View Full Version : Дали да скъсаме?
hmmm...emi problema e che toku shto tragnah s 1 momche a weche ne go hareswam..hareswah go...no qwno interesni sa mi bili samite swalki..presledwaneto na plqchkata taka da se kaje..i kato si stanahme..i izwednaj sprqh..ne pochwaite "k*rwa" shtoto ne sam takawa..iskam obektiwni mneniq po waprosa zashtoto sam w bezizhodica..dali shte go haresam w samata wrazka ili naprawo da kasame(hmmm na 1-wiq den?)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Anf3tamin4o
10-16-2007, 18:57
Щтом на 1-вия ден не го харесваш няма смисал да говориме натам по добре скъсайте рано от колкото късно и сълзи :)
DevilWish
10-16-2007, 18:59
Emi tova i na men mi se e slu4valo ,no spored men po4akai da vidi6 dali 6te se zaribi6 i ako ne nqma smisyl da go lyje6 ;)
kobrichka
10-16-2007, 19:00
Ни от каде да знаем,дали в последстви ще го харесаш или не.Попринцип когато тръгнеш с някого значи го харесваш,все пак затова тръгваш с него,защото ти хоресва.Според мен при условие,че не харесваш,по добре се разделете
zle_si_bace
10-16-2007, 19:01
Хм ... мацка мн е кофти така ... Ама и на мен ми се случва ... Мн често ... А аз съм момче ... Ми ддз ... Явно не сме попаднали на точните хора ... Въпреки , че явно мн рядко се срешат , щото мн пъти ми се е случвало това ... Но както и да е .. Айде успех и по добре-късайте ...
Еми мацка в кофти ситуацийка си. По някога се получава така ... Първо искаш нещо супер много,получаваш го и накрая вече не го искаш - защото го имаш. Според мен няма смисъл само да губиш и своето време и времето на момчето в опити да го зохоресваш отново и май ще е по - добре да се разделите и да намерите точния човек. Успех =]
След като не го харесваш, се разделяте...Не можеш да си с него, а и ти не искаш най-малкото.
miss_fatty
10-16-2007, 19:43
Аз тва не го разбирам!Как па така до вчера примерно си го харесвала,а днес не?Ебати лигавщината!
Аз тва не го разбирам!Как па така до вчера примерно си го харесвала,а днес не?Ебати лигавщината!
Да, наистина, как стават тия чудесии? Днеска тва, утре друго... Непостоянството е черта на малките деца, демек на незрялите... :::
Ем много кофти се е получило. Според мен по-добре изчакай малко за да не съжаляваш после.
Скъсай с него,той е емо.с 2 ръце за, щом е емо :-D :-D
punkrock
10-16-2007, 20:24
Абе късай го, като не го харесваш просто няма смисъл...
и ти незнаеш какво искаш,изчакай още ден,два и ако не те привлича(което е супер странно,като до вчера си била луда по него)го късай,какво има да му мислиш?просто може би ти е бил интересен щото го нямаш,сега след като го притежаваш вече ти е скучен.. нз как да го разбирам :smt017
love_me93
10-17-2007, 07:15
Да, наистина, как стават тия чудесии? Днеска тва, утре друго... Непостоянството е черта на малките деца, демек на незрялите... :::
а мерси мноу :-D :-D :-D :-D :-D :-D
иначе по темата - и мен ме влечат свалките.. Много даже :oops: обаче ако не бяха леките ми криввания, нямаше да го изтрая моя толкова време :-D но се научих на свалки или закачки без обвързване :!: няма да е лошо да го имаш в предвид следващия път :wink:
White^magic
10-17-2007, 08:32
Щом толкова бързо ти е минал мерака да имаш нещо по-дълготрайно и истинско с това момче,значи изобщо не ти е пукало за него някога и всичкото е опирало да свалката-защо тогава да го залъгваш човека?Остави го да немери някой,който го цени поне малко...или жертвай се и изтрай една седмица,за да си изясниш 100% какво точно искаш!После решавай...
HePeAJIeH
10-17-2007, 09:54
Всяко чудо за три дни но в случая само за един :-D
Хм мн кофти се е получило наистина, но според мен е по-добре да изчакаш и да видиш дали ще се зародят някакви чувства и ако не се зародят чак тогава да късаш...щото ако сега го зарежеш, после може късно да се осъзнаеш и да има да пускаш теми:"Обичам го, ама той не ме иска вече"..бла-бла.. :wink:
BaD_GiRl_mL2
10-17-2007, 11:17
Изчакаи още малко но не и прекалено, за да не заблуждаваш момчето..да не стане така, да има наранени сарца...по-навреме си реши какво искаш.. :!:
miss_fatty
10-17-2007, 22:04
ЕВАЛААААААА :-D :-D :-D :-D
az hodih s edno mom4e 7meseca i po4nah da go haresva na 5-tiq :-D no na 6-tiq sprqh,taka 4e takava vrazka nqma bade6te
luckygirl92
10-18-2007, 05:43
hmmm...emi problema e che toku shto tragnah s 1 momche a weche ne go hareswam..hareswah go...no qwno interesni sa mi bili samite swalki..presledwaneto na plqchkata taka da se kaje..i kato si stanahme..i izwednaj sprqh..ne pochwaite "k*rwa" shtoto ne sam takawa..iskam obektiwni mneniq po waprosa zashtoto sam w bezizhodica..dali shte go haresam w samata wrazka ili naprawo da kasame(hmmm na 1-wiq den?)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
imah su6tiq problem,trugnah s mom4e koeto ne haresvah.1 i 2-riq den si kazvah 6te vidim,moje ne6tata da se promenqt.....no na 3-tiq den ve4e se drazneh ot vsqka negova postupka.Takava vruzka prosto nqma bude6te...
malkata_f
10-18-2007, 06:06
oooooooooo vie pa dvete kolko ste zreliiiiiiiii ne e istina prosto!!! :lol: