View Full Version : Още една от онези теми от объркани тиинейджъри
Kilingspree
10-16-2007, 17:57
С приятеля ми се опитахме да правим секс ,но имахме проблем с намирането на мястото , а след това с моята чувствутелност. Мисля че съм много тясна и при най-малкия допир ме боли и , да , бях много възбудене като се опитвахме. Някакви предложения за нацелватенто и чуствителността? :oops:
Проблем с намирането на мястото? Твоят човек май не е много опитен. А и така да е, ти не си ли познаваш тялото, за да му хванеш пениса с ръка и да го поставиш там, където трябва?
И, мацка, нормално е да те боли. Просто трябва да мине. Като проникне един път ще те боли първата минутка най-много, после ще мине. Не се шашкай, не мисли за болката. Съсредоточи се върху човека, с когото си, чувствата, които имаш към него, допира на кожата му и т.н. и т.н., но не се паникьосвай заради болката ;)
palomaaa
10-16-2007, 18:01
otpuskane i stiskane na zabi,6te boli,6te boli,ama 6te si mine...
Kilingspree
10-16-2007, 18:09
Проблем с намирането на мястото? Твоят човек май не е много опитен. А и така да е, ти не си ли познаваш тялото, за да му хванеш пениса с ръка и да го поставиш там, където трябва?
И, мацка, нормално е да те боли. Просто трябва да мине. Като проникне един път ще те боли първата минутка най-много, после ще мине. Не се шашкай, не мисли за болката. Съсредоточи се върху човека, с когото си, чувствата, които имаш към него, допира на кожата му и т.н. и т.н., но не се паникьосвай заради болката ;)
Пробвах , но и аз не нацелвам :oops: :oops: :oops: , а колкото до болката - опитах се но мнооого ме боли :? :?
Kras4eto_lp
10-16-2007, 18:13
Е малко болка...ще я изтърпиш споко...бъди максимално отпусната и възбудена.Не се разсейвай с други неща...а колкото до мястото,толкова ли няма къде да го правите :-s Измислете нещо..импровизирайте.Ако има кола може там,или пък ако ви се отвори възможност у тях или у ва използвайте я :wink:
DevilWish
10-16-2007, 18:43
Ama za pryvi pyt li 6te ti e??Ako da ,mnoo qsno ,4e 6te ima bolka
sladkish_14
10-16-2007, 19:51
Дам,така или иначе трябва все някога да стане :roll:
Dark_Angel_F
10-16-2007, 19:54
ОХ БОЖЕ... Не знаеш къде ти е вагината , а си тръгнала секс да правиш.... Първо прочети някоя друга статия , после намери къде ти е вагината и тогава тръгни да правиш секс........
ОХ БОЖЕ... Не знаеш къде ти е вагината , а си тръгнала секс да правиш.... Първо прочети някоя друга статия , после намери къде ти е вагината и тогава тръгни да правиш секс........
Е, айде сега, може да е не е толкова трагично положението. Първи път, винаги е трудно. Тогава му дай визуален достъп до себе си - като ще влиза, поне да знае къде е входа ;)
Болката наистина трябва да я изтърпиш. Една от "рецептите", които ползват момчетата, е преди това да проникнат с пръсти. Първо един, после два... Да е нежен, да усетиш и ти самата аджеба какво е.
sapphirr
10-16-2007, 20:12
кофти,ама факт.или стискаш зъби и търпиш ,или си оставаш тясна .средно положение няма
momchence_89
10-16-2007, 20:29
:smt023 :smt023 :smt023
Трябва да изтърпиш...първия път боли.
shadow4e
10-16-2007, 20:56
Просто да ти затваря срамните устни с ръка и тогава да го вкарва. :)
punkrock
10-16-2007, 20:58
Ама така си е! После пък ще вземе и да пуска теми, защо не и идва цикълът и защо корема и расте :shock:
И той приятеля ти е мнооого зле, че да не знае къде да го вкара бе...:smt012
Е малко болка...ще я изтърпиш споко...бъди максимално отпусната и възбудена.Не се разсейвай с други неща...а колкото до мястото,толкова ли няма къде да го правите :-s Измислете нещо..импровизирайте.Ако има кола може там,или пък ако ви се отвори възможност у тях или у ва използвайте я :wink:
Purvo soryyyy 4e nepi6a na kirelic!!! :oops:
I taka da se varna kum temata . Skupa moq dava6 tupata ideq za kolata, koqto e napulno nevuzmojna i to ne 4e nemoje da se napravi tam a za6toto na momi4eto i e za parvi pat i 6te stane mazalo! Vsi4ko 6te e v krav! gorkata tapiceriq.Puk i za purvi put kolata ne e podhodq6toto mqsto!!!! \:D/
vij mila az bqh devstvena do predi nqkoko dni i me pitesnqvaha vuprosi ot roda na : dali boli ,moje li da se zabremenee ot purviq put , te4e li mnogo kruv i t.n vseki kazva6e vse edno i sa6to i ni6to izpitani!
kogato zapo4nahme da go pravim v momenta v koito toi mi go vkara osetih edva ostra ponosima bolka , koqto prili4a6e na bolkata koqto izpitvam po nqkoga kogato sam v cikal , no tq e samo za v momenta dokato se skasa cipata ,a tova e samo okolo 1 ili 2 sek. krav ima6e :mrgreen: nepitai kakvo stana xaxaxaxaxaxa. ta za bolkata toi be6e mnogo vnimatelen i dori pove4e ne usetih nikakva bolka osven parvata kogato mi skasa cipata. napravihme go samo vednaj za6toto toi neiska6e da me tormozi tolkova mnogo purviq put. kogato go napravihme sled nqkolko dni osetih pak onazi bolka koqto osetih purviq put no be6e sravnitelno po slaba i tq se poqvqva6e samo kogato toi si go vkara6e! No da ti kaja ne e stra6no daje e zabavno \:D/ PUK i NALI JIVOTA NQMA VTORA SERIQ !!! Taka 4e skupa otpusnata ili ne to 6te te zaboli no za malko! posle e hubavo da ima6 prevrazka ili tanpon ili dori ejednevna prevraska za6toto 6te ima leko izti4ane na kruv no LEKO za6toto ve4e mnogoto e izteklo. A na men li4no tova izti4ane prodalji okolo 4/5 dni mi te4e6e po nqkolko kapki krav v mesto bqlo te4enie , no otmina! nadqvam se da sam ti bila ot polza i da sam ti pomognala s ne6to!!! :-D O:) \:D/
vij mila az bqh devstvena do predi nqkoko dni i me pitesnqvaha vuprosi ot roda na : dali boli ,moje li da se zabremenee ot purviq put , te4e li mnogo kruv i t.n vseki kazva6e vse edno i sa6to i ni6to izpitani!
kogato zapo4nahme da go pravim v momenta v koito toi mi go vkara osetih edva ostra ponosima bolka , koqto prili4a6e na bolkata koqto izpitvam po nqkoga kogato sam v cikal , no tq e samo za v momenta dokato se skasa cipata ,a tova e samo okolo 1 ili 2 sek. krav ima6e :mrgreen: nepitai kakvo stana xaxaxaxaxaxa. ta za bolkata toi be6e mnogo vnimatelen i dori pove4e ne usetih nikakva bolka osven parvata kogato mi skasa cipata. napravihme go samo vednaj za6toto toi neiska6e da me tormozi tolkova mnogo purviq put. kogato go napravihme sled nqkolko dni osetih pak onazi bolka koqto osetih purviq put no be6e sravnitelno po slaba i tq se poqvqva6e samo kogato toi si go vkara6e! No da ti kaja ne e stra6no daje e zabavno \:D/ PUK i NALI JIVOTA NQMA VTORA SERIQ !!! Taka 4e skupa otpusnata ili ne to 6te te zaboli no za malko! posle e hubavo da ima6 prevrazka ili tanpon ili dori ejednevna prevraska za6toto 6te ima leko izti4ane na kruv no LEKO za6toto ve4e mnogoto e izteklo. A na men li4no tova izti4ane prodalji okolo 4/5 dni mi te4e6e po nqkolko kapki krav v mesto bqlo te4enie , no otmina! nadqvam se da sam ti bila ot polza i da sam ti pomognala s ne6to!!! :-D O:) \:D/
A ako toi nemoje da pronikne v teb s 4lena si da pronikne s prast i sled tova mislq 4e 6te mu e po lestno da vleze s 4lena si! ;-) \:D/
_butterfly_
10-16-2007, 21:45
Първите 2-3 пъти е възможно да боли, но все пак не е болка за умиране. Ако не използвате презерватив ще боли повече, обмислете и идеята за лубриканта. А доколкото това с НЕнамирането на мястото: предполагам момчето е девствено, можеш да му помогнеш с ръчичка къде да си вкара п*ниса.
CuteBaby
10-16-2007, 21:54
Към sexsi89 :arrow: не винаги боли и има кръв!Това че теб те е боляло и че е имало 4153871027619 литра кръв не значи,че и при другите трябва да има!При мен нямаше нито капка и не усетих почти никаква болка-всеки е с различен организъм!
Към авторката на темата :arrow: щом те боли и не можете да уцелите мястото пробвайте първо с пръстче.Отпусни се и както казаха преди мен ще потърпиш първия път е нормално да боли..следвашите няколко пъти ще те боли по малко и ще свикнеш и ще ти е приятно ;) Айде и успех от мен
just_a_girl_z
10-16-2007, 22:39
и мен ме беше мн страх от кръвта и болката, ама всичко минава и се забравя мн бързо. моите наблудения сочат че после мяколко дена може да те боли, но то е съвем леко, колкото при цикъл. там е работата че при всеки е различно, но докато не пробваш няма да разбереш, а явно момчето те обича, така че няма да се плашиш.
варианта с пръстчетата е мн добър и помага.
а колкото до мястото, щом имате желание ще го измислите. моят си живееше сам и нямахме проблеми с това. :)
BeBencEto
10-17-2007, 07:28
не се притеснявай! не е болка за умиране..и мен ме болеше първия път бая..смисъл даже не бая..аз издържам много на болка..просто тая беше непозната..нито кръв е текло,нито нищо.. втория път пак малко ме заболя ама само при вкарването и отттам нататък нищо.. и твойте болки ще отминат...
Kras4eto_lp
10-17-2007, 08:09
Purvo soryyyy 4e nepi6a na kirelic!!! :oops:
I taka da se varna kum temata . Skupa moq dava6 tupata ideq za kolata, koqto e napulno nevuzmojna i to ne 4e nemoje da se napravi tam a za6toto na momi4eto i e za parvi pat i 6te stane mazalo! Vsi4ko 6te e v krav! gorkata tapiceriq.Puk i za purvi put kolata ne e podhodq6toto mqsto!!!! \:D/
За някой неща си права обаче откъде знаеш,че ще има кръв...при някой момичета не тече кръв...всичко е индивидуално...аз просто давам идея малко и те да помислят къде може да го правят....ако те не знаят как ние може да знаем :wink:
Ах, ах, пак ли си правите бъзик. То не са много дупки там за нацелване. Ако чак толкова и сама не можеш да се справиш, вземи едно огледало и проучи територията, така да се каже :D
А за другото :arrow: интересно ми е, след като не сте нацелили мястото, как те е боляло ?! Много ясно, че ако напъва където няма дупка, ще боли...
Един съвет, ако все пак уцелите :arrow: възможно е наистина да си много тясна, тогава ще има болка, задължително без значение дали си девствена. Ползвайте лубрикант и най-важното - отпусни се максимално. В крайна сметка, стените на влагалището са доста еластични (от там минава бебе все пак, няма да се заклещи). Но ако си тясна и се стягаш допълнително, ще е още по-трудно.
Dark_Angel_F
10-17-2007, 09:45
Е, айде сега, може да е не е толкова трагично положението. Първи път, винаги е трудно. Тогава му дай визуален достъп до себе си - като ще влиза, поне да знае къде е входа ;)
Болката наистина трябва да я изтърпиш. Една от "рецептите", които ползват момчетата, е преди това да проникнат с пръсти. Първо един, после два... Да е нежен, да усетиш и ти самата аджеба какво е.
Ами трагично е ...... ДА не знае къде й е вагината О БОЖЕ.....
sapphirr
10-17-2007, 12:57
Ами трагично е ...... ДА не знае къде й е вагината О БОЖЕ.....
хахахаха,що бе ,въпрос на ориентация :-D