View Full Version : Когато не ти подарят подарък!
Здравейте на всички, обещавам ще бъда кратка, но трябва да споделя проблема си, защото наистина ще полудея :roll: Вчера имах рожден ден и приятелят ми не ми подари подарък :cry: (не искам да разбирате, че съм лакома за подаръци), но смятам, че е напълно нормално да подариш подарък на приятеля си на рождения му ден. И така мисля, че се дължи на факта, че сме заедно от скоро (от около 2 месеца). Незнам това какво означава да не би да иска да ми каже с това, че не иска да сме заедно повече :( надявам се да има някои от вас които да са изпадали в такава ситуация и да ми кажат какво са направили и как е продължило всичко след това. И тук идва въпроса, а аз трябва ли да му подаря подарък на неговия рожден ден, а и други празници се задават (Коледа, Св. Валенин, 8-ми март) Надявам се да ми помогнете! Дано да не съм ви оттегчила. Благодаря предварително. :-k
Приятелят ти е кретен. Не знам, дали значи, че не иска да сте заедно, но определно значи, че няма елементарно възпитание, а може би и че не му пука особено за теб. Шут!
Anf3tamin4o
10-16-2007, 07:55
Еми върни си му и ти както той е направил.Не му подарявай подарък.А ако те покани можеш да му откажеш като му каеш че имаш някаква работа.Виж той как ще се почуства
rihannka
10-16-2007, 07:58
това е мн гадно..вярно 4е сте от скоро заедно ама 4ак да не ти подари нищо...и нии бяхме така с моя ,бяхме на 2 месеца когато имах рожден ден но с голяма разлика 4е тои ми подари пръстен..та мисля 4е тря да говориш с него по тоя въпрос
laracools
10-16-2007, 08:02
a ne nedei da go pravi6 tova.to vqrno 4e e kofti ama moje da e nqmal pari ili ddz da ne e znael kvo da ti kupi.mnogo pri4ini moje da ima.nedei da my vru6ta6 po su6tiq na4in,osven ako ne si re6ila da kusa6 s nego.a puk moje6 da my namekne6 ne6to suvsem nevinno :) da re4em govorite si i ti da kaje6 ne6to ot tipa 4e lubovta e nai-golemiq podaryk :D
Недей да му подариш и ти и виж как ще реагира.
Ice_Queen_
10-16-2007, 08:21
Ае чак подарък-к..ама поне една розичка можеше.Тъпо парче.И все пак по-горе са прави - и ти не му подарявай нищо за чрдто му.
^^fencheto
10-16-2007, 08:22
Според мен ако му подариш подарък може да се почувства гузно,ако за замисли изобщо.
Незнам какво да правя, но не мога да скъсам с него само защото не ми е подарил подарък ще бъде много гадно. Наистина може причините да са много, но да е нямал пари това не ми се вярва да не е знаел какво д ами купи по е възможно. Неговия рожден ден е февруари месец доста е далече и не мисля да му го върна точно обратното, ще му подаря подарък и мисля, че тогава ще се почувства доста по-гадно. Другия вариант е да видя как ще вървят нещата от тук нататък и може да не сме заедно до неговия рожден ден ](*,) :-k а бе пълна бъркотия ](*,)
ох мацка нз.. неудобно е да го питаш... пък така само гадаеш,незнаеш каква е истинската причина че не ти е подарил подарък нз... ти празнува ли си Рд-то?щтото ако си и си го поканила и не ти е подарил тогава,вече изглежда сериозно.ми предлагам да не му подаряваш и ти... са поне си го върни.. може пък да не е имал пари за подарък.. нз.сиг ли си че той знаеше че имаш рд?сми да не е забравил нз..аз съм ходила с момче около месец и на рд-то ми взе подарък,както и на свети валентин(колкото и мизерен да беше подаръка) :-D аз същто съм подарявала макар че ходим от скоро.. нз това не мисля че е причина..ако ти стиска питай го.ако не остави нещата така.. и ще видим на др празници дали ще ти вземе нещо :roll:
Приятелят ти е кретен. Не знам, дали значи, че не иска да сте заедно, но определно значи, че няма елементарно възпитание, а може би и че не му пука особено за теб. Шут! +1 :wink:
Mainata ti
10-16-2007, 08:27
На 8 март на мъже ли се подарява?
Според мен е постъпил много глуаво [-( ,не че подаръците са най-важни но така показва любовта си все пак :|кой говори за любов?та те ходят от 2 месеца(е не пречи да се обичат)ама мацката не го е споменавала.. подарък не се подарява само в знак на обич,но и на уважение!
JackAzZ написа:
Според мен е постъпил много глуаво ,не че подаръците са най-важни но така показва любовта си все пак
кой говори за любов?та те ходят от 2 месеца(е не пречи да се обичат)ама мацката не го е споменавала.. подарък не се подарява само в знак на обич,но и на уважение!
Да, и това е вярно все още не сме си казвали традиционните думи "Обичам те" мисля, че е твърде рано. :-D наистина той ми е казвал, че е странна птица, но пък чак толкова не очаквах да бъде :-k
xXxScreamxXx
10-16-2007, 08:40
Awe vie za6to si mislite 4e go e napravil ymi6leno :
1.moje da e nqmal finansova v1zmojnost da ti podari podar1k
2.dal li ti e krati4ka i kakvo to4no ti pojela ????
3.naposled1k pravi li nameci 4e ne iska da ste zaedno ?????????
A ima i dryga v1zmojnost -TOI naistina da e naxranimaiko :-D
Не ми е давал картичка ,за финасовата възможност казах го и по-горе не е възможно да няма пари. До сега нокога не ми е правил намеци, че не иска да сме заедно точно обратното даже ми прави намеци да ми каже че меобича, но аз винаги сменях темата. :-k
la4ezara
10-16-2007, 08:48
Еми върни си му и ти както той е направил.Не му подарявай подарък.А ако те покани можеш да му откажеш като му каеш че имаш някаква работа.Виж той как ще се почуства
+1
DoomShadow
10-16-2007, 09:07
Da ti kaja 4e priqtelq ti e 100% kreten.ne mu podarqvai i ti ni6to za negoviq RD da vidi6 kak 6te se po4ustva. ZASLUJIL SI GO E! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
xXxScreamxXx
10-16-2007, 09:08
Emi nzz moje da ne mu pyka mn mn za teb
A moje i da e re6il 4e iska da ti podari samo i edinstveno luboFta si :wink:
~~~~~~~~~~Za6to si4ki ste protiv mom4eto we ??!?!?!?!??!!?
а той знаеше ли, че имаш рожден ден :?
Moje bi ne si ocelila podhodq6tiq 4ovek :smt017 No pak moje da ima hilqdi pri4ini za da ne ti podari podarak za rd...naprimer da nqma pari ili da e zabravil 4e ima6 rd 8-[
DoomShadow
10-16-2007, 09:19
moje li da si e zabravil podaryka utqx i da e re6il da mine bez, nadqvaiki se 4e nqma go zabeleji6
Не знам какви възгледи има този човек, но наистина си е липса на елементарно възпитание да не поздравиш по никакъв начин приятелката си за рождения й ден. Дори и картичка не ти е дал? Еми сори майкъл, една картичка е десет стотинки...
Смотаняк (извинявам се на авторката)
Обаче ти недей да му връщаш нищо. Не искаш да падаш на неговото ниво, нали?
Една картичка не е проблем. Не е нужно да се трепеш и да умуваш какво да му подаряваш.
Недей да му подариш и ти и виж как ще реагира.
е т'ва е било вазможно най-голямата грешка която е можел да допусне..и аз сам на мнение че както той е постапил така трябва да постъпиш и ти...
sasha_90
10-16-2007, 09:54
И аз съм била в такава ситуация.(с бившия)Дори му се обадих точно на рожденния си ден,а той дори "ЧРД" не ми каза.Идиот.
И ти не му подарявай нищо.
Kras4eto_lp
10-16-2007, 10:30
Може да не е знаел какво да ти купи :-k Незнам ама е постъпил доста глупаво според мен :::
galina_3
10-16-2007, 10:39
На 8 март на мъже ли се подарява?
i az si mislih za sy6tiq vypros :-D :-D
kato pro4etoh tva koet si pisala i si pomislih 4e ne ti e podaril ni6to 6tot mojebi iska da ti podari podaryka kato ste samo dvamata ili na dr den[makar4e nz dali rd-to ti e bilo skoro] ta iskam da ti kaja 4e mojebi ti e kupil podaryk no nee iskal da ti go podari pred si4ki ili ne6to takova
Тоя пък е баси мухльото.... Върни му жеста!
hahavteen
10-16-2007, 12:24
Ima prosto muje koito sa razseiani i ne go praviat naro4no.Primerno moia (ve4e biv6) priatel za purvata ni Koleda zaedno be6e zabravil da mi vzeme podaruk,posle za 17ia mi rojden den taka i ne poly4ih ni6to za6toto ne biahme zaedno a za 18ia mi podari edno mn grozno,rozovo(!!!),pliy6eno me4e i to s 2 sedmici zakusnenie(biah v BG na denia no tova niama zna4enie za6toto 2 dena po-kusno se pribrah i biahme zaedno) #-o Muja na maika mi puk redovno zabravia za praznicite im ili i podariava absyrdni ne6ta a sa zaedno ot 14 godini i se predpolaga 4e ia poznava :roll:
A be iskam da ti kaja 4e tva 4e ne ti e podaril ni6to ne zna4i 4e niama 4ystva ili 4e ne iska da ste zaedno. :roll:
flowerlina
10-16-2007, 13:51
Не знам какви възгледи има този човек, но наистина си е липса на елементарно възпитание да не поздравиш по никакъв начин приятелката си за рождения й ден. Дори и картичка не ти е дал? Еми сори майкъл, една картичка е десет стотинки...
Смотаняк (извинявам се на авторката)
Обаче ти недей да му връщаш нищо. Не искаш да падаш на неговото ниво, нали?
Една картичка не е проблем. Не е нужно да се трепеш и да умуваш какво да му подаряваш.
Съгласна съм
iskamTe_vednaga
10-16-2007, 14:00
въпроса не е в подарака ами в отношението никой не изисква от него нещо скъпо може просто ако трябва от някъде да ти откъсне едно цвете!Важен е жеста според мен а не самия подарак.Като цяло какво му е отношението към теб?а това колко месеца сте заедно изобщо не играе роля дали ще ти подари нещо...на колко сте?
iskamTe_vednaga
10-16-2007, 14:04
Ima prosto muje koito sa razseiani i ne go praviat naro4no.Primerno moia (ve4e biv6) priatel za purvata ni Koleda zaedno be6e zabravil da mi vzeme podaruk,posle za 17ia mi rojden den taka i ne poly4ih ni6to za6toto ne biahme zaedno a za 18ia mi podari edno mn grozno,rozovo(!!!),pliy6eno me4e i to s 2 sedmici zakusnenie(biah v BG na denia no tova niama zna4enie za6toto 2 dena po-kusno se pribrah i biahme zaedno) #-o Muja na maika mi puk redovno zabravia za praznicite im ili i podariava absyrdni ne6ta a sa zaedno ot 14 godini i se predpolaga 4e ia poznava :roll:
A be iskam da ti kaja 4e tva 4e ne ti e podaril ni6to ne zna4i 4e niama 4ystva ili 4e ne iska da ste zaedno. :roll:
нищо лично но приятеляти не е имал елементарно поведение нз колко време си била с него но той изглежда не е знал как да се даржи като мъж за да може ти да се почустваш като жена... :smt012
Хахаха радвам се за теб!
Браво на твоя мъж, кво е тва уе - да ви подаряваме подаръци.
Шут в главата и тва е!
Разглезили сте се като..... :smt011
въпроса не е в подарака ами в отношението никой не изисква от него нещо скъпо може просто ако трябва от някъде да ти откъсне едно цвете!Важен е жеста според мен а не самия подарак.Като цяло какво му е отношението към теб?а това колко месеца сте заедно изобщо не играе роля дали ще ти подари нещо...на колко сте?
Точно затова се учудих, че не ми подари нищо отношението му към мен е много хубаво, а сега направо се обърках аз съм на 19, а той е на 25. А това, че е искал да ми подари подаръка на саме не ми се вярва щото след рождения ми ден отидохме у тях и пак нищо не ми подари незнам тази вечер може и да ми подари нещо щото като видя че другите ми приятели ми подариха подарък усетих, че на него не му стана хубаво наведи глава и нищо не каза :(
Ще ме прощаваш ама цяла мелодрама разигра за един подарък за който уж не ти пукало...Иначе правилно, че не си сполучила нещо на правилния човек - все пак дори и да ти подари подарък по-късно вече е изпуснал момента.Моя приятел ми подари подарък на неговия рожден ден, роза на следващия ден - не се налага да казвам каквото и да било - той планира нещата предварително и прави всичко възможно да сбъдне мечтите ни - просто не си попаднала на правилния...А това от колко време сте заедно въобще не играе роля...
Виж радвам се за теб, но това, че хората ме питат и се опитвам да им отговоря не означава, че разигравам мелодрама. Не ми е до подаръка а до самия тъп жест :smt004 надявам се да сте ме разбра ли!!!
hahavteen
10-16-2007, 16:02
нищо лично но приятеляти не е имал елементарно поведение нз колко време си била с него но той изглежда не е знал как да се даржи като мъж за да може ти да се почустваш като жена... :smt012
Ami znam 4e zvy4i syper gadno no kato se ima predvid 4e v negovto semesitvo ne e prieto da si podariavat podaruci( :smt011 )...
Biah s nego 2 godini i otno6enieto my prez cialoto vreme si be6e syper(kato izkliy4im denia v koito se razdelihme) :roll: Ne znam za men prosto tova 4e ne i e podaril ni6to na denia ne e pokazatel za 4ystvata my...Ne kazvam 4e dobre e napravil no prosto az na neino miasto ne bih se 6a6kala zaradi tova :wink:
Kum avtorkata:Moje da ti podari ne6to prosto ei taka bez povod kogato toi preceni ili kogato prosto nameri podaruk koito misli 4e naistina 6te ti haresa(moia priatel go e prave6e 4esto)... :roll:
moon_flower
10-16-2007, 16:10
Това е много гадно.Не знам,мисля че щом една дата не може да запомни,и то ТВОЯТА дата,значи не струва.Ако те обичаше,щеше да се подготвя със седмици преди рожденния ти ден...
sladkish_14
10-16-2007, 16:16
Kum avtorkata:Moje da ti podari ne6to prosto ei taka bez povod kogato toi preceni ili kogato prosto nameri podaruk koito misli 4e naistina 6te ti haresa(moia priatel go e prave6e 4esto)... :roll:
И аз така си мисля,ако е бил вчера рожденния ти ден,може все още да не си видяла "голямата" изненада,може да го е направил за да те "хвърли в мисли" :-D ..Според мен,преди да мислиш за "отмъщение"изчакай още малко,да видиш дали няма да си получиш подаръка малко по-късно (в което мисля,че няма лошо :roll: )...не говори сега с него,когато той реши,ще ти каже причините (може би) , може и да са основателни.... :-k Моя съвет е да почакаш още малко,и ако не получиш тогава ще му мислим :-D :wink:
Абе каквото и да си говорим изпуснал е момента - момичето е разстроено - или той не я познава достатъчно и не знае че ще и стане неприятно от закъснението или наистина не се сеща, че тва може да я засегне...
sladko_f
10-16-2007, 19:22
Az samo se 4udq kvo cvete 6te i otkasne oktomvri mesec. :roll:
А замислила ли си се че може да е нямал възможност?! И все пак гадно е постъпил, поне едно цвете е можел.... :::
Виж радвам се за теб, но това, че хората ме питат и се опитвам да им отговоря не означава, че разигравам мелодрама. Не ми е до подаръка а до самия тъп жест :smt004 надявам се да сте ме разбра ли!!!
Да,да,да... Аз те разбрах... И аз бих се почувствала гадно на твое място... Все пак да купиш подарък на някого за рождения му ден (било то скъп или евтин, малък или голям, няма никакво значение, важен е жеста) означава, че не си забравил рожденната му дата, че си се сетил за него, че държиш на въпросния човек и може би, че го обичаш... Един подарък означава много... Или по-точно жестът означава мното... Поне за мен... Но въпреки това, не мисля, че можеш да съдиш дали те обича или не по това дали ти е купил подарък... Може пък просто да е забравил, да е загубил представа за времето и да не се е сетил кой ден е днес... А и сама казваш, че се е почувствал кофти, когато приятелите ти са ти подарили нещичко... Това значи, че все пак държи на теб... И не намирам за добра идея да му отвръщаш със същото... Напротив, подари му подарък и на Коледа, и на рождения му ден, и на Свети Валентин... Нека той разбере, че подаръка е важен за теб... И тогава сигурна съм ще ти подари нещо... Няма как... :smt016 Успехчета!