Влез

View Full Version : КАКВО ДА МУ ПОДАРЯ ?!

lilkaaa
10-16-2007, 20:38
vijte xoraa .. iam problemm .. ne moga da izmislq kvo da podarq na gadjeto sii .. s nego xodim ot skoro i sled 5 dena shte napraim edin mesec i NEZNAM KAKVO DA MY PODARQ .. molq vi daite ideiiiii shte sam vi blagodarna (gysh) ;]

yuyuto
10-16-2007, 20:42
vijte xoraa .. iam problemm .. ne moga da izmislq kvo da podarq na gadjeto sii .. s nego xodim ot skoro i sled 5 dena shte napraim edin mesec i NEZNAM KAKVO DA MY PODARQ .. molq vi daite ideiiiii shte sam vi blagodarna (gysh) ;]
Ами мисля, че трябва малко да ни информираш преди това... Какви интереси има? :smt016

kael
10-16-2007, 20:44
нож

vodka_f
10-16-2007, 21:01
бе много рано решаваш да му прайш подарък...ама щом си решила нещо направено от теб няма да е зле :D

BaiboCo
10-16-2007, 21:20
sex

10-16-2007, 21:46
lubovta si, sebe si...vsichko koeto moje da zadarji vrazkata vi po-dalgo vreme da q napravi palnocenna....mislq che nqma nujda ot podaraci na 1 mesec, no ti reshavash.... mojesh da mu vzemesh neshto po-drebno, neshto koeto da vi svarzva i da vi napomnq na parvata vi sreshta, celuvka ili neshto takova ... ti si znaesh choveka,az ne go poznavam i nemoga da kaja kakvo tochno da mu vzemesh

yuyuto
10-17-2007, 00:42
sex
Е не е лоша идеята... :-k

love_me93
10-17-2007, 06:40
sex
Е не е лоша идеята... :-k
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

стига сте майтапили бедното момиче ве ейй :-D :-D :-D :-D
ами подари му нещо, което постоянно да му напомня за теб..
или пък може да напишеш нещо, ако ти идва отвътре.. Една приятелка беше измислила "20 причини, заради които те обичам", можеш да направиш нещо подобно :wink:

lilkaaa
10-17-2007, 09:18
ami twa poslEdnoto mnogo mi haresa kato ideq .. 20 prichini poradi koito da te obicham :smt007 , samo che neznam dali shte moga da my go podarq :D de da znam vsyshnostt nie sme na po 15 godini ( i toi e na tolkowa ) ii e FUTBOLIST .. tova e koeto go valnyva - fytbola .. i toi na 11 fevryari ima RD , posle na 14 e Sv.Valentin i prosto ne mmoga da izmislq kakvo da my podarqvam , a za nego e tolkowa lesno .. kypyva mi neshto za vrata , rakata i t.n. a az za nego ?! :-s

love_me93
10-17-2007, 09:22
еми като ти харесва идеята ми що не я ползваш :-D :-D :-D :-D :-D иначе аз мн ги мисля такива ако съм на зор, ще седна и ще му измисля 100 причини даже :-D

lilkaaa
10-17-2007, 09:43
az pyk chesno ne moga da izmislq .. :D:D:D

girl_in_black
10-17-2007, 09:49
Рамка с ваша снимка в нея и от тези малките катички с шеговитите надписи ако се сещаш

otka4ena
10-17-2007, 10:39
de da znam vsyshnostt nie sme na po 15 godini ( i toi e na tolkowa ) ii e FUTBOLIST . :shock:
И аз се запознах с приятеля си на 15..и той е футболист :mrgreen: Ами първия подарък,който му направих беше една сребърна гривна,която той и сега още носи:).А това с нещата,които обичам в теб,съм го правила,но след 3-тия месец и бяха 100 неща.Зарадва се,още си го чете,ама то си зависи.Може на него да не му хареса.Във всички случаи ако е тактичен и да не хареса подаръка ти,няма да го покаже.

BeBsItO
10-17-2007, 10:45
spored men za 1 mesec nqma smisal da pravi6 podaraci, ama 6tom si re6ila lo6o nqma ;)spored men, edin po romanti4en den izpulnen s mnojestvo savsem malki iznenadki i priznaniq 6te go zaradva mn po ve4e ako darji na teb ;)

lilkaaa
10-17-2007, 10:59
mi ne az ne se pritesnqqm za 1-q mesec che nqq my podarq nishty ami za RD-to my .. CHYDQ SE prosto :S:S

love_me93
10-17-2007, 13:41
az pyk chesno ne moga da izmislq .. :D:D:D
прати ми негова снимка, дай ми бедно описание и ще ти ги измисля :-D :-D :-D :-D :-D въпреки че е по-добре ти да го направиш, но професионална помощ никога не е излишна.. :wink: :smt016

lilkaaa
10-17-2007, 20:31
skype , ooVoo , neshty takova nqmash li che tyka me myrzi ;)) - moq skype e lili19931234 .. nameri me kogato mojesh ;]]

love_me93
10-17-2007, 20:44
адднах те вече само тряа ми дадеш пълномощно \:D/

kaka_iko
10-18-2007, 06:37
Споко на всеки се случва!С моят приятел сме 2 години и аз все още се затруднявам с подаръците.... :-k

sLaDkA_6mAtKa
10-18-2007, 07:08
mm...i az imam sa6tiq problem s izmislqneto na podarak :? az si mislq da mu napravq kolaj on snimki v edna mnogo sladka ramka,na koqto da pi6e edna misal(koqto nie mn 4esto si izpolzvame) "Za sveta moje da si prosto edin 4ovek,no za edin 4ovek ti si celiq svqt" :D ii osven kolaja i edni beleznici :oops: :roll: za da byde po-zaka4livo :roll: a ina4e tazi ideq za pri4inite,za6to go obi4am e mnogo qka =D> love_me93 6te moje li malko help :roll: [-o< :roll: aa ina4e kakvo mislite za podara4eto mi?uda4en li e :roll:

love_me93
10-18-2007, 09:29
mm...i az imam sa6tiq problem s izmislqneto na podarak :? az si mislq da mu napravq kolaj on snimki v edna mnogo sladka ramka,na koqto da pi6e edna misal(koqto nie mn 4esto si izpolzvame) "Za sveta moje da si prosto edin 4ovek,no za edin 4ovek ti si celiq svqt" :D ii osven kolaja i edni beleznici :oops: :roll: za da byde po-zaka4livo :roll: a ina4e tazi ideq za pri4inite,za6to go obi4am e mnogo qka =D> love_me93 6te moje li malko help :roll: [-o< :roll: aa ina4e kakvo mislite za podara4eto mi?uda4en li e :roll:
ами зарибена е идеята ти за подарък.. =D> така че направо давай :wink: иначе относно причините - ако не можеш да измислиш 20, дай с 10 :-D пиши за очите му, погледа, прегръдките, някой страхотен момент, който сте прекарали заедно, отношението му към теб, абе всичко, което те привлича в него.. :wink: и накрая, последната причина нека да бъде ..
"..ами защото така!!!.." :wink: :wink: после кажи дели те кефи :smt016

kaka_iko
10-18-2007, 09:29
4estno kazano na men mi dopada ideqta ti...mn e originalna...pak i beleznicite \:D/ napravo mn 6te mu haresa podara....

love_me93
10-18-2007, 09:36
моята или на шматката ? :-D :-D

SpAcE_LaDy
10-18-2007, 09:39

Здравей, на мен идеята ти ми допада.. даже аз също вчера подарих на моето момче едно като колажче.. само че във Photoshop. във Фотошопа направих една коркова дъска и намерих кабърчета в интернет.. написах едно пожелание на лист хартия и го снимах с апарата, за да мога да го кача на компа, да го изрежа листчето и да го окача на корковата дъска.. исках да е написано лично на ръка.. затова така направих.. отделно сложих и една моя и една негова снимка на дърката, една жълта розичка и едно листче с нарисъвано сърчице на нея.. и това цялото го направих като снимка.. в смисъл jpg формат и го изкарах като истинска снимка във фотото размер 15х20.. стана яко според мен.. мога да ти го покажа.. но съм цензурирала текста на листчето, защото е прекалено личен и искам само той да го чете..
иначе виж идеята..
http://img141.imageshack.us/img141/2462/img1of8.jpg

sLaDkA_6mAtKa
10-19-2007, 06:56
ами зарибена е идеята ти за подарък.. =D> така че направо давай :wink: иначе относно причините - ако не можеш да измислиш 20, дай с 10 :-D пиши за очите му, погледа, прегръдките, някой страхотен момент, който сте прекарали заедно, отношението му към теб, абе всичко, което те привлича в него.. :wink: и накрая, последната причина нека да бъде ..

mm...vednaga se zahva6tam.mnogo ti blagodarq za strahotnata ideq =D> a ideqta ti za napisanoto pojelanie v kolaja e...super qka =D>

love_me93
10-20-2007, 11:48

mm...vednaga se zahva6tam.mnogo ti blagodarq za strahotnata ideq =D> a ideqta ti za napisanoto pojelanie v kolaja e...super qka =D>
за теб винаги :smt016 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

sentient_
10-20-2007, 11:54
Ехе праите 1 месец и подарък, всеки месец подарък ли ще му правиш? Ще ти се исхабят идеите докато направите 1година. Тогава ко?, апартамент ли ще му подариш

ivetka96
10-20-2007, 13:27
Vij tova s podaraka e mnogo dobra ideq za priqtna iznenata edna moq fr ima su6tiq problem i se 4udi kakvo da mu podari ,no trqbva samo da pomilsi6 kakvo haresva edno mom4e ot negoviq tip samo se zamisli kakvo obi4a i s kakvo se zanimava i 6te ti hrumnre ne se bespokoi lesno e .................................................. ..................!...........................

FiRe_LaDy
10-20-2007, 13:41
Ми подари му нещо направено от теб ... както ти казаха напиши,колкото се сещаш причини,заради,които го обичаш.Може също да направиш нещо със снимки ... да му напишеш на различни езици ОБбичам те или пък с програма можеш да направиш клипче с ваши снимки и любимата ви песен.Предполагам съм ти помогнала поне малко ...

Princesata
10-20-2007, 14:22
Всички идеи които изчетох до тук са перфектни само да предцениш на кое ще се зарадва най-много той...

Na7a6a
10-20-2007, 14:28
А я да питам аз и в тази тема, какво ще подарявате за Коледа? Как ви се струва един парфюм?

sasitu
10-20-2007, 20:42
nz nqkoi pisal li go e tfa, ma moje6 primerno na nqkoq va6a snimka na gurba i da napi6e6 ne6to milo za nego... ne e nujno da e koi znae kuv roman, no dori i edno prosto,karatko i istinsko "obi4am te" 6te svur6i rabota... :)))

Blestq6ta
10-21-2007, 12:20

Здравей, на мен идеята ти ми допада.. даже аз също вчера подарих на моето момче едно като колажче.. само че във Photoshop. във Фотошопа направих една коркова дъска и намерих кабърчета в интернет.. написах едно пожелание на лист хартия и го снимах с апарата, за да мога да го кача на компа, да го изрежа листчето и да го окача на корковата дъска.. исках да е написано лично на ръка.. затова така направих.. отделно сложих и една моя и една негова снимка на дърката, една жълта розичка и едно листче с нарисъвано сърчице на нея.. и това цялото го направих като снимка.. в смисъл jpg формат и го изкарах като истинска снимка във фотото размер 15х20.. стана яко според мен.. мога да ти го покажа.. но съм цензурирала текста на листчето, защото е прекалено личен и искам само той да го чете..
иначе виж идеята..
http://img141.imageshack.us/img141/2462/img1of8.jpg

Това, което си направила е повече от СТРАХОТНО! :P

Pafkata
10-21-2007, 12:41
ni6to-mnogo e rano za podaraci

deniiiii1
10-21-2007, 19:28
Напраи му свирка :-D

deniiiii1
10-21-2007, 19:29
Напраи му свирка :-D