View Full Version : МОДЖОВЦИ?!
punky_monkey
10-20-2007, 16:43
Моля за съвет! Много често оставам сама вкъщи, но имах чувството, че има някой с мен..нещата се изясниха..Когато наще ги няма, някакви същества(много пъти съм ги гледала по филми и съм чувала, че се казват Моджовци) се промъкват и ми сядат на компютъра и заплашват, че ше ме убият ако си пусна моя скайп. Xелп плс ;( да кажа ли на наще, защото се страхувам, че и тях ще ги заплашат да не си пускат скайповете ;(
Редактирано от:ЦвЕтИт0-Съблюдавайки несериозния характер на темата,следва да бъде заключена съгласно 11-та точка от правилника :!: :wink:
Dr. House
10-20-2007, 16:46
А ти на колко години си? Ако си достатъчно зрял/а, ще знаеш че единствения начин да пребориш страха си е когато се впуснеш в него
Charlotte_
10-20-2007, 16:47
ами ако ти седнеш на компютъра те няма как да седнат и те,нали така,тъйч е не им го отстъпвай ;)
punky_monkey
10-20-2007, 16:51
не мога...почват да ми ръчкат с клечка в окото...сигурно след малко ще дойдат...Искам при Др.Хаус;( той ще ми помогне! Др лекари няма ли
Dr. House
10-20-2007, 17:01
повярвай не искаш да си при мене :lol: ще ти сложа диагноза тумор ... което не е много за предпочитане ;) а сега да бъзиците на страна ... ами накарай ги тези Моджовци също да ги е страх от тебе ... като те ръчкат, ти ги ритни, покажи им че си по силен, надвий ги .... знай все пак че страхът е психическо състояние нищо повече, особено когато са нематериални ... използвай фантазията си срещу тях
TellMeYourName
10-20-2007, 17:06
Отиваш на психотерапевт.Значи има и груга възможност хващаш един от "моджовците" и го пребивате с приятелите ти , така другите няма да смеят да те дразнят повече :lol: