View Full Version : ЗАЩО МИ Е ТРУДНО ДА СТИГАМ ДО ОРГАЗЪМ... :( [/b]
sabrina_89
10-17-2007, 22:29
Имам голям проблем,моля ви ако някой знае как мога да се справя с него да ми пише...
Малко ме е срам но нямам друг избор... :smt009
С приятелят ми сме заедно от 6 месеца и всеки път когато правим секс се чуствам прекрасно и много ми харесва,но много рядко стигам до оргазъм... :( Това не ме е притеснявало до сега,но наскоро говорих с него на тази тема (по негово желание) и когато му казах че много рядко съм стигала до огразъм когато сме го правили той се почуства много зле...Боли ме така защото той си мисли че не ми харесва да го правим и че неможе да ми достави удоволствие и ми каза че се чуства безполезен :( ...А не е така...вината не е негова.И с бившите ми партньори ми се е случвало рядко да стигам до оргазъм...Не съм някоя фригидна,напротив,обужавам да правя секс и искам да преудолея този проблем...Искам просто да спася връзката си... :(
Моля ви ако някой знае какво да направя да пише..Отчаяна съм :smt009 моля ви помогнете ми :( :( :(
001Severina
10-17-2007, 22:38
Naistina situaciqta se e poluchila kofti...po-dobre pogovori s nego kaji mu che vinata ne e v nego i che ti e hubavo da pravite seks.Ti kato si mu kazala che rqdko si izpitvala orgazam kogato pravite seks napravo si go otchaqla no pak pone si mu kazala istinata ;) spokoino orgazama ne e nai vajnoto neshto!
stefko89
10-17-2007, 22:45
emi karai go da povtarq :) dokato ne stigne6 i ti 8)
пробвайте различни пози, в които имаш възможност да се докосваш сама докато той си върши неговата работа, ПРИМЕРНО. Не мисля, че има човек, който да не може да стигне до оргазъм, ебати #-o има такива, които не знаят как и си мислят, че не могат.. еби му майката кви хора само ](*,)
sabrina_89
10-17-2007, 23:38
Naistina situaciqta se e poluchila kofti...po-dobre pogovori s nego kaji mu che vinata ne e v nego i che ti e hubavo da pravite seks.Ti kato si mu kazala che rqdko si izpitvala orgazam kogato pravite seks napravo si go otchaqla no pak pone si mu kazala istinata ;) spokoino orgazama ne e nai vajnoto neshto!
за мен не е най важното нещо но той си мисли че е безполезен и се отчайва сам...а неискам да го гледам така тъжен и замислен..искам по някакав начин да му покажа че ми е хубаво докато го правим а просто незнам как... :(
за последните няколко часа изчетох толкова литература на тая тема че през живота си не съм чела толкова... :(
моля ви помогнете ми...наистина се отчайвам вече :smt009 :(
spored prou4vaniata 44% ot jenite nikoiga ili mn rqdko sa polu4avali orgazam pri sno6enie
tova ti go kazvam s nadejdata 4e moje pone malko da te uspokoi
marina star
10-18-2007, 06:26
ne e zadaljitelno da svar6i6,v smisal ne vinagi stava,tova moje da ne zavisi ot partniora ti a ot teb samata obqsni mu go,vazmojno e da ne te privli4a dostata4no ili da ne e dostata4no opiten ili prosto ti da ne si dorasla za orgazam de da znam :-k
ProstoAz
10-18-2007, 07:00
Отпусни се, не мисли само за това - като се впрягаш и мислиш само как да стигнеш до оргазъм, обикновенно нищо не става. Гледай да си максимално възбудена и не се притеснявай да стимулираш допълнително клитора си с ръка (а може да насочиш и неговата натам). :)
Schneeflocke
10-18-2007, 08:12
Близо 95% от жените получават първия си оргазъм от секс на 25 години. А това, че се чувства безполозен не можеш да го промениш. Те просто не приемат факта, че при едно момиче на 18 оргазмът е относително рядко явление, да не кажа, че изобщо липсва, но пък сексът пак си е страхотен.... Купи му шоколадче и не се тормози повече....
sabrina_89
10-18-2007, 12:54
Близо 95% от жените получават първия си оргазъм от секс на 25 години. А това, че се чувства безполозен не можеш да го промениш. Те просто не приемат факта, че при едно момиче на 18 оргазмът е относително рядко явление, да не кажа, че изобщо липсва, но пък сексът пак си е страхотен.... Купи му шоколадче и не се тормози повече....
проблема е в това че той мисли че щом не стигам до оргазъм значи не ми харесва да го правя с него (което не е вярно,защото за мен удоволствието от секса не е само в оргазма)...адски ме боли защото той се чуства безполезен и мисли че трябва да си намеря някой който да ми "даде това което той неможе" а аз неискам друг :( ИСКАМ СИ НЕГО и ме боли да го гледам така отчаян затова искам да направя нещо по въпроса ...незнам отчаяла съм се до такава степен че дори немога да мисля... :smt009 :smt010 :(
А така купи ми шоколадче :-D иначе инфото е точно права е ;) Но да знаете сички момичета дето не стигат до оргазъм купете на приятелите си шоколадче :-D :-D :-D
Move bi tochkata na udovolstvie ti e leko izmestena na zad. Ima hora koito mogat da izpitvat samo an-alen orgazam. Probvai, dori se tvardi che e po hubav.
sabrina_89
10-19-2007, 23:37
Move bi tochkata na udovolstvie ti e leko izmestena na zad. Ima hora koito mogat da izpitvat samo an-alen orgazam. Probvai, dori se tvardi che e po hubav.
ами заедно сме от 6 месеца и сме пробвали само веднъж анално и тогава беше един от малкото пати в които успях да стигна до оргазъм :smt010 :oops: :( ... но проблема е в това че ме е гнус да го правим така и след това се чуствам адски неудобно :oops: :( :( :(
krem4et0
10-20-2007, 06:50
Ами пробвайте пак така. След като ти е харесало и той иска-няма проблем.
Summer_Girl_6
10-20-2007, 08:31
Пробвайте различни пози и скорости !!! :smt007
Kras4eto_lp
10-20-2007, 10:11
И аз имам същия проблем...на мене не ми пречи че не достигам оргазъм ама на гаджето ми да :roll: