Влез

View Full Version : Интересно място в София

LuXuRy
10-20-2007, 16:58
:P

Kras4eto_lp
10-20-2007, 17:01
Ми незнам аз много обичам да ходя в Борисовата градина,защото е много усамотено но пък там не е топло :-k Не се сещам за такова място каквото ти търсиш 8-[

GregoryHouse
10-20-2007, 17:04
градския кенеф?

beboslava
10-20-2007, 18:10
И ние с приятеля отдавна се чудим за такова място,но май няма :( Аз също много обичам да ходя в Борисовата градина,почти всичките ни срещи са били там,но определено сега времето не е подходящо за там

BeBsItO
10-20-2007, 18:35
градския кенеф? MN UMNO....

lyly_lili
10-20-2007, 18:41
kunki na led....ama nzn kolko mn vreme 6te mojete da ste zaedno :D

krisscho
10-20-2007, 21:09
Ами що не отидете в някоя галерия или музей?Знам че не е много романтично ама е сравнително усамотено и е топло. :wink:

B3B0K
10-20-2007, 21:23
"България на длан" е примерно цакрвата св неделя направена на макет и аз мн жреме искам да отида ама уви нз каде епреди беше в операта ама са да ме убиеш нз каде малко 4и4ко гугъл и ще разберем мн сладко щот има от цяла България инт места и ариктетура но иан4е лубомито ми кафе с лого " ДА ИЗПИЕМ ВСЕЛЕНАТА'' =D>

vikipf
10-20-2007, 21:49
Нали за тва са моловете... :lol:

tuzaro
10-20-2007, 21:51
Син сити, Най Клуб тва са най-интересните :lol: :lol:

Blab
10-20-2007, 21:53
Театър, театър, театър :D
Някой каза, че в галериите не било романтично - айде бе :lol:

tuzaro
10-20-2007, 21:55
бах тая романтика в галериите... опа забравих че ти си с по изтънчен вкус и чакаш предложение за брак извинявай...

Blab
10-20-2007, 21:57
бах тая романтика в галериите... опа забравих че ти си с по изтънчен вкус и чакаш предложение за брак извинявай...
:lol: не се е*авай с мене, ей :-D

vikipf
10-20-2007, 21:58
А знаете ли, че в наше време един билет за галерия струва "майка си и баща си"...

tuzaro
10-20-2007, 22:00
аз такова ъ искаш ли да се омъжиш за мене 8-[ 8-[

Blab
10-20-2007, 22:02
:lol: и ти не използва "предлагам", излагаш се :lol:

tuzaro
10-20-2007, 22:03
:lol: и ти не използва "предлагам", излагаш се :lol:
ъ аз такова съм малко прос 8-[ ама ше те обичам ако си арна :smt007

yuyuto
10-20-2007, 22:06
МмМм... Не знам, за София не мога да ти помогна... То и в Пловдив май-май няма такова място, където хем да е топло, хем да не е претъпкано с хора... Май ще трябва да се откажеш от едно от изискванията за сметка на друго... #-o

Blab
10-20-2007, 22:07
Ама не си ли намери ти "гадже" най-накрая?Ц ц...а в Пловдив не ви липсват фйешънки :|

ПП:Сърцето ми е заето, пък и съм ти кака :lol:

tuzaro
10-20-2007, 22:08
МмМм... Не знам, за София не мога да ти помогна... То и в Пловдив май-май няма такова място, където хем да е топло, хем да не е претъпкано с хора... Май ще трябва да се откажеш от едно от изискванията за сметка на друго... #-oя кажи тогава в пловдив каде има много хора и е топло( ако може хората да са повече момичета )

tuzaro
10-20-2007, 22:10
Ама не си ли намери ти "гадже" най-накрая?Ц ц...а в Пловдив не ви липсват фйешънки :|

ПП:Сърцето ми е заето, пък и съм ти кака :lol:
аз не търся фешанка щот къвто съм прос... търся някоя така по умна ако може да ме образова фешанките са въздух пот налягане иначе за една вечер няма лошо :-D

B3B0K
10-20-2007, 22:20
тцтцтц е така разцафтява една любов! :-D :-D :-D :-D ии да фе6аните не стаат =D> евалата

tuzaro
10-20-2007, 22:22
тцтцтц е така разцафтява една любов! :-D :-D :-D :-D ии да фе6аните не стаат =D> евалатапонякога пускам и смислени мнения :) не съм за подценяване :-D :-D

B3B0K
10-20-2007, 22:33
4е не си .. не си виждала сам и др постове :-D ама и за надценяване си :-D е*аам се ::: важно е купоон д стаа [-X :::

tuzaro
10-20-2007, 22:36
4е не си .. не си виждала сам и др постове :-D ама и за надценяване си :-D е*аам се ::: важно е купоон д стаа [-X :::че то ние живеем за единия купон и за стачката на даскалите :-D

B3B0K
10-20-2007, 22:45
ooo kat se seta za taq sta4ka polu4avam du6evn orgazam mn i se kefa a kupona varvi s sta4kata :-D a za kupona =D> evalata na toq deto i taq sedmica si jertva sobsvenoto jili6te da piem i nie! a po temata q otide na teatar 4e izlojbite verno sa maika si i ba6ta si i i vie li 6te se praite 4e razbirate hmm.. 4eren kvadrat ?

tuzaro
10-20-2007, 22:46
що не идат една вечер на хотел хем топло хем сами

B3B0K
10-20-2007, 22:46
opas sorry nekoi moje da go razbira toq kvadrat =D>

AFT
10-20-2007, 22:58
МмМм... Не знам, за София не мога да ти помогна... То и в Пловдив май-май няма такова място, където хем да е топло, хем да не е претъпкано с хора... Май ще трябва да се откажеш от едно от изискванията за сметка на друго... #-o

Ти луда ли си? Гребната база е винаги празна като отида! Старият град е уникално красив! Ония ден както си обикалях намерих доста интересни места точно в Старият град, да не говорим, че почти всеки ден съм до Балабановата къща. :roll: + веднъж с едно момиче объркахме рейсовете и разучихме целия Пловдив! Абе, много голям бил тоя град. :shock: Местенца винаги има, стига да ти се занимава да търсиш. За София и аз не знам, но сигурно ако пообикаляте малко като мен, все ще намерите нещо, а и София е по-голяма от Пловдив и не може да няма такова място. :wink:

yuyuto
10-20-2007, 23:06

Ти луда ли си? Гребната база е винаги празна като отида! Старият град е уникално красив! Ония ден както си обикалях намерих доста интересни места точно в Старият град, да не говорим, че почти всеки ден съм до Балабановата къща. :roll: + веднъж с едно момиче объркахме рейсовете и разучихме целия Пловдив! Абе, много голям бил тоя град. :shock: Местенца винаги има, стига да ти се занимава да търсиш. За София и аз не знам, но сигурно ако пообикаляте малко като мен, все ще намерите нещо, а и София е по-голяма от Пловдив и не може да няма такова място. :wink:
Да, на гребната е яко, ама там не е топло, а момичето попита за топло място, а и то в София... Иначе на гребната си е рай... Там си карам колелото често (щот май е единственото място в Плд, където евентуално можеш да караш колело без да има опастност да те прегази някоя кола) и Стария град си го бива, особено гледката като се качиш най-отгоре, там на скалите... :wink:

StAkE
10-21-2007, 00:38
В някоя долна кръчма на по шкембе и бира :lol:

+1
samo ne prekalqvaite s 4esana

Pafkata
10-21-2007, 00:48
kakvo 6te kaje6 za hija v planinata :-)

AFT
10-21-2007, 17:20

Да, на гребната е яко, ама там не е топло, а момичето попита за топло място, а и то в София... Иначе на гребната си е рай... Там си карам колелото често (щот май е единственото място в Плд, където евентуално можеш да караш колело без да има опастност да те прегази някоя кола) и Стария град си го бива, особено гледката като се качиш най-отгоре, там на скалите... :wink:

Има заведения около гребната, където е топло.
Ако е на принципа "от студ умри, гъзар бъди", мислиш ли, че ще намери много топли места? Много ясно, че няма да има открито и топло място в София, щот доколкото разбрах там и сняг има. о.О А София е столицата на България, повече от сигурна съм, че има хипер много кръчми / кафета и всякакви подобни, където е топло. :roll:

lLady_MooN_RaiN
10-21-2007, 17:45
Скай Сити или нещо подобно. Можеш да прекараш много врме там, зяпайки магазините, обикаляки, играейки боулинг или билярд. Има и кафе. Ама то пък не е много усамотено...

Hitmana
10-22-2007, 10:49
Фън Сити :wink:

Не е скъпо,не е студено... :wink:
...и е пълно с мангали

RaLkb
10-22-2007, 13:56
Mi naemete si kvartira kato nqma kade da se vijdate....

RaLkb
10-22-2007, 13:56
Mi naemete si kvartira kato nqma kade da se vijdate....

korabokroshenec
10-22-2007, 22:15
хотел ЦУРА Лъвов мост :-D

Blab
10-22-2007, 22:25
хотел ЦУРА Лъвов мост :-D
:smt005 всеки път като мина оттам ме напушва на смях...