Влез

View Full Version : Защо не може да свърши?

biker-rider
10-15-2007, 16:58
...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?! :(
В мен ли е проблема или?

Също да попитам,проблем ли е като правим секс.един след друг път?

Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника! :wink:

BeautifulWorld
10-15-2007, 17:07
Възможво е :) Просто не вски път се стига до оргазъм - такава е физиологията на жената. За да се зачене е задължително мъжа да свърши, но за жената не е.
За втория път - не е проблем, стига тя да го иска. Попитай я иска ли да повторите и тя ще ти каже. Аз съм стигала до 4 пъти един след друг и ако имахме още един презерватив, щяхме да го направим пак :-D

mistral
10-15-2007, 17:08
проблема е ,че за някои е по-лесно да свършат, а за други по-трудничко! и зависи дали е достатъчно възбудена....знам ли не мога да ти дам съвет, нямам и мн опит...

biker-rider
10-15-2007, 17:17
ми ако само я любя няма да свърши...поне от както сме заедно и от както го правим до сега само като го правим не е свършвала трябва и да се играе игра...нали?!?!

ramaiana
10-15-2007, 17:22
На колко години е мацката???
Свършвала ли е някога изобщо? :-s

biker-rider
10-15-2007, 17:38
kato pravim sex ne no po drugi na4ini da..i to ne vednuj :P
az sum i purvi...

momchence_89
10-15-2007, 17:58
Възбуждай я преди да започнете да правите секс влагай малко повече труд и то не идва така бързо така че трябва и време.. :::

palomaaa
10-15-2007, 18:09
tova zavisi ot teb i ot neq,zavisi kolko te se otpyska i se otdava na 4yvstvoto i zavisi kolko teb te biva

Boynce
10-15-2007, 19:46
Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
Ае обяснете ми го!
Не съм фригидна,щото сама съм си докарвала до 4-5....
Как става тоя номер?
Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!

la4ezara
10-15-2007, 19:51
Може да се притеснява? :-k

Kras4eto_lp
10-15-2007, 20:35
Не е в теб проблема...момичетата трудно си свършват(поне повечето) :roll: И гаджето ми все си мисли,че е в него проблема ама не е.Аз просто си се разсейвам и не се отпускам...как тогава ще свърша :smt012

Quasar
10-15-2007, 20:39
уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!?

bratic
10-15-2007, 20:43
Добре де.Ае обяснете ми го тва с отпускането.Как по точно да се отпусна?Да стоя като парцал и да не се мърдам изобщо ?Да не се намествам и да не правя чупки,да съм пълно дърво?Така ли да се отпусна?Защото ако е така янма как да стане!То къв секс ще е?Ако е да се отпусна психически ОК!Отпускам се правя секс от близо 4 години и до сега никои мъж не ме докарал до оргазъм.
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?
Сори че не е по темата ама така ше стане по интересна,а и ще е полезна за автора!

Поучи се от древните китайци, там ще намериш отговор.

Boynce
10-15-2007, 20:48
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?

Ти като един поучен от древните китайци улесни ме и си предай знанията на мен моля!

Lainovoz
10-15-2007, 20:54
...кажете ми как може да не свърши момиче само като се люби???През цялото време и е хубаво,но не Стига до оргазъм?!?! :(
В мен ли е проблема или?

:smt005 НЕВЕЖ !

като изключим , че си пародия на "любовник" :smt005 ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .

bratic
10-15-2007, 20:56
Твърде много за писане... , потърси из интернет ще намериш! Те знанията са насочени по към мъжа.

Lainovoz
10-15-2007, 20:59
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?

Колко килограма и от кой град си ? :twisted:

:smt005 в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни :smt005

:smt005 Тоя ма довърши вече . не е истина ! :smt005

FreAK_
10-15-2007, 21:03
1. За едно момиче не е най-важното нещо да свърши.
2. Спокойно с времено и с опознаването, че си намерите цаката! ;-)

bratic
10-15-2007, 21:08
:smt005 в тая тема са посрах . Тогава не ти ли идва на акъл , за да те докара до оргазъм момчето трябва да ти прави същите неща които ти си правиш когато си сама ?? Или има ли пишок той тряя се вкара и да се лашка докът повърни :smt005

Ще умра от смях! Най вероятно така са и правили......

Boynce
10-15-2007, 21:11
Ае обяснете ми го!
Как става тоя номер?

Колко килограма и от кой град си ? :twisted:

:smt005 Тоя ма довърши вече . не е истина ! :smt005

А на теб не ти ли идва на ъкъла че никои не знае по добре от мен къде да ме пипне.Искам да свърша от секс не от мастурбиране......

Quasar
10-16-2007, 05:22
Mи като не знае му кажи бе...ии баси съществата сте това жените...мълчи и се надява да се сетим...хехееее ние сме буквалисти и непукисти..като си трайш и ние си трайм и си правим квото знаем ;)

perde
10-16-2007, 09:50
имам приятелка, която до скоро беше девствена. При любене не се възбужда и е мн. тясна. Овлажнява се, но не и нараства клиторчето:) тва имам предвид!!! Нормално???
Начи искам да ви питам ся нормално да е тесничка, но да не се възбужда??? за оргазъм предполагам по-нататък...кога се изпитва от момиче с начален опит?

biker-rider
10-16-2007, 10:12
Може да се притеснява? :-k

Не тя си се забавлява!Аз съм този който се притеснява! :wink:

В мен ли е проблема или?

:smt005 НЕВЕЖ !

като изключим , че си пародия на "любовник" :smt005 ще те посъветвам да се научиш да я възбуждаш и да и правиш т.н. "шпакли" ! Тогава младите момичета изпитва най - добрите си оргазми .

за къф ме мислиш?И до там стигам винаги преди любовен акт и по време...
Но говоря само като правим секс.......

FelisDirus
10-16-2007, 10:42
Ух... при някои жени е много по-сложно
и аз бях така преди

истината е, че все още не мога да свърша само от секс
докато сама не се пипна, не се получава

та така.. успех

DevilWish
10-16-2007, 16:04
Ми аз сама свършвам......но по време на секс ,съм свършвала само 1 или 2 пъти ;)

mravkata_z
10-16-2007, 16:31
Не е от теб, прсто трябва време....нормално е първите 4/5/ годни след започване ан полов живот организма още да не може да синхронизира, момичето, да се отпусне и тн. Това го говоря от собствен опит......мога да кажа, че преди години да съм получавала оргазъм 3/4 пъти в годината....А, сега е месечно... :D но пък странното е че физически може да се каже че съм задоволена, а психически не ми стига. Преди пък беше обратното. Дето се вика женска му работа- няма угодия! :(

.PonY.
10-16-2007, 17:14
уф да вие сте дефектни....ма е криво някак си ние да свършваме а вие да ни гледате накриво...
А освен тва кви са тия лъжици, черпаци и прочее?!? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 хахаха .... преди секса си "играйте" пофече ...

My_Dear
10-16-2007, 17:24
Хм... На теб хрумвало ли ти е да стимулираш G-точката?

Нормално е - ти си й първи, трябва й време. И аз бях така - няколко месеца оргазмите бяха кауза пердута. Всичко опря до прословутата G-точка - пръстче, натиск, масаж, стимулация. Нека да е редовна, защото това местенце става все по-чувствително с времето. Проучи позите, които дават най-добра стимулация.

perde
10-22-2007, 18:27
аха, да чувал съм за тази G точка, но о о о така и не ми е много ясна. къде се намира и как точно става.... Знам, че реагира на натиск?! нещо такова бях чел. Иначе с времето, ако не ме обяви за некадърник в леглото, всичко си идва на място...