Влез

View Full Version : Любовта в нашата връзка умира помогнете ми да я съживя ...

sexmaniak
10-16-2007, 20:08
ходя с едно момиче вече 2 години но в последно време имам чувството че сме се отчуждили ... преди тя се дразнеше от всичко дори и от най малките неща но с течение на времето тя се промени вече това не й прави впечатление и не обръща внимание на тези неща от които преди се дразнеше и се разделих ме по една или друга причина ... аз си казах "майната му рано или късно това щеше да се случи живота не свършва тя не е една и единствена" но осъзнах че не е така тя също го усазна и ми се обади тя ме потърси и ми каза че ме ОБИЧА аз се върнах при нея с надеждата че найстина е така повярвах й минаха 4-5 дни и тя ми каза че ме обича но като приятел а не като нещо повече ... тогава аз й казах "неможеш да ме разиграваш така аз не съм кукла да си с мен, да ме захвърлиш някаде и да ме вземеш когато си поискаш, аз съм човек, момче с чувства неможеш да ме разиграваш ..." тя ми каза че й трябва време да си помисли, няма проблеми ще й дам време колкото и трябва но проблема е че първия път когато се разделихме стана по същия начин "искам време" и ме заряза като мръсен парцал, а аз я обичам и не мога да допусна да си отиде от живота ми просто така ... за това се обръщам към вас вие който имате повече опит какво ще ме посъветвате любовта я има още гори, но е почти угаснала, как мога отново да я разпаля и да загори както в началото на връзката ни ... по точно как да събудя любовта в нейното сърце какво да направя ... тя каза "ИСКАХ да се промениш" аз не обърнах внимание на тези думи, тя каза "ИСКАХ да ми покажеш че ме обичаш, а не д ами го казваш", но аз трудно изразявам чувствата си незнам как да й го покажа и сега тя ми казва "ИМАХ нужда от теб, да те чуя, да знам какво правиш, да ме попиташ какво правя" аз не го правех, цели две години не й пречеше и точно когато започнах да го правя тя се бе примирила с мисълта че никога няма да се променя и сега мисли че съм гузен когато се интересувам от нея когато и се обаждам по-често, когато й обръщам повече внимание ... какво да направя за да я задържа до себеси, да не ме остави ? и до ден днешен се питам какво е любовта ако си сам, какъв е смисъла от нея ако няма с кой да я споделиш, знам че има много момичета и ако се разделим ще си намеря друга по-добра от нея, това ми го казват всички, но аз не искам друга не искам по-добра не искам по-хубава не искам друга искам нея, тя е моето момиче и винаги за мен ще бъде една ...

yuyuto
10-16-2007, 20:24
ходя с едно момиче вече 2 години но в последно време имам чувството че сме се отчуждили ... преди тя се дразнеше от всичко дори и от най малките неща но с течение на времето тя се промени вече това не й прави впечатление и не обръща внимание на тези неща от които преди се дразнеше и се разделих ме по една или друга причина ... аз си казах "майната му рано или късно това щеше да се случи живота не свършва тя не е една и единствена" но осъзнах че не е така тя също го усазна и ми се обади тя ме потърси и ми каза че ме ОБИЧА аз се върнах при нея с надеждата че найстина е така повярвах й минаха 4-5 дни и тя ми каза че ме обича но като приятел а не като нещо повече ... тогава аз й казах "неможеш да ме разиграваш така аз не съм кукла да си с мен, да ме захвърлиш някаде и да ме вземеш когато си поискаш, аз съм човек, момче с чувства неможеш да ме разиграваш ..." тя ми каза че й трябва време да си помисли, няма проблеми ще й дам време колкото и трябва но проблема е че първия път когато се разделихме стана по същия начин "искам време" и ме заряза като мръсен парцал, а аз я обичам и не мога да допусна да си отиде от живота ми просто така ... за това се обръщам към вас вие който имате повече опит какво ще ме посъветвате любовта я има още гори, но е почти угаснала, как мога отново да я разпаля и да загори както в началото на връзката ни ... по точно как да събудя любовта в нейното сърце какво да направя ... тя каза "ИСКАХ да се промениш" аз не обърнах внимание на тези думи, тя каза "ИСКАХ да ми покажеш че ме обичаш, а не д ами го казваш", но аз трудно изразявам чувствата си незнам как да й го покажа и сега тя ми казва "ИМАХ нужда от теб, да те чуя, да знам какво правиш, да ме попиташ какво правя" аз не го правех, цели две години не й пречеше и точно когато започнах да го правя тя се бе примирила с мисълта че никога няма да се променя и сега мисли че съм гузен когато се интересувам от нея когато и се обаждам по-често, когато й обръщам повече внимание ... какво да направя за да я задържа до себеси, да не ме остави ? и до ден днешен се питам какво е любовта ако си сам, какъв е смисъла от нея ако няма с кой да я споделиш, знам че има много момичета и ако се разделим ще си намеря друга по-добра от нея, това ми го казват всички, но аз не искам друга не искам по-добра не искам по-хубава не искам друга искам нея, тя е моето момиче и винаги за мен ще бъде една ...
Леле, човече, явно сериозно си хлътнал... Но магии не са възможни и когато любовта не е взаимна, колкото и да ти се иска да я разпалиш отново, каквито и начини да пробваш, нищо не би помогнало... Съжалявам, но е така... На сърце не се диктува... Боли да го примеш,
но трябва да го преглътнеш и да продължиш напред като носиш със себе си само приятните моменти, които сте имали през тези 2 години... Хайде успехчета и Keep Walking !i! \:D/

yuyuto
10-16-2007, 20:25
Ммм.. Мразя, когато съобщенията ми се изпращат по два пъти... :smt013

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-16-2007, 20:46
kaji i tfa koeto kaza na naS sega i ako ne pomogne neznam no siurno shte se razchuvstfa :)

Seniorita
10-16-2007, 21:16
Наитина й кажи това, което написа на нас. Успех.

vaniLL
10-16-2007, 21:18
moqt priqtel sy6to e mn truden i nqkaksi ne mu se otdava da si izrazqva 4ustvata s dumi i jestove ... pravi go po-rqdko , koeto sppred men nqkoi den 6te spomogne za razdqlata ni ... ako oba4e mi kaje tova , koeto ti napisa , 6te sym sigurna , 4e go izpitva :) ako razbira6 kakyv e syvetaq mi - da si pogovorite seriozno za vryzkata si i za tova , koeto tvoqta priqtelka e namirala za problemno

sexmaniak
10-16-2007, 21:18
забравих да кажа че отговори който са отрицателни не ги приемам и ако някой има такова мнение моля да не си прави труда да отговаря ...

LizZz
10-16-2007, 21:28
Наи-добре е да поговорите...Няма да ти обяснявам да я забравиш,защото и аз в момента съм в някаква подобна ситуация - тя не иска да се съберем пак... :smt010 :smt010 :smt010 и знам,че не е лесно,дори почти невъзможно да я забравиш...
Опеделено трябва да говориш с нея!

LizZz
10-16-2007, 21:29
Направо и кажи това,което написа тук!

10-16-2007, 21:43
badi iskren s neq,pogovorete si za tova koeto vi se e sluchilo....pomoliq za vtori shans,shans za teb,neq i vrazkata vi....kaji i vsichko koeto napisa v saita.... postarai se ako ti dade shans da ne go proigraesh

freedom
10-16-2007, 22:12
Не съм чела всичко онова,което си написал,но.. аз мисля,че щом ти се струва че любовта умира.. Няма смисъл да се опиташ да я върнеш..Нали знаеш : "Любовта е като изгаснала цигара...Винаги можеш да я запалиш отново,но вкусът не е същия!" ... Така или иначе тя рано или късно ще умре... И тогава ще е още по-болезнено... Но решението си е твое!

Nilsia
10-16-2007, 23:49
Опитай по някакъв начин да си силен, независим и загадъчен, а не в главата ти да се върти постоянно мисълта как да си я върнеш защото това те отслабва психически и вероятността да я загубиш клони към 99.9% Просто жените усещаме кога сте ни вързани в кърпа още повече че ходите от 2 години явно тя търси тръпката на неизвестността, следващия път като се видите се дръж хладно но не дръпнато и троснато, когато заговорите за ежедневието изтъкни се деликатно, заинтригувай я с нещо ако трябва излъжи но да запалиш отново любопитството й към теб ако потръгне на следващата среща примерно избарай някъв красив подарък деанам .. подобни лирични изблици при положение че любовта в нея загасва :-s :-s определно няя да помогнат .. пък и кво се задълбаваш бе ](*,) 3 милярда жени по света малък избор ли са .. ти си знаеш..

monityY
10-17-2007, 07:19
малко объркана история... 1во искам да кажа че ако ти я обичаше щеше да знаеш как да си покажеш чувствата след като незнаеш,може би не я обичаш :smt017 не,не знам как седят нещата точно с това и няма да коментирам!ти каза в началото че тя се дразнела от мн неща,после те заобичала и не и пукало за нищо,е явно не е така.. ти разказваш как тя иска ти да се промениш... значи очевидно пак си е същата и не може да те приеме такъ какъвто си... значи предлагам това дето ти го казва(че иска да се промениш)незнам в какви отношения точно,ти си знаеш.Еми промени се!постарай се поне,заради нея предполагам си струва,ако наистина я обичаш,направи това което ти е по силите,направи всичко възможно!попитай я наистина ли те обича само като фр...щото ми се вижда малко възможно..след като сте били заедно не като "фр" и то цели 2 години... не вярвам през тези 2 години тя да те е лъгала че те обича като нещо повече,а да не те.. не изключено,ако не те обичаше нямаше да е с теб,обаче има и друго.. ако пък те обичаше нямаше да и пука какъв си точно,както казваш като се влюбила не и пукало и не се дразнела от нищо в тебе... ами сега защо отново става същата незнам... не наистина незнам,седнете и поговорете,наистина сподели какво чувстваш и искаш,нека сподели и тя,нека да направи тя някои компромиси относно връзката,направи и ти,опитай да се промениш!колкото до това как да възвърнеш любовта у нея(значи аз както казах незнам обича ли те или не,но най-вероятно е Да и то не като "фр",както казах щом от 2 години сте заедно,прави си сметка)такаче няма какво да връщаш любовта у нея,или я има,или я няма... или просто е угаснала(просто си и омръзнал) любовта не е вечна,все някога ше си омръзнете и ще се разделите... :smt009

sexmaniak
10-17-2007, 09:14
нищо не сте разбрали тя се дразнеше в началото на връзката ни и това нейно дразнене продължи близо 2 години, сега след тези 2 години тя не се дразни от нищо !

RaLkb
10-17-2007, 11:10
Вместо да си губи6 времето тук може6е да отиде6 при нея и да и каже6 това което си изписал.

BaD_GiRl_mL2
10-17-2007, 11:22
Това за чувствата и че не искаш друго момиче..тя трябва да го знае, не ние..И ако няма чувства, няма как да я принудиш да е с теб..то това не става на сила :-s признаи и всичко и ако не реагира по никакав начин-просто я остави..защото ако продалжаваш така, само ще и вдигнеш самочувствието..любовта не може да се изпроси-или я има, или я няма..и колкото и да се бориш,ако не иска..няма да се върне.. :(

sexmaniak
10-17-2007, 15:03
в момента е извън града и няма как да й го кажа понеже батерията на телефона й е паднала а й на всички околко нея са им изключени телефоните или не ги знам :( ...

BaD_GiRl_mL2 не искам да се върни при мен а искам да не ме оставя още не сме се разделили !

koalka
10-17-2007, 17:27
В крайна сметка тя няма чувства или поне въобще не е сигурна, което говори точно това...На първия ден ти казва, че те обича, а след това обратното...Когато обичаш не си несигурен.И сега теб обвинява, но тези неща се казват навреме, а не да мълчиш две години и най-накрая другия излиза виновен.Когато нещо ти липсва и ти пречи, казваш го.Тя не е направила това.По-добре остави нещата така, не бъди с нея, няма смисъл.

BaD_GiRl_mL2
10-19-2007, 10:27
Е, не сте се разделили все още..не искам да те обезкуражавам но..незнам..и няма как да я накараш, тя трябва да го поиска,не мислиш ли? а колкото и да правиш опити, ако наистина тази искра вече я няма..но все пак ти пожелавам късмет с нея O:)

Veno0m
10-19-2007, 11:53
Кажи и всичко това,което написа тук на нас и мисля,че момичето ще се върне при теб...