PDA

View Full Version : Вашите Мнения?!

StillNoob
10-16-2007, 19:46
С приятелката ми ходим ве4е 9 месеца! И двамата много се обичаме!
На 17 съм и не съм девствен а тя на 17 и е девствена! Още не сме правили секс защото тя не е готова и аз искам да е готова преди да го направим но немога да разбера - тя казва че единственото което я спира е това да не стане нещо по време на акта (да се скъса презърватива и т.н)!
Дали това може да я спира толкова време ве4е?Аз ще продължа да я чакам но дали може само това да я спира?
Thanks You All :? :? :?

Quasar
10-16-2007, 19:51
секфи хора-секфи мения..знам ли я зако не ще...ама не я карай че са много докачливи девствените и ш земе... "ти не ме обичаш щом искаш секс".... :::

thefreak
10-16-2007, 19:52
Ем щом е девствена, е възможно това да я спира.
Все пак незнае колко са здрави презервативите по време на акт.

nata6ka
10-16-2007, 19:58
mi ako samo tova q spira kypi edin prezervativ i i go dai da proveri kolko e zdrav da se opita da go skasa ma bez nokti [pak i s nokti da e te prezervativite ne se davat lesno] az taka bqh sigyrna 4e 6te sme v kolkoto moje po golqma bezopasnost s priqtelq mi .yspeh :P

My_Dear
10-16-2007, 20:19
Планирайте да го направите около 3-4 дена преди да й дойде следващата менструация. Така ще е след овулацията и дори и да се скъса презерватива, няма да има как да забременее. Варианта да й предложиш да опита да скъса някой презерватив също е много добър. Ако още има съмнения, най-много да ви се наложи да вземете една опаковка за спешна контрацепция на принципа "Рибата в морето, ама ний тигана приготвихме" :Р

Ако проблема идва само от това, че тя не се чувства достатъчно защитена, твоята цел е да й дадеш сигурност.

Друг е въпроса защо така се е наплашила от секса. Но според мен това ще отмине с времето.

koalka
10-16-2007, 20:30
Да, може да я спира, но нека попрочете това-онова за презервативите.Ако се постави правилно, вероятността е малка.Пък и, ако толкова се притеснява, няма да свършваш в нея.Но презерватив туко-така не се къса, особено ако е хубав. :wink:

Kras4eto_lp
10-16-2007, 20:57
Еми явно може...ама няма смисъл то тва винаги може да я спира :roll:

sapphirr
10-16-2007, 21:04
На 17 съм и не съм девствен а тя на 17 и е девствена! Още не сме правили секс защото тя не е готова и аз искам да е готова преди да го направим но немога да разбера - тя казва че единственото което я спира е това да не стане нещо по време на акта (да се скъса презърватива и т.н)!
Дали това може да я спира толкова време ве4е?Аз ще продължа да я чакам но дали може само това да я спира?

моми4ето я е страх,бе 4овек,трудно и е да се прежали.презерватива да и е проблема...

vodka_f
10-16-2007, 21:05
нормално е да я е страх,но когато и дойде времето охооо повярвай сама ще си поиска :lol:

Seniorita
10-16-2007, 21:06
Да, естествено, че може да я спира. Вероятно много се е наплашила. Причините са различни - стряскащи информации от приятели, много филми и много други... Можеш да я успокоиш, предразположиш и изчакаш. Бъди внимателен и търпелив.

My_Dear, дори по това време няма гарнция, че няма да забременее. Иначе идеята да пробва да скъса презерватив е добра. Успех. :wink:

Water_lili
10-16-2007, 21:11
ми като си спомня как беше при мен, бих казала че е много по вероятно да не се чувства сигурна че ти си точния човек и това и служи като оправдание.Просто и дай нужната сигурност че може да разчита на теб и че ще внимаваш и най вече няма да я зарежеш след това,може би ще помогне :wink:

sexsi89
10-16-2007, 21:45
Ne pone spored men NE! no tova e edinstveniqt na4in po koito da ti otkaje. moje bi o6te ne e gotova.Ti trqbva da i dokaje6 4e si mujat koito 6te q napravi6 jena,mujat purvi proniknal v tqloto i! ;-) postarai se da q razbere6 i nai ve4e kato ste zaedno seksa mejdu vas da ne e glavna tema na razgovor.dori ako moje6 izbqgvai da q kara6 ili da q pita6 dali e gotova.za6toto moje da si pomisli 4e si s neq samo i edinstveno zaradi seksa i 6te vidi6 4e tq sama 6e ti namekne 4e e gotova ! vsqka edna jena iska da bude glezena i obi4ana i nai ve4e da znae 4e polovinkata do neq e s neq zaradi samata neq , a ne zaradi 4ukaneto! ;-) \:D/ :mrgreen:
imai go v predvit [-X
i da znae6 4e lubovta vi 6te procafti :smt007 :smt008 :::

sexsi89
10-16-2007, 21:48

моми4ето я е страх,бе 4овек,трудно и е да се прежали.презерватива да и е проблема...

suglasna sum s teb! =D>

vlimit
10-16-2007, 22:37
С мен и моята беше същото, но накрая се прежали, преглътна болката и се репи. Веднааг започна да и харесва и сега тя настоява да го правим доста често.

My_Dear
10-16-2007, 22:38
My_Dear, дори по това време няма гарнция, че няма да забременее. Иначе идеята да пробва да скъса презерватив е добра. Успех. :wink:
Целта е да се постигне сигурност на психологическо ниво. По това време вероятността е толкова малка, че комбинирана заедно със сигурността, която й дава презерватива, става едва ли не нулева. Забременяването не е толкова лесна работа и много момичета се шокират от абсурдни ситуации, явно и тя е от тези, които просто се страхуват... ама много.

Освен това има спешни контрацептиви, както споменах. Дори и да стане нещо - аптеката, един ескапел и готово.

viki_nt
10-17-2007, 05:40
MISLQ 4E TOVA KOETO Q SPIRA DA PRAVI SEX E MOJE BI OT TOVA 4E Q E STRAH.NE TRQBVA DA Q NASILVA6 VUPREKI 4E VE4E I E DOSTATU4NO GOLQMA ZA DA VODI POLOV ZIVOT.PROSTO TRQBVA DA I OBQSNI6 4E S TIQ SVOI PREDUBEZDENIQ 6E SI OSTANE DEVSTVENA...NO POMISLI DALI IMA I DRUGA PRI4INA ZA OTKAZA I :!:

^Sam90^
10-17-2007, 07:01
Естествено, че може да я спира. Нормално е да се притеснява преди първия път.

BeBencEto
10-17-2007, 07:15
и според мен е нормално само това да я спира... защото и аз бях така и много ме беше страх да не ми стане нещо..следователно да забременея..ама то не ставало толкова лесно..пък и както казаха презарвативите не се дават и бая зор ще видите докато го скъсате..така че и дай малко време и тя сама ще поиска.. пък и след като си решил да изчакаш значи я обичаш..следователно няма да е проблем за тебе .... :)

rihannka
10-17-2007, 09:24
вярно 4е е нормално тва да я спира..но се пак е на 17 години..неможе цял живот да се притеснява да не скъса презерватива..девствена ли иска да умре..говори с нея 4е ще си внимателен ,ще гледаш примерно дали е здрав...нещо такова

Mar1na
10-17-2007, 09:31

Мене ако питаш, по-скоро я е страх от болката. Напълно нормално е да я е страх и още по-нормално е да не ти го признае.

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-17-2007, 11:31
ami da vyzmojno e vseki si ima nekfi strahove...

Wrathchild
10-17-2007, 11:39
Планирайте да го направите около 3-4 дена преди да й дойде следващата менструация. Така ще е след овулацията и дори и да се скъса презерватива, няма да има как да забременее. Ти усети ли каква глупост изцепи?
Вероятност за забременяване винаги има, да, дори по време на менструацията, колкото и невероятно да звучи...

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-17-2007, 15:12
Това е така ,защото тя е емо на 13 и затова е девствена,защото е емо-хейтър и мрази.

Ооо стига и ти с твойте емота :smt011

онтопик: както каза наташка купи 1 презерватив и дай да провери колко е здрав самичка, за да е възможно най-сигурна...Успех \:D/

Made_of_Pain
10-17-2007, 15:15

И той каза.... "Аз ще продължа да я чакам, макар че адски искам да чукам.... "
Притеснението от презЪрватива... е знак че не е готова.

StillNoob
10-17-2007, 15:50

И той каза.... "Аз ще продължа да я чакам, макар че адски искам да чукам.... "
Притеснението от презЪрватива... е знак че не е готова.
Awe am ti ne6to use6ta6 li kfo govori6 ? AKo tolkova mi be6e merak da 4ukam nqma6e da q 4akam se6 se ?

krem4et0
10-17-2007, 15:54
Планирайте да го направите около 3-4 дена преди да й дойде следващата менструация. Така ще е след овулацията и дори и да се скъса презерватива, няма да има как да забременее. Ти усети ли каква глупост изцепи?
Вероятност за забременяване винаги има, да, дори по време на менструацията, колкото и невероятно да звучи...
това е грешно. Без яйцеклетка-няма как да има бебе. От акво да се получи?