Влез

View Full Version : След края..

UnderMySkin
10-17-2007, 09:14
Искам да попитам момчетата, когато свършват от орална любов, какъв искат да е края? Бившия супер много обичаше след края да продължа и това го докарваше до лудост. Но сега гаджето ми нещо не е доволно. Изръси, че след като свърши му е неприятно. Момичета, вие как правите? :-D

Mar1na
10-17-2007, 09:15
Съобразяваме се с желанието на гаджето.

samotna1
10-17-2007, 09:24
а държат ли да свършват в устата ви?

Mar1na
10-17-2007, 09:30
а държат ли да свършват в устата ви?

Казах, че се съобразяваме, а не че задължително го изпълняваме :twisted:

Mar1na
10-17-2007, 09:32
а държат ли да свършват в устата ви?Според мен това е мн гадно незнам как някой момичета го харесват аз ако бях женска щяха да ми свършват в устата ама...дуг път :lol:

Ти шпакли правил ли си на момиче ?

Пунта
10-17-2007, 09:35
Имам приятел, който ми отговори на въпроса, защо държи да свършва в устата на момичето с него, така 'Това ме кара да се чувствам истински мъж' :-D Не знам някои момчета от форума дали ще се съгласят, но според мен е тъпо :-D :-D :-D

UnderMySkin
10-17-2007, 09:39
Ми не аз съм детствен!

Mi kvo pravi6 v toq forum kato ne moje6 da dade6 nqkakvo adekvatno mnenie? Kolkoto do tova za svyr6vaneto v ustata - vseki sam si precenqva, nikoi ne moje da te nakara da go napravi6 nasila. Ne mi e do tova dali priqtelqt mi 6te se 4uvstva 'istinski muj' iskam da razbera za6to se polu4ava taka i kak im haresva na pove4eto.

Пунта
10-17-2007, 09:39
Имам приятел, който ми отговори на въпроса, защо държи да свършва в устата на момичето с него, така 'Това ме кара да се чувствам истински мъж' :-D Не знам някои момчета от форума дали ще се съгласят, но според мен е тъпо :-D :-D :-DЕ то всеки си има различно мение.Но според мен е много гадно да ти жабурят устата със сперма :lol:Хахах и аз съм на твоето мнение :smt016

Mar1na
10-17-2007, 09:43
Имам приятел, който ми отговори на въпроса, защо държи да свършва в устата на момичето с него, така 'Това ме кара да се чувствам истински мъж' :-D Не знам някои момчета от форума дали ще се съгласят, но според мен е тъпо :-D :-D :-DЕ то всеки си има различно мение.Но според мен е много гадно да ти жабурят устата със сперма :lol:Хахах и аз съм на твоето мнение :smt016

Е, че никой не те кара насила. Можеш просто да извадиш члена му от устата си и да му обясниш, че се чувстваш некомфортно да свършва там. И толкова.

Пунта
10-17-2007, 09:48

Е, че никой не те кара насила. Можеш просто да извадиш члена му от устата си и да му обясниш, че се чувстваш некомфортно да свършва там. И толкова.Да, определено нещо като не ми харесва си го казвам, не обичам да се самобичувам :-D Въпроса беше, че подкрепям написаното от него ;)

naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 09:49
Аз винаги го моля да свърши в устата ми, но ако не съм го заслужила свършва върху лицето ми и ме избърсва преди да съм се облизала :)

Пунта
10-17-2007, 09:51
Аз винаги го моля да свърши в устата ми, но ако не съм го заслужила свършва върху лицето ми и ме избърсва преди да съм се облизала :)Може ли да ми кажеш, ти защо го правиш? Защо го молиш ? Толкова ли ти е вкусно или има и друга причина?

Mar1na
10-17-2007, 09:51

Е, че никой не те кара насила. Можеш просто да извадиш члена му от устата си и да му обясниш, че се чувстваш некомфортно да свършва там. И толкова.Да, определено нещо като не ми харесва си го казвам, не обичам да се самобичувам :-D Въпроса беше, че подкрепям написаното от него ;)

Сбърках цитата :oops:
Не че не съм съгласна и аз със него. Напротив. Ама да заклеймяваш нещо без да си го опитал, не е честно :-) Още повече да го каже мъж.
Аз пък държа да отбележа, че повечето момичета (нарочно не казвам жени) се гнусят от това поради криворазбрано самоуважение.

UnderMySkin
10-17-2007, 09:53
Nqkoi 6te otgovori li po temata!? Sled kraq prodyljavate ili spirate? ...

Пунта
10-17-2007, 09:53
Хаха права си, аз съм го правила, само и единствено заради приятеля ми... харесвало му и той не знае точно кое му харесва в цялата работа, но
му доставя удоволствие и не съм протестирала. Чак когато започна да ми досажда това да става всеки път, тогава вече имахме разногласия и то не в негова полза :lol: :lol:

Пунта
10-17-2007, 09:54
Nqkoi 6te otgovori li po temata!? Sled kraq prodyljavate ili spirate? ...Продължавам, но не прекалено дълго, защото и двамата сме уморени, а и ми писва в един момент. :-)

naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 09:56
Аз винаги го моля да свърши в устата ми, но ако не съм го заслужила свършва върху лицето ми и ме избърсва преди да съм се облизала :)Може ли да ми кажеш, ти защо го правиш? Защо го молиш ? Толкова ли ти е вкусно или има и друга причина?

Защото е вкусно, топло, приятно :)

naMy4Ho_KoTe
10-17-2007, 09:56

Спирам. :smt019

Mar1na
10-17-2007, 09:57

Ама нали ти отговорих :-s
Продължаваш или спираш в зависимост от настроението на партньора. И твоето, респективно. В общи линии, каквото искате правите...
Няма да му изстискваш последните силици, след като час и половина се е клатил над теб... Нито пък той ще те изнасили ако ти си изморена.
Защо просто не го попиташ дали иска да продължи ?!

Ico_
10-17-2007, 13:25
След оргазъм, главичката на пениса(както и клитора на жената след оргазъм) са много чувствителни.Дори най-лекото докосване може да доведе до дискомфорт.Естествено и ма и хора на които много има харесва.Та това е обяснението.За това се съобразявай с него...

MoHuTo
10-17-2007, 13:37
Спирам :roll:

krem4et0
10-17-2007, 13:53
а държат ли да свършват в устата ви?Според мен това е мн гадно незнам как някой момичета го харесват аз ако бях женска щяха да ми свършват в устата ама...дуг път :lol:
Всъщност е готино. Гаджето ми не дава да го пипам, дори и малко-става много чувстветелен и всяко докосване е болезнно!

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
10-17-2007, 14:58
Спирам 8-[

Blestq6ta
10-18-2007, 14:09
Имам приятел, който ми отговори на въпроса, защо държи да свършва в устата на момичето с него, така 'Това ме кара да се чувствам истински мъж' :-D Не знам някои момчета от форума дали ще се съгласят, но според мен е тъпо :-D :-D :-D

Не тъпо, ами МНОГО ТЪПО! И отвратително гнусно! Никога не бих се съгласила на подобно нещо!!! :smt078

marina star
10-18-2007, 14:56
Ми не аз съм детствен!

1-vo-pi6e se "DEVSTVEN"
2-RO-poradi tazi pri4ina 4e si "detstven" ne razbira6 za kvo stava vaproos,taka 4e nqma nujda da spami6

SmeX
10-18-2007, 18:47
Ми не аз съм детствен!

Mi kvo pravi6 v toq forum kato ne moje6 da dade6 nqkakvo adekvatno mnenie? Kolkoto do tova za svyr6vaneto v ustata - vseki sam si precenqva, nikoi ne moje da te nakara da go napravi6 nasila. Ne mi e do tova dali priqtelqt mi 6te se 4uvstva 'istinski muj' iskam da razbera za6to se polu4ava taka i kak im haresva na pove4eto.Еми банни ме ако не искаш да посещавам форума( :lol: ),иначе аз знам че всеки си има мнение и нямам нищо против изхвърлянето в устата просто си изказвам мнението а който не му харесва да не ми го чете :wink: .
И кво мнение ще дадеш кат нз за кво става на въпрос не ми е ясно....аман от идиоти начи :smt011

Made_of_Pain
10-18-2007, 20:49
Питай си го него какво предпочита бе, Айнщайн :roll:
Всеки си е индивидуален.

П.С. Имаш супер ... плоското мислене :-s

shadow4e
10-18-2007, 20:56
И аз спирам. Както казаха преди мен, мястото става чувствително и чувството е неприятно. При мен е така с клитора ми, после не давам да ме пипа. :)