View Full Version : Възможно ли е да съм се заразила с нещо?
sladkotobebe
10-18-2007, 10:59
здравеите хора! много ми е притеснено напоследък... приятеля ми иска да го павиме без презерватив аз съ6то но има 1 проблем ... преди време (околко година) правих свирка на мом4е за което в последствие разбрах 4е е било на хероин доста дълго време и дори когато сам му я правила скоро е бил взимал. дали има някакжа опасност да ми е лепнал не6то... не е свър6вал в устата ми. моля кажете какво да правя. :( :( :( благодяря ви предварително!!!
т.7
krem4et0
sexy_sladuranka___
10-18-2007, 11:05
ako si imala rani4ka v ustata moje i da si lepnala , no nai dobre idi da se izsledvash . Otnosno praveneto na seks bez prezervativ izpolzvaite protivoza4at14ni kremove , ima gi v vsi4ki apteki , za6toto posledstviqta moje da sa katastrofalni :? . Posle da ne 4etem tema ot roda na "toi sv1r6i v mene kakvo da pravq ?" a sled mesec "bremenna s1m "
Изследвай се за всичко, за което предполагаш, че можеш да си прихванала.
Всъщност, е трябвало да го направиш още когато си разбрала, че онова момче взима хероин.
На приятеля си каже, че искаш да изчакате малко.
И специално около секса без презерватив - спермицидните кремове и гелове не вършат добра работа, много хора се оплакват от дразнене и щипене. Подбери момент, в който не си в овулация. И за всеки случай имай готовност ако приятелят ти направи гаф да бягаш до аптеката за Ескапел.
Dilian4enceto
10-18-2007, 11:11
ako si imala rani4ka v ustata moje i da si lepnala , no nai dobre idi da se izsledvash . Otnosno praveneto na seks bez prezervativ izpolzvaite protivoza4at14ni kremove , ima gi v vsi4ki apteki , za6toto posledstviqta moje da sa katastrofalni :? . Posle da ne 4etem tema ot roda na "toi sv1r6i v mene kakvo da pravq ?" a sled mesec "bremenna s1m "
Какво представляват тези противозачатъчни кремове,може ли малко инфо
sexy_sladuranka___
10-18-2007, 11:13
ami tova e gel koito ubiva spermatozoidite , trqbva da se namajej i gotovo :D
sladkotobebe
10-18-2007, 11:19
каде мога да си направя профилакти4но изследване как се процедира колко струва, нямам 18 на 17 сам,а не искам да сам с родител... кажете не6то пове4е и благодаря за горните редове :)
Dilian4enceto
10-18-2007, 11:23
а ква цена е и вреден ли е ,смисал нали няма да навреди на това по-нататък да имам деца?Тъп ми е въпроса,но не съм запозната с тези гелове,ти ползвала ли си?
swords1010
10-18-2007, 11:37
а ква цена е и вреден ли е ,смисал нали няма да навреди на това по-нататък да имам деца?Тъп ми е въпроса,но не съм запозната с тези гелове,ти ползвала ли си?
Не, спермицидите не могат да ти навредят, но не са сигурни. Ако не е апликиран правилно, спермицидът може да не си свърши работата както трябва. До авторката: наистина можеш да се изследваш във някоя болница или лабораторя. Не прави секс без предпазни мерки! :wink:
bulgarche
10-18-2007, 11:45
Мисля че си болна от хороин...само хероин ще да ти е лепнал..не се лекува тази болест, ограничи контактите си с хората #-o
sladkotobebe
10-18-2007, 11:55
Мисля че си болна от хороин...само хероин ще да ти е лепнал..не се лекува тази болест, ограничи контактите си с хората #-o
кво иска6 да каже6 с това...ти ме изкара неква прокажена ве4е бати ... имала сам контакт с него в тази област 2 мин някаде не ми свър6и в устата нямам никакви оплаквания в перфектно физи4еско здраве сам и исках да попитам дали може да има не6то което не виждам... конкретизираи се с тва дето каза да си ограни4а контактите... :?
:smt005 :smt005 :smt005
Абе бъзика се човека, бе!
Ама и ти не си много образована. За да си направиш изследване не ти трябва родител, да не си бебе! Иди при личния си лекар и там човека всичко ще ти обясни.
Относно спермицидните креморе - предлагат се под формата на глобули или на свещички, които се поставят във влагалището около 15мин пред проникването, за да се разтворят хубаво. Образуват пяна, която покрива стените на вагината.
Много хора се оплакват от щипене и дразнене. Не са достатъчно сигурни. Освен това човека след като е свършил в теб, не трябва да се подмиваш няколко часа. Да не говорим, че после този крем няма да се саморазгради вътре в теб, ами изтича.
Неприятна работа. Малко са двойките, които са доволни от този метод на предпазване.
То на аз съм българче от скоро нещо му е пернала даската.. ако питаш мене колкото до оня схероина по-добре отиди се прегледай ;) а за секса щом толкова го искате земи едно хапче за секи случей ;) и да внимавате повече успех ;)
milen`THVP
10-18-2007, 13:22
вече си донор на спин :smt011
n1ght_shadow
10-18-2007, 13:25
най добре си го направи с презерватив ;)
Както казаха и другите-с изследване ще разбереш.
marina star
10-18-2007, 17:51
ne mislq 4e ti ima ne6to :?