View Full Version : Най-хубавото в половинката ви
Е, споделете кое е нещото, което най-много харесвате в своя любим/а. А може да изредите и всичко, което обичате в него/нея.Мисля, че няма друга такава тема, но ако има ме извинете, надявам се да ви харесва :wink:
xXxScreamxXx
10-20-2007, 13:59
Em az celiq mn si go obi4kammm :smt007 :smt050 :smt060 :smt054 :smt055 :smt050 :smt060 :smt058 :smt057 :smt056
-дивак
-губ
-не е сдухан
-че ме обича
-че ми има доверие
-че знае кво иска
-че е ревнив
-че е различен
-че е красив
-умен
и ощее мноого..
F@t@lNy_Sl@dK@
10-20-2007, 14:12
ми мн работи
-сладичък
-обича ме
-вярва ми
-може би някак си различен от всички останали
-мн добричък
лоф у :smt008
mi prekaleno mnogo raboti
- mn e sladka
- haresvam i haraktera
- obi4a me
-vqrva mi
- razli4na e ot drugite momi4eta koeto mi haresva
S dve dumi prekrasna e obi4kam te :smt008 :smt008 :smt008
V momenta se karame i go mrazqqqqqqqqqq pff sajelqvam ama....inache poprincip celiq si go haresvam.xaxax
obi4am go za6toto e razli4en, div, vluben, seriozen, istinski, mil, krasiv, sladuk, mujestven, obi4a me, imam mu doverie, moga da raz4itam na nego, v nai trudnite mi momenti e do men, v nai hubavite sa6to.... za6toto e tova koeto sanuvam i tova za koeto me4taq,za tova 4e toi e 4oveka ;)
Пълен дивак за годините си!
Много щур и див.Купонджия от всякъде.
Винаги ми е било интересно да гледам трансформациите в поведението му.От човек подписал сделка за много пари до човек,който си върви по края на тротоара и опитва да пази равновесие също като някое 6 годишно хлапе,да къса листа от дърветата,да ги дроби на малки парченца и след това да направи "зелен дъжд" върху главите ни,да се люляме на люлки късно през ноща,да ме носи на конче по целия център и всякакви други щуротии измислени от почти 28 годишната му умна главица.
Би бил прекрасен баща и партньор в живота.Не харесвам единствено ината му и прекаленото му любопитство на моменти.Но и с тези 2 "недостатъка" го обичам безкрайно много.
А,забравих-има най-красивите сини очи,най-нежните целувки и докосвания! Как да не го обича човек... :lol: :lol: :lol:
Браво, ultra, много красиво звучи и се радвам за вас :wink:
А сега време за лична реклама :arrow: Аз ГО обичам, защото е забавен, мил, инат, интелигентен, остроумен, красив, готов на всичко за мен, обича ме, много по-мъдър е от мен, преживяле много в този живот и винаги е прав ( :-D ), ако се нуждая от съвет, той е най-подходящия човек! С всеки изминал ден откривам нови страни от характера му, още по-очарователни и уникални, какъвто е и той самия! Освен това е отговорен и съобразителен, абе изобщо-той е моят идеал, модел за подражание ако щете..очарователен...
А очите му (защото някой спомена аз очите) са неописуеми. Попринцип се водят пъстри, но преобладава зеленият цвят, примесен с малко кафяво и по края-синьо..все не мога да им се нагледам..
Всяка целувка с него е като първата- оставя те без дъх, без сили, без думи, но с желание за още и още..
Обичам го, обичам го... O:)
Сега, ако почна да изброявам....само хвалби ще са естествено.
Ами, харесва ми това, че се ядосва лесно, в смисъл пали се и това е яко.
А, да и новата синя блузка му седи секси. :lol:
Blestq6ta
10-20-2007, 17:44
Защото има най-чаровната усмивка на света, която може да ме накара дори в най-тъжния ми ден да се усмихна! :smt052
Защото очите му днес са сини кто небето, а утре сиви като облъците... :P
Защото усещам, че ме обича толкова, колкото и аз него, ако не и повече! :smt054
Защото знам, че ще бъде до мен и на моя страна, когато имам нужда от него! :smt057
Защото ме направи най-щастливото момиче в мига, в който ме целуна и от тогава до днес! :smt008
Защото е мен в мъжки вариант! Толкова си приличаме в някои отношения, че чак се плаша... и същевремнно толкова различни! :smt055
Защото си е моето момче и на никоя друга! :smt057
beboslava
10-20-2007, 18:03
ами аз харесвам начина, по който се държи с мен,как ме гледа, и какво прави докато сме заедно.харесвам как когато знае че е виновен за нещо и аз се цупя идва и почва да ме целува като знае, че колкото и да се сърдя все някога ще отвърна на целувката му.харесва ми как ме нарича с най-различни сладки имена.абе общо взето харесвам всичко в него! :smt007
Tedi_sheep
10-20-2007, 18:26
Уважава ме и държи на мен.Умен е, умее да се справя сам със различните ситуации.Само заради това още съм с него, иначе вече май нищо друго не ме привлича, хубав е, но без да го обичам вече не мога да продължавам и да го харесвам! 8-[
Ch0c0la73
10-20-2007, 18:32
oleee pro4etoh vsi4ko ... olle nasuzliha mi se o4ite..evala na vas we horicaa...dano si ostnete ve4no vluibenki... :smt007 .. za6toto ako NE OBI4A6 ... ako NE STRADA6...NE JIVEE6!Na nikoi ne go pojelavam tova-da ima6 prazno surce... :|
Обича ме..това е важно за мен...другото е на заден план :wink:
може би че няма такава :-k
Kras4eto_lp
10-20-2007, 20:04
Всичко...нямам определени неща,които харесвам :wink:
sa nqmam fr no predi6niq vs mu haresvah :-D mil dobar na vsekvi temi be6e informiran nqmalo e moment v koito da nqma kvo da si kajem mn qko pee mn dobre se zabavlqva i si be6e moito mom4e :P :smt010
Е, споделете кое е нещото, което най-много харесвате в своя любим/а. А може да изредите и всичко, което обичате в него/нея.Мисля, че няма друга такава тема, но ако има ме извинете, надявам се да ви харесва :wink:
Напротив, има подобна тема... И в нея написах "всичко", ама сега не мога да кажа същото, щото вече нямам любим... :lol: Не обичам никого в момента, че да ми е любим... :smt016
Напротив, има подобна тема... И в нея написах "всичко", ама сега не мога да кажа същото, щото вече нямам любим... :lol: Не обичам никого в момента, че да ми е любим... :smt016ъъ аз такова да се земем 8-[ :mrgreen: :mrgreen:
Всичко...нямам определени неща,които харесвам :wink:
Лелелелелел Как се дразня на такива хора... Значи не го познаваш достатъчно! А праите СЕКС лелелеле....
В бившият ми... Той си е мойта половинка и сега... :-D
Обичам го, защотооооо:
- е още момченце... Безгрижен и никога немислещ за последствията...
- само с него забравям за остановката вкъщи... С него времето е толкова далечно понятие...
- знае на пръв поглед безполезни нещица.. Но пък винаги ми е приятно да слушам някой любопитен факт... "Историята на Шкода", "Първият модел на БМВ", "Паркур" :::
- мога да го манипулирам, когато поискам..НО и той може същото...
- постъпва тъпо, но там му е чара...
- е голям инат...
- е мил.. Дори понякога лигав.... :-)
- не обича ограниченията и правилата....
- може да направи това, което му скимне.. Независимо кога, къде, защо, как... :-)
Напротив, има подобна тема... И в нея написах "всичко", ама сега не мога да кажа същото, щото вече нямам любим... :lol: Не обичам никого в момента, че да ми е любим... :smt016ъъ аз такова да се земем 8-[ :mrgreen: :mrgreen:
Ъ-ъ... Не става. :smt005
Обичам го,защото е адски мил и добър..
защото има най-хубавата усмивка и очи на света...
защото е сериозен и знае какво иска...
защото ме обича и ми вярва...
защото в един момент може да се държи като безгрижно хлапе,а в друг точно обратната..
защото е голям инат...
защото ме прави щастлива
с него времето минава неусетно и винаги искам още и още.. :smt008 :smt007
vqrna neumorna viagi navsqkade vinagi do men nikoga en mi otkazva kakvoto i da e bilo silna e borila se e s mnogo drugi....(dqsnata mi ryka)
:-D :-D :-D
4e e dobra,umna,vseotdaina i mnogo krasiva
Wrathchild
10-21-2007, 01:02
Да видим...
На първо място това, че ме обича и уважава.
Това, че знае как да ми оправи настроението, защото е ревнив като мен, знае какво иска както от мен, така и от себе си. И факта, че колкото и да ме е ядосал като ме прегърне и ми каже 'извинявай' няма как да му се сърдя повече. Защото наистина е невероятно хубав, особено като се усмихне. И защото по такъв увлекателен начин разказва нещата, които го интересуват, че чак аз им ставам фенка.
И честно казано мога да си изброявам до утре. Харесвам в него това, че има страшно много положителни черти, които попринцип харесвам и има и недостатъци, но честно казано предпочитам така, от колкото да е перфектният принц на бял кон, на който като му крещиш той да те гледа и да ти казва 'да, миличка, права си'... дори това да не е така...
alkobalko
10-21-2007, 05:49
Има хиляди неща, които харесвам и обичам в него. Обичам всичко в него, както физически, така и духовно.
che e mnogo mil i nejen .vsqko negovo dokosvane e izpylneno s liubov , che se griji za men , kakto nikoq gadje do sega , che me kara da se chustvam specialna , nachinyt po koito me gleda kogato mi govori i topliq mu pogled .kak me gushka , che mi otyrva na sichkite meraci - nosi me na konche v gardskata ;pp, che se interesuva ot men i kogato imam problem e na liniq , che cqlo lqto ot 3000km , namirashe nachin da poddyrjame kontakt ... obicham go sys sichkite mu polojitelni kachestva i kusuri :oops: :oops: :oops: :smt050 :smt050 :smt050
rihannka
10-23-2007, 12:22
оби4ам вси4ко в него...за мен той е мом4е ме4та и няма просто думи с които да го опиша..бонбон4е :smt007 :smt007
Plamenchetooo``
10-23-2007, 12:30
Аууу моето за моето мило да напиша сега
-много добър.винаги ми прощава за всичко (даже някой път злоупотребявам с това) :smt011
-обича ме много и не само ми го казва,но и винаги ми го показва
-забавлявам се с него
-и обичам когато ми се подмазва за нещо :-D пък и аз на него :smt016
pepelq6kaaa
10-23-2007, 12:35
mn haresvam sini te mu o4i
darji se acki milo s vs i nai ve4e smen
i kakvo tqlo nali si sportuva loffffffff
haresvam tova 4e e vinagi do men,4e me obi4a,4e mi vqrva,4e vinagi me tursi sled nqkakuv spor(dori i az da sam vinovna)haresvam...vsi4ko mu haresvam :smt007
deathproof
10-24-2007, 08:36
Харесвам го защото не е перфектен, но притежава качествата, които на мен ми липсват. Защото като ми е кофти винаги е до мен, за да ми каже да не се безпокоя, защото всичко може да е и по- зле. :) Защото е умен и умее да спори с мен. Защото когато съм му сърдита ме гледа с разтапящо детски поглед. Защото когато му се случи нещо важно звъни първо на мен. Защото ми е приятел и мога да му споделя всичко. Защото е той и защото е такъв заради мен и със мен.
Обичам го защото ми дава всичко от което имам нужда и защото с него чувствам всичко което преди не съм и ми е страшно хубаво с този човек!!! (inlove)
Dark_Angel_F
10-24-2007, 10:00
- търпи ми простотиите , който хич не са малко
- обича ме
- обичам го
- мил е с мен
- и още мн мн неща за който ся не се сещам
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-24-2007, 10:08
vsichk0 obichkam go mnogo i za tolko mn vreme s nego sym svikanala da haresfam i loshite mu strani :)
strawberry
10-24-2007, 13:33
Glasyt,o4ite,usmivkata,na4ina po koito govori,xaraktera vsi4ko si obi4am v nego :smt007 :smt007 :smt007 toi e edinstvenoto ne6to koeto me kara da jiveq osven moito konto :wink:
freak_girl
10-24-2007, 20:04
Харесвам всичко в мойто мило. :D
Първото нещо за което го обичам е защото ме обича и е страшно мил и добър с мен.Знае какво и как да каже във всеки един момент.Много е сладък като се ядоса или като спорим за нещо.Знае как да ме успокоява като съм нервна(което последните дни е доста често).
Има страхотен поглед-като ме погледне с кафевите си очи и направо се разтапям. :smt054
Az p1k haresvam nevorqtniq div sex
Див секс можеш да получиш и от непознат за който не ти пука
Харесвам всичко в него :roll: Не мога без негооо.. липсва ми усмивката му, очите му, устните му, допира му.. Обичкам си го От До :smt016 O:)
naMy4Ho_KoTe
10-24-2007, 23:38
Обичам го, защото е интелигентен, остроумен, силен, простак и ме бие. Май е това в общи линии :)
CuteBaby
10-25-2007, 00:15
Харесвам си всичко в моето момче :)
DiVa_SaMoDiVa
10-25-2007, 09:29
Тооо хубави неща в негооо колкото искаш :roll: Много обичам усмивката му,забавен е, а също и грижовен.Също мн ме кефи и това,че като ходиме някъде, той излиза пред мен и ми държи вратата докато изляза и я затваря след мен (на днешно време не са останали мн такива момчета да го правят това :| ) също ми харесва и начина, по който ме успокоява,когато съм разтроена.За това се сещам до момента :)
insomnia79
10-25-2007, 10:07
o4ite i skuliteee....... :lol: :smt058
sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 10:54
moq priqtel kato se zamislq ima starshno mnogo otricatelni chehrti i vupreki sichko go obicham bezkraino mnogo :oops: prosto mi haresva kato 4ovek ne e li dostatu4no :)
~BoRn^InLoVe~
10-25-2007, 11:27
че ми търпи простотиите (ох,горкия 8-[ ),сините му очи,начина по който говори,че ме обича,че е много мил и начина по който ме прегръща.това са най-важните иначе има още страшно много O:)
*lonely*
10-25-2007, 12:41
:smt007 Обичам начина по който се смее, :) начина по който се цупи, :x начина по който ме буди сутрин. :smt058 .. обичам очите му, :smt054 ръцете му, чувствто му са хумор. :smt055 ... всичкоо просто защото е My^LoVe :smt057 :smt057 :smt057 :smt049
hatercrew
10-28-2007, 12:23
ahh boje :-) :-) :-) :-) ami obi4am go zaradi vs obi4am go zaradi haraktera mu :P zaradi na4ina po koito vse me revnuva :oops: za tova kak me celuva :smt008 kak me gu6ka :smt007 kak postoqnno mi povtarq kolko mnogo me obi4a :smt050 zaradi 4uvstvoto mu za humor :smt060 obi4am usmivkata mu ;-) smeha mu :lol: kak ne mi se syrdi ni6to 4e go spukvam ot bazici :smt054 obi4am go za6toto e moeto mom4e :smt057 :smt055 :smt049 :smt050 :smt058 :smt052 :smt053 :smt007 :mrgreen:
blueberry_14
01-01-2008, 21:38
ами аз го обичам, той ме обича, щастливи сме заедно :grin: :grin: :grin:
просто тва много ме радва...надявам се още дълго време да изкараме така влюбени :smt007 :smt008 :smt007 :smt008 :smt007 харесва ми начинът, по който винаги се опитва да ме разбере и да ми помогне :smt008 просто...нямам думи, никога не съм си помисляла, че може толкова много да се влюбя в някого :P :P :P
TheMaggie
01-02-2008, 06:52
О.о много е отзивчив и прави всичко само да ти е добре..има мнооого хубави топли сини очи,много мек характер и като ме гушне,направо си умирам!...Смисъл има мн готина прегръдка...чустваш се защитена,откъсната от останалия свят... :smt007 :smt007 Поне така беше преди да се разделим.. 8-)
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-02-2008, 07:20
Обичам начинът, по който се радва винаги, когато сме заедно... :smt057
Обичам как винаги е готов да ме изслуша, дори и да говоря за нещо, което грам не го интересува... :smt058
Обичам как си търси най-малката възможност за повече ласки от двете страни... :smt056
Обичам погледа му, когато гледа в мен, толкова щастлив и спокоен изглежда... :smt060
Обичам блясъка в дълбоките му кафеви очи... :smt049
Обичам начинът, по който в способен винаги да ме накара да се чувствам спокойна и сигурна до него, както и това как винаги ми е забавно с него... :smt054
Обичам фактът, че той ме обича... и то такава, каквато съм... :smt055
Обичам, когато той се притеснява дали съм прекарала хубаво и ме пита в края на вечерта... :smt008
Обичам това, че винаги е готов да ми угоди... :smt007
Обичам това как макар и с много различни характери, ние сме заедно и се радваме на това, което имаме... :smt052
И май ми свършиха емотиконките, а мога до утре да изброявам... И все пак, каквито и недостатъчци да има, това, което харесвам и обичам в него, е много много поече. Затова обичам и самия него... :smt050
`Death`Whore``
01-02-2008, 07:23
Хубавите неща в него са много. Той ми дава свобода. Той ми се радва, когато се тъпча като истинска свиня. Той е интелигентен и то много. Харесва ми и това, че е мъж. Може да ми се кара понякога, че му звъня без повод, но поне е мъж, а не путка, която да ми звъни постоянно и да ми реве. И въпреки това е чувствителен и съм безумно щастлива, че с времето се отпуска пред мен и споделя с мен важни за себе си моменти...
prettyIdeath
01-02-2008, 08:26
Просто той е човека който ме прави истински щастлива :-) =P~
а иначе неговите качества нямат край...
Мога да кажа това което не харесвам , защото иначе ще ми е много трудно... - нервак и ревнивец( ама понякога ми харесва като ме ревнува :) )
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-02-2008, 10:19
-Че Си Ме ОбИчКа МНОГО
-УгАжДа Ми ПоСтОяНно
-Знае КаКво ИсКа и Как да Го ПоСтИгНе
- ХАРЕСВАМ ВСИЧКО В НЕГО!
Harum_Scarum
01-02-2008, 10:27
аз си го харесвам целият
ReFlEcTiOn
01-02-2008, 13:27
-обичам смеха му когато го гъделичкам...
-обичам да ме ОБИЧА
-обичам как умее за части от секундата да ме накара да се усмихна колкото и да ми е тъжно или нервно
-обичам как ме ревнува
-обичам начина по които се заяжда с мен
-кефи ме това-колко е сигурен в себе си
-сигурен че го обичам и винаги ще го обичам дори и да не сме заедно
-обичам го за това което е на външен вид и като характер и не ми пука хората дали искат да сме заедно или не АЗ СИ ГО ОБИЧКАМ ТАКъв :smt007 :smt008 :mrgreen:
LaDy_DaQnA
01-03-2008, 18:04
lelee golemi romanii pi6ete be deca....az moga da tgovorq mnogo po kratko haresvam vsi4ko v nego osven 1 ne6to [4e obi4a da drazni horata] iny4ee nemoga da razdelqm ka4estvata mu na po i nai prosto go obi4am
sladku_bebzi
01-03-2008, 19:21
Nie sme zaedno ot mnogo malko vreme, no za tezi dni opredeleno go obiknah :smt007 Predi da se poznavame dobre, me predrazpolaga6e mn lesno da mu kazvam moje bi po-li4ni ne6ta, toi sy6to mi spodelq6e i taka si spe4elihme doverieto.Vinagi znae kakvo da kaje - ponqkoga e prosta6ko :lol: no pyk e mn sladko i zabavno, drug pyt e seriozen, ob6to vzeto temite ni za razgovor sa raznoobrazni :---) Sy6to taka e mn grijoven - otvarq mi vratata i iz4akva da mina, gleda da ne mi e studeno i dr malki ne6tica, zaradi koito se 4uvstvam prekrasno :-) Kato me pogledne napravo se raztapqm, a da ne govorim kato me gu6ne ili =P~ celune :smt008 Celuvkite s nego sa nai-hubavoto mi prejivqvane prez denq :twisted: Predi da se vidim vinagi se poqvqvat peperudki v korema mi :smt003 a po vreme na vsqka sre6ta i sled neq se 4uvstvam nai-6tastlivoto momi4e v sveta :smt060 Az go obi4am, toi men sy6to iiiii sveta e prekrasen :smt006 :D Obi4am teeeeeee :-)
princesa_viki
01-03-2008, 20:16
ами той винаги ме е разбирал-няма значение за какво става въпрос.
той е точно такъв тип момче,какъвто аз харесвам :)
и много ама многооо ме глези(което най-много ми харесва) :-)
miloto_girl_4e
01-03-2008, 20:26
Една от най-хубавите му черти е, че ме търпи :D :-D
Другото е, че много си ме обича и държи на мен, угажда ми и се съобразява ужасно много с мен... :oops:
Сладур е, супер забавен и говори адски много :P