View Full Version : Защо не може да свърши?
biker-rider
10-15-2007, 16:58
...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?! :(
В мен ли е проблема или?
Също да попитам,проблем ли е като правим секс.един след друг път?
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника! :wink:
BeautifulWorld
10-15-2007, 17:07
Възможво е :) Просто не вски път се стига до оргазъм - такава е физиологията на жената. За да се зачене е задължително мъжа да свърши, но за жената не е.
За втория път - не е проблем, стига тя да го иска. Попитай я иска ли да повторите и тя ще ти каже. Аз съм стигала до 4 пъти един след друг и ако имахме още един презерватив, щяхме да го направим пак :-D
проблема е ,че за някои е по-лесно да свършат, а за други по-трудничко! и зависи дали е достатъчно възбудена....знам ли не мога да ти дам съвет, нямам и мн опит...
biker-rider
10-15-2007, 17:17
ми ако само я любя няма да свърши...поне от както сме заедно и от както го правим до сега само като го правим не е свършвала трябва и да се играе игра...нали?!?!
ramaiana
10-15-2007, 17:22
На колко години е мацката???
Свършвала ли е някога изобщо? :-s
biker-rider
10-15-2007, 17:38
kato pravim sex ne no po drugi na4ini da..i to ne vednuj :P
az sum i purvi...
momchence_89
10-15-2007, 17:58
Възбуждай я преди да започнете да правите секс влагай малко повече труд и то не идва така бързо така че трябва и време.. :::
palomaaa
10-15-2007, 18:09
tova zavisi ot teb i ot neq,zavisi kolko te se otpyska i se otdava na 4yvstvoto i zavisi kolko teb te biva
Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
Ае обяснете ми го!
Не съм фригидна,щото сама съм си докарвала до 4-5....
Как става тоя номер?
Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!
la4ezara
10-15-2007, 19:51
Може да се притеснява? :-k
Kras4eto_lp
10-15-2007, 20:35
Не е в теб проблема...момичетата трудно си свършват(поне повечето) :roll: И гаджето ми все си мисли,че е в него проблема ама не е.Аз просто си се разсейвам и не се отпускам...как тогава ще свърша :smt012
уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!?
Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?
Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!
Поучи се от древните китайци, там ще намериш отговор.
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?
Ти като един поучен от древните китайци улесни ме и си предай знанията на мен моля!
Lainovoz
10-15-2007, 20:54
...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?! :(
В мен ли е проблема или?
:smt005 НЕВЕЖ !
като изключим , че си пародия на "любовник" :smt005 ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .
Твърде много за писане... , потърси из интернет ще намериш! Те знанията са насочени по към мъжа.
Lainovoz
10-15-2007, 20:59
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?
Колко килограма и от кой град си ? :twisted:
:smt005 в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни :smt005
:smt005 Тоя ма довърши вече . не е истина ! :smt005
1. За едно момиче не е най-важното нещо да свърши.
2. Спокойно с времено и с опознаването, че си намерите цаката! ;-)
:smt005 в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни :smt005
Ще умра от смях! Най вероятно така са и правили......
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?
Колко килограма и от кой град си ? :twisted:
:smt005 Тоя ма довърши вече . не е истина ! :smt005
А на теб не ти ли идва на ъкъла че никои не знае по добре от мен къде да ме пипне.Искам да свърша от секс не от мастурбиране......
Mи като не знае му кажи бе...ии баси съществата сте това жените...мълчи и се надява да се сетим...хехееее ние сме буквалисти и непукисти..като си трайш и ние си трайм и си правим квото знаем ;)
имам приятелка, която до скоро беше девствена. При любене не се възбужда и е мн. тясна. Овлажнява се, но не и нараства клиторчето:) тва имам предвид!!! Нормално???
Начи искам да ви питам ся нормално да е тесничка, но да не се възбужда??? за оргазъм предполагам по-нататък...кога се изпитва от момиче с начален опит?
biker-rider
10-16-2007, 10:12
Може да се притеснява? :-k
Не тя си се забавлява!Аз съм този който се притеснява! :wink:
В мен ли е проблема или?
:smt005 НЕВЕЖ !
като изключим , че си пародия на "любовник" :smt005 ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .
за къф ме мислиш?И до там стигам винаги преди любовен акт и по време...
Но говоря само като правим секс.......
FelisDirus
10-16-2007, 10:42
Ух... при някои жени е много по-сложно
и аз бях така преди
истината е, че все още не мога да свърша само от секс
докато сама не се пипна, не се получава
та така.. успех
DevilWish
10-16-2007, 16:04
Ми аз сама свършвам......но по време на секс ,съм свършвала само 1 или 2 пъти ;)
mravkata_z
10-16-2007, 16:31
Не е от теб, прсто трябва време....нормално е първите 4/5/ годни след започване ан полов живот организма още да не може да синхронизира, момичето, да се отпусне и тн. Това го говоря от собствен опит......мога да кажа, че преди години да съм получавала оргазъм 3/4 пъти в годината....А, сега е месечно... :D но пък странното е че физически може да се каже че съм задоволена, а психически не ми стига. Преди пък беше обратното. Дето се вика женска му работа- няма угодия! :(
уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 хахаха .... преди секса си "играйте" пофече ...
Хм... На теб хрумвало ли ти е да стимулираш G-точката?
Нормално е - ти си й първи, трябва й време. И аз бях така - няколко месеца оргазмите бяха кауза пердута. Всичко опря до прословутата G-точка - пръстче, натиск, масаж, стимулация. Нека да е редовна, защото това местенце става все по-чувствително с времето. Проучи позите, които дават най-добра стимулация.
аха, да чувал съм за тази G точка, но о о о така и не ми е много ясна. къде се намира и как точно става.... Знам, че реагира на натиск?! нещо такова бях чел. Иначе с времето, ако не ме обяви за некадърник в леглото, всичко си идва на място...