PDA

View Full Version : ужас...незнам какво да кажа

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-18-2007, 21:54
naprao neznam tazi vecher edin sased se obesi dolu v mazeto ni ....nachi toi i jena mu se razdeliha zashtoto tq si imashe lubovnik i toi razbra predi tfa jiveeha v neiniq apartament a negoviq e tochno do tozi sled tova jiveeha edin do dr deto im jiveeshe s maika mu i tq ne razreshavashe bashta i da go vijda....toi ot kakto sa se razdelili razpravq che shte si sloji krai na jivota nikoi ne mu vqrvashe..zashtoto po princip mn obicha da se bazika dnes kym 9 h sinyt mu (ot pyrviq mu brak e ) doide do nas da pita dali e tuk zashtoto go nqma vkyshti a kolata e pred bloka...tati kaza che neznae sled malko tati se kachi gore i ustanoviha che vsichku e tam bez GSM-a i kluchovete na mazet0 sina mu zvanna na maika si i tq e iskala da govori s tati tati e izleznal vyv vhoda i tq go e popitala dali go e strah da sleze do mazeto toi e kazal che sam ne sliza zashtoto neznae kakvo moje da vidi viknal e oshte edin sased i sa slqzli namirat go ukachen na trabite na parnoto...do tam li vodi edin razbit brak am mejdu dr tova e vtoriqt myj koito trqbva da pogrebe tazi jena minaliqt i saprug bqha pak se razdelili zashtoto tq se sabra s komshiqta si (pochinaliq dnes) i edin den toi vzima deteto si ot neq i za da go avede na plaj dunava e bil spadnal i toi reshava da otide v rumyniq za da ne moje tazi da go otdeli ot deteto mu i dvamata se davqt...tfa li e realniq jivot...?

My_Dear
10-18-2007, 21:58
Да, това е.

Просто малко хора научават за нещата, които се случват.

:no such emoticon:

Blab
10-18-2007, 22:00
Не, това са отделни случаи...., а тая жена... :-#

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-18-2007, 22:09
taq jena nemoga da q gledam sega edvam spirat sina mu da ne q pribie toi e golqm na 20 i nqkolko ...

malE hodq s priqtelqt mi podshti tri godini i dnes za pyrvi pyt go chuh da reve...toi jivee v moq blok sega ne si e tuk i dnes si chatihme i az kat razbrah mu kazah toi mi zvanna i placheshe sled 2 h pak mi zvanna i prodyljavashe da plache...

oshte nemoga da povqrvam che tova se sluchva na men...

SweEtY_f_91
10-18-2007, 22:36
:| :cry: :( mN gadNy ..taQ bukvalno e raZbila mnog0 majki sarca...... :arrow:

Blab
10-18-2007, 22:38
Ужасни неща се случват всеки ден, но им обръщаме внимание, когато сме лично афектирани по един или друг начин...Тъжно....

vodka_f
10-18-2007, 22:55
мдам все повече хора им идва до гуша и повечето си търсят несъзнателно причина,за да сложат край на живота си.определено тази жена не е заслужавала мъж като него...гадно ](*,)

prettyIdeath
10-19-2007, 03:31
ТЯ Е ВЕЩИЦА :-D ИЗНАСЯЙТЕ СЕ ОТ ТАМ..ЩЕ ВЗЕМЕ И БАЩА ТИ ..

Шегата на страна..Рядко но има случаи в които при разтрогването на брака мъжът или жената слага край на живота си..в повечето случаи ако са или пиянки..или нямат вече за ко да живеят ... Само дето не знам кво толкос..не могат ли да живеят един без друг..Това е много безмислено нещо..да сложиш край на живота си.. :smt011

SuNsEt
10-19-2007, 07:56
мани беги :shock: :shock: :shock:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-19-2007, 11:25
amiii ne che ne moje da jivee bez neq prekaleno mn e prejivql napusna minalata si jena za tazi ostavi dve deca...iii sega kogato tazi mu vrytna tozi nomer ne e izdarjal ...toi see obadil na bivshata si jena i e kazal che da ako go nqma da go tyrsqt v mazeto ma da ne davat na sina mu da sliza ta da ne go nameri toi i e kazal che v tella mu pishe vsichku ...napisal go e kato SMS-i a sutrinta predi tfa sabitie kato s stanal za rabota e pogalil sina si i go e celunal po cheloto i mu e kazal che go obicha...ujasno e tfa ;(

HePeAJIeH
10-19-2007, 16:42
Тая е просто мъжеизползвачка и си хваща хора със лабилна психика които хлътват до уши по нея :-#

[PReDaToR]
10-19-2007, 17:11
без коментар... :smt011

Water_lili
10-19-2007, 17:29
за съжаление все по често се случват такива неща, май вече не остана семейство без някаква лична драма :-k

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-19-2007, 18:22
mdam... mnogo shibano...ne sym ochakfala che takova neshtu moje da se sluchi na nqkoi moi poznat...

prettyIdeath
10-19-2007, 18:24
Научи се да очакваш и неочакваното :-s

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-19-2007, 18:44
shte pomolq moderatorite da zakluchat temata ak0 m0je ...mn mi e mychno i ne iskam poveche da se govori za tfa..

tItEufFf
10-19-2007, 20:49
тая е прокълната...точно като по народните приказки, където имало една жена, на която мъжете и умирали :shock:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-21-2007, 15:13
mhmz mo0je neznam :)

xXxScreamxXx
10-23-2007, 06:45
Наистина мн ганда ситуация.Тази женица мисля 4е не може да се оправи [-X

ехееее аиде сега 4ак до проклятия ли се стигна и то в 21 век !!??!?!!??!?!

NanDo
10-23-2007, 13:14
лека му пръст!!

Violenza
10-23-2007, 15:16
Правилно ли разбрах?!
Тая жена от първия й брак умират мъжа и детето й, по нейна вина...
А сега отново по нейна вина се самоубива и вторият мъж ?!

хъх... :shock: