View Full Version : хининов шампоан?
donkihot
10-16-2007, 19:41
някой от вас да е ползвал такъв шампоан и наистина ли действа за подсилване на разстежa?
то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране.... :D
LuCiFersAngeL
10-17-2007, 08:09
то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране.... :D
Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало :wink:
Loshotia
10-17-2007, 08:23
Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало :wink:
Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо
luckygirl92
10-17-2007, 08:35
Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо
hininovata voda su6to e okolo lev,no ima efekt...
donkihot
10-17-2007, 12:20
аз питам,защото си взех на каси,не е скъп,но и хининовата вода на каси е 60 стотинки,но действа,все пак е натурален продукт не би трябвало да е скъп и хумата не е скьпа ама действието и е много много добро както за папки така и за косата :P пробвайте ако искате,а за шампоана ще го пробвам и след известно време ще ви кажa дали действа
luckygirl92
10-17-2007, 12:37
i az 6te si go vzema ;)