Влез

View Full Version : Проблем ?!?

boy_money_sf
10-18-2007, 07:47
Моля помогнете!
Имам следният проблем:
С приятелката ми правихме секс без презерватив ](*,) аз не свърших в нея. Но се притеснявам от течността, която излиза преди спермата. Дали може да забременее от нея ?
Приятелката ми е на 15, и също се притеснявам дали е достатъчно зряла за да роди. Защото въобще не съм привърженик на абортите!
Охххх така съм се омотал, че вече не знам къде се намирам.
Ще съм ви много благодарен, ако ме просветлите!!!

la4ezara
10-18-2007, 07:50
Има 1 00000 000000 такива теми, що не ползваш търсачката? Шансът приятелката ти да забременее е нищожен, но все пак да си направи 1 тест за всеки случай. И за да не се шашкате повече, правете го с презерватив!

sentient_
10-18-2007, 07:51
Епа според мен не е бременна споко :-k Както съм казвала мн пъти, не се забременява толкоз лесно колкото си мислите

Schneeflocke
10-18-2007, 07:54
Епа според мен не е бременна споко :-k Както съм казвала мн пъти, не се забременява толкоз лесно колкото си мислите
Но не е и толкова трудно, колкото ти си мислиш. Иначе нямаше да има толкова много аборти.
Автора, защо, по ангелите не използвахте презерватив??? То бива хлапащина, ама това вече е прекалено... А като си против абортите, ти ли ще го гледаш и храниш това дете???? Идиот....

vodka_f
10-18-2007, 07:55
щом не си свършил в нея значи няма проблем и естествено,че не е готова за деца та тя е само на 15 пазете се от тук на татък :smt018 :roll:

boy_money_sf
10-18-2007, 07:59
Но не е и толкова трудно, колкото ти си мислиш. Иначе нямаше да има толкова много аборти.
Автора, защо, по ангелите не използвахте презерватив??? То бива хлапащина, ама това вече е прекалено... А като си против абортите, ти ли ще го гледаш и храниш това дете???? Идиот....
Аз не съм казал на колко съм !
Да имам възможност да го гледам!
И според ме, когато не познаваш човека лично НЕ Е РЕДНО да издаваш компетентно мнение, кой е идиот и кой не !!!

swords1010
10-18-2007, 08:00
Има много такива теми, потърси!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=137875&