Влез

View Full Version : Дали да скъсаме?

OnLy`U
10-16-2007, 18:53
hmmm...emi problema e che toku shto tragnah s 1 momche a weche ne go hareswam..hareswah go...no qwno interesni sa mi bili samite swalki..presledwaneto na plqchkata taka da se kaje..i kato si stanahme..i izwednaj sprqh..ne pochwaite "k*rwa" shtoto ne sam takawa..iskam obektiwni mneniq po waprosa zashtoto sam w bezizhodica..dali shte go haresam w samata wrazka ili naprawo da kasame(hmmm na 1-wiq den?)

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Anf3tamin4o
10-16-2007, 18:57
Щтом на 1-вия ден не го харесваш няма смисал да говориме натам по добре скъсайте рано от колкото късно и сълзи :)

DevilWish
10-16-2007, 18:59
Emi tova i na men mi se e slu4valo ,no spored men po4akai da vidi6 dali 6te se zaribi6 i ako ne nqma smisyl da go lyje6 ;)

kobrichka
10-16-2007, 19:00
Ни от каде да знаем,дали в последстви ще го харесаш или не.Попринцип когато тръгнеш с някого значи го харесваш,все пак затова тръгваш с него,защото ти хоресва.Според мен при условие,че не харесваш,по добре се разделете

zle_si_bace
10-16-2007, 19:01
Хм ... мацка мн е кофти така ... Ама и на мен ми се случва ... Мн често ... А аз съм момче ... Ми ддз ... Явно не сме попаднали на точните хора ... Въпреки , че явно мн рядко се срешат , щото мн пъти ми се е случвало това ... Но както и да е .. Айде успех и по добре-късайте ...

SaSeTo
10-16-2007, 19:17
Еми мацка в кофти ситуацийка си. По някога се получава така ... Първо искаш нещо супер много,получаваш го и накрая вече не го искаш - защото го имаш. Според мен няма смисъл само да губиш и своето време и времето на момчето в опити да го зохоресваш отново и май ще е по - добре да се разделите и да намерите точния човек. Успех =]

koalka
10-16-2007, 19:18
След като не го харесваш, се разделяте...Не можеш да си с него, а и ти не искаш най-малкото.

miss_fatty
10-16-2007, 19:43
Аз тва не го разбирам!Как па така до вчера примерно си го харесвала,а днес не?Ебати лигавщината!

yuyuto
10-16-2007, 19:49
Аз тва не го разбирам!Как па така до вчера примерно си го харесвала,а днес не?Ебати лигавщината!
Да, наистина, как стават тия чудесии? Днеска тва, утре друго... Непостоянството е черта на малките деца, демек на незрялите... :::

Iv4eTy
10-16-2007, 19:52
Ем много кофти се е получило. Според мен по-добре изчакай малко за да не съжаляваш после.

tuzaro
10-16-2007, 20:13
Скъсай с него,той е емо.с 2 ръце за, щом е емо :-D :-D

punkrock
10-16-2007, 20:24
Абе късай го, като не го харесваш просто няма смисъл...

monityY
10-17-2007, 07:00
и ти незнаеш какво искаш,изчакай още ден,два и ако не те привлича(което е супер странно,като до вчера си била луда по него)го късай,какво има да му мислиш?просто може би ти е бил интересен щото го нямаш,сега след като го притежаваш вече ти е скучен.. нз как да го разбирам :smt017

love_me93
10-17-2007, 07:15
Да, наистина, как стават тия чудесии? Днеска тва, утре друго... Непостоянството е черта на малките деца, демек на незрялите... :::
а мерси мноу :-D :-D :-D :-D :-D :-D

иначе по темата - и мен ме влечат свалките.. Много даже :oops: обаче ако не бяха леките ми криввания, нямаше да го изтрая моя толкова време :-D но се научих на свалки или закачки без обвързване :!: няма да е лошо да го имаш в предвид следващия път :wink:

White^magic
10-17-2007, 08:32
Щом толкова бързо ти е минал мерака да имаш нещо по-дълготрайно и истинско с това момче,значи изобщо не ти е пукало за него някога и всичкото е опирало да свалката-защо тогава да го залъгваш човека?Остави го да немери някой,който го цени поне малко...или жертвай се и изтрай една седмица,за да си изясниш 100% какво точно искаш!После решавай...

HePeAJIeH
10-17-2007, 09:54
Всяко чудо за три дни но в случая само за един :-D

MoHuTo
10-17-2007, 11:03
Хм мн кофти се е получило наистина, но според мен е по-добре да изчакаш и да видиш дали ще се зародят някакви чувства и ако не се зародят чак тогава да късаш...щото ако сега го зарежеш, после може късно да се осъзнаеш и да има да пускаш теми:"Обичам го, ама той не ме иска вече"..бла-бла.. :wink:

BaD_GiRl_mL2
10-17-2007, 11:17
Изчакаи още малко но не и прекалено, за да не заблуждаваш момчето..да не стане така, да има наранени сарца...по-навреме си реши какво искаш.. :!:

miss_fatty
10-17-2007, 22:04

ЕВАЛААААААА :-D :-D :-D :-D

gazarka
10-17-2007, 22:50
az hodih s edno mom4e 7meseca i po4nah da go haresva na 5-tiq :-D no na 6-tiq sprqh,taka 4e takava vrazka nqma bade6te

luckygirl92
10-18-2007, 05:43
hmmm...emi problema e che toku shto tragnah s 1 momche a weche ne go hareswam..hareswah go...no qwno interesni sa mi bili samite swalki..presledwaneto na plqchkata taka da se kaje..i kato si stanahme..i izwednaj sprqh..ne pochwaite "k*rwa" shtoto ne sam takawa..iskam obektiwni mneniq po waprosa zashtoto sam w bezizhodica..dali shte go haresam w samata wrazka ili naprawo da kasame(hmmm na 1-wiq den?)

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

imah su6tiq problem,trugnah s mom4e koeto ne haresvah.1 i 2-riq den si kazvah 6te vidim,moje ne6tata da se promenqt.....no na 3-tiq den ve4e se drazneh ot vsqka negova postupka.Takava vruzka prosto nqma bude6te...

malkata_f
10-18-2007, 06:06

oooooooooo vie pa dvete kolko ste zreliiiiiiiii ne e istina prosto!!! :lol: