмнява ме че ако я предразположи психически болката ще е по - малка....
Или си тясна и те боли или си егати широката и още първия път получаваш оргазъм...
Та моето момче , прониквай много бавно и постоянно я питай как е , дали е добре и Я ЦЕЛУВАЙ и й казвай ЧЕ Я ОБИЧАШ ...........освен ако не искаш да те заколи
sapphirr
10-14-2007, 16:58
Или си тясна и те боли или си егати широката и още първия път получаваш оргазъм...
Та моето момче , прониквай много бавно и постоянно я питай как е , дали е добре и Я ЦЕЛУВАЙ и й казвай ЧЕ Я ОБИЧАШ ...........освен ако не искаш да те заколи
зна4и да минеме без предлазполагане,така ли?заявяваме на моми4ето:"айде,мацко,нема да се плашиш.малко ше боли,ама от тва не се умира.все едно си на заболекар...ама нема да те оправям отгоре,а отдолу" и айде фрас-прас...на мене така ми прозву4а
Kras4eto_lp
10-14-2007, 17:01
зна4и да минеме без предлазполагане,така ли?заявяваме на моми4ето :"айде,мацко,нема да се плашиш.малко ше боли,ама от тва не се умира.все едно си на заболекар...ама нема да те оправям отгоре,а отдолу" и айде фрас-прас...на мене така ми прозву4а
Всеки изразява мнение....според Jeuelle така е най-добре...и според мен не искаше това да каже(както ти си я разбрала) :::
Silver_Boy
10-14-2007, 17:16
Доста народ ти каза к'во да правиш.За да не повтарям думите им ще ти кажа к'во НЕТРЯБВА да правиш.
Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
Няма да е зле да прочетеш тая тема , има интересни неща вътре,както и един много "мил" мой пост към съответния Morning.Както и да е де да не се отплесвам...нежност, внимание и много любов... това му е майката за да я накараш да запомни първия си път!
Silver_Boy
10-14-2007, 17:25
Подкрепям идеята,само че бих добавил да не се прекалява с това питане как е , дали е добре.Преди време имах случей в който едва не ме "заколиха" заради прекаленото притеснение дали е добре :-D Иначе на пича му желая успех и да и докара една наистина незабравима нощ :smt023
DIVINE_TIME
10-14-2007, 19:43
Разбира се,че трябва да си мил и нежен... Един разговор на тази тема няма да ви навреди. И за да обогатиш сексуалната си култура (не казвам,че нмаш такава,но все пак..)погледни този сайт. Мисля,че ще тие от полза.
http://bash.bg/face2face/index.html
swords1010
10-14-2007, 20:26
Предразположи я! Трябва да бъдеш максимално нежен и мил, а тя максимално възбудена и отпусната! Бъди внимателен и не бързай, това и е първият път, остави и хубав спомен! Важно е да си наясно във всеки един момент, как се чувства тя, за да спрете или предприемете нещо ако евентуално има проблем! Използвайте задължително предпазни средства!
Успех! :wink:
Vse pak purviq put e nai-vajen v jivota na edno momi4e :)
Имала съм пъти, много по-важни от първия.
Та, по дяволите, с първия ми дори не си говорим, не се виждаме и едва ли вече се помним...
Първият път е сдухан. Следващите са важни.
Говори й хубави неща. Първият ми път, а и следващите до един период много ми липсваха хубавите думички по време на секс...
ще се присъединя. много е права, пич, послушай я.
HagpycaH
10-14-2007, 23:23
Ще ти кажа от личен опит отворил съм до сега 5 момичета и мен 1-вия път ми беше много притеснено значи започвате с любовната игра след това стимулирай и клитора с език за да се вазбуди колкото се може повече след това си сложи кондом и почни с къси прониквания лека полека първо го фкарваш малко и бавно и после постепенно ще влезне повечето може да има малко кръф но не е болка за умиране.
hilaRy___
10-15-2007, 00:00
predrazpoloji q nakarai q da se otpusne bydi mn nejen iii pyrfo dai malk0 s peysche pyrfo edno posle dve i tka :D
приятелката ми е девствена и много я е страх от първия път
проблема е че и на мен ще ми е за първи път с дествено момиче и искам малко съвети как да подходя освен че трабва да я предразположа :-k
Тежка работа, брат. Ама някой трябва да я върши. Приятно къртене. :smt006
Трябва да бъдеш много внимателен и да си уверен, защото тя ще е доста притеснена, най-вероятно.Трябва да е доста влажна, за да се ограничи болката до минимум.
bqsna_teenagerka
10-15-2007, 08:22
както казаха по горе,първо я предразположи психически,и после физически! нямам какво д адопълня мисля че всичко важно останалите ти го казаха!
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-15-2007, 08:23
Ще ти кажа от личен опит отворил съм до сега 5 момичета и мен 1-вия път ми беше много притеснено значи започвате с любовната игра след това стимулирай и клитора с език за да се вазбуди колкото се може повече след това си сложи кондом и почни с къси прониквания лека полека първо го фкарваш малко и бавно и после постепенно ще влезне повечето може да има малко кръф но не е болка за умиране.
Подкрепям НадруцаН O:)
DreamDiddy
10-15-2007, 08:39
I az taka misla ... kogato az go pravih za purvi put purvo bqh otgore za da moga az da re6a kolko bavno i kak da vleze ... ama posle e nai dobre da vzeme6 ne6tata v tfoi race za6toto se pak tq e o6te neopitna :) aide tfa e ot men i kusmet \:D/
1 vi savet-razpoloji q
2- vazbudi q na max
3-mn nejno deistvai
4- probvaite v odobnata za neq poza,4eno kazano tq da e otgore e po dobre za6toto 6te si regulira sama ,koga kolko da vliza
5-kolkoto i da q boli ne s eotkazzvaite,verno e 4e boli ama da stiska zubi,ne e za umirane.
6 to.... kaji i 4e q obi4a6 zadaljitelno :D mne vajno spored men
7 mo. da te predopredq do kam 8 miq pat nqma da izpitva koi zn kvo odovolstvie no tva nezna4i 4e sled tva 6te e taka.uspeh ot men :)
krem4et0
10-15-2007, 11:22
Доста народ ти каза к'во да правиш.За да не повтарям думите им ще ти кажа к'во НЕТРЯБВА да правиш.
Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
Няма да е зле да прочетеш тая тема , има интересни неща вътре,както и един много "мил" мой пост към съответния Morning.Както и да е де да не се отплесвам...нежност, внимание и много любов... това му е майката за да я накараш да запомни първия си път!
При мен самото проникване беше от раз и боля учудващо малко. Това не означава, че той не беше нежен и не ме предразположи. Просто не си го вкарваше милиметър по милиметър, а от 1 път. И пак казвам блката беше минимална предвид положението ми на притеснителна и страхлива девственица.
Аз бях отгоре... ама ми писна да си играя на милиметри и седнах изведнъж.. малко изтръпнах, но това беше, единственото е, че не усетиух нищо от "секса", ако мога така да го нарека... Така че, остави на нея да си реши;) Каквото и да ти кажем тука , за повечето от нас е минало и ни се вижда нищо, че е не боляло, че е нямало кръв, че е било като "подробност", но тогава едва ли сме мислили така. Подмазвай й се повече и не обръщай внимание, ако трепери.. и късмет ! \:D/
sladkish_14
10-15-2007, 16:00
Предразположи я! Трябва да бъдеш максимално нежен и мил, а тя максимално възбудена и отпусната! Бъди внимателен и не бързай, това и е първият път, остави и хубав спомен! Важно е да си наясно във всеки един момент, как се чувства тя, за да спрете или предприемете нещо ако евентуално има проблем! Използвайте задължително предпазни средства!
Успех! :wink:
Eми това е най-точното нещо :!: Послушай swords1010 :wink:
DevilWish
10-15-2007, 16:15
Олеее тва беше най-голямата проостотия дет съм чуала ахууаххау малееееее........ :|
Ми бъди нежен ,постарай се да я предразположиш и най-вече да я възбудиш достатъчно.....френската любов според мен е зАдЪлЖиТеЛнА....и тя да е максимално отпусната ,защото колкото повече се притесняваш толкова повече те боли.И като за край - лично според мен е гадно първо с пръст ,защото той е малък и не стига ,че и от това ще те заболи ,а след това ще има и още по-голяма болка...най-добре само 1 път да те боли - верно повече ще е ,но..... ;)
belphegor
10-16-2007, 10:24
Факта, че питаш и си притеснен показва, че държиш на нея, което пък е напълно достатъчно, за да не запомни с лошо първия си път. Всяко момиче се страхува и каквото и да направиш нея ще я е страх. Просто трябва да се случи все някога и това е. Вече ти казаха, че трябва да си нежен и да я предразположиш, но ти това си го знаеш, така че нищо ново не може да се каже :) Постарай се ти да си по- спокоен. Щом тя ти има доверие да го направи именно с теб за първи път, значи вярва в теб и ти има доверие. Това е важното. Ако на емоционално ниво я накараш да се почувства добре и физически ще го понесе по- лесно :)
Напълно съм съгласен.