Влез

View Full Version : как да я изненадам

desert_eagle
10-18-2007, 11:30
кажете нещо оригинално, как да я изненадам как да постъпя за да и докажа че значи много за мен :roll:

Patetu
10-18-2007, 11:36
Мииии, може да и подариш кошница с цветя по куриер, на мен като ми донесоха една огромна кошница с рози, много се изненадах и зарадвах.

desert_eagle
10-18-2007, 11:38
:idea: :wink: добро е . други ? :-k

BWald0rf
10-18-2007, 11:42
Не мисля,че с някакви изтъркани номера и тактики можеш да й покажеш че наистина държиш на нея.Просто показвай чувствата си и бъди естествен.От време на време й подарявай цветя примерно .. лично за мен това е много мило .. Разни такива неща като повече разходки ии да я държиш за ръка или пък да вървите гушнати .. та тея малки неща показват че значи много за теб .. ;]]]

desert_eagle
10-18-2007, 11:45
_WiTh`LoVe_ 10х наистина добър съвет :wink:

zorri
10-18-2007, 11:59
Заведи я на някое място.. което да си е само ваше... Гушни си я ... И и кажи че адски много държиш на нея..Че я обичаш.. (ако това наистина е така)... Понякога не подаръците, а жестовете и и начините по които показваш на някого че го обичаш са важни....

Blestq6ta
10-18-2007, 12:01
Не мисля,че с някакви изтъркани номера и тактики можеш да й покажеш че наистина държиш на нея.Просто показвай чувствата си и бъди естествен.От време на време й подарявай цветя примерно .. лично за мен това е много мило .. Разни такива неща като повече разходки ии да я държиш за ръка или пък да вървите гушнати .. та тея малки неща показват че значи много за теб .. ;]]]

Съгласна. :wink:
Да попитам - казвал ли си й, че я обичаш? Това определено би и харесало... :P
Но все пак, ти питаш за съвет... Ако те бива с компютрите и имаш ваши снимки би могъл да й направиш клип на Movie Maker-a. Може би вече не е много оригинално, но когато е направено от самия теб и текста е с послание към нея много ще я трогнеш... :-({|=
Ако не - направи и едно "Море от любов" :-D

Blab
10-18-2007, 12:02
Значи ли много за теб или просто искаш да го докажеш? :-s
Нужно ли е да оригиналничиш, в опитите за което стигаш клишето?Не.

sasha_90
10-18-2007, 12:06
Да,цветя или друг подарък,би и харесало.Важен е жеста.Защо не опиташ да й докажеш колко е важна за теб чрез отношението ти към нея.Например защитавай я от всеки,опитал се да я нарани,казвай й,че я обичаш,дръж се мило с нея.

Patetu
10-18-2007, 12:07
na edna macka ot rabotata mi, i bqha poru4ali serenata. Niakakuv doide da pee s edna kitara i edna macka tancuva6e s nego. Mnogo iako, na vsi4ki mnogo ni haresa-tia samo deto umria ot sram. :P

My_Dear
10-18-2007, 12:34
Всичко се крие в милите жестове. Колкото са повече - толкова по-добре :-)

Иначе бъди оригинален. Най-хубавото нещо е постоянно да й показваш колко много значи за теб. Ако си добър в някое изкуство - повярвай ми, да ти подарят картина, снимка, нещо изсвирено - по-хубав подарък няма! Това е цаката - малки, но сладки жестове, които да я разтапят.

Идеята за местенце, което да е само ваше, също е много добра. И мен са ме водили на едно такова... 8)

Blestq6ta
10-18-2007, 12:48
Всичко се крие в милите жестове. Колкото са повече - толкова по-добре :-)

Иначе бъди оригинален. Най-хубавото нещо е постоянно да й показваш колко много значи за теб. Ако си добър в някое изкуство - повярвай ми, да ти подарят картина, снимка, нещо изсвирено - по-хубав подарък няма! Това е цаката - малки, но сладки жестове, които да я разтапят.

Идеята за местенце, което да е само ваше, също е много добра. И мен са ме водили на едно такова... 8)

За местенцето - и ние с моя приятел имаме такова. Странното е, че ходехме там постоянно докато не се свалихме, след като тръгнахме сме ходили само веднъж.... :smt009

Radeto_
10-18-2007, 14:16
Абе тва с цветята не ми звучи кой знае колко оригинално - и мойто момче ми подари цвете - хубав жест наистина, но има една малка подробност - цветя особено не обичам - е не му го казах, за да не го обидя де - все пак е искал да ме зарадва.Та мисълта ми беше че тва не е много оригинално.Малките неща са много по-важни от подаръците - гушни я, притисни я силно до себе си, целуния нежно, кажи и колко много значи тя за теб и колко много я обичаш - това е по-важното.

ЯЖ МА
10-18-2007, 14:17
изненадай я изотзадзе!

My_Dear
10-18-2007, 14:21
За местенцето - и ние с моя приятел имаме такова. Странното е, че ходехме там постоянно докато не се свалихме, след като тръгнахме сме ходили само веднъж.... :smt009
Ами ние с моя сме отишли там само три пъти досега... за една година. И точно това му е специалното :)

А пък ако нещо ми е самотно - винаги мога да отскоча до там сама и да се почувствам по-добре :)

SLaDKu_mOmIChEncI
10-18-2007, 14:30
Oxx mi moq priqtel (bif6iq) mi podari edno polovino srebarno sarce s gerdan4i :P ednata polovina na nego drugata na men ... :) mmm podaril mi e plu6ena igra4ka ti moje6 kakto po gore 4etax da i podari6 ko6nica s rozi (mnogo 6te se zaradva sigorna sam :) ) Iznenadai q s miloto si vnimanie i s tova 4e tq e edinstvena za teb pokazvai i vseki den kolko e vajna za teb i i kazvai 4esto obi4am te kogato q pregra6ta6 drugo nemoga sega da se setq , no ako mi xrumne ne6to 6te napi6a i drug komentar po tvoqta tema :P

Radeto_
10-18-2007, 14:37
Абе има си празници за подаръците - именни дни,рожденни дни, свети валентин дори (един напълно комерсиален и измислен празник), после и 8ми март...стига с тия подаръци - подари и обичта и люовта си - красиви моменти и спомени - струват повече от една захвърлена в ъгъла плюшена играчка.

hforce
10-18-2007, 23:07
biv6ata mi q iznenadah po sledniq na4in (bqh go pisal tva nqkade ama ne mi se tursi sa)
pravite sex (nai-dobre ne na zadna)
-milo stani to iskam da ti kaja ne6to (zastavat na kolene 1 s/u drug) zavurti se s grub
- (zavurta se) i?
- (buta6 q da zastne na 4 kraka i kat ti se nadupi i kazva6)
- mi iskam da ti rasporq dupeto
be6e priqtno iznenadana 6tot obi4a6e analniq sex, za tvoita oba4e ne znam kak 6e reagira

eto ti o6te 1 variant koito go napravih s sega6nata
vuv vas ste, gledate nekuv film i ste si legnali na legloto i kakto ti ste si legnali pada6 na kolene na poda vadi6 1 prusten i i iscepva6
- 6te se omuji6 li za mene?

desert_eagle
10-23-2007, 10:34
biv6ata mi q iznenadah po sledniq na4in (bqh go pisal tva nqkade ama ne mi se tursi sa)
pravite sex (nai-dobre ne na zadna)
-milo stani to iskam da ti kaja ne6to (zastavat na kolene 1 s/u drug) zavurti se s grub
- (zavurta se) i?
- (buta6 q da zastne na 4 kraka i kat ti se nadupi i kazva6)
- mi iskam da ti rasporq dupeto
be6e priqtno iznenadana 6tot obi4a6e analniq sex, za tvoita oba4e ne znam kak 6e reagira

eto ti o6te 1 variant koito go napravih s sega6nata
vuv vas ste, gledate nekuv film i ste si legnali na legloto i kakto ti ste si legnali pada6 na kolene na poda vadi6 1 prusten i i iscepva6
- 6te se omuji6 li za mene?

haha такива като тебе праят секс из психиятриите май.. най-вече :lol: :lol:

hahavteen
10-23-2007, 13:00
www.lovingyou.com