Влез

View Full Version : Обичам те,дори и ти да ме мразиш

real-girl
10-18-2007, 17:16
Обичам те и това не ще се промени! Обичам те дълбоко,обичам те безкрайно,обичам те с цялото си същество! Каквото и да значи това,аз съм готова на всичко за теб,готова съм да бъда изпепелена,готова съм да дам единственото,което нося в себе си-любовта,която така силно ме ранява... И знаеш ли кое е най-страшното-безразличието,което виждам, да ме мразиш-едва ли,но и нищо не е такова за теб,каквото е за мен,това е ясно. Знаеш ли как изгнивам отвътре,знаеш ли как тръпки ме полазват,само като си помисля,че не мога да бъда близо до теб и да те обичам,защото ти никога не ще го пожелаеш..Имаш своя живот,своите приятели,вярваш в тях,а аз нямам място. Аз за теб съм никоя. А ти за мен си всичко. Не искам да се отказвам от теб,съкровище мое,не искам,защото си единственото толкова истинско нещо в живота ми. Ще попиташ: кога успях да те заобичам толкова..Е,не ми беше нужно много..от първия път,когато те видях,сърцето ми затрептя по нов начин,разбра,че има нещо различно,нещо необикновено в теб. Ако ти кажа,че бих избягала накрай света,понеже те обичам,ще ми повярваш ли? Можеш ли да си представиш какво става вътре в душата ми? А дали те интересува!?
А сега плача за теб,любов моя,плача,но нека ме боли...Единсвеното облекчение за мен си ти...а теб те няма.. ...

koalka
10-18-2007, 17:19
И какво искаш да кажеш-че няма да го забравиш цял живот и, въпреки че се отнася така с теб, продължаваш да го обичаш безрезервно?Не мога да си представя да мисля, че той е най-прекрасното същество на света едва ли не, а в същото време да виждам такова отношение от негова страна...

Kras4eto_lp
10-18-2007, 17:21
Това ми прилича повече на някакво стихотворение :-k

babity
10-18-2007, 17:22
Пределно ясно ми е за какво става дума... Аз съм се чуствала по този начин... Ужасно е...

GregoryHouse
10-18-2007, 17:23
И обикновения отговор на всички към който не е насочено е "I dont give a shit!"

real-girl
10-18-2007, 17:25
Не очаквам да ви 'пука', и не мисля,че няма да мога да забравя,но мисля,че определено няма да е скоро и просто си изливах душата,пишех си редове,ако преча на някого,нека каже,но не мисля така. :|

koalka
10-18-2007, 17:27
Не пречиш на никого, но това "не ще те забравя" малко глупаво прозвуча, не за друго...Определено, ако я обичаш, няма да е скоро.Но пък след това продължаваш напред и това е.

real-girl
10-18-2007, 17:33
Не пречиш на никого, но това "не ще те забравя" малко глупаво прозвуча, не за друго...Определено, ако я обичаш, няма да е скоро.Но пък след това продължаваш напред и това е.
Точно това никъде не съм го казвала,но айде..иначе си права-такъв човек трудно се забравя,не мисля,че ще мога да превъзмогна това просто Ей-ТаКа,дори да се опитвам. Колкото повече се опитвам,толкова по-сложно става. Колкото повече искам да направя нещо,толкова по-невъзможно се получава..Явно просто трябва да спра да живея с тази мисъл,но не знам как би станало това..не се лигавя,защото чувствата са искрени и дълбоки. Но каквото и да ми струва,едва ли ще се откажа,докато не опитам всичко..

GregoryHouse
10-18-2007, 17:37
Грешиш ще забравиш тези чувства и най точно ще ги погребеш в теб един ден...но спомените ще останат за да ти напомнят...

izmislenata
10-18-2007, 21:44
Това е то да обичаш, сладка болка, горчиви сълзи, мъка, а понякога и радост,но в твоя случай май не е така.. Не го приемай толкова навътре и живей своя живот,без него/нея :!:

mrysnika
10-18-2007, 23:04
Любоффффффф. Ще оцелееш. Ше ти е гадно,ше си поплачеш,па ша ти мине. Спокс. Няма толкова 'вечни' неща.

lLady_MooN_RaiN
10-19-2007, 09:05
Така е. Много хора сигурно са се чувстали така. Не мога да те посъветвам нещо конкретно. Просто знай, че времето ще излкува болката ти. Знам, че сега си мислиш, че не е така. Но повярвай ми...всичко ще се оправи...

koalka
10-19-2007, 09:08
Обичам те и това не ще се промени! От това, което си казала се разбира точно това, но казано с различни думи...Все едно.Дано по-бързо го забравиш, за да не страдаш.

NerazreshenSimvol
10-19-2007, 09:15
:smt078
Стига с тия пубертетски драми...

Red_Bull4o
10-19-2007, 09:25
Обичам те и това не ще се промени! Обичам те дълбоко,обичам те безкрайно,обичам те с цялото си същество! Каквото и да значи това,аз съм готова на всичко за теб,готова съм да бъда изпепелена,готова съм да дам единственото,което нося в себе си-любовта,която така силно ме ранява... И знаеш ли кое е най-страшното-безразличието,което виждам, да ме мразиш-едва ли,но и нищо не е такова за теб,каквото е за мен,това е ясно. Знаеш ли как изгнивам отвътре,знаеш ли как тръпки ме полазват,само като си помисля,че не мога да бъда близо до теб и да те обичам,защото ти никога не ще го пожелаеш..Имаш своя живот,своите приятели,вярваш в тях,а аз нямам място. Аз за теб съм никоя. А ти за мен си всичко. Не искам да се отказвам от теб,съкровище мое,не искам,защото си единственото толкова истинско нещо в живота ми. Ще попиташ: кога успях да те заобичам толкова..Е,не ми беше нужно много..от първия път,когато те видях,сърцето ми затрептя по нов начин,разбра,че има нещо различно,нещо необикновено в теб. Ако ти кажа,че бих избягала накрай света,понеже те обичам,ще ми повярваш ли? Можеш ли да си представиш какво става вътре в душата ми? А дали те интересува!?
А сега плача за теб,любов моя,плача,но нека ме боли...Единсвеното облекчение за мен си ти...а теб те няма.. ...
мисля че това трябва да бъде публекувано в поезия , а не тук

HePeAJIeH
10-19-2007, 10:48
3 думи-I Don't care :-D

sasha_90
10-19-2007, 11:55
Напиши го това на него,на нас с нищо не ни помага.А пък и ако го забравиш ще си по-добре,той единствено и само болка ти причинява.

sLaDkA_GrEsHkA
10-19-2007, 12:09
gore glavata ;) lubovta e pesen a nqma pesen bez krai :}

malinova_macka
10-19-2007, 13:41
:| .........

milen`THVP
10-19-2007, 13:52
ква е тая поезия от вас бе