Влез

View Full Version : визуалната промяна-пречкада бъда пълноценен

BrEnNpUnKt
10-17-2007, 15:55
Значи имам един много-гаден проблем.Запознах се с едно момиче ,което много-харесвам и при първата ни среща то каза,че изпитва същите чуства и към мен ,но проблема е в това,че това лято след всекидневно ходене на фитнес и тичане ,аз свалих ужасно много килограми,но последиците от това сваляне на кг. са катастрофални,защото ми се появиха стрии по корема и по раменете :smt009 и не-мога да се гледам вече ,направо се отвръщавам от себе си .При втората ни среща аз направо и казах,че нашата връзка няма бъдеще,но не и обясних защо и на момичето и стана много-гадно от това мое тъпо решение . Ще съм благодарен за един съвет какво да правя,защото си мисля,че никога вече няма да избяза с момиче :cry:

donkihot
10-17-2007, 16:03
съгласна съм с ХодещСъвет обади и се ама веднаги4ески....лелелелел ти си лудд

loshokote
10-17-2007, 16:17
:-s Моля :?: :-s Ти добре ли си? Ако те харесва, едва ли ще й пречи, че имаш стии :shock: =D> Много умна постъпка от твоя страна, нямам думи [-X Извини й се, най-добре й кажи истината за станало :!:

ПС: От кога "много-гаден", "много-харесвам" и "не-мога" се пишат със тирета :-s #-o Ти на колко си години, бе :-$ :lol:

Kras4eto_lp
10-17-2007, 16:19
Пфф ти си луд...ако момичето те харесва няма да и пука за някви стрии #-o

kifla
10-17-2007, 16:30
q da ne se praish na bebe mi da se izvinish na momi4eto i da i kajesh 4e si sburkal i 4e iskash da ste zaedno!!!!!!!!!!!!11 \:D/

HePeAJIeH
10-17-2007, 16:33
Съгласен съм със всички по-горе написани мнения :-D

BWald0rf
10-17-2007, 16:43
Съгласен съм със всички по-горе написани мнения :-D
и аз и азз
п.п.-ако се срамуваш от себе си далече ще стигнеш да знаеш ..

Gold_Angel
10-17-2007, 16:44
#-o има ли някои в празната ти глава? имаш 30 сек да и се обадиш и да кайеш че си бил зле и си имал темперетура иначе си един глупак...все едно слушам задник !!! марш да и се обадия или те УБИВАМ. СРАМОТА аве ти момче ли си ??? а ???
леле боже ??? имал стрии... ти си луд :shock: #-o :smt011 :smt013 :smt018 :smt017 :smt012

Moderated by swords1010
Т.6 от правилника

лелелеее.... #-o #-o #-o

Gold_Angel
10-17-2007, 16:46
и да съгласна съм и с останалите!!!! мн тапа постъпка!!! :!:

My_Dear
10-17-2007, 16:53
:smt005 Е, сега поне разбра какво им е на момичетата, когато се притесняват заради стрии и целулит :smt005

Ако приятелката ти има стрии, ти ще я зарежеш ли заради това? ;)

Не се прави на интересен... Ако пък си толкова суетен, има кремчета за заличаване на стриите, които са скъпички, ама помагат.

Обади й се и й кажи, че си имал лош ден и сам не си знаел какво говориш (защото то в действителност си е така) и я покани да излезете.

koalka
10-17-2007, 17:33
Това, което си направил е глупаво.Всеки малко или много си има недостатъци, твоите не мисля, че са чааак толкова...даже въобще.Според мен трябва да яя потърсиш и да й обясниш, нека тя реши. :wink:

yuyuto
10-17-2007, 17:45
Значи имам един много-гаден проблем.Запознах се с едно момиче ,което много-харесвам и при първата ни среща то каза,че изпитва същите чуства и към мен ,но проблема е в това,че това лято след всекидневно ходене на фитнес и тичане ,аз свалих ужасно много килограми,но последиците от това сваляне на кг. са катастрофални,защото ми се появиха стрии по корема и по раменете :smt009 и не-мога да се гледам вече ,направо се отвръщавам от себе си .При втората ни среща аз направо и казах,че нашата връзка няма бъдеще,но не и обясних защо и на момичето и стана много-гадно от това мое тъпо решение . Ще съм благодарен за един съвет какво да правя,защото си мисля,че никога вече няма да избяза с момиче :cry:
Е тя те харесва такъв, какъвто си... Какъв ти е проблема, нали ти е признала чувствата си? :smt017

babity
10-17-2007, 17:51
Единствената причина да не и се извиниш и да не и обясниш колко дебилски си се държал и защо е станало така ще е ако мислиш, че тя те харесва, защото мисли, че нямаш стрии, което сещаш ли се, е още по - олигофренично дори само като мисъл...

N0_feAR
10-18-2007, 06:24
глупава постъпка!!! Ама като казвам глупава имам предвид с гигантско Г !!! Веднага й се обади и й кажи къв глупак си и че не си осъзнавал кво си приказвал, имал си кофти ден и т.н.
пп:аман от тъпащини #-o

Sladinka_f
10-18-2007, 06:38
и да съгласна съм и с останалите!!!! мн тъпа постъпка!!! :!:

MoHuTo
10-18-2007, 08:21
Съветвам те да й се обадиш и да й се извиниш.Много глупаво си постъпил, дано си го осъзнал :wink:

rihannka
10-18-2007, 11:32
оле боже :smt013 ...съгласна съм с другите веднага я потърси...на тебе може тва да не ти харесва..но тя да няма нищо против..ако те харесва и иска да е с теб няма да я интересува какво имаш по корема и какво не..я се стегни и стига лигавщини.звани и се извини и дано тя ти приеме извиненията..аи пи4 успех :lol:

Obsession
10-18-2007, 12:33
:shock: :shock: :shock: Абе, момче, ти в ред ли си? Обаждай и се веднага и и се извини, защото не знам дали знаеш, но тя пет пари не дава за твоите стрии! #-o Хайде, марш на телефона! Успех!

drfatt
10-18-2007, 14:16
Така. Имах същия проблем. Идеята е да се потдържаш горе-долу на едни килограми. След това започваш всяка седмица да ходиш на масажист, докато кожата ти се възстанови. И все пак - няколко стрии не могат да развалят усещането да имаш стегнато тяло.:)Жените и в частбия случай - момичетата, отделят по-голямо значение на силата и увереността, не на детайли като стрии например. Продължавай да помпиш, бъди добиче, пък нека да разправят, че стриите са грозни. 8)

ThankYouVeryMuch
10-18-2007, 15:02
Според мен проблема ти е, че гледаш прекалено много на своята външност. Вманиячил си се, по-добре не си обръщай такова внимание, само ти ги забелязваш тези недостатъци. Ако тя те е харесвала наистина, си направил голяма грешка.

GregoryHouse
10-18-2007, 15:19
А според мен You are Loooser...

emviii
10-18-2007, 16:42
:-s Ти или си много тъп или си много тъп! Друг вариант няма! Ако те харесва няма да и пука хич! Пак за стрйите след като са от скоро могат да се излекуват, можеш да се разровиш из форума има такива теми за хора с този проблем! :smt012

Red_Bull4o
10-19-2007, 12:18
И аз съм съгласен с другите. Просто много ама МНОГО глупава постъпка по добре и се обади за да я :smt117

GameMaster
10-20-2007, 08:02
Obadi i se ;) ..........ne si struva zaradi tova da provalish vsi4ko #-o

EvilBrunette
10-20-2007, 08:56
Боже, наистина трябва да разсъждаваш много елементарно, за да си помислиш, че това има значение. Ти казваш, че те обичала, а в същото време те е страх да бъдеш себе си. :| Започнал си да тренираш - това е по-добре отколкото да бъдеш топка мазнина. Погледни го от добрата страна и престани сам да се комплексираш, при положение, че на момичето въобще не му пука за тея стрии. По-добре поговори с нея и й обясни защо си я зарязал така гадно. ](*,)