View Full Version : Kъде отидоха истинските мъже?
fire_lovka
10-14-2007, 18:47
V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem :oops: Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi kurva!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
PINK_FLoyD
10-14-2007, 18:52
Ела да ти покажа къде :wink:
бахти аз значи съм ебахти изостаналия *поглажда едно седмичната си брада*
`Death`Whore``
10-14-2007, 18:54
Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва путка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.
Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва п*тка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена. \:D/ \:D/ \:D/ :smt005
EvilBrunette
10-14-2007, 19:01
Много си права. Повечето не ги интересуват какво имаш в главата, а в пазвата или колко ти е късичка поличката. А за романтика в днешно време, почти не можем да говорим. Само в сладникавите тийн филмчета, но даже и там не могат да я докарат като хората. А да не говорим за това, че девизът на 90% от хората е "С нахалство към прогрес". ](*,) хаха напоследък съм свиделка как момичета наричат гаджетата си или момчетата, които свалят "боклук, педал, куче" и какво ли още не, а онея умират от кеф. И т'ва ми било свалка. Нарича се простотия. Или мн често срещано - момчета, които си търсят "мацка", само за да си задоволят инстинктите... Жалкото е, че някои им се връзват де. Хаха Права си за темата. Но да допълня. най-жалкото е, че не само при момчетата се срещат идиоти, но и сред нас - момичетата...
Някои може да кажат: "О,тая авторка сиг е някоя комплексирана грозница", но аз напълно те разбирам. Понякога ти се иска да не те харесват само заради външния ти вид... да те запомнят с нещо повече... :roll: Иначе по какво ще се различаваме от животните? Браво за хубавата тема. O:)
lLady_MooN_RaiN
Съгласна съм с теб. На изчезване са. А тия фешъни като ми се издокарат с розова блузка, смешна прическа като на папагал, яке с пух на качулката гейски дънчици вкарани в още по-гейски ботушки и ... #-o :smt078
BWald0rf
Искаш да кажеш че няма истински мъже?!?Ами има .. аз познавам такива ..дето те преследват и т.н. ;) .. А тфа за нахалството върши работа само ако търсиш секс
ZaHaRcHe
10-14-2007, 19:10
Права си за това че вече мъже няма само лигави момченца....Просто света са е побъркал.От дет и да са обърнеш ще видищ момче е коса напраена с лак пяна и т.н.Дълги нокти или лакирани или пък о обеци на веждите кат момиченца и т.н..Амо ко да се прай такива станаха днешните мамини синчета....лигавета от класа..Ни един свестрен мъж до ся не съм видяло колито от делеч си личи че е мъж на място и знае какво иска а не някво подобие на мъж ъъъъъ
Bubeto_f
10-14-2007, 19:18
бе вие не сте добре!!!няма нищо лошо мъжете да се поддържат хубави.не искам някъв космат и мръсен мъж...колкото и ние се мъчим да сме красиви,толко трябва и те!!!
Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва п*тка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.
rofl Евала ;)
бе вие не сте добре!!!няма нищо лошо мъжете да се поддържат хубави.не искам някъв космат и мръсен мъж...колкото и ние се мъчим да сме красиви,толко трябва и те!!!
е добре де то тогава къв е смисъла от разни хормони които стимулират растежа на брадата и т.н. , ако не мое да си я оставиш , оформиш и разни такива , все пак вие сте нежния пол , вие ще полагате повече грижи за себе си , верно че тва да си мръсен е тъпо и никой не го иска както и аз така и фешъните , но никога не бих си сложил розова блузка щото си е доста гейско , но нещо което забелязах тва лято докато се бъхтих на морето е че доста чужденци също си зимат розофко и то доста повече от бг гайс
`Death`Whore``
10-14-2007, 19:48
1. Не вярвам да си общувала с мъже, сигурно ходиш с момченца.
2. Малоумна ли си, умствено изостанала ли си не знам, но КОСМАТ НЕ ОЗНАЧАВА МРЪСЕН.
половината са педерасти, другата половина без малко са метросексуални, има малко емо-та и останалите са истинските мъже
Съгласна съм с теб. На изчезване са. А тия фешъни като ми се издокарат с розова блузка, смешна прическа като на папагал, яке с пух на качулката гейски дънчици вкарани в още по-гейски ботушки и ... #-o :smt078
якетата с пух са готини, бе, може да сме мъже, ама не сме роботи и ние трябва да се топлим зимата:)
Octofunk
10-14-2007, 19:53
Искахте жените да са наравно с мъжете, на ви го феминизма. 8)
`Death`Whore``
10-14-2007, 19:54
Обаче сега става обратното 8-[
под якета с пух се имаше предвид с кожа с дълъг косъм (пухче)
бтв, не е лошо един мъж да се поддържа, да се гледа в огледалото и тн...но границата между метросексуалността и педерастията е малка (не цензурирайте, нямам предвид хомосексуализъм!!!)
познавах 2-3 мъже, които отговарят на критериите на авторката - единият си намери жена и са щастливи, другият вече предпочита да се заглежда по коли, отколкото по жени :-s
под якета с пух се имаше предвид с кожа с дълъг косъм (пухче)
аз под якета с пух разбирам якета с.. пух.. в смисъл качулка с косми да речем не знам как им викте модните майсторки, топлят все пак
но на първо място се шегувах де, друг е въпроса че не схвана
mickelangelo
10-14-2007, 20:07
Ами аз съм момче и ще ви кажа моята гледна точка ... :
аз не съм от х0рата които по горе описахте ...не мога да се оприлича и от хората който преследват целите си ( ще звучи просто надуто ) но се опитвам .. но и сред момчетата не могат да се намерят много точни хора .. почти всички са егоисти а от там идва и манията за поддръжка на метро сексуален вид .. искат те да са център на внимание и общо взето : момчетата на място наистина са на изчерпване и от мъжка гледна точка
*решава да се поизбрасне* неглиже rulz
EternalSilence
10-14-2007, 21:48
*решава да се поизбрасне* неглиже rulz
nice :-D
иначе... абе не ми е правило впечатление досега обаче като се замисля наистина адски много момчета наистина изглеждат като... ами да кажем вариант на невръстни магистрални работнички от мъжки пол... достатъчно красноречиво - дразнят ме да ги гледам, обаче нищо не мога да направя, освен да благодаря на Бога, че ми е дал здрав разум и нямам абсолютно нищо общо с тях по външен вид (надявам се и по ум, останал съм с впечатлението, че те и по умствени възможности са като олигофрените, на които приличат, но това е друга тема :) )....
naMy4Ho_KoTe
10-14-2007, 21:53
Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва п*тка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.
Точно така. Аз бях с една п*тка дето се контеше повече и от мен и ревеше повече от мен.. Чувствах се като лесбийка-грубиянка. :|
За мен един истински мъж знае как да се оправя сам в живота. Това е моята дефиниция.
Аз съм 2 метра здрав тип с дълга брада и силно окосмяване по гърба. Вуня убийствено на пръч и почти винаги съм пиян кът бъчва. Немам никви задръжки и се изхождам що каде видя ... Аз съм един мъж наистина на място :wink:
V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem :oops: Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?
Модерирано от ramaiana.
Еййй всички обаче се захващате за това,че се обличали в розово.. И какво? Каква ти вечеря... Какви са тия "старомодни" неща в тийн форум ? хаха ... Вечеря в леглото? ХАХа
Е по-голяма тъпотия от тва не съм чувал. Кво искаш да кажеш че предпочиташ някой с космат смърдящ кур от колкото с чист и нормален? А и искам да ми покажеш къде са тия с розовите дрежки щото аз такива не съм виждал, само 1-2ма, също така защо не кажеш какво според теб е истински мъж. Колко се подържам аз, един душ на ден, изчиствам си лицето, избръсвам се и си оправям косата, тва става за 15 минути и съм готов. В сравнение с някой който го мързи да се изкъпе 2 седмици, но щом мислиш че смръдлив, пъпчив, гнусен човек е истински мъж добре тогава, нека останалите мацки да мислят че аз съм мъжът а той лайното.
@Горния постър
Бате, като стигнеш до края на пътя по който си тръгнал звънни ми да се разбереме кога ще ми направиш една свирка, а?
prettyIdeath
10-15-2007, 02:24
Искаш да кажеш че няма истински мъже?!?Ами има .. аз познавам такива ..дето те преследват и т.н. ;) .. А тфа за нахалството върши работа само ако търсиш секс
1+ :wink:
@Горния постър
Бате, като стигнеш до края на пътя по който си тръгнал звънни ми да се разбереме кога ще ми направиш една свирка, а?
По кой път бе пич? Аре обясни че ми е интересно кое ме прави гей и кое от горепосочените не правиш ти.
`Death`Whore``
10-15-2007, 04:44
Я се осъзнай, момченце. Не знам къде живееш, но педали има адски много из София - само в моя факултет са 90% от мъжките стщества, които са около 10. И МАМКА МУ, КОЙ ГОВОРИ ЗА КЪПАНЕ И ЗА ОБРАСЛИ 'УЙОВЕ? ТЪПИ ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО Е ТЕМАТА?
Az pitam kyde otidoxa istinskite myje?
Искаш истински мъже? А дали ТИ си истинска жена? Къде били... Навсякъде около теб. Но докато зяпаш унисексовете и роптаеш срещу тях, ще пропуснеш щастливите и волни Истински Мъже, тичащи свободни из пределите народината, а слънцето огрява козината по гърбовете им, чертаейки пророчества за берекет. :-({|= :mrgreen:
Еми, явно да.Но слава Богу, още се намират нормални момчета, не е чак толкова зле положението.
:arrow: Никога ги е нямало :shock: ](*,) ](*,)
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 08:06
:arrow: Никога ги е нямало :shock: ](*,) ](*,)
:|
А къде отидоха истинските жени?..
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 08:19
na kino otidoha...
Мен никой не ме покани :| Май не съм истинска жена. :-({|= :-({|= :-({|=
права си!!
момичетата се правят на 'какички'
а 'МОчЕТАТА' на фешън дришляци
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 08:35
права си!!
момичетата се правят на 'какички'
а 'МОчЕТАТА' на фешън дришляци
Според мен външния вид и особено облеклото не са толкова важен показател доколко един мъж е истински мъж. Но досега не съм срещнала някое фешънче, което да ми е доказало, че е мъж на място. Въпреки, че и сред нормално облечените момчета се срещат ужасно много дрисльовци. В днешно време стана много модерно момчето да плаче (нали всяко момиче окуражава приятеля си да споделя чувствата си и да не ги крие, само дето момчетата започнаха да злоупотребяват с това), да очаква от приятелката си постоянно да му е опора и да го подкрепя.. Хубаво е да подкрепяш половинката си, но понякога става множко!
CrazyWitch
10-15-2007, 08:41
Ами има .. аз познавам такива ..дето те преследват и т.н. ;)
Това ако са истински мъже... :lol:
За мене са истински психота :) Е значи познавам един такъф и аз хахах.
Аз не съм романтична личност, може би защото света вече така се измени. Де отиде романтиката? Ни нам.. Аз лично някой път имам нужда от нежност и романтика, ако взимам да я получавам може би и аз бих била по-често романтична.
na kino otidoha...
Мен никой не ме покани :| Май не съм истинска жена. :-({|= :-({|= :-({|=
6ans mila :D i mene nikoi ne me pokani na tehnia film ama dove4era sam na teatur s edin ...stiskai palci :P
офф поредната тема...зн ли колко теми има ве4е за тия мъже бе?офф мацка и ти живее6 в някой филм,като мене.. ама аз пуснах една тема за мъжете (подобна де)и ве4е мирясах.. има мн такива,разтърси се малко... и какво да ти кажа?не вси4ки мъже са такива каквито ги описва6...погледни жените какви станаха,после съди мъжете(не 4е не са виновни де)
Я се осъзнай, момченце. Не знам къде живееш, но педали има адски много из София - само в моя факултет са 90% от мъжките стщества, които са около 10. И МАМКА МУ, КОЙ ГОВОРИ ЗА КЪПАНЕ И ЗА ОБРАСЛИ 'УЙОВЕ? ТЪПИ ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО Е ТЕМАТА? тъпата в слу4ая отново си ти :lol:
sapphirr
10-15-2007, 08:58
Kъде отидоха истинските мъже?
там където и динозаврите,жалко но факт
mislitelka
10-15-2007, 09:30
V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem :oops: Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?
Модерирано от ramaiana.
емиии горе-долу е така.оба4е тряаа да си зададем и въпроса 'къде отидоха истинските жени' може би аз съм една от малкото,на която и е писнало за си4ко да изкарваме мъжете виновни.та...къде са истинските жени?сега за истинска жена се брои всяка,която ходи с къса пола,на 15 см ток4ета и един тон грим...всъ6ност дори и той не се вижда под 'фйешан' о4илата...нали?и това било 'женствено'.'най-доброто на магистралатаааа...'
а по темата:всяка жена иска да се 4увства за6титена от мъжа до себе си.аз ли4но до мъж с розова ризка бих се 4увствала така,се ено аз тряаа да го за6титавам.
Наистина светът се преобърна по тоя въпрос и сега вместо МЪЖЕТЕ да охажват една жена,да я следват навсякъде само и само за една среща...те очакват МОМИЧЕТАТА да направят това...!За мен това е мноого глупаво,винаги в миналото това е било работа на мъжете!Днешните мъже и подрастващите са просто ужасни...нямам думи!!!Толкова са зле :smt010
Истински мъж-
интелигентност-над средната
външен вид-да не е хилка до не да не може да си мърда ръцете от мусколи
чуствителност-леко прикрита нека е боклук,романтики в същото време безразличен
грижа за себе си-1 бр пистолет,1 бр.нож :-D дънки ризка/якенце-прическа-както е излязал от леглото (ако положението е плачебно се разрешава малко гел...)
общо взето -аз,моя милост,свръх аз \:D/ O:)
skype me -Fedaris<BrutaLni>
.................................................. .........Това беше безлатна реклама.................
`Death`Whore``
10-15-2007, 10:02
Според мен външния вид и особено облеклото не са толкова важен показател доколко един мъж е истински мъж. Но досега не съм срещнала някое фешънче, което да ми е доказало, че е мъж на място. Въпреки, че и сред нормално облечените момчета се срещат ужасно много дрисльовци. В днешно време стана много модерно момчето да плаче (нали всяко момиче окуражава приятеля си да споделя чувствата си и да не ги крие, само дето момчетата започнаха да злоупотребяват с това), да очаква от приятелката си постоянно да му е опора и да го подкрепя.. Хубаво е да подкрепяш половинката си, но понякога става множко!Въпросът не е в това, че истинските мъже не се поддържат, а в това, че на тях не им пука особено дали са облечени модерно, а им пука дали изглеждат женствени. Не им пука също така, че имат косми и даже се гордеят с тях.
тъпата в слу4ая отново си ти :lol:Не ме карай да обиждам профила си с мнението си...имаше още едно такова, но реших да не си го слагам в подписа - не ме предизвиквай.
Наистина светът се преобърна по тоя въпрос и сега вместо МЪЖЕТЕ да охажват една жена,да я следват навсякъде само и само за една среща...те очакват МОМИЧЕТАТА да направят това...!За мен това е мноого глупаво,винаги в миналото това е било работа на мъжете!Днешните мъже и подрастващите са просто ужасни...нямам думи!!!Толкова са зле :smt010 А ти си голямата жена - нямам думи. И истинската жена, и истинският мъж правят нещо по въпроса, а не чакат другия. В зависимост от степента на срамежливост може да бъде страстен поглед или награбване, но нито истинският мъж се комплексира от това, че жена го сваля, нито истинската жена се спира да сваля мъж само защото така не е редно.
А къде са истинските жени?! Нима не е пълно с кокони, дето сами не знаят за какво им е това между краката? Плс, не сме само ние ...
На мен също ми е много смешно като ги видя другарите с розови блузки, прически, бръснати крака и ходят некви наперчени и си мислят, че са фанали Господ за шлифера... хах :lol:
Не знам защо се получава така, но наистина момчетата в момента са пълна скръб като цяло... и после защо момичетата ходили при по-големи (и не само те...) Е, понякога не е само за секса, а просто искат зрял човек до себе си, а не пикльо с камъчета по дънките :roll:
Я се осъзнай, момченце. Не знам къде живееш, но педали има адски много из София - само в моя факултет са 90% от мъжките стщества, които са около 10. И МАМКА МУ, КОЙ ГОВОРИ ЗА КЪПАНЕ И ЗА ОБРАСЛИ 'УЙОВЕ? ТЪПИ ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО Е ТЕМАТА? тъпата в слу4ая отново си ти :lol:
не съм съгласна с тебе!! [-X [-X [-X
точно тя не е тъпа!!
`Death`Whore``
10-15-2007, 10:06
А къде са истинските жени?! Нима не е пълно с кокони, дето сами не знаят за какво им е това между краката? Плс, не сме само ние ...
На мен също ми е много смешно като ги видя другарите с розови блузки, прически, бръснати крака и ходят некви наперчени и си мислят, че са фанали Господ за шлифера... хах :lol:
Не знам защо се получава така, но наистина момчетата в момента са пълна скръб като цяло... и после защо момичетата ходили при по-големи (и не само те...) Е, понякога не е само за секса, а просто искат зрял човек до себе си, а не пикльо с камъчета по дънките :roll:
Така е, и жените са станали карикатури...но пък коя истинска жена непременно търси по-голям мъж? Да не говорим, че под 18 за какви жени става въпрос?
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 10:08
Модерирано от ramaiana.
емиии горе-долу е така.оба4е тряаа да си зададем и въпроса 'къде отидоха истинските жени' може би аз съм една от малкото,на която и е писнало за си4ко да изкарваме мъжете виновни.та...къде са истинските жени?сега за истинска жена се брои всяка,която ходи с къса пола,на 15 см ток4ета и един тон грим...всъ6ност дори и той не се вижда под 'фйешан' о4илата...нали?и това било 'женствено'.'най-доброто на магистралатаааа...'
Напротив, не се брои за истинска жена, това което ти го изброи. Ти считаш този всеизвестен стереотип като общото мнение каква трябва да е истинската жена. С който и да споделиш мнението си днес(освен малка групичка олигофрени) няма да намериш съгласие.
`Death`Whore``
10-15-2007, 10:14
Хайде стига с тези токчета. И аз нося токчета - курветина и неистинска жена ли съм? Харесват ми и адски тънките токчета, но не съм мазохистка, иначе щях да нося и тях. А полите ако не са прекалено къси и не се носят постоянно, не са толкова курвенски.
Така е, и жените са станали карикатури...но пък коя истинска жена непременно търси по-голям мъж? Да не говорим, че под 18 за какви жени става въпрос?
Е, не казвам, че търсят по-голям, а търсят зрял и улегнал, а в повечето случаи такива са по-големите, защото масата момчета в момента са лигльовци от всякъде.
А и не може да се говори за под и над 18, защото акълът и женствеността не идва за една вечер на 18-тия ти рд... някои момичета озряват по-рано, други - по-късно.
sasha_90
10-15-2007, 10:16
Да,май са на изчезване...
mujete otidoxa na selo da kopat nivite.... :smt117 :smt005
`Death`Whore``
10-15-2007, 10:18
Търсят зрял, обаче те не са. Много малко жени в днешно време /и момиченца/ знаят какво искат и точно там е иронията - търсят мъж, който знае какво иска и е улегнал...
Death`Whore``не ме пла6и6...прави каквтото поиска6!
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 12:09
Според мен външния вид и особено облеклото не са толкова важен показател доколко един мъж е истински мъж. Но досега не съм срещнала някое фешънче, което да ми е доказало, че е мъж на място. Въпреки, че и сред нормално облечените момчета се срещат ужасно много дрисльовци. В днешно време стана много модерно момчето да плаче (нали всяко момиче окуражава приятеля си да споделя чувствата си и да не ги крие, само дето момчетата започнаха да злоупотребяват с това), да очаква от приятелката си постоянно да му е опора и да го подкрепя.. Хубаво е да подкрепяш половинката си, но понякога става множко!Въпросът не е в това, че истинските мъже не се поддържат, а в това, че на тях не им пука особено дали са облечени модерно, а им пука дали изглеждат женствени. Не им пука също така, че имат косми и даже се гордеят с тях.
тъпата в слу4ая отново си ти :lol:Не ме карай да обиждам профила си с мнението си...имаше още едно такова, но реших да не си го слагам в подписа - не ме предизвиквай.
Наистина светът се преобърна по тоя въпрос и сега вместо МЪЖЕТЕ да охажват една жена,да я следват навсякъде само и само за една среща...те очакват МОМИЧЕТАТА да направят това...!За мен това е мноого глупаво,винаги в миналото това е било работа на мъжете!Днешните мъже и подрастващите са просто ужасни...нямам думи!!!Толкова са зле :smt010 А ти си голямата жена - нямам думи. И истинската жена, и истинският мъж правят нещо по въпроса, а не чакат другия. В зависимост от степента на срамежливост може да бъде страстен поглед или награбване, но нито истинският мъж се комплексира от това, че жена го сваля, нито истинската жена се спира да сваля мъж само защото така не е редно.
Крадеш ми мислите 8-[
Колкото до коментара ти относно моето мнение:
Точно това имах предвид, че да си мъж не означава да смърдиш. За сметка на това познавам не малко фешъни дето си смърдят отдалеч :)
hilaRy___
10-15-2007, 12:14
da ima mn typi neshta deto praat myjete v dneshno vreme dobre priemam da si brysne krakata i gyrdite ma veche epilaciqte na racete e vyrhat po princip edna jena kat pipa myj iska da lichi che e myj ne sam0 po tfa koeto ima v mantal0nite a tfa veche myj s rozova bluska i dynki v obuvkite e ujaS ...
P.S ..dobre che moq ne prai tkifa raoti che neznam kf0 shtqh da praa daje toi gi mrazi tiq kakto gi naricha dechicata na mama...
Tedi_sheep
10-15-2007, 12:16
Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "истинската" за него жена!Според мен е така :roll:
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 12:17
Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "искатинаската" за него жена!Според мен е така :roll:
”Искатинаската”?... :-s
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 12:19
da ima mn typi neshta deto praat myjete v dneshno vreme dobre priemam da si brysne krakata i gyrdite ma veche epilaciqte na racete e vyrhat po princip edna jena kat pipa myj iska da lichi che e myj ne sam0 po tfa koeto ima v mantal0nite a tfa veche myj s rozova bluska i dynki v obuvkite e ujaS ...
P.S ..dobre che moq ne prai tkifa raoti che neznam kf0 shtqh da praa daje toi gi mrazi tiq kakto gi naricha dechicata na mama...
Е, нека всеки да се епилира където поиска. Въпрос на вкус. Аз пък мразя мъже без косми - обичам космати крака, космати гърди, даже втори номер косми под мишниците ме радват. Всеки има различни представи къде е границата между мъжественото окосмяване и елементарното поддържане със самобръсначката.
`Death`Whore``
10-15-2007, 12:22
Моят пък има 10 косъма под мишниците...10, ама дълги :smt005 Не ми правят впечатление въобще. Аз подкрепям епилирането, ако космите са много - например на гърдите...един познат се епилира и си е мъж.
mislitelka
10-15-2007, 12:58
Модерирано от ramaiana.
Напротив, не се брои за истинска жена, това което ти го изброи. Ти считаш този всеизвестен стереотип като общото мнение каква трябва да е истинската жена. С който и да споделиш мнението си днес(освен малка групичка олигофрени) няма да намериш съгласие.
повечето мислят така.бтв тфа никак не беше мило.явно ме причисляваш към групичката на олигофрените.ае малко по-толерантно.явно си по-голяма,по-мъдра и по-зряла от мене.може аргументирано да си изкажеш мението и да ме поучиш,а не косвено да ми казваш,че съм олигофрен.
mislitelka
10-15-2007, 13:11
Хайде стига с тези токчета. И аз нося токчета - курветина и неистинска жена ли съм? Харесват ми и адски тънките токчета, но не съм мазохистка, иначе щях да нося и тях. А полите ако не са прекалено къси и не се носят постоянно, не са толкова курвенски.
сичко си има граници.разбра ме за какво говоря-за тези,които минават границата. :wink: очевидно ти не я минаваш.явно си си наред xD
Всеки индивид от мъжки пол крие в себе си "истинския мъж", но го показва наяве само пред "истинската" за него жена!Според мен е така :roll:
дрън дрън
`Death`Whore``
10-15-2007, 13:31
Значи жената трябва да си губи времето с някакъв келеш, защото има възможност с нея той да се превърне в истински мъж? :smt017
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 14:48
Модерирано от ramaiana.
повечето мислят така.бтв тфа никак не беше мило.явно ме причисляваш към групичката на олигофрените.ае малко по-толерантно.явно си по-голяма,по-мъдра и по-зряла от мене.може аргументирано да си изкажеш мението и да ме поучиш,а не косвено да ми казваш,че съм олигофрен.
Преди да търсиш под вола теле се замисли малко - говорех за мъже-олигофрени, онези дето се считат за големи е*ачи.
flowerlina
10-15-2007, 15:46
Вече изчезнаха :roll:
Love__DaLi
10-15-2007, 23:30
Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав........
азис мазис всички вече се праят на тоя олигофрен,че то това мъж ли е ?! не виждам нищо мъжко... то и на жена не прилича....
Още от малки и изтъпяват отвсякъде младовците..
един въпрос...
какво ще стане ако някой фейшън тръгне по улиците на USA ?!?!
-съмнява ме да измине и 5 метра на двата си крака....
Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав........
азис мазис всички вече се праят на тоя олигофрен,че то това мъж ли е ?! не виждам нищо мъжко... то и на жена не прилича....
Още от малки и изтъпяват отвсякъде младовците..
един въпрос...
какво ще стане ако някой фейшън тръгне по улиците на USA ?!?!
-съмнява ме да измине и 5 метра на двата си крака....
ще го помислят за педал ..... по 3 критерия - никой в нормалния свят не си бръсне мищниците ( в англия и сащ маи само педалите и спортистите го правят ) 2 - краката - останалия свят 100% педалско ... гърдите ( само спортисти осножно плувци - останалите са педали ) 3то - дрехите ..... розовички такива прилепналички ..... или онея "цигански шарении" no coment... с две думи нашето разбиране за истински мъж е доста изкривено - не че нямаме просто тука не са на почит ( поне до една определена възраст )
ОМГ... вие изобщо стъпвали ли сте в САЩ, че да говорите?!!?! Ами, да ти кажа, там преобладават хората с подържани фигури и определено се бръснат под мишниците :roll:
Точно за това го правят и тук - опитват се да им подръжават, но неуспешно. Така наречените "фешъни" наистина ще ги помислят за гейове, но за разлика от тук, това няма да е проблем. Не се опитвайте да сравнявате България със САЩ, защото няма да е красива гледка =;
За Англия не казвам нищо, защото не съм бил, че да знам...
sladkata.miss
10-16-2007, 12:02
Шапка му свалям на това момиче за тая тема!Аз също съм момиче и бих се загледала в някой истински а не измислен! :smt008 Гаджето ми е много свястно момче и изобщо не е като другите педераси :-D
ОМГ... вие изобщо стъпвали ли сте в САЩ, че да говорите?!!?! Ами, да ти кажа, там преобладават хората с подържани фигури и определено се бръснат под мишниците :roll:
Точно за това го правят и тук - опитват се да им подръжават, но неуспешно. Така наречените "фешъни" наистина ще ги помислят за гейове, но за разлика от тук, това няма да е проблем. Не се опитвайте да сравнявате България със САЩ, защото няма да е красива гледка =;
За Англия не казвам нищо, защото не съм бил, че да знам...
братовчед ми живее там ( роден и израстнал в сащ - 100% американец ) мисля че имам идея ....... а за англия имах съученик от там ...... а колкото за преобладаващите - над 50% са дебели ...... прави си изводите кои преобладават
btw имаше такава тема в 10те най за метросексуалните - точно такъв контраст показаха как българските "убавци" са като тюлени за разлика от целия свят .... ( така СПОРТИСТИТЕ СЕ БРЪСНАТ !!!! )
Е, на мен пък гаджето ми е от там и съм прекарал при него доста време... :-) От коя част на САЩ е братовчед ти? Защото там нещата са различни в различните щати... аз говоря за Калифорния.
Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав....
Олеле вече чалгата е виновна и за това, че няма кой да ни възпитава децата.... :roll: Ами, да те питам тогава - аз като слушам и чалга, как е възможно да не ходя с розови блузки, да не преебавам момичета, да не се храча по улиците... а?
секи калифорния гледа ... ми нормално да се бръсна там почти всички я са в футбола я сърф карат ....... калифорния е най измисления щат ... ако съдиш за сащ по това - се едно да съдиш за цяла българия по Варна
btw темата се изроди в телесно окосмяване .... :/
Те рицарите отдавна изчезнаха...вярно останали са почти и само кукони, които обикновенно закасняват за работа или у-ще понеже косата им не иска да стой като тази на модел в някое списание.. а пък за розовите блузки нямам против даже са мн сладки :lol: ..ама има бая други работи дето не са много приемливи.. каде отидоха истинските мъже.. вече са застрашен вид..скоро могат и изчезваш да станат.. :-D
хаха измислен? :) Ами, Ню Йорк също ли е измислен? Е, ако искаш може и за Айдахо да говорим, където момиче с къса пола е равно на престъпление... :-)
калифорния - най освободения от закони щат , hollywood , las vegas, los angelis ( пъслно с дрога и сякви такива ) ... не че ми се говори за сащ ама ... както каза даскала ми по англииски за да видиш истинската америка не се придъжай към големите градове - ( и той е от познай АЙДАХО )
flowerlina
10-16-2007, 13:19
Те са застрашени индивиди,ако все още има някакви останали :-D
Octofunk
10-16-2007, 14:10
Абе еи момичета, докато заглеждате точно е тея дето ги описвате по всичките страници досега, няма да забележите някой истински мъж, защото те не се движат около тях. Патки! 8)
Ще те запозная с чичо Пешо от долния етаж. Той се бори за момите(краде ги и ги изнасилва).
Иначе искам да изкоментирам, че съм бати пича и че вие сте грозни.
калифорния - най освободения от закони щат , hollywood , las vegas, los angelis ( пъслно с дрога и сякви такива ) ... не че ми се говори за сащ ама ... както каза даскала ми по англииски за да видиш истинската америка не се придъжай към големите градове - ( и той е от познай АЙДАХО )
Ам... окей, както кажеш. И все пак България е далеч от САЩ, тъй че сравнението е неуместно.
къде отидоха ли?
е па дома седим аз, болен .... ама скоро пак излазям по улиците, може да ме видиш некъде :lol:
Модерирано от ramaiana.
Абе защо ли вчера, вървейки по главната, точно тия мисли ме обвзеха? #-o
Чудя се дали напоследък няма да ни се налага и да се бием за тях?!? Вмисъл, ако някой ги обиди да ги защитаваме... Замислих се за това, защото както си вървях по главната се сблъсках в едно момче, поради невнимание... И момичето, което вървеше до него (очевидно гаджето му) едва не ми се нахвърли за това, че съм докоснала мъжлето й, което между впрочем носеше именно розова блузка... А аз просто се бях загледала във витрината на един магазин и затова се сблъсках в него... Нямах други намерения... :-s :smt017
love_me93
10-17-2007, 07:40
Ами аз съм момче и ще ви кажа моята гледна точка ... :
аз не съм от х0рата които по горе описахте ...не мога да се оприлича и от хората който преследват целите си ( ще звучи просто надуто ) но се опитвам .. но и сред момчетата не могат да се намерят много точни хора .. почти всички са егоисти а от там идва и манията за поддръжка на метро сексуален вид .. искат те да са център на внимание и общо взето : момчетата на място наистина са на изчерпване и от мъжка гледна точка
под "момчета на място" имаш предвид приятели нали :-D иначе мисля, че току-що открих сродна душа - подкрепям те отвсякъде :smt016 :smt016
аз лично си падам по мъже, който знаят как да изглеждат добре - наясно са, че са готини и не се правят на интересни с тъпи лафове. Много момчета използват лак или гел - е, къв му е проблема ? Аз вися с часове пред фризиора - защо и той да не се потруди малко ? Самото поддържане повдига самочувствието, а ако не се чувстваш добре, си напълно депресиран и прецакан. За розовите блузи - ами аз мн често нося сини например, а синьото не се ли счита за мъжки цвят ? За пухчетата - има хора, които следват модата и ако тва е модерно сега, тва ще носят я! Щом жените се водим от модата или пък си имаме собствен стил - защо мъжете да нямат право на същото :?:
love_me93
10-17-2007, 07:42
Модерирано от ramaiana.
Чудя се дали напоследък няма да ни се налага и да се бием за тях?!? Вмисъл, ако някой ги обиди да ги защитаваме... Замислих се за това, защото както си вървях по главната се сблъсках в едно момче, поради невнимание... И момичето, което вървеше до него (очевидно гаджето му) едва не ми се нахвърли за това, че съм докоснала мъжлето й, което между впрочем носеше именно розова блузка... А аз просто се бях загледала във витрината на един магазин и затова се сблъсках в него... Нямах други намерения... :-s :smt017
Много невинно си станало :-D :-D :-D Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече :-D за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай :-D :-D
Ам... окей, както кажеш. И все пак България е далеч от САЩ, тъй че сравнението е неуместно.
mai e pro4ete ko sam pisal - nikade ne sa hodili majete - tuka sa si prosot v na6ata darjava da si gotin zadaljitelno trea si zadnik da si nai golemiq piqnica da slu6a6 4alga na poraziq i da ne zabravim trea da pu6u treva ... a za da si 100% pi4 trea psuva6 na sqka 3ta duma :) i zadaljitelno da nari4a6 momi4etata/ jenite - "putki "
HePeAJIeH
10-17-2007, 11:10
Инфлацията ги погуби :smt005 А сега сериозно!
Първо,момче съм!Според мен един истински мъж е това,което аз бих искал да стана,а именно:
1.Интелегентен,с добро образование,висока обща култура и добра работа
2.Улегнал,знае какво иска от живота,спокоен,склонен към компромис
3.Може да се справя с трудностите ,оито му предоставя живота
4.Да бъде учтив внимателен и най-вече-ДЖЕНТЪЛМЕН
Да,верно е,че такъв мъж не се среща често и че,може би,не може да съчетае всички тези качества в едно! Но знам,че ако се постарая да бъда такъв,то съм сигурен,че ще имам много по-малко недостатъци у себе си!
blqblqqq
10-17-2007, 11:30
емигрираха в чужбина
истинските жени пък взеха да стават
много истински и не е мн на добре
иначе пък отдоло има една истинска песен
:-D
DisciplineAndOrder
10-17-2007, 11:39
Има си истински,просто не си ги срещнала.
TheKeeper
10-17-2007, 11:42
Тук съм :smt016
love_me93
10-17-2007, 13:39
Инфлацията ги погуби :smt005 А сега сериозно!
Първо,момче съм!Според мен един истински мъж е това,което аз бих искал да стана,а именно:
1.Интелегентен,с добро образование,висока обща култура и добра работа
2.Улегнал,знае какво иска от живота,спокоен,склонен към компромис
3.Може да се справя с трудностите ,оито му предоставя живота
4.Да бъде учтив внимателен и най-вече-ДЖЕНТЪЛМЕН
Да,верно е,че такъв мъж не се среща често и че,може би,не може да съчетае всички тези качества в едно! Но знам,че ако се постарая да бъда такъв,то съм сигурен,че ще имам много по-малко недостатъци у себе си!
ми ти току-що описа перфектния мъж кво да ти кажа.. 8-[ ако го намериш някой ден, покажи ми го :-D само не спомена нищо за любовта ? Защото от професионален план си е доста добро описанието :smt016
mai e pro4ete ko sam pisal - nikade ne sa hodili majete - tuka sa si prosot v na6ata darjava da si gotin zadaljitelno trea si zadnik da si nai golemiq piqnica da slu6a6 4alga na poraziq i da ne zabravim trea da pu6u treva ... a za da si 100% pi4 trea psuva6 na sqka 3ta duma :) i zadaljitelno da nari4a6 momi4etata/ jenite - "putki "
Явно и ти не си прочел аз какво съм написал... :-) Аз говорих само за грижата за външния вид, но както и да е.
Това, което ти казваш важи за паплачта, но не са всички така.
За да подкрепя думите си най-добре, ще ти дам пример със себе си - не псувам (поне не много), не съм задник, не съм пияница, слушам всичко, трева не съм барвал от месеци, не наричам жените ......... , но въпреки това не мога да се оплача от липса на интерес от страна на женския пол. Е, друг е въпросът, дали аз съм заинтересован от този интерес, но както и да е. Мисълта ми е, че проблема не е в момчетата, а в момичетата, които ги харесват такива. Момчетата се правят на говеда, защото момичетата харесват говеда, т.е. пак са виновни женските, защото плюят по перковците, а в следващия момент обясняват как харесвали лоши момчета... ами, харесвайте си, ма после не пискайте що ви пребиват от бой.
*поглежда по горния пост, примигва и решава че тая тема му е безинтересна вече*
GregoryHouse
10-17-2007, 14:46
1. Не вярвам да си общувала с мъже, сигурно ходиш с момченца.
2. Малоумна ли си, умствено изостанала ли си не знам, но КОСМАТ НЕ ОЗНАЧАВА МРЪСЕН.
Е абсолютно в мой стил изказване... :-D +1
Модерирано от ramaiana.
Много невинно си станало :-D :-D :-D Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече :-D за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай :-D :-D
Добре, Хрис, ще го имам в предвид... Ама нали знаеш, че сигурното ми е в София! :smt016 Е пак по-добре от твоя испанец ! :smt016
Бтл, верно много педераси има напоследък...
love_me93
10-17-2007, 14:59
ми, Юю, аз не познавам много.. 8-[ 8-[ 8-[ ти ако знаеш я кажи да чуя :-D и мерси, че ми напомни, че е в Испания, аз щот бях забравила :x
жените са повече от мъжете .................................
love_me93
10-17-2007, 15:21
жените са повече от мъжете .................................
сигурен ли си :? аз не много, но последно бях чула, че средностатически на всеки 1 мъж се падат по 13 жени :-D не е много честно :smt009
Определено си права...на изчезване са истинските мъже.Точно преди два месеца се запознах с две момчета, които са на по 21...и sа адските кавалери.Просто са разтапяш.В последствие тръгнах с едното момче и още сме заедно...иииии до сега не съм имала такъв кавалер до себе си...Но определено поддържам мнението, че тези хора са на ИЗЧЕЗВАНЕ... :| :| :| :| :| :| :|
Обратното, мъжете са по-малко от жените. Ще ви се налага да се конкурирате помежду си, а мъжете ще стават все по-претенциозни. Това е добре за мен, обичам да ме ухажват.:)
love_me93
10-17-2007, 16:31
Обратното, мъжете са по-малко от жените. Ще ви се налага да се конкурирате помежду си, а мъжете ще стават все по-претенциозни. Това е добре за мен, обичам да ме ухажват.:)
ами и аз обичам да ме свалят да си бъдем честни :-D но досега само от момчета чух, че жените сме повече, а жените ми казват обратното :? :? абе нз нали си има двойки там събират се, разделят се, обичат се, мразят се.. кво да ти кажа :lol:
а за свалки - аз съм насреща :-D :-D :smt016