View Full Version : Няколко въпросчета
1.Може ли да се хване спин ако ти е духала някоя заразена и ако ти си духал на заразена?
2.Как се хващат хемороидите и как се лекуват?
3.Какво е манаф?
Това е засега,като се сетя още нещо пак ще пиша :)
Kras4eto_lp
10-14-2007, 20:53
1.СПИН се хваща само по полов път!!!
2. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D 0%B8
Тука прочети за хемороидте
3.Аз се сещам единствено за педал
:smt005
DIVINE_TIME
10-14-2007, 20:55
Спин се хваща по полов и кръвен път,а също така,заразена майка може да го предаде на детето си при раждането !
swords1010
10-14-2007, 20:56
Спин се предава и чрез орална любов! Хемороиди (наистина ли знаеш какво е това?) не се предават по никакъв начин! Манаф се използва за хомосексуалист!
да, СПИН може да се хване, макар и малка е вероятността, ако тя има няква раничка в устата..или ако е гълтала примерно и има язва О.о същото важи и за тебе ако ти си и духал
swords1010
10-14-2007, 20:59
да, СПИН може да се хване, макар и малка е вероятността, ако тя има няква раничка в устата..или ако е гълтала примерно и има язва О.о същото важи и за тебе ако ти си и духал
И без рани и язви може! :wink:
И без рани и язви може! :wink:
не споря, може и да си прав
също да питам момчетата,как си бръснете хуя.аз с бръснача действам,ама ме е страх да не си порежа топките и за тва не секи път стаа кат хората :D
DIVINE_TIME
10-14-2007, 21:13
също да питам момчетата,как си бръснете хуя.аз с бръснача действам,ама ме е страх да не си порежа топките и за тва не секи път стаа кат хората :D
Да го бръснеш с друго освен с бръснарско ножче.. няма как! Виж да го обезкосмиш - начините са много!
momchence_89
10-14-2007, 21:23
manaf oznachava TAP ....
Спин се предава и чрез орална любов! Хемороиди (наистина ли знаеш какво е това?) не се предават по никакъв начин! Манаф се използва за хомосексуалист! :smt023
naMy4Ho_KoTe
10-14-2007, 21:38
Maнаф означава мъж, който бива е*ан от мъже, но той самия не е*е.
korabokroshenec
10-14-2007, 22:06
1.възможно е
2.те не са заразни
3.Малоазиятски циганин :-)
samoubiika
10-14-2007, 23:01
1.СПИН се хваща само по полов път!!!
2. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D 0%B8
Тука прочети за хемороидте
3.Аз се сещам единствено за педал
:smt005
1.+1
2.+1
3.Май се наричаше...не пасивен педал...амии такъв който само перка мъже,а отделно може и да има жена и деца,но го привличат мъжете-не съм сигурна...
HagpycaH
10-14-2007, 23:14
Ле ле
1 - спин се хваща при полов акт ако 1-ния от двамата е заразен
2-ро Хемароидите са доста болезнено нещо на мен ми бяха излезнали не е приятно получава се когато човек консумира само сухи храни по-продалжително време от 3-4 седмици лекуват се с мехлем или хапчета ако е малак хемароида ако е по-голям лекарска намеса трябва да се цепи на мен ми беше извън дупето но някой са вътре и са още по-болезнени сигурно.
3-мисля че педал.
Ле ле
1 - спин се хваща при полов акт ако 1-ния от двамата е заразен
2-ро Хемароидите са доста болезнено нещо на мен ми бяха излезнали не е приятно получава се когато човек консумира само сухи храни по-продалжително време от 3-4 седмици лекуват се с мехлем или хапчета ако е малак хемароида ако е по-голям лекарска намеса трябва да се цепи на мен ми беше извън дупето но някой са вътре и са още по-болезнени сигурно.
3-мисля че педал.
моля се никога да не ми излиза ужас [-o< [-o<
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 12:01
Относно манафа се допитах до компетентно лице.
Манаф е мъж, който е*е всичко - жени, животни, мъже.. Не подбира. Но него не го е*ат.