View Full Version : За или против!?
samoubiika
10-15-2007, 12:26
Моля всеки,който има НЯКАКВО мнение да пише тук със ЗА или ПРОТИВ малките момиченца в интервала от 12 до 16 години,които водят вече ОФИЦИАЛНО полов живот!
Много ми е интересно вашето мнение!
Благодаря за изслушването!
palomaaa
10-15-2007, 12:29
ima xilqda temi ot tozi sort i da ti kaja macko i da gi sadem i da ne gi nqma smisal,nqma da promenim ni6to,za jalost
`Death`Whore``
10-15-2007, 12:31
Стига да не се натискат на мъжа ми и да не ме затормозяват с глупостите си, ми е все едно.
samoubiika
10-15-2007, 12:32
Аз нямам намерение да променя нещо...интересно ми е колко от потребителите тук ще посочат "ЗА"!
Просто е забавно на тази възраст,бих казала СМЕШНО дори!
Anf3tamin4o
10-15-2007, 12:33
Против
Тва е тъпо да не се виждаш от земята и да са те е*али вече
DreamDiddy
10-15-2007, 12:42
Против
Mmm da ti kaja az sam na 15 voda si polov jivot ... ama se vijdam na 1.75 sm ot zemqta taka 4e tyka ne6to tvurdenieto ti ne vaji :lol: :lol:
Ами и аз съм ПРОТИВ, ама тая тема няма да е от никаква полза, така че ми се струва доста безсмислена.... :roll: :::
CrazyWitch
10-15-2007, 12:44
Против.
На дали разбират защо го правят тия 12 годишните.
samoubiika
10-15-2007, 12:48
p3rSoNaL s7yLe[!]]
Против
Mmm da ti kaja az sam na 15 voda si polov jivot ... ama se vijdam na 1.75 sm ot zemqta taka 4e tyka ne6to tvurdenieto ti ne vaji :lol: :lol:
Аз пък съм на 14 и съм 176см. от земята и не съм толкова тъпа като теб,нищо че съм по-малка и по-висока!!!
samoubiika
10-15-2007, 12:50
И защо темата да е безсмислена...аз намирам много смисъл във това дали се ебеш на 13 или на 17...
И не съм я създала с цел да променя нещо...много искам да разбера колко човека ще кажат "ЗА"...кои ли ще бъдат тези еба**и??!
^^fencheto
10-15-2007, 13:04
Всеки си има различно мнение .
`Death`Whore``
10-15-2007, 13:05
А аз съм 1.55 8-[ :-D
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 13:08
Ot tyka koi e na taq vyzrast 4e sydite...? Si4ki ste bili taka v pubirteta ve... Sio\4ki ste mislili za sex i pove4eto ot vas sa go narpavili na taq vyzrast ni6to 4e otri4ate... kato izklu4im samoubiika sys gre6noto ime... Tq nit misli za takiva ne6ta nit za mom4eta nito ni6to :) (Nishto protiv prosto mnenie) Moga da vi kaja ;] 4e MOITA MAIKA mi kaza slednoto ne6to "Ne te vinq 4e pravi6 sex na tazi vyzrast zashtoto nqmam pravo i zashto az i bashta ti sme bili sashtite i mnogo golqma 4ast ot na6to pokolenie be6e takova, prosto te molq za mqrka" malko e ne umestno e da go kazva na mom4e :D i zatva i sa smqh ,no mi go kaza...
Ae Edin Spec PozdraF zA NasTroEnie Bez UbidI :) Blue - Curtain Falls
samoubiika
10-15-2007, 13:22
Мисля,че ника ми не те интересува,просто си едно комплексарче,което се чуди какво да измисли за да ме засегне...но неможе!
Майка ми също ми е казвала подобни неща...обяснявала ми е да се пазя,защото съм момиче,защото когато тя е била млада са я изнасилили,защо ли майка ми не е живяла във свят като този??
Не се засгам от думи,а от действия!
От теб видях само думи!!!
Не ме интересува какво мислят другите за мен,не ме интересува дали са съгласни с мен,нито дали пиша правилно ника си,защото това е само НИК,който си измислих и нямаш правото да ми правиш забележки за моя ник,защото аз имам една за твоя...Думите се пишат отделно,може би не си чувал за интервали...или долни черти...ноо аз не съм като теб :-D да се заяждам с ника ти,не с теб!
Имала съм възможност да излизам да се запознавам с нови хора,с които да правя секс!Може би си имам мозък,който използвам и взимам решенията сама!
Моето решение е,че неискам да ставам курвичка на 14!
Имам намерение да го направя,но няма да е скоро и няма да е със някакъв срещнат,а ще е с човекм,когото уважавам и харесвам...защото на тази възраст...НЕМОЖЕМ ДА ЧУВСТВАМЕ ЛЮБОВ,а само ПРИВЛИЧАНЕ!
ArTanDra
10-15-2007, 13:31
p3rSoNaL s7yLe[!]]
Против
8-[ На тъпа ли се правиш или си ? Знаеш ли какво значи нещо в преносен смисъл ?
Против съм естествено ... те правят секса машинално , като животни мислят си , че има чувства , а няма. Повечето пубертетчета искат да са големи и чрез секса го постигат това.
Ми аз бих казал против, но за вързастта 12-15 като смятам, че 15 и половина вече може да се смята за нормално за започване на сексуален живот.
samoubiika
10-15-2007, 13:39
p3rSoNaL s7yLe[!]]
Против
8-[ На тъпа ли се правиш или си ? Знаеш ли какво значи нещо в преносен смисъл ?
Против съм естествено ... те правят секса машинално , като животни мислят си , че има чувства , а няма. Повечето пубертетчета искат да са големи и чрез секса го постигат това.
Както казах...много хора ме нарекоха тъпа затова,че не мастурбирам и не правя секс...задръстена съм била...ХаХаХаХа...от едно е*ане или от едно мастурбиране НЕМА ДА СТАНЕТЕ ПО-УМНИ...но от ебането е възможно да станете малко по-износени!
Нямам намерение да се превръщам в нещо,което мразя!
Имам си граница и мярка...и ако на пикли,като някой,които постваха тук,не им изняся...не ме Е*Е КАКВО ВИ ИЗНЯСЯ ИЛИ НЕ!!!
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 13:40
samoubiikata tva 4e 6te go napravi6 s nqkoi koito obi4a6 ili ne6to takova ne ozna4ava 4e si kyrva kakto vav tvoq post napisah edno ne6to pro4eti go vnimatelno... :lol: i mda nz kvo interval mersi 4e me svetna :lol: :lol: :lol: :)
Е.. чак 12 съм ПРОТИВ. След 14-15 съм ЗА.
`Death`Whore``
10-15-2007, 13:41
samoubiikata tva 4e 6te go napravi6 s nqkoi koito obi4a6 ili ne6to takova ne ozna4ava 4e si kyrva kakto vav tvoq post napisah edno ne6to pro4eti go vnimatelno... :lol: i mda nz kvo interval mersi 4e me svetna :lol: :lol: :lol: :)
...както и мастурбирането не е нещо лошо или курвенско, а е нещо нормално и даже наложително да се появи по време на пубертета поне от любопитство. :)
samoubiika
10-15-2007, 13:44
Ми аз бих казал против, но за вързастта 12-15 като смятам, че 15 и половина вече може да се смята за нормално за започване на сексуален живот.
Може би си прав/а...на 15 и нещо можеш да го правиш стига да си достатъчно развит...в смисъл...сексуално и психически!
От 15 нагоре е по нормално...ма от 12 до 15...просто главата ми не го побира...
Започват с половия живот от малки...колко ще държи първата им връзка...1м. 1година...2-най-много!
После намират друг...да речем,че вече са на 14...пак започват да се е*ат...и тази връзка продължава кратко...около 2-3 години...после отново...затова съм против...та те незнаят,че от оралната любов не се забременява и постват идиотско смешни теми ](*,) :smt005
Весело е че ги има да ни радват,но също така е лошо,че ги има защото някой им се подиграват,на други дават лош пример...просто от хора като тях БГ не става по-красива...просто...по-различна!
SomeOneNeedYou
10-15-2007, 13:49
`Death`Whore`` abs(absolutno)... si prava....! Daje pri majete ot masturbirane po to4no ot habene na sperma... Se sazdava pove4e power i muskolite zazdravqvat :)... Tfa mi go kaza edin trenior :)
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 14:10
Стига да не се натискат на мъжа ми и да не ме затормозяват с глупостите си, ми е все едно.
+1. Тази тема не заслужава по-дълъг отговор.
^dishdogz^
10-15-2007, 14:30
ПРОТИВ СЪМ!!! за тея на 16 окей,ама под 16 тцтцтц [-X жалко е ама в днешно време малолетни ку*ки колко щеш :-D
naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 14:39
ПРОТИВ СЪМ!!! за тея на 16 окей,ама под 16 тцтцтц [-X жалко е ама в днешно време малолетни ку*ки колко щеш :-D
Значи едно момиче на 15, което е загубило девствеността си 2 дена преди да стане на 16 е курва? Ама ако го е направила след 16-тия си рожден ден е свястно момиче? Да ви имам критериите!
sasha_90
10-15-2007, 14:42
Не съм против е*ачките независимо колко са големи,НО да не се занимават(свалят) моята любов,че да не стане лошо. :-D
sladkish_14
10-15-2007, 14:51
ЗА или ПРОТИВ малките е**чки 12-16
Айде с цялото ми уважение Вие сте луди :smt019
ЕБАЧКА ли искаше да напишеш?И кво ако си на 15 или 16 си курва,защото си го направила ли?Защото ебачка за мен значи курва...Ясно ти си станала курва на 18 и сега кво?Всеки има право на личен избор,бе :!: Кои сте Вие,коя си Ти,че да наричаш момиче на 16 години "ебачка" :?: #-o Не мога да ви разбера и тва си му е... #-o Сигурно съм много тъпа,ама не ми пука за обиди,обиждайте,аз не съм "ебачка",но имам приятелка на 15 и го е направила,защото е с момче от 1 и половина и докато е с него,да кажем до 17 тя няма да е курва,ЗАЩОТО го е правила с един,независимо възраста си :!: НО има и момичета,който не са "ебачки" правят го на 17 и докато навършат 18 са го правили с половината град :!: НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО,НЕ СА "ебачки" и "курви",защото са го направили на 17 ](*,) Толко мраза такива теми,особенно когато са написани така,като твоята,тва че има тъпи момичета,който не знаят даже кво е секс и го правят,не значи,че всички сме толко тъпи и с толко малко знания (за секса)има и малко или много образовани хора,и докато някой не попадне в ситуация не може да ги съди за това на колко са го направили,защото ти 100% на 13 ако имаше приятел от 1 година щеше да се ИЗ**КАШ и на 13,ама тогава нямаше да пишеш...сега милата го е направила сигурно над 18 и всички останали са "малки ебачки"...престанете да говотите толко повърхностно. ](*,) ..всеки си има свой живот,и всеки глава на раменете,ПРОТИВ ОБИДИТЕ :!: И не съм ЗА,но не съм и ПРОТИВ :!:
sladkish_14
10-15-2007, 15:02
А и друго и в моя град ги има тея,който на 15 си мислят,че всичките момчета от града са им в краката,за тях съм съгласна,че са тъпи,нещастни "курвички",но не всички са такива,има хора със сериозни приятели и връзки,хора,който знаят за секса,понякога повече и от едно 18 годишно момиче,НЕ слагайте всички под общ знаменател :!: А ако ти говориш за горе споменатите момичета,и аз много ги мраза :smt011 ............ИЗвинявам се,ако някой се обиди от по горния ми пост,но аз съм момиче на 14,не че мисля за секс,но ако го направя на 15 няма да се считам за малка "ебачка",защото колкото и тъпо да звучи си имам сериозен приятел,и няма да го направя с някой който познавам едва от няколко седмици...и няма да приспадна към онези момичета,който ме отвръщават :smt012 ,защото има 2 типа момиче (относно секса)..такива който ще го направят с много обич,който ще го направят веднъж и само с един,и такива който ще си го правят през 2-3 месеца с различни..Има разлика-огромна...тогава едните си остават ПАК момичета,а другите се превръщат в това което ти казваш :!:
15+ е нормално, за повечето на 15. Ако е налице и сексуална култура и партньор, разбира се. Не съдете за всички в границата 12-16 по това, което питат или пишат въобще във форума, те ако бяха добре нямаше да питат... тук;) Нямам нищо против форума, но ако вие сте на 15-16 и знаете какво правите, а наистина има 15-16 годишни , които знаят, щяхте ли да питате непознати, "някъде из нета", дали да направите това или онова... На 15 определено имах добра сексуална култура и тя не беше от опит, а от интерес. Четях из интернет, питах, попивах информация .. и т.н ;) И едва ли съм единствена по рода си. ..
CVETELLINA
10-15-2007, 15:06
Интервалът от 12 до 16г. е доста голям.. така че не виждам място за съпоставяне. :roll:
Kras4eto_lp
10-15-2007, 15:25
Пффф не ви ли омръзна да пускате такива теми бе :smt013 Всеки сам си решава кога ще прави секс...това на вас какво ви пречи не мога да разбера :smt019 :smt019 :smt019
samoubiika
10-15-2007, 17:28
ЗА или ПРОТИВ малките е**чки 12-16
Айде с цялото ми уважение Вие сте луди :smt019
е**ЧКА ли искаше да напишеш?И кво ако си на 15 или 16 си курва,защото си го направила ли?Защото е**чка за мен значи курва...Ясно ти си станала курва на 18 и сега кво?Всеки има право на личен избор,бе :!: Кои сте Вие,коя си Ти,че да наричаш момиче на 16 години "е**чка" :?: #-o Не мога да ви разбера и тва си му е... #-o Сигурно съм много тъпа,ама не ми пука за обиди,обиждайте,аз не съм "е**чка",но имам приятелка на 15 и го е направила,защото е с момче от 1 и половина и докато е с него,да кажем до 17 тя няма да е курва,ЗАЩОТО го е правила с един,независимо възраста си :!: НО има и момичета,който не са "е**чки" правят го на 17 и докато навършат 18 са го правили с половината град :!: НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО,НЕ СА "е**чки" и "курви",защото са го направили на 17 ](*,) Толко мраза такива теми,особенно когато са написани така,като твоята,тва че има тъпи момичета,който не знаят даже кво е секс и го правят,не значи,че всички сме толко тъпи и с толко малко знания (за секса)има и малко или много образовани хора,и докато някой не попадне в ситуация не може да ги съди за това на колко са го направили,защото ти 100% на 13 ако имаше приятел от 1 година щеше да се ИЗ**КАШ и на 13,ама тогава нямаше да пишеш...сега милата го е направила сигурно над 18 и всички останали са "малки е**чки"...престанете да говотите толко повърхностно. ](*,) ..всеки си има свой живот,и всеки глава на раменете,ПРОТИВ ОБИДИТЕ :!: И не съм ЗА,но не съм и ПРОТИВ :!:
МОЛЯ ТЕ ДА ЧЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ!!!
ВИЖ,АЗ ГОВОРЯ ЗА ХЛАПЕТАТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ,НЕ ЗА ОНЕЗИ НАД НЕЯ!!!
МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ ИЛИ ПРОСТО НЕ СХВАЩАШ СМИСЪЛА??
Там горе ЯСНО пише,за или против МАЛКИТЕ ЕБАЧКИ 12-16!!!
В превод значи:
За или Против онези малки пикли,които са се ебали(без значение с колко,просто са го правили на тази възраст)!НЕ СЪМ ПИСЛА НИКЪДЕ:
За или Против малките курви...НАЛИ??
Това че имаш криви разбирания си е твой проблем!
ramaiana
10-15-2007, 17:30
На 12-да...против съм,но 16 е нормално :-k
От 12 до 16 годиини има разлика!Аз го направих на почти 16 и не съжалявам за нищо!Освен това знаех за рисковете, каква отговорност поемам и най-важното-направих го чувства.Така че не ми обяснявай много-много, и стига сте поставяли всички под общ знаменател.Естествено, че на 12-13 е недопустимо..
Mystery_of_life
10-16-2007, 12:36
Форума е за тийнейджъри, което ще рече 13-19 години и гледам обсъждат се пози, кой колко го прави и като някой постне някакъв такъв въпрос и всички почнат да се натпреварват коя над коя по-невинни става малко смешно. Не е нормално на 12-13 години, но все пак ако момичето и момчето се привличат и знаят какво правят(малко вероятно,но все пак) защо пък не. Повечето момичета правят секс на 15-16 години, но има и такива, които го правят над 20 - индивидуално е и зависи от човека. На вас някой казвал ли ви е на каква възраст да чатите например...Не може да бъдем като машини и да сме програмирани кога кое да правим. То просто става...
rihannka
10-16-2007, 12:54
според мен не може моми4е на 12 години да се слага под общ знаменател с моми4е на 16..се пак има 4 години разлика на 12 си ж края на 6 клас а на 16 си края на 9 а някои в 10..така4е има голяма разлика ..против съм запо4ването на полов живот на 12 13 годишна възраст,но на 16 е мисля 4е е нормално ..
Dark_Angel_F
10-16-2007, 13:00
Има много такива теми . Аз не съм против тези който правят сек със човек на който държат , съм против тезил малки и "отворени " е***ки който спят със всяко срешанто момче и после пускат теми пт стора на "Бременна ли съм ".
samoubiika
10-16-2007, 16:42
Форума е за тийнейджъри, което ще рече 13-19 години и гледам обсъждат се пози, кой колко го прави и като някой постне някакъв такъв въпрос и всички почнат да се натпреварват коя над коя по-невинни става малко смешно. Не е нормално на 12-13 години, но все пак ако момичето и момчето се привличат и знаят какво правят(малко вероятно,но все пак) защо пък не. Повечето момичета правят секс на 15-16 години, но има и такива, които го правят над 20 - индивидуално е и зависи от човека. На вас някой казвал ли ви е на каква възраст да чатите например...Не може да бъдем като машини и да сме програмирани кога кое да правим. То просто става...
Незнам дали си момче или момиче...но си изключително права!!!
Наистина става и не сме програмирани кога да правим и какво да правим :smt017
...14!...
...защото на тази възраст...НЕМОЖЕМ ДА ЧУВСТВАМЕ ЛЮБОВ,а само ПРИВЛИЧАНЕ!
С това не съм съгласна. Ама никак, никак, никак.
Иначе правилно разсъждаваш. Не е добре да се започва твърде рано.
Но границите, които си определила, според мен са малко субективни. Има огромна разлика между това да си на 12 и да си на 16. Това е пубертетът, периодът, в който се развиваш най-интензивно.
Твърдо против съм секса на 12 и 13. От 14 години нагоре бих могла да приема, защото хората се развиват различно, съзряват по-рано или по-късно и не мога да сложа всички под общ знаменател. Затова и не съм гласувала в анкетата ти.
Но когато станеш на 16, повечето вече се изграждат като зрели, отговорни личности. Съвсем нормална възраст да имаш сериозна връзка и да водиш полов живот, стига да желаеш.
кфо искаш да кажеш че кату съм на 16 съм пикла така ли? пфф :smt013 в грешка си... за 12 съм съгласна ма за 16-нормално си е.. няма да се пазя до сватбата :smt005
momi4e na 12 13 14 godini ta dori i na 15 ne moje da vodi polov jivot po moqta logika ( moje ima si p**ka ) no tova ne si e rabota ... vqrno navlizat v poberteta po rano no vupreki tova ne sa na qsno s mnogoto riskove i predpazni sredstva ne moje da iskame 12 godishna 6 klas da znae za HIV i za dr razni bolesti kakto i za bremennosta i za prezurvativite .. v 6 klas o6te se 4udqt kade se namirat i kvo e onova 4ervenoto deto mi boqdisa ga6ti4kite v4era [-X
real-girl
10-16-2007, 20:27
Не ме интересуват. Нямам отношение. Си праят кот си намерят за добре.
Blitzkid
10-16-2007, 20:40
Е ти ако си мислиш че на мъжа ти му пука за твоето мнение...
lyly_lili
10-17-2007, 15:51
Против
+1 :roll: