View Full Version : Проблем с родителите...
Проблема не е кой знае какво, но все пак е знак, че родителите ми въобще ми нямат доверие. Става дума за компютъра. В момента стои в спалнята. Аз съм на 16. По цял ден кисна на него, много съм зарибен и това е причината те да не искат да го проместят в моята стая с оправданието, че "и по цяла нощ ще стоя пред него". Ако навия единия родител той ще навие другия, но проблема е, че не мога да навия никой. И двамата са кетегорични. А те не го ползват. По 1 път в месеца им се налага да седнат за по 1-2 часа, но някакви като е в спалнята ме "държат под контрол" един вид (така си мисля аз де). Никакво доверие ми нямат. Кажете как да се оправя с този проблем. Ако бях на 12-13 добре, но на 16 мисля, че вече си е проблем. Благодаря предварително!
laracools
10-15-2007, 20:25
razbiram te napulno-tova s nedoverieto na roditelite kum decata e mnoy shit.ama moje ot4asti da sa pravi 6toty ti sam si kaza 4e stoi6 po cql den pred kompa a tova priznai ne e mnogo zdravoslovno.zatova sigyrno te dyrjat pod pricel.drygoto ne6to e 4e ako kompa e v tvoqta staq ti naistina 6te sedi6 do po-kusno ne e li taka? :D
vse pak znam koloko e slojno da navie6 roditelite za ne6to.moje bi ako im predloji6 da te ostavqt na izpitatelen srok i da se ybedqt 4e nqma opastnost da ne si dospiva6 zaradi kompa togava moje i da ti go dadat za tvoqta staq :) uspeh
Може би първите дни ще стоя до по-късно, но нали знаеш.. когато имаш нещо вече не го искаш чак толкова. Въпроса е да го имаш. Разбира се това и да им го кажа те няма да ми повярват :)
Значи и аз имах същия проблем на 12 -13 години когато бях и след тва цяла година съм ги навивал нещяха и после почнах да ги лъжа да не ми купуват подарък за рождения ден ами да ми го преместат в моита стая и накрая се навиха за рождения ден ми го преместиха и интернет ми пуснаха
Опитал съм и това. Пробвах на Коледа и специално изчаках рожденния си ден, за да им кажа, но пак не отпускат примката. Незнам.. щом на рожденния ми ден не пожелаха дори да го обмислят. Май е безнадеждно, а?
pepitaaa
10-15-2007, 21:04
Ами не седи толкова много на компа, може и да решат, че ти е омръзнало...нз :)
еми незнам вече тва е прекалено ще трябва да чакаш докъто те решат сори незнам
punkrock
10-16-2007, 09:28
И моите са същите... Просто няма как :?
Emi izvinqvai ama ako az ti bqh roditel i az 6tqh da ne iskam da go premestq kompa ti v staqta 6ot 6te stoi6 cqla no6t pred nego...I tova ne se svejda do doverie a prosto roditelite ti sa zagrijeni za teb i ne iskat da si uvrejda6 o4ite ot tolkova rano :roll:
Ама аз така или иначе си стоя по цял ден пред него. Не ми правят проблем през деня, но просто не искат да го преместят. Затова смятам, че нещата са си точно до доверие.
не са съвсем до доверие. Моите родители ми имат доверие и ми позволяват всичко , но въпреки това компютъра е в хола. Защо ли? Защото ако е в стаята няма да ставам от него и останалите задължения ще ги отлагам ли отлагам...и накрая няма да ги свърша. С момчетата е още по-така...ако момчето трябва да избира между домашните и компютъра какво мислиш ще избере? Просто родителите ти не искат да се провалиш в даскало примерно. ИСкат да знаеш че първо са задълженията и работата а след това - забавленията :wink: въобще не опира до доверие това.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-17-2007, 21:46
amiii nemoga da ti pomogna otkakto v nas ima komp vinagi e bil v moita staq i nikoga ne sa mi praili problem do kolko da stoq
ми ... на 16 голям си лятоот може да бачкаш някъде ... малко легално .. малко не :-D .. събери кинти и си купи собствен комп ... за 800-1000 инта има много добри компютърни решения .... ест ако си ги сглобиш от части а не готови конфигурации .. ;) .... иначе почни да им се репчиш и да им се пънеш и да им дигаш скандали и ще го преместят или пък перфектнотоо е да пускаш мн силна музика и да не се съобразяваш че спят ... аз след 1 година война ги убедих ... почнах на 12 1/2 и май от 13 1/2 си година съм си го извоювал за мойта стая ;)
macka_88
10-19-2007, 14:28
pravi sa ne trqbva naprekusnato da si pred komputara :smt018
izlizai s priqteli i gledai da ne sqda6 na kompiutara tolkova 4esto..pone 2-3 4asa na den da si na nego.prez ostanaloto vreme budi navun s priqteli...izlizai na kafeta,gledai TV(makar4e to e su6toto kato komp)i te 6te zabelejat 4e v teb ima promqna.dokaji im 4e si dostoen zatova koeto iska6 :::