View Full Version : От моя клас...
sega sym 8mi klas i haresvam 1 momi4e ot moq klas....oba4e tq si ima priqtel. Na pryv pogled mi napravi mnogo silno vpe4atlenie i prez 4asa samo neq gledam zeh i skaipa tva onova prikazvame si 4atim si no ne moga da razbera kvo da pravq ot tuka natatyk i dali me haresva i e gotova da ostavi priqtelq si zaradi men...sig 4e i tq me haresva 6toto si prikazva s neini priqtelki i te posle mi kazaha tam ala bala...help :)
Emi shtom si sigyren che i tq ima chustva kam teb...deistvai.Kaji i kakvo chustvash kam neq a ako naistina i tq te haresva nai veroqtno neshtat shte se poluchat.Yspeh :P
ThankYouVeryMuch
10-15-2007, 13:23
Толкова ли си слабохарактерен, за да не можеш да я питаш ? Ние ли би трябвало да гадаем какви чувства тя има към теб ?
punkrock
10-15-2007, 13:24
Еми питай я, ние от къде да знаем тя какво мисли и чувства!
sexy_sladuranka___
10-15-2007, 13:29
Ami pitai q ili 6te stane ili ne nqma kakvo da gubish . Ako ne te haresva 6te si namerish druga i tolkova . 6tom neini priqtelki sa ti go kazali mojej da b1desh po4ti siguren che ima nqkakvi simpatii k1m teb , vse pak nie momichetata si spodelqme dosta . Uspeh :D
BWald0rf
10-15-2007, 13:29
И защо трябва да й разваляш връзката?? .. Тя ако те иска ще ти намекне по някакъв начин,а до тогава-я остави на мира #-o
dobre tai 6e napraq 6tot i spored men taka e nai pravilno :?
Ако тя обича теб, а не приятеля си, повярвай ми ще го остави дори и да не е сигурна в твоите чувства. Защото не можеш да си с човек, който не обичаш.
А моят съвет за теб е да изчакаш и да видиш как ще се развият нещата. Говорете в скайп, покани я да излезете някой път... Но имай на в предвид, че ако ти откаже веднъж-два пъти, то нещата няма да се получат и е по-добре да не настояваш
Не разваляй връзката на момичето с нейния приятел...не е много удачно!Намери си друго момиче,има толкова много!Постави се примерно на мястото на момчето-хубаво ли щеше да ти е,ако някое друго момче се появи от нейде си, и ти отнеме приятелката???Как ще се чувстваш? :-k
kobrichka
10-15-2007, 15:04
Според мен не трябва да разваляш връзката и.Ако тя те харесва ще остави приятеля си,но ако не те по-добре не се намесваи.
hahah mi deistvai kak ko da prai6
galina_3
10-15-2007, 15:19
бахти въпроса щом зн че те харесвала и кааж че и ти я харесваш-тя зарязва оня,вие тръгвате щастливи сте и после късате еееееее мн трудно :lol:
DevilWish
10-15-2007, 17:07
Според мен не трябва да разваляш връзката и.Ако тя те харесва ще остави приятеля си,но ако не те по-добре не се намесваи.
+1
Не се занимавай със заети момичета.Не, не те харесва.Или поне от това, че си говорите-нали си говорите приятелски?Пишете си по скайп като съученици, не си въобразявай някакви работи.Харесай си момиче, което да няма приятел, така ще имаш наистина реален шанс. :wink:
aми след като знаеш че и тя изпитва нещо няма какво да се чудиш рискувай пък каквото стане.. ако го зареже и тръгне с теб.. супер.. ако не.. здраве да е.. не е единственото момиче нали? :roll: айде пробвай си късмета :wink:
иуууу изчакай де то времето ще покаже.... :P :D
Iz4akai ako tq nasitina ima 4uvstva kym teb shte ti go pokaje ... ako ne pokaji i qsno 4uvstvata si no ne predpriemai nishto ... zashtoto moje da e kazala na priqtelkite si "sladur e " a te da ti go izrisuvat kato "mn e gotin i sym qko hlytnala po nego" ... i vse pak tq si ima priqtel ne mojesh da se zabyrkvash v tova
nencuHka
10-15-2007, 18:53
Ако момичето остави приятеля си .. може би това е признак,че има чуства към теб....
иуууу изчакай де то времето ще покаже.... :P :D
:smt023
Не разваляй връзката на момичето с нейния приятел...не е много удачно!Намери си друго момиче,има толкова много!Постави се примерно на мястото на момчето-хубаво ли щеше да ти е,ако някое друго момче се появи от нейде си, и ти отнеме приятелката???Как ще се чувстваш? :-k
Абе ако цял живот мислиш само за другите какво ще остане за теб ? Tenk0 se e vlubil sega ии нека действа.. #SENSE.cs
BUDI NASTOI4IV I PRESLEDVAI CELITE SI.S MNOGO UPORITOST MOJE6 DA Q SPE4ELI6.NO NA TOZI ETAP E TVURDE RANO DA SE NADQVA6 DA OSTAVI PRIQTELQ SI ZARADI TEBE
sasha_90
10-16-2007, 06:21
Питай я дали те харесва,но не мислиш ли,че ако беше така щеше да остави приятеля си.
rihannka
10-16-2007, 09:39
ние не можем да ти кажем тя какво мисли за теб..трябва да я питаш дали те харесва дали иска да е с теб..недей да съдиш по тва 4е си говорите и пишете по скайп 4е мойе да стане нещо.и аз си лафя и пиша с мом4ета от моя клас..ама нищо не зна4и.говори с нея и толкоз
Kras4eto_lp
10-16-2007, 10:29
+1
И аз съм за това :::
Кажи й какво чувстваш и ще видиш тя какво ще ти каже. Айде успех!
gerganaa_15
10-16-2007, 14:27
mii deistvaii bee po smeloo vse pak si mom4e ko sa sramuvash uspeh! \:D/
sexydupe
10-16-2007, 22:10
abe nqmate li si principi beeee ????????? mom4eto e 8mi klas posle kat skasat sled 1 mesec ko 6e praat vs den 6te q vijda6 edin fr be6e naprail taq glupost ostaat mu o6te 2 godini i ve4e en izdarja ne ogat da se gledat zaebi kasmeta poredni nomera sa... poprincip ne s 4ovek ot tvoito u-6te tva se prijivqva de ama ot tvoq klas?? ludi li ste ?
Ти пък... Много мислиш, малко действаш... Т.е. хич не действаш... Тва работа ли е? Трябва да разбереш дали чувствата към гаджето й са сериозни, ако ли не действай, ако да, сори "Game оver. Try again."
Пробвай с друга... :-) :smt016