View Full Version : Сперматозоидите?
mnogoqdosana
10-17-2007, 08:41
Искам да попитам дали течността ,която излиза преди спермата на мъжете съдържа сперматозоиди ?
Може да ви с стори тъпа тема или всякакви такива,но мен ме интересува този въпрос и не ме е срам като незнам нещо да питам.
Мерси предварително.
swords1010
10-17-2007, 08:46
В предеякулационната течност се съдържат малко на брой спрематозоиди, но вероятността от нея да настъпи бременност е много малка.
sexy_sladuranka___
10-17-2007, 10:03
В предеякулационната течност се съдържат малко на брой спрематозоиди, но вероятността от нея да настъпи бременност е много малка.
1+
sasha_90
10-17-2007, 10:34
1+
+2
momchence_89
10-17-2007, 10:44
+3
Sunrisee
10-17-2007, 11:43
В предеякулационната течност се съдържат малко на брой спрематозоиди, но вероятността от нея да настъпи бременност е много малка. +4
mnogoqdosana
10-17-2007, 12:02
мерси,но все пак стига с тия +1,2,3,4,5,6,7,...н-брой
swords1010
10-17-2007, 12:09
Да съдържа се сперма, но вероятноста да се забременее от това е почти нищожна но все пка съществува такава възможност
Съдържат се сперматозоиди, не сперма. :P
mnogoqdosana
10-17-2007, 12:32
[quote=JackAzZ]Да съдържа се сперма, но вероятноста да се забременее от това е почти нищожна но все пка съществува такава възможност
Съдържат се сперматозоиди, не сперма. :P[/quo
понеже виждам,че разбираш както от мъжка ,така и от женска анатомия(от др. коментари) кога е най-удачно да се прави секс преди или след като ти дойде,знам че всеки когато си поиска и няма срокове,но все пак.......?
Made_of_Pain
10-17-2007, 15:11
А срам ли те е да попрочетеш?
Kras4eto_lp
10-17-2007, 16:00
Както казаха преди мен се съдържат малък брой сперматозоиди,от които вероятността за бременност е почти никаква :roll:
mnogoqdosana....не е удачно да се прави секс когато си в овулация...тя е преди цикъла(горе долу около 14 дни преди него)...в останалото време можеш да правиш секс без да се притесняваш :wink:
mnogoqdosana
10-17-2007, 16:55
не не ме срам,да попрочета,но смятам,че тук има хора ,който ще ми го кажат с две изречения и на дастъпен език,а не с някви сложни термини!!!!!!!!!!1
mnogoqdosana
10-17-2007, 16:57
Както казаха преди мен се съдържат малък брой сперматозоиди,от които вероятността за бременност е почти никаква :roll:
mnogoqdosana....не е удачно да се прави секс когато си в овулация...тя е преди цикъла(горе долу около 14 дни преди него)...в останалото време можеш да правиш секс без да се притесняваш :wink:
мерси ,жива и здрава :wink:
mnogoqdosana
Най-удачно е да не пресмяташ, а да ползваш презерватив.Яно нямаш представа, кога ти е овулацията...явно си и малка и все още не всичко е редовно...така че по-добре се пази както трябва.Не дей да си играеш с това, защото ти е достатъчно само един единствен път да направите грешката.А и ако преди първото свършване да има съвсем малко спермазадоиди, то след първият тек си тече сперма!...от повторение най-много боли ;)
Made_of_Pain
10-17-2007, 21:57
не не ме срам,да попрочета,но смятам,че тук има хора ,който ще ми го кажат с две изречения и на дастъпен език,а не с някви сложни термини!!!!!!!!!!1
В останалите куп такива теми, също е казано по достъпен начин. търсачката е за ад се ползва, не за да не стои празен дизайна. Честито, научи нещо ново.
Да, естествено... Така че се пази и преди самия край... Освен, ако не искаш да забременееш де... :roll:
mnogoqdosana
10-19-2007, 16:13
В останалите куп такива теми, също е казано по достъпен начин. търсачката е за ад се ползва, не за да не стои празен дизайна. Честито, научи нещо ново.
Всеки сам решава къде да търси или попита,аз реших тук да попитам!!!!
Честито и ти научи нещо ново!
Sasha2k8
10-19-2007, 16:43
+6
alkobalko
10-19-2007, 16:44
Вече поясниха, че се съдържа малко колкичество сперматозоиди и е малко вероятно да се забременее.
Считам темата за приключена и я заключвам.