Влез

View Full Version : Едно мъничко благодаря...хаха-пак мечти!

nasty_f
10-17-2007, 19:13
Здравейте!
Ситуацията е следната.Баща ми е един неблагодарник!Не издържам да живея вече с него,побърквам се!Не става въпрос за пари,пари ми дава,но ВИНАГИ е недоволен от мен и сестра ми и майка ми,абсолютно винаги за каквото и да е!Веднъж през живота ми не ми е казал едно шибано "Благодаря" за каквото и да е,за най-малкото нещо.Не забелязва,когато му оправям кревата всяка сутрин и всяка вечер,когато му слагам масата да яде,когато му мия чиниите,когато чистя,когато му пера (понякога) дрехите,когато ме моли да отида до еди къде си,когато ходя с него да му помагам за разни неща.Това никога няма да го забележи,НИКОГА!Той си мисли,че аз,или сестра ми сме длъжни да го правиме.Не че не си го заслужава - ПОНЯКОГА,но да ми беше казал едно "Благодаря ти!".Не!Това са само мечти.Но иначе забелязва,когато не съм изчистила нещо,както трябва,когато съм се нагримирала,когато не съм направила нещо като хората.И постоянно ми вика,ПИСНА МИ!За най-малкото нещо,постоянно.От известно време само ме гледа на кръв и се заяжда с нас.Защо само сме излизали,постоянно ни обижда,че сме мърли,че не гледаме по-далеч от носа си,че сме пикли,глупачки,че се правиме на много "тежки"....Хора,не издържам вече!Това същество ще ме подлуди.Винаги е недоволен.И знам причината за това.
Когато ходи при баба ми-майка му- и при сестра му те постоянно говорят за нас.Как съм се обличала,как сме се прибирали късно,как гаджето на сестра ми постоянно я развозва с колата.Трябвало да ни стегне дисциплината,защото иначе сме щели да пропаднем!ПОСТИГНАХА ШИБАНАТА СИ ЦЕЛ-НАСТРОЙХА БАЩА МИ СРЕЩУ НАС и продължават на всичкото отгоре!Мразя ги :smt010 Съсипаха ми живота.Аз не съм като някои хора-не искам да споменавам,човекът,който е пряко свързан с това какъв ми е-да изпълнявам всяко нареждане на баща ми и да живея така,както той си го е представял, и както той иска!Аз съм създадена,за да живея СОБСТВЕНИЯ си живот,а не за да изпълнявам нарежданията на някого.Мисля,че имам достатъчно акъл и вече не съм лапе,за да не мога да преценявам какво е добре да правя и какво не.
В училище имам само 6-ци,но когато изкарам 5-ца баща ми само ми вика, и тогава забелязва...нали?!Мисля,че съм една напълно нормална тийнейджърка,която не е с нещо повече,или по-малко от другите.На 15 години съм,не съм правила секс,имала съм едно гадже-истинско!Обичам да се гримирам,найстина,и това е ,може би единствения ми порок!Живея в малък град и излизам само със сестра ми и нейната компания,и мисля,че няма нищо лошо да ходя на дискотека.Това,че се прибирам понякога в 4 часа не ме прави пропаднала.И все пак,ако сега не излизам,то кога ще е?Когато стана на 70 години,или 80 е по-добре!За по сигурно!И това всичко го написах,за да прецените що годе какъв човек съм...

Вече не се издържа :smt010

mimencety_
10-17-2007, 20:08
mila mn dobre te razbiram,az kakvo da kaja kato sam na 17 i ne moga da hodq po diskoteki za6toto tatko ne mi razre6ava,4e za nego az sam myrla i 4e ni6to ne stava ot men,i az sam edno normalno momi4e imam si seriozen priqtel ot godina i polovina na6te go poznavat no za tqh toi e nai 4ernoto sa6testvo na zemqta 6tot e s nqkvi si 5 prysta po nisak ot men,ave tfa e dosta glupavo no za tqh tva e nai vajnoto spored tqh az trqbva cql den da si stoq v ky6ti i da 4istq da zgotvq i edva li ne te ve4erta kato se priberat da gi 4akam s masata o6te na etaja abe za men tfa sa nai glupavite hora(daje mislq 4e ne sa i roditeli) prosto te ne zaslujavat da sa mi roditeli i zatova sam sprqla da im obry6tam vnimanie,kogato mi kajat priberi se v 10 az se pribiram v 12 kogato mi kajat nqma da izliza6 az si grabvam gyza i iz4ezvam prosto za6toto te ne me razbirat i ne mi davat da jiveq normalno :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

BeBencEto
10-17-2007, 20:11
ами по-добре седнете и поговорете със сестра ти с него,защото това наиситна не се търпи ...и моя тати беше почнал така за всичко да ми се кара и да ми опява..ама отмина този период..просто му беше прекалено натоварено и имаше много нерви.. според мен този човек иска най-доброто за вас..иска нещо повече от това,което той е постигнал...нормално е и ти да искаш да излизаш..от това,което написа.. аз не правя абсоклютно нищо и смея да кажа,че си перфектанта дъщеря,но всеки родител иска още и още от детето си ..така че смело давай и поговорете ..кажи му,че го разбираш..но искаш и той да те разбере..късмет

nasty_f
10-17-2007, 20:31
mila mn dobre te razbiram,az kakvo da kaja kato sam na 17 i ne moga da hodq po diskoteki za6toto tatko ne mi razre6ava,4e za nego az sam myrla i 4e ni6to ne stava ot men,i az sam edno normalno momi4e imam si seriozen priqtel ot godina i polovina na6te go poznavat no za tqh toi e nai 4ernoto sa6testvo na zemqta 6tot e s nqkvi si 5 prysta po nisak ot men,ave tfa e dosta glupavo no za tqh tva e nai vajnoto spored tqh az trqbva cql den da si stoq v ky6ti i da 4istq da zgotvq i edva li ne te ve4erta kato se priberat da gi 4akam s masata o6te na etaja abe za men tfa sa nai glupavite hora(daje mislq 4e ne sa i roditeli) prosto te ne zaslujavat da sa mi roditeli i zatova sam sprqla da im obry6tam vnimanie,kogato mi kajat priberi se v 10 az se pribiram v 12 kogato mi kajat nqma da izliza6 az si grabvam gyza i iz4ezvam prosto za6toto te ne me razbirat i ne mi davat da jiveq normalno :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

:smt009 Е,мен поне ме пускат често,а съм на 15,а теб не,ужс ](*,) Но когато не ме пускат аз пак си ходя,понеже градът в който живея е по-малък и от един квартал на Сф

hforce
10-17-2007, 20:34
3/4 ot gadjetata mi sa bili v podobni/po-lo6i situcii taka 4e ne se oplakvai, ti se pribira6 v 4, a si na 15... moita e na 16 i se pribira v 7.30 8 2-3 puti si pozvoli da ne se pribere u teh i posle ima6e ebahti nakazaniqta i i napraviha jivota po-4eren ot tvoq... taka 4e se radvai i na taq svoboda koqto ima6

edna biv6a - sled daskalo vednaga v teh, ako polu4i 5 boi, za 6tici ni6to ne i kazvaha, na tebe samo ti vikat, neq q bieha, daje bega ot teh 1 put ama si q pribraha... minalo...

ostanalite pak bqha v podobno polojenie... ima6e samo 1 koqto si jivee6e v otdelen apartament ot 15 godi6na (v 1 vhod s tehnite ama 5 etaja pod tqh i pa si be6e otdelno, nikoi ne i se me6a6e za ni6to, ama tehnite sa bili pi4ove (hehehe, za 3 godini taka i ne razbraha za mene :D mnou behme dobri v prikrivaneto))

a za tva 4e ne ti kazva blagodarq - nikoi ot rodninite mi ne mi go e kazval... ne znam, moje bi za6toto NI6TO NE ISPULNQVAM primerno... ispulnqvam samo kvoto kaje tati prosto 6tot toi se se6ta da mi kaje da naprava ne6to 1 put v meseca 4e i po rqdko i toi mi dava parite, za ostanalite mi rodnini ne me e*e vuob6te, osven za sestra mi de... i maika mi ama tq samo me qdosva... v momenta na6te sa v 4ujbina i jiveq s baba mi i dqdo mi koito gi mraza ot maluk i te edvam me turput i ni6to ne smeqt da mi kajat 6tot znaqt 4e tati 6e im vika posle... ob6to zeto pri mene e obratnoto, az sum neblagodarniq :D taka e po-zabavno, nqmam problemi dali 6te se pribera, ostavil sum na baba mi i na dqdo mi po 1 snimka kolkoto da ne me zabravat kak izglejdam 6tot obiknovenno se zasi4ame s teh 1 put v sedmicata (v ku6ta sme (samo na6a) i ima dostatu4no mesta kadeto da sum sam i nikoi da ne em zaka4a za ni6to i da ne im merkam fizionomiite) i takam... daje s dedo mi po-rqdko... ob6to zeto koi kakto si go napravi... na6te se radvat kato iskaram 3ka po ne6tot 6tot znaqt 4e sum minal po toq predmet (za godinata) (ne sum ostaval na popravka, ama te se radvat) za 5ca po nekoi seriozen predmet podska4at po 2 metra ot radost i mi davat sumati pari si4kite :D awe koi kak si go napravi, az moita sum gi dresiral... mnogo kofti kusmet izvadiha... ama taka e... da sa polzvali prezervativi edno vreme...

nasty_f
10-17-2007, 20:36
ами по-добре седнете и поговорете със сестра ти с него,защото това наиситна не се търпи ...и моя тати беше почнал така за всичко да ми се кара и да ми опява..ама отмина този период..просто му беше прекалено натоварено и имаше много нерви.. според мен този човек иска най-доброто за вас..иска нещо повече от това,което той е постигнал...нормално е и ти да искаш да излизаш..от това,което написа.. аз не правя абсоклютно нищо и смея да кажа,че си перфектанта дъщеря,но всеки родител иска още и още от детето си ..така че смело давай и поговорете ..кажи му,че го разбираш..но искаш и той да те разбере..късмет

Леле,как да седна да говоря с този човек.Просто не го познаваш и с него няма оправия.Той е най-големия инат,който можеш да си представиш ( дори може да надминава очакванията ти ) . Ако тръгнеш да му успорваш най-много да ти каже "Абе,ти ли ще ми даваш акъл на мене?Аз казвам какво ще стане,пикла такава!Като съм казал нещо,значи е така и недей да ми отговаряш,да не ядеш бой!" Дори си представям как ми го казва.Или другия вариянт е направо да те пребие ](*,)

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-17-2007, 21:51
mmm az nqmam problemi s bashta mi zashtoto nito mu slagam da qde nito go pera nito mu chistq...az pravq kakfoto si iskam kato me kritikuva ne go slusham praa si kfoto na mene mi e kef i tka...samo edin pyt mi e bilo gadno ot kritikite mu kogato mi kaza kurva no posle idfa da mi se moli i da mi se izvinqva a az prodaljih da si byda inat i mu progovorih chak sled 1 mesec...

sladkobaby
10-18-2007, 02:38
ако искащ ми пиши на моя Skype e pizan4eto мовещ да си поговориш със мене

tItEufFf
10-18-2007, 09:39
Все едно говориш за дядо ми :roll: Опитвала ли си се да поговориш с него? Кажи му всичко това, което каза на нас. Защо не кажеш на майка си да поговори с него??? Абе спокойно, няма смисъл да се ядосваш. Така ли иначе след 3-4 годинки вече няма да ти е на главата. Не си мисли, че животът ти е съсипан, след като той е пред теб. Ае горе главата :wink: