View Full Version : До каква възраст растат гърдите?
sweet dream sea
10-19-2007, 14:51
Moje bi temata e banalna no mi e mn bolno. :oops: Az s1m momi4e na 14 godini i imam cik1l ot 12 godini i polovina no gr1dnata mi odikolka e samo 77 sm.Iskam da znam do koga rastat g1rdite i nujno li e s tazi obikolka da nosq sutien? molq bez da se prismivate...
Редактирано от:ЦвЕтИт0-т.7 от правилника :!: :wink
marina star
10-19-2007, 14:56
momi4etata se razvivat do 20g,spoko,vseki e razli4en a za sutiena ti precenq6 ako ti stava nai-malkiq razmer :lol: nosi ili pak ako tova e tolkova vajno za teb ti si znae6
Ми общо взето ако има кво да придържа сутиена що да не носиш... а тва си е до ген дишай спокойно аз имам една позната която е почти на 17 и има същия проблем... от боза не растат.. до към 18 ще ти растат а си има и упражнения които спомагат за растежа ... ходи се консултирай с физиотерапефт!
Стига се шашка,нормално е ;) все пак не може всички да са като Памела Андерсън.Особено ако си по-слаба това не би трябвало да те притеснява.Колкото до сутиена не е необходимо да го носиш,но ако искаш не е и проблем да си вземеш.
Само не разбрах какво общо има темата ти със секса?
sweet dream sea
10-19-2007, 15:16
не с1м слаба 50 кг с1м
Seducti0n
10-19-2007, 15:22
Като за начало ще ти кажа,че всичко е сторго индивидуално.Не се обиждай,но за мен лично е глупав въпроса ти-има ли нужда от сутиен :?: Не намеквам нищо,просто застани пред огледалото погледни се и си се представи със сутиен,ако решиш,че има нужда сложи ако ли не поизчакай още малко.Не го слагай,колкото да не е без хич,а само ако наистина се налага.Иначе се обезмисля функцията му :!: :wink:
не с1м слаба 50 кг с1м
И какво от това?Колко си висока?
sweet dream sea
10-19-2007, 15:47
1.64
SLaDKu_mOmIChEncI
10-19-2007, 15:55
И аз имам такъв проблем .... :( И аз съм на 14 години и мойта обиколка е 77 ... :smt010 :oops:
Ми общо взето ако има кво да придържа сутиена що да не носиш... а тва си е до ген дишай спокойно аз имам една позната която е почти на 17 и има същия проблем... от боза не растат.. до към 18 ще ти растат а си има и упражнения които спомагат за растежа ... ходи се консултирай с физиотерапефт!
КВО КВО ВИ УПРАЖНЕНИЯ?????
Иначе гърдите растат до 18г възраст.И все пак ако не ти пораснат много-огледай се не си само ти така.
не знам до колко то4но растат гърдите...това е строго индивидуално... :-) :-) и аз не съм с особено големи гърди,но това ве4е не ми е проблем :smt016 приеми се такава кавато си \:D/ \:D/ мисля 4е ако ти се харесва6 и другите 6те те харесват :-) освен това гръдната обиколка не е толкова важна :smt016 :smt016 може някой да се фукат с 95 ама като им е 84 подгръдната ... така 4е спокойно :smt004 айде успех от мене мацка ;-) :smt008 \:D/
sladkish_14
10-19-2007, 16:20
Оффффф нямам думи..Егати проблемите :smt011 ( :smt010 )...Много ясно,че и на двете обиколките ще ви станат по-голями вие на 14 какво искате да сте колко какичките ли :?: Като станеш на 17-18 и пак си така,тогава ще е проблем..в крайна сметка има много добри хирурзи :-D
А модератора Цветито не знае, че се пише растът, не ръстът :-D
SilverAngel
10-19-2007, 16:29
да бе верно, почвайте да събирате кинтите от сега и като станете на 18 3300 евро да си имате да се поопрайте като ви е толкова! какво ви пука колко ви е гръдната обиколка не мога да разбера?!? 77.... това... вие сте някакви клечици, познавам такива. Ама не сте ли сладки като сте мънички? айде стегнете се малко..... (by the way аз нямам проблем с гръдната обиколка :smt008 )
Kras4eto_lp
10-19-2007, 16:35
Спокойно бе ще ти порастнат и на тебе.Всяко момиче се развива по различен начин...едни по-бързо други по-бавно :wink:
jenite se razvivat do 21 godi6na vuzrast :!:
Ти какво искаш..на 14 да имаш гръдна обиколка колкото на Преслава ли..? Спокойно! Има време,ще пораснат :wink:
dunapren
10-20-2007, 00:40
докато спрете а пиете боза с баничката :-D
mi i az da ti kaja imah takyv problem , to e po-skoro psihicheski otkolkoto fizicheski ;-) na 17 sym i nqmam golqm buist i tova mn me pritesnqvashe ot 13 godishna , tova se promeni- s techenie na godinite porastvat ,razbira se:lol: no kato porasnesh i ti nqma tolkova da se vtorachash razmera im :-) pluis ostavete gi tiq operacii to da ne e seki da skacha pod noja , kato pootrasnesh , kato si kupish sutien , mojesh spokoino da si nosish podplynka i pone malko da kompensirash
kuklata_90
10-20-2007, 18:41
spokoino 6te ti porasnat o6te. nz kolko no pone malko 6te porasnat vse pak si samo na 14 i ne si se razvila napulno.i moite sa malki- na 17 sum a grudnata obikolka mi e 84sm. v posledno vreme mi se e prevurnalo v ne6to kato kompleks poneje pove4eto mom4eta mn haresvat golemi gurdi ama....ni6to ne mi ostava osven da se primirq s tezi koito imam :?
na4i imahme edna sysedka mn qko gadje s absolytno stroina figyra ..ama pour nqma6e cicki...i 4yh tam edni muje da vikat..Glei kvo mace..uf kolko e ploska...trqbva pove4ko razhladitelni dy64eta da vzima..e ne6to ot sorta e de..vsmisyl 4e ot promqnata na temperatyrata na vodata kogato si vzimame dy6..rastqli gyrdite ili se stimyliral rasteja...na4i rastat dokogato iska6 ddz
MrAvKa_BazUkaR
11-01-2007, 17:39
az sym mom4e na 16 godini grydnata mi obikolka e 110 sm treniram fitnes (body bilding ) ot 10 meseca a edna v klasa mi gorkata kato q pogledna cicite i zalepeni za gyrba tfa e grozno i ot malka si e takava CICI IOK :D mn obi4am da q draznq ,ako si ploska skypa butai 4orapi ma gledai da ne sa na ba6ta ti 4e 6a stane mirizliv gaf :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:
~CaLiCo~ *PepS* :P
11-01-2007, 21:51
Moje bi temata e banalna no mi e mn bolno. :oops: Az s1m momi4e na 14 godini i imam cik1l ot 12 godini i polovina no gr1dnata mi odikolka e samo 77 sm.Iskam da znam do koga rastat g1rdite i nujno li e s tazi obikolka da nosq sutien? molq bez da se prismivate...
виж ся при всяка е различно.
1. 77см нищо не говори. измери си подгръдната и спрямо разликата от двете мерки виж дали изобщо си за сутиен. (не ми е ясно кфо сички са напъват плоски за сутиени,а пък аз ги мразя :Д предпочитам без ноооо тфа е др тема :Д :Д :Д)
2. относително. при някои на 14 спират да растат,на други на 16 почват да им растат :Д но иначе се води до към 19-20 година че се развиват.
(ако пък толкова искаш бюст ,а не ти пораснне сложи си силикон ;) )
Няма от кво да се притесняваш!Както казва Ал Бънди-същаствуват само 2 вида цици:хубави и много хубави!!! :D
Гърдите ти растат до около 20 годишна възраст :!:
swords1010
11-02-2007, 12:45
Оформянето на гърдите при момичетата завършва в периода 13-18 години, най-чесо на 15. :wink:
krem4et0
11-02-2007, 12:48
На 22 съм и последните 2 месеца бюстът ми порасна значително, защото надебелях с 4-5 кг.
macka123
11-02-2007, 12:54
imam fr koqto e 2 godini po golqma ot men no e s po malki cici i kvo.A be q se stegnete.Na 12 i nqma6 cici.I kvo ot tva??????????Ama zabravih 4e iskate na po 13 ve4e turski 4ikii da pravite...offff
krem4et0
11-02-2007, 13:56
На 22 съм и последните 2 месеца бюстът ми порасна значително, защото надебелях с 4-5 кг.
Трътка...
Е, сега нямам 55 кила с мокри гащи.............не съм трътка, а съм с приятни форми :P
Dr.Hause
11-02-2007, 14:04
Чуй сега момиче гръдната обиколна не е от чак толкоз голямо значение! Ти ако имаш хубаво тяло повярвай това ше ти е най-малкия проблем гледай тялото да си поддържаш фигурка пак сега ако дал гопспод и гърди ако не здраве да е :) :smt001
daniela91
11-02-2007, 17:49
Ох има момичета които нямат проблем с разтежа на гърдите или с размера им...И на тези момичета им е мн смешничко и мн веселоо..Поставете се на мястото...на тези които нямат и ще разберете че и вие ще сте отчаяни..Аз напримен съм на 16 год.. и нямам гърди и разбирам отлично тези момичета :)
rozova_lady
03-15-2010, 11:32
Така е не се коркайте толкова за този бюст и аз преди се бях комплексирала супер много,хем това лято ще стана на 20 години и не мога да се похваля с голям бюст,даже е малък,и като погледна по-малки от мен с троен на моя и ми става малко неприятно,но какво да се прави структората си ми е такава,55кг съм 1,70 висока,но в гърдите като петокласничка :)
заеби тия гърди :) привличат погледите и разсейват по време на секса :D Имаш ли яко стегнато тяло и най-вече задник , кво ти пука колко ти е бюста. Грозното в случая е малки цицки с разплут задник. Всички поддържани момичета са желани независимо от бюста
an0nimenn
03-15-2010, 15:58
а и циците не са най-важното.. :shock:
Vikityyy9444
03-15-2010, 16:01
Xax i az imam su6tiq problem..no ne go wzemam navutre zashtoto ima wreme da porasnat !! :-P :-P :-P :-P :lol:
Vikityyy9444
03-15-2010, 16:03
Puk i da ne stanat mnogo golemi te ne sa nai-wajnitee !! :) :-P
Callisto
03-15-2010, 18:04
Забелязах, че не си написала подгръдна обиколка...за някои момичета тез мерки са перфектни, ако подгръдната им е по-малка.
Аз лично не искам повече да ми растът гърдите...даже искам да намалеят. Гръдната ми е 92, подгръдната 72, 40кг...на близо 18 години.
Не се притеснявай толкова за размера на гърдите-някои момчета предпочитат с по-малки гърди. Всъщност какво ти пука за момчетата бъди такава каквато си-ако ще гониш даден идеал гони го заради себе си, а не за да спечелиш някой.
edinstvennaa
04-30-2013, 06:38
аз съм чувала, че гърдите растат до 4 години след като ти дойде, но при всеки е различно, аз имам същия проблем на 13 съм а гръдната обиколка ми е 80-81 някъде и съм 40 кг
az sum na 10 godini i nosq sutien
baby_baby
09-05-2013, 13:04
Е ти какво искаш на 14 да имаш гърди като на Памела Андерсън ли? Има време да ти пораснат та ти тепърва се развиваш