Влез

View Full Version : хининов шампоан?

donkihot
10-16-2007, 19:41
някой от вас да е ползвал такъв шампоан и наистина ли действа за подсилване на разстежa?

.PonY.
10-16-2007, 19:45
то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране.... :D

LuCiFersAngeL
10-17-2007, 08:09
то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране.... :D
Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало :wink:

Loshotia
10-17-2007, 08:23
Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало :wink:
Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо

luckygirl92
10-17-2007, 08:35
Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо

hininovata voda su6to e okolo lev,no ima efekt...

donkihot
10-17-2007, 12:20
аз питам,защото си взех на каси,не е скъп,но и хининовата вода на каси е 60 стотинки,но действа,все пак е натурален продукт не би трябвало да е скъп и хумата не е скьпа ама действието и е много много добро както за папки така и за косата :P пробвайте ако искате,а за шампоана ще го пробвам и след известно време ще ви кажa дали действа

luckygirl92
10-17-2007, 12:37
i az 6te si go vzema ;)