View Full Version : няма ли го и при тях
sexydupe
10-16-2007, 20:44
мм скасах с бившия си приятел но си останах ме фр можеби защото още го обичам , но не тва е проблема в случая.така се случи чв си бях опредалила ден в които да си седа вкащи да гледам филми и да си марзелувам но плановете ми се развалиха заради един от наи добрите приатели на бившия които мн искаше да излезе но така се случило 4е само аз сам била насреща (поне така представи нещата тои тогава).седяхме си в кафето и ве4е щяхме да си тргаваме когато ми каза да задржа запалката му защото щял да заминава на някаде за известен период от вереме(от сорта на 2-3 седмици) за да мога да се сещам за него като си паля.про момчетата не важи ли не с бив6ата на приятел.тези намеци са всеки ден и пред вс.тея момчета правила нямат ли си ???????
правила ..... ти още малко любовна конституция не щеш ли. правила няма- на война и в любовта всичко е позволено
хах ми има го това правило но нали за тва са правилата да не се спазват... е в моита компания така беше уж пак накрая ко стана едно момиче я минахме цялата компания и сега момичето си ходи още с едното момче .... но ко се праи :)
Water_lili
10-16-2007, 20:53
в такава ситуация мъжете са доста страни,дори в началото да има малко проблеми между тях после се разбират по "мъжки" и пак са първи приятели ,а момичето отнася всичко :roll:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-16-2007, 20:58
lubovta nqma pravila nqma bivshi na priqtel blaaaaaaaaaa ne zabravqi predi gadje ima i edno bivshiii :))
мхм определено е много гадно така,но щом момчето не го бърка явно ще се оправи с приятеля си и не се притеснява,ако ти харесва да не ти пука хващай го за гадже. :wink:
krisscho
10-16-2007, 20:59
Правила?Да, да.Щом вече не е с нея значи край.Хоризонта е чист.Ако скъсам с момиче и най-добрия ми приятел тръгне с нея единственото което ще направя е да се радвам за него. :wink:
Е щом сте бивши не виждам какъв е проблемът... :smt011
Seniorita
10-16-2007, 21:22
Няма правила. Дори когато си с гаджето си, може да те сваля негов приятел.. Личен опит.
rihannka
10-17-2007, 10:00
щом става дума за любов приятели няма според мен.се пак ти не ходиш с тва мом4е..и си свободна да излизаш с когото искаш независимо дали е приятел на бившия ти..щом сте скъсали е имало при4ина...нали?
Правила няма за тия неща - или се случват или не - друг е въпроса дали ти ще позволиш щом още обичаш бившия...
sasha_90
10-17-2007, 10:31
Какви "правила" те "гонят"?-такива не съществуват.Когато 1 момче се влюби нищо не може да го спре,пък камо ли,че е бивша на негов приятел.
HePeAJIeH
10-17-2007, 10:44
правила ..... ти още малко любовна конституция не щеш ли. правила няма- на война и в любовта всичко е позволено
Съгласен съм :-) +1
+1