Влез

View Full Version : Срамежлив.

Dobrodu6niq
10-20-2007, 15:18
Лошото е че попринцип съм много притеснителен и ми е много трудно да поканя някое момиче на среща или да му кажа че го харесвам.А още по лошото е че знам че съм си такъв и немога да се променя драстично да стана човек на който ''ич не му дреме'',защото човек колкото и да се опитва неможе да се промени. :smt010 И немога да разбера защо за да те хареса някое момиче трябва да се отнасяш "грубо" с нея,просто немога да го направя.Когато чувствам че може би някое момиче ме харесва ми е невъзможно да я поканя да излезем или нещо,заради скапания ми страх да не ми откаже.Защо всичко трябва да е толкова сложно при мен.Благодаря че ме изслушахте.

GameMaster
10-20-2007, 15:24
Ne se pritesnqvai i da ne si ot sorta ,i4 da ne ti puka' !!!Ne mislq 4e vis4ki momi4eta haresvat grumi mom4eta ..........daje smqtam 4e haresvame po 4uvstvitelni i nejni(kakto tebe do kolkoto gledam) mom4eta.samo kuraj ti lipsva ..........moje bi s1s vremeto i opita tozi strah 6te se preodolee :) :wink: Taka 4e ne se pritesnqvai ....b1di tak1v kak1vto si \:D/

kivito
10-20-2007, 15:27
най-добрия начин да преодолееш страховете си е да се бовиш с тях ... просто прави това , което ти е на сърцето и ще видиш , че с времето ще го преодолееш ;)

Fallen`Angel
10-20-2007, 15:33
Отпусни се ! И те са като нас (момичетата), не хапят..забавлявай се, гледай как реагирва на твоите шеги, обръща ли ти внимание.. просто не мисли за това, а се дръж нормално. Знам трудно е, но направиш ли го веднъж ще се почувстваш много готино и ще искаш пак и пак :lol:

Conrad
10-20-2007, 15:34
Аз пък съм адски нахален и така плаша момичетата .Директно: Много те харесва искаш ли да пием кафе и да видим на къде после и така.
Абе нахалство му е майката какво губиш ,путенца пълноооо.
Айде цъкайте за батко ви Радо

http://csoft.up.md/f.php?f=Na%20rado%20balkana

мерсаж

MartyParty
10-20-2007, 15:36
:( ее недей толкова тъжно да го преживяваш.Не всички момичета харесват "груби" момчета.Повечето от нас си падат по чувствителни и внимателни.....ъъ не чакай че се отнесох :-D . Виж просто не се стахувай толкова-няма от какво. Някога отказвали ли са ти въобще че да си толкова предпазлив??? Само събираш кураж и я питаш " Какво ще правиш в събота?" (примерно) Всичко е на психическа основа и с повече тренировки ще свикнеш :-) Хайде успехчета!!
ПП: Момите харесват забавни момчета :wink:

Sweet__Dream
10-20-2007, 15:43
Не се страхувай да признаеш чуствата си.Животът е много кратък,за да го пилеем в съмнения.Нищо не губиш,просто го кажи.желая ти да намериш щастието с момичето,което те интересува... :wink: 8-[ :wink:

EternalSilence
10-20-2007, 15:46
Отпусни се ! И те са като нас (момичетата), не хапят..забавлявай се, гледай как реагирва на твоите шеги, обръща ли ти внимание.. просто не мисли за това, а се дръж нормално. Знам трудно е, но направиш ли го веднъж ще се почувстваш много готино и ще искаш пак и пак :lol:

+1
аз бях същия доскоро, обаче по едно време почнах да се питам "Какво толкова? Дори и да не ми проговори вече голяма работа" и просто спря да ми пука :)
ето и друга гледна точка - ако искаш да поканиш някоя мъжеядка, никой и нищо не може да ти помогне, донякъде зависи и колко те предразполага към разговор самото момиче ;)

Red_Bull4o
10-20-2007, 15:54
Пич на колко години си бе? Аз също до миналата година бях така сега съм на 16 и също ми беше много трудно да поканя някое момиче на среща или да се запозная с нея. Но започнах да излизам с приятели и така покрей тях се запознавах с хора и се отпуснах така да се каже и вече не ми пука така че пробвай да излизаш повечко и ще стане на работа :P

EvilBrunette
10-20-2007, 15:55
Просто се чувстваш уязвим. Страх те е да не те предадат, да ти се подиграят. Разбирам те. И мисля, че в това няма нищо срамно, даже е сладко... :oops: Сигурна съм, че дори и затворен предтавляваш интерес за момичетата. "Мистериозното момче" определено е по-привлекателно от "грубия нахалник". Така, че, идеята ми е, да използваш това, че си по-чувствителен и сред момичетата. Нямаш представа колко ни е писнало от втория тип момчета, закоито споменах. Опитай се да се пребориш малко със себе си. НЕ,НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! Защото това си ти и не си заслужава заради, когото и да било да ставаш някои друг. Напротив - започни да се харесваш, и това автоматичеси ще повдигне самочувствието ти. Поне мъничко... :}Просто разкрий малко от същността си пред някое момиче. Ако ти се подиграе - тогава не си заслужава. И не го казвам, заради приказваката за лисицата и гроздето. И сред нас момичетата има "кретенки", които нямат капка мозък в главата и ЗАСЛУЖАВАТ някои нахакан тип, който да си играе с тях. Но опитай. Няма значение дали ще се получи. Просто ще си довоелен от себе си, че си направил голяма крачка за преодоляването на срамежливостта си. И иска ми се да те успокоя с още нещо. Поне 90% от момичетата, които познавам е обичат да обсъждат "завоеванията" си като трофеи. И съм сигурна, че ако попаднеш на подходящо момиче, дори и да не се интересува от теб, тя няма да ти се подиграе и да тръгне да те разправя насам-натам. И още нещо. Не се стреми към нафукана принцеска. Понякога си мисля, че момчетата се опитват да ги спечелят като трофей, само защото се правят на интересни. Ако се огледаш около себе си сигурна съм, че има много скромни като теб момичетата, които ще искат да бъдат твои приятелки... а защо не и нещо повече. така, че успех от мен. :smt006

momchence_89
10-20-2007, 16:03
Просто се чувстваш уязвим. Страх те е да не те предадат, да ти се подиграят. Разбирам те. И мисля, че в това няма нищо срамно, даже е сладко... :oops: Сигурна съм, че дори и затворен предтавляваш интерес за момичетата. "Мистериозното момче" определено е по-привлекателно от "грубия нахалник". Така, че, идеята ми е, да използваш това, че си по-чувствителен и сред момичетата. Нямаш представа колко ни е писнало от втория тип момчета, закоито споменах. Опитай се да се пребориш малко със себе си. НЕ,НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! Защото това си ти и не си заслужава заради, когото и да било да ставаш някои друг. Напротив - започни да се харесваш, и това автоматичеси ще повдигне самочувствието ти. Поне мъничко... :}Просто разкрий малко от същността си пред някое момиче. Ако ти се подиграе - тогава не си заслужава. И не го казвам, заради приказваката за лисицата и гроздето. И сред нас момичетата има "кретенки", които нямат капка мозък в главата и ЗАСЛУЖАВАТ някои нахакан тип, който да си играе с тях. Но опитай. Няма значение дали ще се получи. Просто ще си довоелен от себе си, че си направил голяма крачка за преодоляването на срамежливостта си. И иска ми се да те успокоя с още нещо. Поне 90% от момичетата, които познавам е обичат да обсъждат "завоеванията" си като трофеи. И съм сигурна, че ако попаднеш на подходящо момиче, дори и да не се интересува от теб, тя няма да ти се подиграе и да тръгне да те разправя насам-натам. И още нещо. Не се стреми към нафукана принцеска. Понякога си мисля, че момчетата се опитват да ги спечелят като трофей, само защото се правят на интересни. Ако се огледаш около себе си сигурна съм, че има много скромни като теб момичетата, които ще искат да бъдат твои приятелки... а защо не и нещо повече. така, че успех от мен. :smt006

=D> =D> =D>

suantito
10-20-2007, 16:14
В днешно време да си непокист и рецидивист....

Timbaland
10-20-2007, 16:23
Предрасположи я,направи така,че да и е приятно и комфортно в твоята компания да не се стягя,а да се отпусне максимално.Повярвай ми момичетата ги е страх колкото тебе.И аз съм срамежлив все още не мога да възприема да шибам момичетата по г*за :smt012 ,макар че мене са ме обарвали по гъ*а и не само там........,добре е и да си нахален.Общо взето не ми пука ако момичето се изложе,зацепи или притесни пред мене,все ми е тая......ако аз зацепя започвам да говоря глупости без да спирам за да има някакъв диалог или монолог......и те така. :wink:

Това май се отнася и за мене.

Dobrodu6niq
10-20-2007, 16:38

Неможеш да си представиш колко си права с всичките думи,които написа.Благодаря на всички ви за отзивчивоста,незнаете колко по добре се почувствах като видях че има жени които ще оценят всичко това.

koalka
10-20-2007, 17:20
Не е нужно да се променяш драстично, но това си зависи само от теб дали ще си по-малко притеснителен.Не се коркай толкова, ще разбереш, че няма за какво. :wink: