View Full Version : Любовта в нашата връзка умира помогнете ми да я съживя ...
sexmaniak
10-16-2007, 20:08
ходя с едно момиче вече 2 години но в последно време имам чувството че сме се отчуждили ... преди тя се дразнеше от всичко дори и от най малките неща но с течение на времето тя се промени вече това не й прави впечатление и не обръща внимание на тези неща от които преди се дразнеше и се разделих ме по една или друга причина ... аз си казах "майната му рано или късно това щеше да се случи живота не свършва тя не е една и единствена" но осъзнах че не е така тя също го усазна и ми се обади тя ме потърси и ми каза че ме ОБИЧА аз се върнах при нея с надеждата че найстина е така повярвах й минаха 4-5 дни и тя ми каза че ме обича но като приятел а не като нещо повече ... тогава аз й казах "неможеш да ме разиграваш така аз не съм кукла да си с мен, да ме захвърлиш някаде и да ме вземеш когато си поискаш, аз съм човек, момче с чувства неможеш да ме разиграваш ..." тя ми каза че й трябва време да си помисли, няма проблеми ще й дам време колкото и трябва но проблема е че първия път когато се разделихме стана по същия начин "искам време" и ме заряза като мръсен парцал, а аз я обичам и не мога да допусна да си отиде от живота ми просто така ... за това се обръщам към вас вие който имате повече опит какво ще ме посъветвате любовта я има още гори, но е почти угаснала, как мога отново да я разпаля и да загори както в началото на връзката ни ... по точно как да събудя любовта в нейното сърце какво да направя ... тя каза "ИСКАХ да се промениш" аз не обърнах внимание на тези думи, тя каза "ИСКАХ да ми покажеш че ме обичаш, а не д ами го казваш", но аз трудно изразявам чувствата си незнам как да й го покажа и сега тя ми казва "ИМАХ нужда от теб, да те чуя, да знам какво правиш, да ме попиташ какво правя" аз не го правех, цели две години не й пречеше и точно когато започнах да го правя тя се бе примирила с мисълта че никога няма да се променя и сега мисли че съм гузен когато се интересувам от нея когато и се обаждам по-често, когато й обръщам повече внимание ... какво да направя за да я задържа до себеси, да не ме остави ? и до ден днешен се питам какво е любовта ако си сам, какъв е смисъла от нея ако няма с кой да я споделиш, знам че има много момичета и ако се разделим ще си намеря друга по-добра от нея, това ми го казват всички, но аз не искам друга не искам по-добра не искам по-хубава не искам друга искам нея, тя е моето момиче и винаги за мен ще бъде една ...
ходя с едно момиче вече 2 години но в последно време имам чувството че сме се отчуждили ... преди тя се дразнеше от всичко дори и от най малките неща но с течение на времето тя се промени вече това не й прави впечатление и не обръща внимание на тези неща от които преди се дразнеше и се разделих ме по една или друга причина ... аз си казах "майната му рано или късно това щеше да се случи живота не свършва тя не е една и единствена" но осъзнах че не е така тя също го усазна и ми се обади тя ме потърси и ми каза че ме ОБИЧА аз се върнах при нея с надеждата че найстина е така повярвах й минаха 4-5 дни и тя ми каза че ме обича но като приятел а не като нещо повече ... тогава аз й казах "неможеш да ме разиграваш така аз не съм кукла да си с мен, да ме захвърлиш някаде и да ме вземеш когато си поискаш, аз съм човек, момче с чувства неможеш да ме разиграваш ..." тя ми каза че й трябва време да си помисли, няма проблеми ще й дам време колкото и трябва но проблема е че първия път когато се разделихме стана по същия начин "искам време" и ме заряза като мръсен парцал, а аз я обичам и не мога да допусна да си отиде от живота ми просто така ... за това се обръщам към вас вие който имате повече опит какво ще ме посъветвате любовта я има още гори, но е почти угаснала, как мога отново да я разпаля и да загори както в началото на връзката ни ... по точно как да събудя любовта в нейното сърце какво да направя ... тя каза "ИСКАХ да се промениш" аз не обърнах внимание на тези думи, тя каза "ИСКАХ да ми покажеш че ме обичаш, а не д ами го казваш", но аз трудно изразявам чувствата си незнам как да й го покажа и сега тя ми казва "ИМАХ нужда от теб, да те чуя, да знам какво правиш, да ме попиташ какво правя" аз не го правех, цели две години не й пречеше и точно когато започнах да го правя тя се бе примирила с мисълта че никога няма да се променя и сега мисли че съм гузен когато се интересувам от нея когато и се обаждам по-често, когато й обръщам повече внимание ... какво да направя за да я задържа до себеси, да не ме остави ? и до ден днешен се питам какво е любовта ако си сам, какъв е смисъла от нея ако няма с кой да я споделиш, знам че има много момичета и ако се разделим ще си намеря друга по-добра от нея, това ми го казват всички, но аз не искам друга не искам по-добра не искам по-хубава не искам друга искам нея, тя е моето момиче и винаги за мен ще бъде една ...
Леле, човече, явно сериозно си хлътнал... Но магии не са възможни и когато любовта не е взаимна, колкото и да ти се иска да я разпалиш отново, каквито и начини да пробваш, нищо не би помогнало... Съжалявам, но е така... На сърце не се диктува... Боли да го примеш,
но трябва да го преглътнеш и да продължиш напред като носиш със себе си само приятните моменти, които сте имали през тези 2 години... Хайде успехчета и Keep Walking !i! \:D/
Ммм.. Мразя, когато съобщенията ми се изпращат по два пъти... :smt013
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-16-2007, 20:46
kaji i tfa koeto kaza na naS sega i ako ne pomogne neznam no siurno shte se razchuvstfa :)
Seniorita
10-16-2007, 21:16
Наитина й кажи това, което написа на нас. Успех.
moqt priqtel sy6to e mn truden i nqkaksi ne mu se otdava da si izrazqva 4ustvata s dumi i jestove ... pravi go po-rqdko , koeto sppred men nqkoi den 6te spomogne za razdqlata ni ... ako oba4e mi kaje tova , koeto ti napisa , 6te sym sigurna , 4e go izpitva :) ako razbira6 kakyv e syvetaq mi - da si pogovorite seriozno za vryzkata si i za tova , koeto tvoqta priqtelka e namirala za problemno
sexmaniak
10-16-2007, 21:18
забравих да кажа че отговори който са отрицателни не ги приемам и ако някой има такова мнение моля да не си прави труда да отговаря ...
Наи-добре е да поговорите...Няма да ти обяснявам да я забравиш,защото и аз в момента съм в някаква подобна ситуация - тя не иска да се съберем пак... :smt010 :smt010 :smt010 и знам,че не е лесно,дори почти невъзможно да я забравиш...
Опеделено трябва да говориш с нея!
Направо и кажи това,което написа тук!
badi iskren s neq,pogovorete si za tova koeto vi se e sluchilo....pomoliq za vtori shans,shans za teb,neq i vrazkata vi....kaji i vsichko koeto napisa v saita.... postarai se ako ti dade shans da ne go proigraesh
Не съм чела всичко онова,което си написал,но.. аз мисля,че щом ти се струва че любовта умира.. Няма смисъл да се опиташ да я върнеш..Нали знаеш : "Любовта е като изгаснала цигара...Винаги можеш да я запалиш отново,но вкусът не е същия!" ... Така или иначе тя рано или късно ще умре... И тогава ще е още по-болезнено... Но решението си е твое!
Опитай по някакъв начин да си силен, независим и загадъчен, а не в главата ти да се върти постоянно мисълта как да си я върнеш защото това те отслабва психически и вероятността да я загубиш клони към 99.9% Просто жените усещаме кога сте ни вързани в кърпа още повече че ходите от 2 години явно тя търси тръпката на неизвестността, следващия път като се видите се дръж хладно но не дръпнато и троснато, когато заговорите за ежедневието изтъкни се деликатно, заинтригувай я с нещо ако трябва излъжи но да запалиш отново любопитството й към теб ако потръгне на следващата среща примерно избарай някъв красив подарък деанам .. подобни лирични изблици при положение че любовта в нея загасва :-s :-s определно няя да помогнат .. пък и кво се задълбаваш бе ](*,) 3 милярда жени по света малък избор ли са .. ти си знаеш..
малко объркана история... 1во искам да кажа че ако ти я обичаше щеше да знаеш как да си покажеш чувствата след като незнаеш,може би не я обичаш :smt017 не,не знам как седят нещата точно с това и няма да коментирам!ти каза в началото че тя се дразнела от мн неща,после те заобичала и не и пукало за нищо,е явно не е така.. ти разказваш как тя иска ти да се промениш... значи очевидно пак си е същата и не може да те приеме такъ какъвто си... значи предлагам това дето ти го казва(че иска да се промениш)незнам в какви отношения точно,ти си знаеш.Еми промени се!постарай се поне,заради нея предполагам си струва,ако наистина я обичаш,направи това което ти е по силите,направи всичко възможно!попитай я наистина ли те обича само като фр...щото ми се вижда малко възможно..след като сте били заедно не като "фр" и то цели 2 години... не вярвам през тези 2 години тя да те е лъгала че те обича като нещо повече,а да не те.. не изключено,ако не те обичаше нямаше да е с теб,обаче има и друго.. ако пък те обичаше нямаше да и пука какъв си точно,както казваш като се влюбила не и пукало и не се дразнела от нищо в тебе... ами сега защо отново става същата незнам... не наистина незнам,седнете и поговорете,наистина сподели какво чувстваш и искаш,нека сподели и тя,нека да направи тя някои компромиси относно връзката,направи и ти,опитай да се промениш!колкото до това как да възвърнеш любовта у нея(значи аз както казах незнам обича ли те или не,но най-вероятно е Да и то не като "фр",както казах щом от 2 години сте заедно,прави си сметка)такаче няма какво да връщаш любовта у нея,или я има,или я няма... или просто е угаснала(просто си и омръзнал) любовта не е вечна,все някога ше си омръзнете и ще се разделите... :smt009
sexmaniak
10-17-2007, 09:14
нищо не сте разбрали тя се дразнеше в началото на връзката ни и това нейно дразнене продължи близо 2 години, сега след тези 2 години тя не се дразни от нищо !
Вместо да си губи6 времето тук може6е да отиде6 при нея и да и каже6 това което си изписал.
BaD_GiRl_mL2
10-17-2007, 11:22
Това за чувствата и че не искаш друго момиче..тя трябва да го знае, не ние..И ако няма чувства, няма как да я принудиш да е с теб..то това не става на сила :-s признаи и всичко и ако не реагира по никакав начин-просто я остави..защото ако продалжаваш така, само ще и вдигнеш самочувствието..любовта не може да се изпроси-или я има, или я няма..и колкото и да се бориш,ако не иска..няма да се върне.. :(
sexmaniak
10-17-2007, 15:03
в момента е извън града и няма как да й го кажа понеже батерията на телефона й е паднала а й на всички околко нея са им изключени телефоните или не ги знам :( ...
BaD_GiRl_mL2 не искам да се върни при мен а искам да не ме оставя още не сме се разделили !
В крайна сметка тя няма чувства или поне въобще не е сигурна, което говори точно това...На първия ден ти казва, че те обича, а след това обратното...Когато обичаш не си несигурен.И сега теб обвинява, но тези неща се казват навреме, а не да мълчиш две години и най-накрая другия излиза виновен.Когато нещо ти липсва и ти пречи, казваш го.Тя не е направила това.По-добре остави нещата така, не бъди с нея, няма смисъл.
BaD_GiRl_mL2
10-19-2007, 10:27
Е, не сте се разделили все още..не искам да те обезкуражавам но..незнам..и няма как да я накараш, тя трябва да го поиска,не мислиш ли? а колкото и да правиш опити, ако наистина тази искра вече я няма..но все пак ти пожелавам късмет с нея O:)
Кажи и всичко това,което написа тук на нас и мисля,че момичето ще се върне при теб...