PDA

View Full Version : Разубедете ме!

aviska_
10-20-2007, 19:13
Може би съм поредната отчаяна тийна, но досега не намерих някой в моето положение, когото да попитам за обективен съвет. Такаа, аз имам сериозен приятел (под сериозен разбирай наистина сериозен), подкрепено с всичките му там захаросани истории - много се обичаме, имаме си дълъг латиноамерикански сериал с изневери, събирания, прошка и сълзи. Сега всичко е наред, всичко е перфектно, освен едно нещо - секса. Нито аз, нито той има някакъв опит - разбирай, дествени сме :? Аз съм готова, поне така се чувствам. Той също. Имаме и желанието, и възможността. Но нещо ме спира - майка ми. Никога не ми е казвала за това нищо, все едно не съществува. Не ме притеснява това, а с какви очи ще я погледна ако недай си боже тя ме попита дали съм спала с някого след като въпросното нещо вече се е случило. А ако не ме попита?..а ако...не знам...кажете ми, глупаво ли е?...да, това е ясно...е, разубедете ме. Вече е повече от явно, че целя точно това.

Kras4eto_lp
10-20-2007, 19:22
На колко си години...ако си примерно си на 16-18 години не виждам никакъв проблем дори майка ти да те попита. :wink:

bulgarche
10-20-2007, 19:27
Може би не иска да се бърка в интимният ти живот, има ти доверие и счита че си порастнала за да вземаш сама решения. Живота си е твой, не майка ти определя какво ще правиш или не, от значение е твоето желание.

bratic
10-20-2007, 19:33
спуках се от четене , така и не разбрах точно от какво да ви разубедим?

Sunrisee
10-20-2007, 19:36
Mi zavisi na kakva vyzrast si i dali fizicheski i psihicheski si NAPYLNO gotova da go napravish.1 e da kajesh,drugo e da go napravish,nali znaesh?Nqma smisyl da se pritesnqvash ot maika si..tq e minala prez tvoq pyt,mislq che shte te razbere.Ako te pita prosto she i otgovorish che veche ne si devstvena i taka.Taka ili inache vse nqkoga she razbere :wink:

EvilBrunette
10-20-2007, 20:05
Явно просто не си готова.

hahavteen
10-20-2007, 20:08
Ami moje bi ne te spira samo maika ti...Imam predvid edva li ti pyka 4aaak tolkova kakvo 6te kaje maika ti pri polojenie 4e ne moje da razbere ako ne ia osvedomi6 ti a dori i da pita ti moje6 da izluje6...Spored men ot edna strana se 4ystva6 gotova za6toto ima6 niakakvi 4ystva kum mom4eto a i sigyrno si nad 15 i si misli6 4e si dostatu4no porasnala za tova.Ot dryga strana oba4e moje bi to4no tova 4e ste prejiveli tolkova raboti s tva mom4e(izneveri,razdeli,luji...) te kara da se 4ystva6 nesigyrna i za tova si v takava dilema..
Po-dobre iz4akai da mine o6te vreme i ne go misli.Kato doide pravilnia 4ovek i pravilnia moment 6te go yseti6 i niama da se dvyomi6 dori za sekynda :wink:

B3B0K
10-20-2007, 20:13
[-X re6enieto si e tvoe ne neino ako ne si mn malka i idvamata ste gotovi.. deistvaite ;-) \:D/ \:D/ \:D/

momchence_89
10-20-2007, 20:20
Така и не разбрахме на колко години си :smt017 :smt017 :smt017

А решението си е твое ако послушаш някой от тука тогава ще се разбере колко си умна. Ако си готова давай ако се колебаеш не прави нищо. :smt018

black_and_whate
10-20-2007, 21:08
мии да и аз имах са6тия проблем ама като стигнах до леглото с него последния 4ужек за които си мислех беше маика ми :-D таи 4е тялото си е твое,йижота си е твои и гадйето си е твое няма мама няма тати ти ходи6 с него,нали... :smt006

sherry
10-20-2007, 21:13
Да, наистина е важно да кажеш на колко си години.
Ако си вече голяма и се чувстваш готова за секс с приятеля си, то майка ти не бива да те спира.
Няма нужда да й казваш, след като си го направила(разбира се, че трябва да се пазите обаче с приятеля ти, да не стане гаф!), дали правиш секс или не си е твоя работа, особено ако си пълнолетна.

Дай повече подробности и ще ти кажем, де...
Но по принцип ако се пазите с приятеля ти и ако си сигурна, че го искаш и си готова, не бива тоя страх от майка ти да те плаши.

П.С. Не знам защо, но нещо вътрешно ми подсказва, че ти самата не си напълно готова за тази важна крачка и майка ти е само оправдание, така ли е? :)

Seducti0n
10-20-2007, 21:41
Здравей,мила.Прекрасно е това,че имаш сериозна връзка ,че напук на всички трудности се обичате с приятеля си и продължавате напред.Само така. :wink: Щом се чувствате готови и двамата,щом си имате взаимно доверие и всичко е окей не мисля,че има пречка да го направите.Все пак ти няма цял живот да си девствена,това си е нещо лично и единствено от теб,зависи кога ще го загубиш. :wink:
Майка ти няма основание да ти се меша или да те съди,след като сама не е намерила време/сили и ли пък желание да разговаря с теб над тази тема.Няма да те разобеждавам и няма да ти налагам нищо.Ще ти кажа само едон нещо-Похвално е,че търсиш съвети дори иот непознати,но най-важното е крайното решение да е изцяло твое. :wink: Успех и всичко добро! :smt008

beleg na vrata
10-20-2007, 22:38
i spored men ne si gotova o6te....6tom te e strah ot maika ti i kak 6te q gleda6 sled tova...mila tova e period ot jivota, prez koito vs minava...nqma smisal da se pritesnqva6...ako go 4uvstva6 vatre6no,4e go obi4a6 i tova e 4oveka,koito 6e ti e parviqt nqma ot kakvo da se strahuva6 i za kakvo da se 4udi6 :D

beboslava
10-21-2007, 08:37
Ами да ти кажа моята майка също никога не ми е говорила на тази тема,а и честно казано предпочиам да не го прави. :? Но ако ти мислиш че това е човека с който искаш да го направиш и си напълно готова действай.Аз доста се двоумих дали да го направя с моя приятел и по едно време просто вече усетих, че му е дошло времето.Така, че само ти си знаеш ;-) Всъщност единствения начин по който тя може да разбере е да те заведе на гинеколог или ти да и кажеш.Аз лично не бих казала на моята майка,а и съм сигурна, че няма да тръгне да ме води на гинеколог.
:wink:

Krom
10-21-2007, 08:41
Може би съм поредната отчаяна тийна, но досега не намерих някой в моето положение, когото да попитам за обективен съвет. Такаа, аз имам сериозен приятел (под сериозен разбирай наистина сериозен), подкрепено с всичките му там захаросани истории - много се обичаме, имаме си дълъг латиноамерикански сериал с изневери, събирания, прошка и сълзи. Сега всичко е наред, всичко е перфектно, освен едно нещо - секса. Нито аз, нито той има някакъв опит - разбирай, дествени сме :? Аз съм готова, поне така се чувствам. Той също. Имаме и желанието, и възможността. Но нещо ме спира - майка ми. Никога не ми е казвала за това нищо, все едно не съществува. Не ме притеснява това, а с какви очи ще я погледна ако недай си боже тя ме попита дали съм спала с някого след като въпросното нещо вече се е случило. А ако не ме попита?..а ако...не знам...кажете ми, глупаво ли е?...да, това е ясно...е, разубедете ме. Вече е повече от явно, че целя точно това.

Първо да ви имам изневерите - следкато сте девствени ...
2ро ... ако имаш съмнения не си готова, ако нямаш 18 не си готова, ако той е по-голям от тебе с повече от 6 месеца не си готова, ако той е по-малък от тебе не си готова, абе момиче не си готова и това е. Щом не си го направила и питаш тук ... не си готова.

Разбери го имаш нужда от време или от някой друг ... не си готова да му се отдадеш, когато спреш да се колебаеш и да мислиш може и да станеш готова

Schnitzer
10-21-2007, 08:45
Ибах много неготови бе. :lol: :lol:

krem4et0
10-21-2007, 09:29
От личен опит ти казвам, че ако се прави, че сексът не съществува, няма и да те попита. Баща ми е такъв - той се прави, че сексът не същеструва, аз съм на 22, имам приятел над 3 години и НИКОГА не ме е питал водим ли полов живот. не само това-никога съвет не ми е дал. НИЩО!

swords1010
10-21-2007, 10:13
krem4et0 е права, щом не разговаря за секс едва ли ще се интересува дали водиш полов живот! Ако го искаш - действай! Не позволявай това, че майка ти не говори на тази тема да те спре! :wink:

BeBsItO
10-21-2007, 10:46
saglasna sam s krem4eto,i da ti kaja imam fr koqto e p-o malka ot men, na 14 g e maika i sa6o ne i be6e govorila nz si kvo...ama sa naskoro tq spa s gadjeto si...i maika i obratno na o4akvaniqta kato razbra q podkrepi, kupuva6e i prezervativi i t.n, taka 4e zavisi ot 4oveka

vodka_f
10-21-2007, 10:58
мхм и моята майка не ми е говорила за тва мисля,че не я и интересува твърде е заета със своите грижи,но отговорния човек си е отговорен...от казаното от теб разбирам,че с приятеля ти много се обичате,тогава няма какво толкова да се притесняваш :wink:

Pafkata
10-21-2007, 11:15
ako naistina si gotova nqma da ima kakvo da te pritesnqva

menta_loverka
10-21-2007, 11:41
az mislq 4e moge bi za maika ti tova e tema za koqto se stesnqva da govori i ne moje prosto a moge bi te misli vse o6te za svoeto malko detence koeto si igrae s kukli4ki i e suvsem nevinno

fiama
10-21-2007, 12:08
А защо не опиташ да поговориш с майка си, преди да го направиш (ако естествено смяташ, че е човек, който ще те разбере и подкрепи)? Смямтам, че няма нищо лошо или срамно в това да получаваш съвет от най-близкия ти на света човек, особено в тази насока. Късмет ;)

sexy_momi4e
10-21-2007, 12:19
ami az kato bqh na 13 i nqmah gadje na6te vse mi kazvaha 4e sam malka i 4e ne trqbva da go pravq vse o6te,sled kato si hvanah gadje postoqnni mi namekvaha da ne napravq nqkoq glupost...no ne gi poslu6ah za6oto bqh sigurna kakvo iska i vse o6te otri4am 4e sam go pravila,no te ami si znaqt istinata...taka 4e ne mislq 4e trqbav da ti puka kakvo 6te kajat ako si gotova,no 6tom pi6e6 tuka moje bi ne si

aviska_
10-21-2007, 16:38
Еаа, не бях очаквала такъв интерес и мерси за което...

На колко си години...ако си примерно си на 16-18 години не виждам никакъв проблем дори майка ти да те попита. :wink:

На 17 съм...

KoKoScHe{F} Да, ще разбере...а може и да не...в смисъл,аз се притеснявам да не попита. Добре де, ако така и не ме попита, аз какво? Ще стана монахиня...да ве...

slun4ice не съвсем. Това, което сме преживели, би трябвало да затвърди сигурността ми в него, защото аз бях "лошата" преди. А той ми прости и ме прие.

sherry не знам, не се бях замисляла от тая страна - че е само оправдание. Възможно, ддз...

ЦвЕтИт0 Мерси, мн мило. Ясно е, че ще реша сама, но никога и един чужд поглед над нещата не е излишен.

beleg na vrata Така го усещам, наистина. Сега...то ше стане в един момент и пак ще го има оня кофти момент след това...ще видим, ще преживеем...

beboslava абсолютно същата ситуация е и при мен...

Krom мда...добре. Само дето нямам 18...а за изневерите - уфф...сложна работа, само ше ви объркам.

krem4et0 - Демек да вярвам, че и майак ми е така и да се надявам и така да си остане...
Но тя всъщност ме пита вече веднъж...не знам защо...преди 3 години. Тогава беше безмислено, определено.

BeBsItO Егати! Много яко...дай боже всекиму!

menta_loverka Не, определено не. Аз съм всичко друго, но не и добро момиченце. Повечето пъти правя каквото си наумя и си понасям последствията, ма сега нз, нещо не ми се получиха нещата...

fiama И аз си го мислех това, все още го мисля, но явно имаме нещо общо с нея - не събираме кураж да започнем разговора.

Да...това е засега.... и знаете ли какво мисля? Каквото стане....така де...Ако събера кураж да говоря с нея преди да преспя с мойто лапе - ще говоря с нея, нали, логично. Ако нещата станат в обратен ред- ем, така де, щеше да стане, сега, станалото-станало, няма какво да го мисля....ИИ, уфф, не си чувам мислите сама...нищо. Важното е, че разбрах проблема, а именно, че няма проблем... :roll:

Summer_Girl_6
10-21-2007, 17:14
Ако си на 11 или 12 нормално е майка ти да не говори с теб: "Маме, днеска колко пъти?" и т.н. Ако си по-голяма значи майка ти е консервативна, но все пак трябва да приеме че имаш чувства и че си голяма и отговорна. Най-добре си поговорете преди да предприемеш каквото и да било. Чисто съзнание \:D/ \:D/ \:D/

136179
10-21-2007, 18:36
ами според мен .. каквото и да решиш да направиш и тн. все ще намериш начин да погледнеш майка си в очите .. иначе почти всеки го е изпитвал и знае колко гузен се чувстваш .. но минава ;)
успех

MrAvKa_BazUkaR
11-01-2007, 17:35
ave momi4e napravi mom4eto 6tastlivo i si4ko da svyrshva :::

Flooder
11-01-2007, 17:56

Спокойно - няма да те пита. Ти нея питаш ли я дали духа на баща ти преди да ви остави коледните подаръци под елхата или след това... Щом ти не я питаш и тя теб няма...