View Full Version : Подарък за имен ден
Plamenchetooo``
10-17-2007, 14:13
Хора,какво да купя на приятеля си за именния ден.Неща като плюшени играчки,рамки и т.н вече съм подарявала.Айде че до 26 няма време :)
001Severina
10-17-2007, 14:15
:D aми според мен ние неможем да кажем защото ти го познаваш и знаеш какво харесва... :-)
sexa_na_kompleksa
10-17-2007, 14:15
То на имен ден май не се взима подарък. :-k
GregoryHouse
10-17-2007, 14:18
Един чехли и един вибратор...като не хареса чехлите да се ебе в гЪзЪ...
Plamenchetooo``
10-17-2007, 14:21
:D aми според мен ние неможем да кажем защото ти го познаваш и знаеш какво харесва... :-)
Ами да ти кажа ли какво харесва-луд фен е на Арсенал.Само че скоро се върнах от Англия и му донесох много неща на Арсенал.Така че и това не става.Апък ми се струва тъпо някаква дреха незнам...
lLady_MooN_RaiN
10-17-2007, 14:34
Не мога да ти дам конкретна идея за подарък, но когато купуваш се замисли в няколко насоки:
1. Нещо, което той е споменал, че иска и ти си запомнила.
2. Нещо, което е свързано със самия празник, в случая с именния ден.
3. Нещо, което му е нужно.
4. Нещо, което ти напомня за него.
Най изтъркания номер - подоръкът-клише - парфюм - е виж ако е нещо марково и скъпо вече е друг въпроса...
GregoryHouse
10-17-2007, 14:39
Медальонче с вашите имена?
^^fencheto
10-17-2007, 15:10
Moje6 nqkakav malak suvenir i edna karti4ka s hubavo pojelanie ili pak ot diplomite za imennik nomer edno ili ne6to ot sorta
Kras4eto_lp
10-17-2007, 16:33
Медальонче с вашите имена?
И аз съм за тая идея...допада ми :-D
Нещо, което той харесва, от какво се интересува.Някоя блузка, парфюмче...
То на имен ден май не се взима подарък. :-k
точно =D> =D> =D>
хъммм....едно от ония неща, с които заглаждат мазаното в/у тухлите(все пак е ден на строителите) :lol: не беше нивелир....не помня как се казва....шпакла? :-s май така беше.....
Той Димо, Дичо, Драган...или Митко е :D
Подари му сувенирче....червено конче....или пък преспапие със сняг, не с брокат!....нали е предвестник на зимата....ох...искам да валят снежинкиии :P
Хора,какво да купя на приятеля си за именния ден.Неща като плюшени играчки,рамки и т.н вече съм подарявала.Айде че до 26 няма време :)
За медальонче с имената или дори снимка -> -> разгледай тук -> www.podarac.com
http://podarac.com/?page_id=9
8) :grin: