View Full Version : Да се боря или да се откажа
Alabalaportokala
10-20-2007, 00:39
Здравейте. Преди 4 месеца срещнах 1 момиче чрез общи познати . Още от 1-вия път когато я видях мн си я харесах . Реших да не губя време . Взех и скайп . Писахме си известно време . Всичко беше окей . Просто някакси усещах че ще стане нещо между нас . Поканих я на среща . Видяхме се , разхождахме се , забавлявахме се като тука искам да отворя скоба ( тя е доста срамежлива и стеснителна , сякаш преди не е била с друго момче ) . Предвид това реших да не избързвам с предложенията . Изчаквах , ние пак продължавахме да си излизаме и така когато усетих че моментът е набъбнал хванах я за ръчичка и без да се замислям и предложих да станем гаджета . Тя (горкичката) доста се притесни и изчерви . Както и да е . Уговорката беше да не ми казва отговора си веднага , а да премисли добре . Сряза ме... . Питах я дали е имала поне някави чувства . А тя дори не успя да ми обясни като хората . Цитирам по спомен "ми имаше , ама не чак такова привличане" и някакви си такива . Както и да е . Не мислех да се отказвам , защото си струваше да се боря за човек като нея . Тя беше добра , мила , хубава и скромна . Не ми гледаше нито дрехите , нито парите . Седмица по късно пак и предложих . Поговорихме обстойно . Този път тя прие казвайки ми "че ако не друг , то поне аз заслужавам възможност" . На следващия ден (вечерта) излезнахме , седнахме си в 1 паркче прегърнати и си гукахме . Лелел хора ако щете ми вярвайте не посмях да я целуна с език , тя просто беше толкова притеснена и скована че...реших и с това да не избързвам :D . Затова си я карахме по кротко ( по - точно аз я карах ) на прегръдки и целувки по бузката от моя страна...Всичко окей , но какво става на сутринта ? Пишем си в скайп . А аз толкова щастлив че няма накъде :) ! Тя ми сервира , че била опитала , но не можела да изпитва повече от приятелски чувства към мене . Е стана ми малко гадно и неразбиращо , но все пак реших да не постъпвам грубиянски и си останах приятел с нея . После мина време.1 път се скарахме мн жестоко и се разделихме . Както и да е аз пожелах отново да се съберем и тя ми прости . Сега отново сме си приятелчета . Питах я има ли промяна в чувствата а тя ми каза че всичко си е същото . Но аз съм адски привързан към нея и все още си я обичам силно , но за съжаление тя не ми дава възможност да и го докажа . Ще ми се да се боря отново за сърцето и , но някакси се почувствах разколебан при положение че тя иска да ми каже че нямало да се получи м/у нас .
Та хора предвид историята ми , искам да чуя вашето мнение и съвети . Има ли смисъл да продължавам напред или може би е по - добре да смекча обичта си до приятелска ? Как би било най-добре да постъпя ?
И въпрос към женската аудитория ( може и мъжката да помага ) . В резултат на какво може да е това ненадейно отрязване от нейна страна . Страх от връзка ? А може би нещо друго ? Та кога момичетата правят така ? :) . Сигурно ще кажете защо да не я питам ? Питал съм я , но не получавам адекватни отговори . 1 път ми казва че е училището друг път недостига на време . И винаги нещо различно измисля , та не знам какво да си мисля . Сякаш не знае какво иска...
Възраст : Аз-19 Тя - 16
Нека се има впредвид че аз уча в друг град , но не ми е проблем и дълго време да се застоявам в родния си :wink: и тя го знае това :)
Простете за дългия пост , но мисля че за да получа адекватни съвети и мнения трябва максимално отблизо да сте запознати със ситуацията :) .
П.С. Никога не съм се държал лошо или грубо с нея както и тя с мене . :)
Еми мойто мнение е че е хубаво да преследваш целта си , но в случая мисля че няма смисъл ...Тя те е отрязала 2 пъти пък и не сте 1 за друг тва е мойто мнение..Продължавай напред :smt004
MiMcHeToOo
10-20-2007, 01:24
знам ли.. бори се обаче не и предлагай повече.. смисъл то ако ше става нещо ше си стане...
според мен най-добре е да си останете само приятели достатъчно си и доказвал чувствата си щом досега не е захапала ;-)
alkobalko
10-20-2007, 06:26
Може наистина да е много зрамежлива, а може и наистина да те приема само като приятел. Каквато и да е причината, не я притискай, щом те приема само като приятел. Ако можеш да го приемеш, останете приятели и може би с времето нещата ще се променят.
За постъпката и. Ако наистина те е приемала само като приятел, просто не е искала да те залъгва.
simba007
10-20-2007, 06:31
:-D 4oveko tq neiska da e s teb ostoviq rano ili kusno 6te razbere kakvo e zagubila vse pak ima6 pravo da bude6 6tastliv namerisi nqkoq druga koqto da te obi4a istinski taka kakto zaslujava6
GameMaster
10-20-2007, 07:16
Znam li .........bori se o6te za s1rceto i \:D/ Moje bi kakto ti spomena i tq ne znae kakvo izka...... :-k Ili si nameri drugo momi4e koeto da te oceni po pravo i da te obi4a istinski :D
Ами аз лично имах почти същия проблем с едно момче.Но се борих,доказвах любовта си по всевъзможни начини и спечелих щастието си.Не се отказвай толкова лесно,докаи й,че я заслужаваш и че си достатъчно добър за нея.Докажи й колко силна е обичта ти и може някой ден тя да се усъзнае и да се получи :smt054
Първо искам да те поэдравя ,эа поведението ти спрямо нея.Насйтина си се държал прекрасно,като не си я притискал и не си иэбърэвал.Жалко само,че не го е оценила..
Та сега по същество.Както сам каэа,тя е доста стеснителна и е въэможно преди теб да не е имала друго момче.Въэможно е и това да я е притеснило и когато сте тръгнали,да е почувствала ,че все още не е готова эа връэка.Нормално е и често се случва при първа връэка.Но все пак надали това е единствената причмина.Вероятно чувствата и към теб,не са били никак силни,да не кажа слаби..постъпила е много кофти,като те е отряэала така още на втория ден,имайки предвид прекрасното ти отношение.
Доколркото раэбрах не си се откаэал и още няколко пъти си отворил таэи тема и си и эадавал въпроси.Смятам,че щом няколко пъти ти е каэала,че чувствата и са все същите-приятелски,нищо няма да стане.Съветвам те да не я преследваш и да не тайш напраэни надежди эа нещо повече от приятелство.Работата е ясна-ще си останете на приятелски начала :lol: !Ако продължаваш да се надяваш,само ще ти става все по-кофти.
desidala
10-20-2007, 09:14
Може да е говорила с приятелки или нещо такова и те да не са одобрили връзката, след което тя е искала да бъде готина и да послуша приятелите си. Аз бих ти казала, че не си заслужава само да я преследваш. След като не е оценила какво има навреме, значи не го заслужава.
Ами много тъпа ситуация е тва.. ама аз все пак бих те посъветвала да не се отказваш от моми4ето, щом наистина си я харесал и си решил, 4е си заслужава. Не я притискай, не настоявай да сте си нещо пове4е от приятели, ако тя не го иска, но бъди до нея, нека да усети, 4е си привързан към нея наистина. Щом казваш, 4е е скромна и стеснителна, може наистина да не е имала приятел преди. Ако така седят нещата, ще й трябва пове4е време да се реши на нещо такова. Може би я е страх, срам и какво ли още не. Още пове4е, ако знае за теб, 4е ве4е си опитен с тези неща един вид. Трябва да я предразположиш да ти се довери и да преодолее страха си от новото и непознатото, да знае, 4е може да раз4ита на теб и да я разбираш. С настояване няма да успееш да я спе4елиш. В такива ситуации аз ли4но мисля, 4е първо трябва да си станете приятели, а после нещо друго.
Последно, не се надявай нещата да се развият бързо. Предполагам ще й трябва доста време. И винаги имай предвид, 4е колкото и да се сближите и да си мислиш, 4е вси4ко върви добре, може просто да не успее да те по4увства като нещо пове4е от приятел
Ако е сигурна, че те приема само като приятел, нещата може би няма да се променят. Просто с момичетата е така. Ако не я привличаш на физическо ниво, ще те обича, но само като приятел.
Иначе продължавай да си с нея. Продължавай да държиш на нея, продължавайте да сте приятели. Малко хора се радват на това, което имате вие.
А и може просто тя наистина да е объркана. И след време да й дойде акъла в главата ;)
HePeAJIeH
10-20-2007, 10:08
Аз съм в същото положение баце и се боря :-)
gLoRiOuS_aNGeL
12-23-2007, 08:43
Не искам да те разочаровам,но такива неадекватни отговори са един вид оправдания...Според мен тя те цени,но само като приятел...Не иска да те нарани,затова ти казва,че ще ти даде шанс и така нататък.Когато виждаш,че някое момче е хлътнало по теб и ти е приятел се стараеш да не го обидиш.Не искаш да му разбиеш сърцето...Втори вариант : Може наистина да е да е много срамежлива или да се притеснява от това,че си на 19...Така де,сигурно не очакваш вечно да сте само на прегръдки...Може да не иска да се обвързва по-сериозно...
gLoRiOuS_aNG e napisala:
--------------------------------------------------------------------------------
Не искам да те разочаровам,но такива неадекватни отговори са един вид оправдания...Според мен тя те цени,но само като приятел...Не иска да те нарани,затова ти казва,че ще ти даде шанс и така нататък.Когато виждаш,че някое момче е хлътнало по теб и ти е приятел се стараеш да не го обидиш.Не искаш да му разбиеш сърцето...Втори вариант : Може наистина да е да е много срамежлива или да се притеснява от това,че си на 19...Така де,сигурно не очакваш вечно да сте само на прегръдки...Може да не иска да се обвързва по-сериозно...
az sa6to mislq kato neq no pak ako i tq ti e zagatnala 4e ima 4uvstva kam teb bori se za neq pokazvaii 4e darji6 na neq 4e q ceni6 taka 4e dori i priqteli da si ostanete tq da ne moje bez teb presledvai celite si Uspeh.........:)
hacshepsut
12-23-2007, 16:14
Защото незнае какво иска!Това е!!! \:D/
hacshepsut
12-23-2007, 16:14
Защото незнае какво иска!Това е!!! \:D/
zaicheee
12-26-2007, 23:56
ostani si za sega pr s neq.. a posle ako e pisano shte stane neshto no ne nastoqvai poveche... gadno ... ama taka moje da q otblasnesh i da q izgubish i kato priqtelka ... ot lichen opit
ANTIHUMAN
04-04-2008, 07:22
Tq te vyzpriema kato priqtel i nqma da se promeni ,pone v otno6enie!
Moeto mnenie da ne opitva6 pove4e.Prosto se bori6 za zagubena kauza.Ako 6te stane ne6to ,6te stane.Predlagam ti da gleda6 napred! USPEH 8)
Samotno_Angel4e
04-04-2008, 09:06
И моето мнение е такова... :-o
Mislq ,4e trqbva da se otkaje6 i da se naso4i6 k1m drugo momi4e , za6toto vseki sledva6 p1t 6te i po boleznen .....Prosto pogledni na jivota ot drugi o4i i davai na pred ....
луд си, за кво да се бориш?
влезеш ли в кръга на приятелите - преебал си се...
затва никога не се опитвай да бъдеш приятел с някое момиче, дръж се по-така нахакано, не да и тичаш зад гъза и тя да си мисли че може винаги да ти каже какво да правиш и ти да го правиш като си мислиш че ще и се харесаш! недей, щото и аз така много харесах едно момиче и хопааа "приятели", еми батка по-гадно от тва няма :booooomb:
сега ти остава само да се правиш на интересен: не и пиши, не и звъни, като я видиш казвай едно "здрасти" отнесено, бе прави се на луд! закачай други момичета, излизай с тях ако искаш - да и става гадно... ако ти се обади и попита "защо се държиш така?" (щото явно ще си е мислила за тебе и и е било неприятно да те вижда с други момичета, значи не чувства само приятелски чувства ) може и да имаш шанс, не се ли обади - заеби я!!!
или друг вариант е купи си БМВ за 150 000 лева и сама ще ти се моли (я така мисля да направя, ай ше ги е*а в тъпите пачи... като не разбират от добро, така ще правим)
аа да забравих да кажа, че тука са ти написали куп глупости... как ще си останеш приятел с някое момиче в което си бил влюбен и си и го казал? то ще е баси мъчението, ти ще си мислиш за нея по друг начин... ще ревнуваш от евентуалните и други момчета, ще мислиш с кой е, къде е бла бла. ще искаш пак да я целуваш, ще си мислиш за нея много често, ще си фантазираш разни работи напразно и ще чакаш ли чакаш нещо да стане, ама то няма да го бъде и такива простотии... затва най-добре въобще престани да контактуваш с нея, далече от очите, далече от сърцето - както обичам да казвам и хората са го казали.
от личен опит говоря! слушай батко си
За мен тая е шибана кучка и не заслужава и сопола да си хварлиш на нея камо ли това внимание и такива чувства,такива като нея най ги мразя мръсни долни шибани използвачки които не им дреме за теб тарсят си някой да им обръща внимание и за да не им е скучно и за да си дигат самочувствието, изкала да сте приятелчета я да си го начука.Сигорен съм :x ,че ще си получи заслуженото някой ден като не оценява вниманието ти ше отиде при некой мазен гъзатр дето ще я изпозлва само за едното чукане,а това е като дрогата почне ли един път няма спиране от кучка ще се превърне в курва .
На теб не тря да ти дреме има и други сички са така или поне 99% горе главата продължавай напред а тая да си троши главата.Е за това жените заслужават такова отношение даже им е малко по добре ти да преебаваш отколкото те теб това е като хранителната верига.
препоръчвам ти да гледаш един филм
Never die alone 2004
там ше видиш как се прави.
Never die alone 2004
там ше видиш как се прави.бах, тоя и аз съм го гледал с ДМХ ама нещо се гърмяха... сигурно требва да я гръмнеш 8-) :grin:
eXtr3me_kiLLeR
04-04-2008, 10:42
awe pi4 na teq kloni sa me hv1rlqli i predi.razbira6 li me,tova jenite sa slojna raobta i nqma 4ovek koito da gi razbira.zatova moq s1vet e ili tvqrdo da ili tv1rdo ne
Never die alone 2004
там ше видиш как се прави.бах, тоя и аз съм го гледал с ДМХ ама нещо се гърмяха... сигурно требва да я гръмнеш 8-) :grin:
Не ти говоря за края на филама а за отношението на dmx към жените в този филм ,грам респект няма на сички им го начука и в 2 та смисъла на края. 8) изпълни ме просто.
braveheart
04-04-2008, 10:59
Аз все си мисля, че щом веднъж или два пъти се е съгласила да бъдете заедно, има все някакви чувства към теб(повече от приятелски). Според мен всичко се дължи на това, че е срамежлива и просто не знае как да се държи. Остави я малко да премисли нещата и може би тя сама ще вземе някакво решение.А, до тогава просто се дръж с нея добре и я карай да се чувства спокойно,сигурно и щастливо с теб. Ако не - поне си се опитал. Късмет :)