Влез

View Full Version : Мъжки проблем,моля за помощ

sa6o666
10-15-2007, 13:55
Здравейте имам проблем...имам някаква гадна ципа между главичката на пениса и кожичката. Интересува ме на какъв точно лекар трябва да отида, за да ми помогне и дали ще трябва да ме обреже?

sa6o666
10-15-2007, 13:59
А може ли да ми кажеш в кои болници има венеролози?

naMy4Ho_KoTe
10-15-2007, 14:09
Нормално е. И не се ходи на венеролог, тъй като при такъв лекар се ходи, ако си болен от венерическа болест.

Ако искаш да научиш повече за тази ципа отиди на уролог. Вярвам, че там ще намериш отговор на всеки свой въпрос.

bEbsI
10-15-2007, 14:11
Нормално е. И не се ходи на венеролог, тъй като при такъв лекар се ходи, ако си болен от венерическа болест.

Ако искаш да научиш повече за тази ципа отиди на уролог. Вярвам, че там ще намериш отговор на всеки свой въпрос.
+1

sa6o666
10-15-2007, 14:13
Благодаря ви :) Случайно някой който е минал през това дали боли процедурата на махането му?

thefreak
10-15-2007, 14:57
А случйно да си забелязъл, че тази ципа е част от кожата ти, и нямаш работа да я махаш?
Никъв лекар не ти трябва, стига се излагай.

swords1010
10-15-2007, 19:11
Тази юздичка (дано говорим за едно и също нещо) се нарича френум, има я при всички мъже и не пречи по никакъв начин! Тя не се маха! На венеролог се ходи ако имаш венерическа болест! Ако имаш проблем с половата си система, се ходи при андролог или уолог, в краен случай отиваш при хирург! Френумът не пречи по никакъв начин не е нужно да се срязва! :wink:

Lainovoz
10-15-2007, 20:25
Здравейте имам проблем...имам някаква гадна ципа между главичката на пениса и кожичката. Интересува ме на какъв точно лекар трябва да отида, за да ми помогне и дали ще трябва да ме обреже?

1. Не е мъжки ,а детски проблем
2. Не е гадна ципа, а е едно от най - чуствителните ти места - френум
3. Чак на 16-17 годишна възраст си решил за пръв път да си опознаеш пишката и сега осъзнай , че ако маструбацията не е почнала навреме (по - късно) или се извършва неправилно , на тази твоя възраст при момчетата се появява този проблем с т.н. френум . Знаем че те боли тази ципа като "го" забелваш и ако не можеш да се справиш сам ( с постоянство и търпение и болка няма как ... няма да пояснявам повече ) , то ти трябва да отидеш при личния ти лекар , който ще ти се посмее и после ще ти даде направление за хирург , който няма да те обреже а просто леко ще срежи тази ципа , при което тя значително ще се "прибере" (няма да те боли - местна опойка се казва ) и като ти зарастне ще се научиш първо да се грижиш за хуя си (да го миеш , пазиш и т.н. ) Ако нещо не ти е ясно ЛС .

Ще помоля момичета да не го объркват , защото едва ли знаете точно за какво става въпрос . Се едно аз да седна да ви обяснявам как да си миете *****те за да не миришат . (правете го, моля !)

mr0b1
10-15-2007, 20:27
ОООООООО ГОСПОДИИИИИИИИИИИии тая ципа всички я имат бееееееее...оффффффффффф и ако си я махнеш че ти викаме РЕЗААНннн всики тука :-k

Lainovoz
10-15-2007, 20:41
ОООООООО ГОСПОДИИИИИИИИИИИии тая ципа всички я имат бееееееее...оффффффффффф и ако си я махнеш че ти викаме РЕЗААНннн всики тука :-k

Трябва ли и аз да казвам " ОООООООО ГОСПОДИИИИИИИИИИИии " и да си мисля че съм много по - компетентен , а после да ти разяснявам , че си в грешка ? Не . Аз го правя така :

мрОб1 - Не всички , само мъжете я имат тази ципа . Тя няма нищо общо с образването там се режи съвсем друго нещо. При подобен проблем ( честно казано и аз имах такъв - отдавна ) има вариант да не се мъчи сам да го "опъва" докрай или още казано до долу - при което той изпитва болка - макар че това е естествения начин . И този вариант е хируг на направи малък разрез на часта на френума която " изпъква " и така той не бива отсранен а просто се прибира навътре (в пишката)вследствие от разреза .
Френума не може да бъде премахнат защото той е ципа започваща от доста по - "надолу" . Тази процедура няма нищо общо с исляма или еврейството защото там си режат на децата кожата която покривя уя .

КАПИШ ?