Влез

View Full Version : относно стая за романтични преживявания към момичетата

muscle_car_fen
10-19-2007, 18:17
искам да си правя ремонт вкъщи на старата детска стая и съм решил да я направя така че да си влиза в ролята най-много когато повикам момиче вкъщи (питам момичетата защото целя момичето да се чувства удобно и да и е приятно)
и искането ми е който има каквато и да е идея за мебели и декорация да пише пак казвам че е желателно да казват момичетата :)

bulgarche
10-19-2007, 18:23
Не съм момиче, но не малко такива са ми казвали че харесват стаята ми. Може би защото е подредена и чиста. Май това е основното. А и има доста интересни неща, които ги привличат. Вади си изводите...

B3B0K
10-19-2007, 18:25
oo звучи мн яко но аз примерно не обичам розово и като савет мога да ти дам непрекаляваи с розовото . сащо мойеби подвласна на арабската музика се сещам за балдахими но не мн малко окачени по тавана ако си бил ж "на края на весената" сиг се сещащ за гво говора и нежна музика да се чува примерно арабско пищи лц ако искаш да ти кажа някои хубава арабска песен :-({|= :-({|=

Kras4eto_lp
10-19-2007, 18:31
Ох боже аз па няма да се изкефя ако стаята на някое момче е розова :smt012 Мразя розовото(моята е розова и много се дразня).Предпочитам момчето да я е направило по свой вкус...така ще мога малко да го опозная :::

BeautifulWorld
10-19-2007, 18:31
Според мен е желателно леглото да е двойно, или поне по-широко, за да имате пространство за действие :) Наистина е дажно да си я поддържаш подредена - разхвърляната стая не те настройва много-много за романтични преживявания. Има едни ключове за лампите, които се въртят и може да се регулира колко силно да е осветлението. Не са скъпи, а са практични, ако искаш по-приглушено осветление вместо пълна тъмнина. Гледай да няма плакати с полуголи жени по стените. Също така един-два свещника със вещи ще са добро допълнение. Това се сещам сега. Има много детайли, които трябва да уточниш.

VictoriaIgnatova
10-19-2007, 18:51
Хммм,мисля,че няма определен стил,който да се хареса на всички момичета.Просто си поддържай стаята чиста и подредена.А пък вече ако момичето е готово за по нататъшни действия,не мисля,че вида на стаята ще я спре.Успех с избора все пак :)

ubuntu
10-19-2007, 18:52
Брато приготви 10-15 макарона и отивай в MARTIELLY style сами ще идват при теб без покана :) :D :smt005 \:D/
И вкрайна сметка всичко зависи от бюджета зависи кви пари имаш ... щото тук може да ти дават идеи за доста солидни суми (каквато е и мойта) ... но един окачен таван с лунички и потенциометър за регулиране на нивото светлина нещо по свежо розово и небесно синьо възглавници на сърчица... и идеи много... всико опира до парите?

ramaiana
10-19-2007, 19:21
Миии.....
Аз си падам по червено и розово,но тъй като си момче и няма да се навиеш ти давам няколко примера като тези.Хубаво е да има повечко огледала :-)
http://www.napravisam.bg/menu/interior/spalnia/galery/images/spalnia04.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/spalnia/galery/images/spalnia08.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/spalnia/galery/images/spalnia11.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/spalnia/galery/images/spalnia23.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/spalnia/galery/images/spalnia26.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/detska/galery/images/detska014.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/detska/galery/images/detska042.jpg
http://www.napravisam.bg/menu/interior/detska/galery/images/detska054.jpg
ей тва е рай за мен..но не е мъжка стая... [-X
http://www.sarafovo.net/zamakat/img/rooms/room-24_.jpg

My_Dear
10-19-2007, 19:26
Задължително е стаята да е подредена и чиста. Особено чиста - няма да каниш девойката на мръсни чаршафи, я!

Не е толкова важно как изглежда стаята, важно е мебелите да са удобни. Леглото да е широко, с удобен матрак. Нека да има възглавници, да е мекичко и хубавко.

Като алтернатива на ключовете, регулиращи светлината, аз предлагам ароматни свещи. Много обичам, ухаят страхотно, светят страхотно и създават много хубава атмосфера.

Но като цяло трябва да се съобразиш със своя вкус. На мацката няма да й пука толкова. Наистина ще е гадно само ако е мръсно или разхвърляно.

bulgarche
10-19-2007, 19:54
Отращават ме тия светли и подредени стаи, които...са някак си празни. Затова сигурно мразя хотелите! Не знам какво е евтино за вас, но за мен 15 пъти по-скъп прекъсвач си е доста. Вариянта е да имаш много лампи, като си подбираш цвета и коя да включиш (аз обичам лампите и съм си напльокал и мойта стая, но много не ги ползвам всъщност).

TopTa
10-19-2007, 19:58
men bi mi haresalo golqmo leglo, ogledala i sateneni 4ar6afi! kato cqlo da bude po ekstravagantno, tejak mujki stil za da neprili4a na bebe6ka staq s nqkvi jenski i prekaleno is4isteni ne6ta!

Seducti0n
10-19-2007, 20:48
Каккто казаха преди мен,погрижи се след ремонта да поддържаш стаята си чиста и подредена,защото дори и най-скъпите мебели да купиш,ако си някакъв мърляч...разбираш ме,какво искам да ти кажа... :wink:
Наистина не върви много розово за стая на момче,въпреки,че ти никъде не си споменал де.Винаги може да се създаде романтична обстановаи красотата в повечето случаи се крие в дребните детайли. :wink: Малко ароматни свещи,нежна и загадъчна музика,приглушена светлина,красиви сатенени чершафи,ягодки,сметана,ммм :smt007

DivoTo_KoTe
10-19-2007, 22:11
http://www.sarafovo.net/zamakat/img/rooms/room-24_.jpg[/quote]

Божествена! Взе ми сърцето :P

DivoTo_KoTe
10-19-2007, 22:14
Каккто казаха преди мен,погрижи се след ремонта да поддържаш стаята си чиста и подредена,защото дори и най-скъпите мебели да купиш,ако си някакъв мърляч...разбираш ме,какво искам да ти кажа... :wink:
Наистина не върви много розово за стая на момче,въпреки,че ти никъде не си споменал де.Винаги може да се създаде романтична обстановаи красотата в повечето случаи се крие в дребните детайли. :wink: Малко ароматни свещи,нежна и загадъчна музика,приглушена светлина,красиви сатенени чершафи,ягодки,сметана,ммм :smt007

ММ съгласна съм.Спомням си обаче,че по романтичните комедийки,където съм гледала едно момче имаше в стаята хамак ммм :)

Made_of_Pain
10-19-2007, 22:14
ОМГ.... Какво доживях :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Diva4e
10-19-2007, 22:56
Чисто,подредено,голямо легло,тавана да е целия огледален,много малки лампи на тавана,ароматни свещи,може и няколко растения,а завивките нека да са шарени...зленко,жълто.. :) за мен е идеално

hforce
10-20-2007, 00:46
bratle nqmam ideq, a i to si zavisi ot momi4eto... primerno na moita bi i haresala staq koqto e cqlata v 4erno, po vuzmojnost sus kruv po stenite i s mngoo slaba svetlina... na drugo momi4e oba4e edva li bi i haresala takava staq 6tot 6e se 4ustva kato vuv film na ujasite...

momi4eto primerno bi haresala rozova staq... ama moje da si pomisli 4e si pederas... moje da haresva zeleniq cvqt ama 6e skusa6 s neq i 6e zavede6 nqkoq koqto mrazi zeleno... nqma opraviq... az nablqgam na 4erno, 4erveno, tumno sinio i bqlo, a i kafqvo ima v staqta... stiga tolko cvetove... moita q radva... ama nqkoq koqto obi4a 6arenoto nqma da q radva...
izvod - nqma opraviq
suvet - napravi q po tvoi vkus

mene li4no nai-mnogo bi mi haresala 4erno bqla :)

Summer_Girl_6
10-20-2007, 08:23
Тия глупости с цветове на стени, перденца и т.н. са си индивидуални и ти сам си решаваш какъв цвят да са, все пак ти ще живееш в стаята, не мацките дето водиш!
Все пак препоръчително е да я поддържаш чиста, трябва винаги чаршафчетата на леглото да са чисти и да ухаят приятно, самата стая също трябва да ухае приятно на някакъв такъв възбуждащ аромат. Това ако го има, мацките само ще те молят ;):):) Успех със стаята, аз лично си я декорирах зимата и съм много доволна, много е пъстра и слънчева и всичките ми приятелки са луди по нея, а гаджето ми...също :oops: :oops: :oops:

lLady_MooN_RaiN
10-20-2007, 08:54
Важно е да е уютна. С нормални рамери. Не много голяма - за да не изглежда празна и не много малка. Цвета на мебелите е той избор. Лично аз не бих избрала розовото....прекалено много бие на секс. Всяка ще разбере веднага защо си я довел, а и е леко банално вече. Моята идея е малко нестандартна - жълто. Доказано е че то повишава настроението. Каква по- добра предпоставка за романтични изживявания от доброто настроение. Можеш да комбинираш с други цветове или нюанси. Леглото разбира се е най - ажната мебел. Голямо и с пухвави възглавници по него. Сякаш те кани да легнеш. Други мебели, ами може би... гардерод, маса, фотьойли....ДФругото не е от толкова голямо значение. Може да има телевизор, ако решите след всичко а погледате филм и да се погушкате например... Важно е осветлението в стаята.... Една, две лами с приглушена светлина според мен стават...

Ice_Queen_
10-20-2007, 08:54
ramaiana ти е дала добри варианти.
и все пак .. не мога да го разбера тва да си правиш стаята ,че да се влюбват момичетата в нея... нали идеята е на теб да ти е кеф..в ствоята си стая..

muscle_car_fen
10-20-2007, 14:29
ами всъщност темата беше добра идея защото чух и други мнения
а моята идея не е да карам момичетата да се влюбват в стаята в смисъл като във ферарито ми а просто да им е уютничко в нея и но сам далеч от идеята за розови стени и барби в единия ъгъл
вчера обикаляйки по магазините видях една имитация на камина която не топли и работи на ток но изглежда доста естествено дори си помислих че гори огън преди да видя кабела и мисля че с нея 1:става по романтично и 2: свети като истински пламък и мисля че по романтична светлина от огъня едва ли ще успея да направя
а окачения таван ще си го има само не сам решил каква ще е формата
само знам че огледала ще има
леглото вече го избрах широко е 1.46м и е с тапицирано с бяла кожа и позлатени кантове за пода за сега съм се спрял на дъбов естествен паркет и може би ще вграда някоя друга луничка в него
за музика ще си ползвам старата уредба
относно мебелите вътре че е леглото,бюро за пц-то,4-5 канапенца като тея на киткат дето ги раздаваха , евентуално стъклена маса
а гардероб има вграден в леглото под матрака стените съм решил да са червено и бяло

Kras4eto_lp
10-20-2007, 14:44
ами всъщност темата беше добра идея защото чух и други мнения
а моята идея не е да карам момичетата да се влюбват в стаята в смисъл като във ферарито ми а просто да им е уютничко в нея и но сам далеч от идеята за розови стени и барби в единия ъгъл
вчера обикаляйки по магазините видях една имитация на камина която не топли и работи на ток но изглежда доста естествено дори си помислих че гори огън преди да видя кабела и мисля че с нея 1:става по романтично и 2: свети като истински пламък и мисля че по романтична светлина от огъня едва ли ще успея да направя
а окачения таван ще си го има само не сам решил каква ще е формата
само знам че огледала ще има
леглото вече го избрах широко е 1.46м и е с тапицирано с бяла кожа и позлатени кантове за пода за сега съм се спрял на дъбов естествен паркет и може би ще вграда някоя друга луничка в него
за музика ще си ползвам старата уредба
относно мебелите вътре че е леглото,бюро за пц-то,4-5 канапенца като тея на киткат дето ги раздаваха , евентуално стъклена маса
а гардероб има вграден в леглото под матрака стените съм решил да са червено и бяло
Не знам защо имам чувството че слушам някой надут лигльо :roll:

muscle_car_fen
10-20-2007, 16:01
1 не се смятам за надут
2 трябва някой да ми обясни какво е лигльо и ще му кажа дали съм такъв
3 не искам идеите ми да се приемат като фукане ами като проект по който работя и искам мнение от хора които имат такова
и ако може мнението да е само към стаята
ако исках мнение за мене щях да пусна тема с моя снимка и да питам как изглеждам
даже мога да реша някой тест че да си имете на представа що за човек съм

или споделете мнение и идеи или модернаторите да заключат темата защото вече и се губи идеята

krem4et0
10-20-2007, 16:18
На мен ми трябват 3 неща-легло, възгалвница и мъжа ми. Всичко друго е досадна подробност и изобщо не го забелязвам. А, и никакви домашни любимци, моля.

shadow4e
10-20-2007, 22:26
В линка на Уискъс има много интересни идеи дори за осветление :)

А за леглото и аз обичам големите, но там има да си избереш в какъв стил да бъде. Предполагам, че от първия би се харесал повече на момичетата, но на мен лично много ми допаднаха и първите 1-2 от класическия. При тях има метални пръчки, за които можех да ги връзваш. /ако си падаш по такива неща, де:)/.

krem4et0
10-21-2007, 09:52
Ако сте загорели едва ли ще ви вълнуват подобни неща...........

vodka_f
10-21-2007, 10:09
съгласна съм с krem4et0 не е толкова от значение какво има в стаята....направи си я по свой вкус. :wink:

menta_loverka
10-21-2007, 11:55
napraviq takava kakvato 6te ti haresa na teb . az kato vlizam v mom4e6ka staq i se kefq da e 4isto i podredeno da imam mnogo gluposti4ki za razglejdane da ima kude da sedne 4ovek no vse pak e nai-vajno da si li4i tvoq harakter po staqta (ako iska6 romantika sloji lampa s regulira6ta se svetlina i imai vinagi sve6ti i aromatizirani pru4ici)

~BoRn^InLoVe~
10-22-2007, 07:30
леле ако има голямо легло и е лилава отсякъде/или повечето части/бих умряла :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

-/-
10-25-2007, 01:54
искам да си правя ремонт вкъщи на старата детска стая и съм решил да я направя така че да си влиза в ролята най-много когато повикам момиче вкъщи (питам момичетата защото целя момичето да се чувства удобно и да и е приятно)
и искането ми е който има каквато и да е идея за мебели и декорация да пише пак казвам че е желателно да казват момичетата :)

Значи от мен да знаеш, много е важно да прекараш от село добитъка през стаята ти, и дас е задържи минимум 20 минути.Ще имаш романтично ухание години наред.Както и пода и стените ще бъдат оцветени в различните нюански на кафяво-черното без баналния латекс.А направо от дълбините на кана... ъъ природата.Другото което е, ако имаш тераска около стаята, може едно добиче да го запреш там, да имаш жива музика, все едно Павароти, лека му пръст е в хола ти.Заеби баналните матраци, наложи една ругозка - сламена.Подложи малко оборски тор в горните 2 края, като създаваш представата, все едно има възглавница.И сега е време да докараш момичето ... ако ти стиска.