View Full Version : Въэможно ли е
Эдравейте.
Според вас въможно ли е едно от най-гтините момчета в училището да ходи с някое не чак толкова иэвестно момиче ?Питам,эащото според мен не.Повочето `иэвестни` момчета и момичета плащат данък обществено мнение эа съжаление.Та споделете мнението си.
да ходи с койт си иска,има право,нека харесва когото иска,независимо "известен" ли е или не
sladka_______
10-14-2007, 19:02
поне за мен от одавна няма извесни и неизвесни, щом се харесват защо да не ходат заедно тжа , че един от двамате не е толкова известен не значи , че е по различен от другите.
EvilBrunette
10-14-2007, 19:04
Эдравейте.
Според вас въможно ли е едно от най-гтините момчета в училището да ходи с някое не чак толкова иэвестно момиче ?Питам,эащото според мен не.Повочето `иэвестни` момчета и момичета плащат данък обществено мнение эа съжаление.Та споделете мнението си.
Казваш го така, сякаш ги оправдаваш. Щом се мислят за "Голямото добро утро", никои не им е виновен. И по-добре не се занимавай.
Ало, американизираните...........со и, нямаме нито куотърбек, нито чиърлийсърс :::
ZaHaRcHe
10-14-2007, 19:05
Oф кат почнете с тва дали някои е известен или не.. Малее нз тея дет са праят на голямата раота или са тъпи курви дет мозъка им е колкото грахово зърно или момчетата са некли пиклювци дет нз дали са получили оргазъм или са се изпикали.Таи че не ми разправяй че е невъзможно че да не почна тее
ит кен би дон
възможно е аз съм жив пример за такова нещо :-D
BWald0rf
10-14-2007, 19:12
Ало, американизираните...........со и, нямаме нито куотърбек, нито чиърлийсърс :::
+1+1+1+1+1+1+1
MiMcHeToOo
10-14-2007, 19:19
+1+1+1+1+1+1+1
+101
не мисля че има значение кой колко е известен и кой не просто сичко си влиза в норамален ред след време и тогава няма се гледа известността а тва дали двама човека са свързани
:lol: Най-лошо става когато почнеш да се взимаш прекалено на сериозно.
Нищо ,всички порастват.
Не знам дали е възможно,помня ,че аз с такива 'известни' мноого се гаврех едно време.
suantito
10-14-2007, 19:25
*въздишка* данак обществено мнение...
Адски, адски, адски глупаво е да ходиш с някого само защото другите трябва да те видят с този човек. Да плащаш данък обществено мнение (особено по този начин) е възможно най-тъпото нещо на света и човек наистина трябва да е голям глупак, за да го прави.
+1+1+1+1+1+1+1
+101
нито nachos.... :cry:
Това раэделение на `иэвестни` и `беэиэвестни` е много глупаво.Ако с някого си паснете,какво эначение има кой колко е иэвестен ?Е има и такива,които найстина `плащат` данък Обществено мнение и надали подлежат на промяна,освен ако някой яко не им настъпи егото :shock: Та така :-D
Вярно е че има разделяне на групички в училищата, но според мен ги няма чак тея американските разделения на известни и неизвестни. Това,че някой се влияят прекалено много от мнението на приятелите си(които се смятат за нещо повече от другите) неговори добре за самите тях. В тоя живот на никой нетррябва да плащаме данак обществено мнение.Все пак живеем за себе си,а не заради хората.
TOLKOVA TUP VUPROS ZADAVA6 4E NEMAM DUMI DA TI OTGOVORQ =D> =D>
galina_3
10-15-2007, 11:24
po "izvesni" i po ne.. :-D :-D tva spored men e 6tot nqkvi prostaci sa mislqt za"koi sym az" :-k ta 6to da na moe ako momi4eto koeto uj"neeizvesno" e hubavo kvo ima
Эдравейте.
Ще ме извиняваш ама тфа е супер тъпо! :| Ест., че може.Кфо!? Забранено му е да се Влюби в някое "не 4ак толкова известно моми4е",както казваш ти ли!? :-s Усъзнай се бе човек :smt019
Oф кат почнете с тва дали някои е известен или не.. Малее нз тея дет са праят на голямата раота или са тъпи курви дет мозъка им е колкото грахово зърно или момчетата са некли пиклювци дет нз дали са получили оргазъм или са се изпикали.Таи че не ми разправяй че е невъзможно че да не почна тее
+1
Summer_23
10-16-2007, 07:19
Що пък да е невъзможно? :o Напълно възможно е аз колко пъти съм виждала много готини момчета с грозни момичета или пък обратното :evil: според мен няма нищо странно в това! ;-)
white_chik
10-16-2007, 07:26
Според мен зависи.Ако въпросното момиче или момче е готино и известно,защото пазарува от скъпите магазини,има яка прическа и телефонът му струва 800-900 лв,едва ли ще тръгне с представител на другия пол,който е да го наречем нормален.Но ако едно момче е готино и популярно,защото има чар,защото е забавен,защото хората го харесват,такъв,какъвто е,не мисля,че е проблем да тръгне с някое не чак толкова известно девойче,стига тя да му направи впечатление.