Влез

View Full Version : Защо всички са толкова "горди" ебати ???

nekav_teen
10-17-2007, 22:28
ИСках просто да споделя с някой който не ме познава щото ще получа поредните съвети ми "заеби я вече" което на думи ест звучи мн лесно....
С това момиче сме си само приятелии нали но малко специални отношение щото преди доста време ходихме а оттогава насам аз имам още по-силни чувства към нея...и си излизаме такива и както и да е бяхме си близкии но защоооо ебати като се скарамее и тя показваа някака супер висок гордост...до последно няма да ме потърсиии ??? Колкото пъти се е случвало винаги съм аз тозии който прваи това и съм го правил единствено заради нешата които сме преживели заедно и за да спася нашите отношение...правя го вече доста пътии...и какво получавам в замяна...демонстриране на непукизъмм и дори леко наглост и всичкото това щото всеки си мисли че трябва да се държи така щото имал чест и глупостииии айде стигаа и аз имам чест и аз имам гордост но винаги правя първата крачка заради чувствата и заради това че ми се струва СУПЕР ТЪПО да се правим на недостъпни пред хора с които сме близки....

Съжалявам за езика но съм си още под емоция заради разговотр привършил току що и не знам дали съм се изразил правилно....
Благодаря за вниманието :cry:

eastar
10-17-2007, 22:37
Kakto i ti kaza ima6 si dostoinstvo ..Taka 4e kogato pak se skarate..prosto ne q tyrsi.Tq ako dyrji na teb,6te te potyrsi.Ako ne,..prav i pyt. :?

stefko89
10-17-2007, 22:39
emi bratle podigravat se s tebe i nqkak si se opitva da te manipolira spored men

miss_fatty
10-17-2007, 22:45
emi bratle podigravat se s tebe i nqkak si se opitva da te manipolira spored men

Абе никой с никой не се подиграва!Това сме ние момичетата!!Няма ли най-накрая да разберете че трудно отстъпваме.......Ти да не очакваш тя веднага кат се скарате да дотичка при теб....трето,пето...Ама и аз нямаше да отстъпя 1-ва!Винаги ще изчакам момчето да направи 1 -вата крачка,пък тогава.... 8-[ 8-[

eastar
10-17-2007, 22:48

Абе никой с никой не се подиграва!Това сме ние момичетата!!Няма ли най-накрая да разберете че трудно отстъпваме.......Ти да не очакваш тя веднага кат се скарате да дотичка при теб....трето,пето...Ама и аз нямаше да отстъпя 1-ва!Винаги ще изчакам момчето да направи 1 -вата крачка,пък тогава.... 8-[ 8-[

A ako ti si vinovna..pak li 6te 4aka6 toi da te potyrsi?

miss_fatty
10-17-2007, 22:50
A ako ti si vinovna..pak li 6te 4aka6 toi da te potyrsi?

Аз по принцип за нищо не съм виновна-за тва така се изразих O:) !Зависи от ситуацията!

nekav_teen
10-17-2007, 23:02
Вече го провеждаме няколко пъти...и разговора приключва с нещо от сорта на съжалявам че се държах така напоследък просто нещо ми има съжалявам ще се опитам занапред всичко да е ок....и както се изрази мацката погоре...ми не очаква веднаг да дотичка при мен но очаквах да ме потърси в следащите няколко дни.. но бе би... та това ми е въпросаа знам че има чувстеа към мен но го прави от тая смотана "гордост" и в даден момент осъзнавам че ако чакам на нея и ще станем от толкова близки да се разминаваме като непознати на улицата...и и се обаждам аз....и го правя единствено от това че имаме чувтсва един към друг и е супер тъпо зради тези наивни разсъждения аз няма да го потърся да погубваме нашитя отношение...
след последния път се почувствах още по-гадно...квовто е ще ми мине....

BaiboCo
10-17-2007, 23:12
ИСках просто да споделя с някой който не ме познава щото ще получа поредните съвети ми "заеби я вече" което на думи ест звучи мн лесно....
С това момиче сме си само приятелии нали но малко специални отношение щото преди доста време ходихме а оттогава насам аз имам още по-силни чувства към нея...и си излизаме такива и както и да е бяхме си близкии но защоооо ебати като се скарамее и тя показваа някака супер висок гордост...до последно няма да ме потърсиии ??? Колкото пъти се е случвало винаги съм аз тозии който прваи това и съм го правил единствено заради нешата които сме преживели заедно и за да спася нашите отношение...правя го вече доста пътии...и какво получавам в замяна...демонстриране на непукизъмм и дори леко наглост и всичкото това щото всеки си мисли че трябва да се държи така щото имал чест и глупостииии айде стигаа и аз имам чест и аз имам гордост но винаги правя първата крачка заради чувствата и заради това че ми се струва СУПЕР ТЪПО да се правим на недостъпни пред хора с които сме близки....

Съжалявам за езика но съм си още под емоция заради разговотр привършил току що и не знам дали съм се изразил правилно....
Благодаря за вниманието :cry:
Honour girl ?? Pls the next one

Blab
10-17-2007, 23:16
Аааааа...аз не можах да разбера за к'во се карате?К'ви наивни разсъждения?Я, пак...

А иначе....и аз не отстъпвам, никога не греша, никога не моля за извинение...никога.......такав а съм....явно има и други подобни на мен хора...

koalka
10-18-2007, 07:14
Защото такъв й е характера пък и е и видяла, че ти ще я потърсиш.Следващият път и ти не я търси, да видим...

lLady_MooN_RaiN
10-18-2007, 08:22
Може би си мисли, че за всички ваши скарвания си виновен ти, следователно ти трябва да я потърсиш, или пък е на мнение, че за всичко момчето трябва да направи първата крачка...

naMy4Ho_KoTe
10-18-2007, 08:48
Пробвай като се скарате да удържиш повечко без ти да я търсиш и да видиш какво ще стане. Според мен не че е чаааак пък толкова горделива, може би просто не й пука толкова? :roll:

My_Dear
10-18-2007, 11:51
Горделива е. Просто си е такава. И надали ще се промени.

Но това, което и ти със сигурнст знаеш, е, че трябва да се правят компромиси. Никой не е еднакъв с никого и човек трябва да се нагажда с характера на другия.

Така че или ще се нагодиш ти и винаги ти ще я търсиш, или тя ще се научи да не се държи така с теб.

Третият вариант е наистина да прекратите отношенията си.

Така че... make a choice!

В крайна сметка наистина един път... един път вземи решението да не отстъпиш първи. Нека тя да реши.

sasha_90
10-18-2007, 12:01
Имаш достойнство и чест?Защо тогава се излагаш по този начин?Заради едни чувства?Няма смисъл,колкото и да мислиш обратното.Започни да се държиш на положение.Ти си момче(мъж),не падай толкова ниско.Добре,харесваш я,направил си първата крачка няколко пъти даже.Твоята така наречена любима е толкова горделива и не цени жеста ти.Веднъж,два пъти можеш да й се молиш,но защо още продължаваш?Не си струва да се занимаваш с такъв човек,повярвай.Тя не те уважава и заслужава.Знам,че е много трудно да забравиш тази,която харесваш(обичаш),но това е единственото ти решение на "проблема".Занапред недей да се самоунижаваш по този начин.Ти си човек,а всички на този свят заслужаваме уважение,нали?

nekav_teen
10-18-2007, 12:14
Благодаря ви на всички....следващия път наистина тя трябва да реши...ако ли не заради своята така наречена "гордост", изразяваща се в тези тъпи за мен постъпки ще ме изгуби

Gold_Angel
10-19-2007, 12:38
ха! ще те "изгуби" ? леле ама някой път сте мн тъпи момчетата ! #-o Ами такива сме ГОРДИ и никой не може да ни се подиграва !
та на теб ти пречи това, че тя ти се сърди- ми не я принуждавай! ако правиш глупости , как няма да ти се сърди ?!
А минавало ли ти е през ум , че може и тя да страда , затова че сте разделени ? Едва ли, нали ? мислиш си че не и пука за теб , а това така ли е? НЕ !!! Щом се връща при теб значи те обича все още, бе !!!
а като си виновен ще се извиниш първи мн ясно ! и не съм сигурна кой кого ще изгуби!!! :?

sexy_momi4e
10-19-2007, 14:33
но защоооо ебати като се скарамее и тя показваа някака супер висок гордост...
ami normalno e osobeno ako ti si q zarqzal i na neq sega i e gadno i se pravi na nedostapna,ve4e ne ste gadjeta i se darji razli4no ti kakvo o4akva6

Charlotte_
10-19-2007, 18:11
та кой кого е зарязал :-D ,а да няма и друг трети човек в тая каша?

BaRвie
10-19-2007, 18:32
Далече съм от мисълта ,че повечето момичета са покорни и смирени..напротив..много ясно че винаги трябва да сме прави ,то това са правилата на играта...винаги мъжа се извинява..той носи цветя и бонбони..той виси под прозореца...момичето е наранено и по- този начин ти го показва чрез [-( ...

B3B0K
10-19-2007, 18:47
nikoga li nqma da razberete!? nikoga nie ne sme vinovni i vie 6te trqbva da se izvinite! za6toto pove4eto slu4ai vie ste si zgafili i vreme d apo4nete da ni razbirate i est 4e toi 6tee prav ne se oplakvaite 6tot bez nas nemojete ;-)

white_chik
10-19-2007, 19:49
Тва все едно го е писла бившия ми приятел :smt005 Той мисли абсолютно същото нещо,че като се скараме за нещо аз се държа надменно и тем подобни и че винаги той парви компромиси,но нещата не сотят точно така.Давам ти следния съвет опитай се да не й се обаждаш известно верме е така премирно няколко дни,все едно си я забравил и виж каква ще й е реакцията,дали ще те оптърси или ще те игнорира.

Octofunk
10-19-2007, 20:08
Пич, ако нямаш гордост и инат в тоя жинот всички ще те използват, точно защото си добра душа. Това е. Просто я зярежи ти при следващия път и й покажи, че не те притежава.

marakuq_baby
10-20-2007, 12:33
хаха....еми как да ти кажа...качила ти се е на главата :mrgreen: Хванеш ли си гадже тряя да му стъпиш на врата докато е време....Просто бъди твърд и се дръж мъжки и леко надменно.Момичетата не харесват путки.По-принцип бъди мил с нея,но като се скарате си се дръж на положение за да не ти се хили зад гърба с приятелките си ;-) Ще видиш,че малко да види,че не ти пука толкова за нея и ще омекне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: