PDA

View Full Version : Защо...

teenkopele
10-20-2007, 19:24
...темата ми за снимки от футболни мачове, в раздела за спорт, беше изтрита? Каква е причината?

Iria
10-21-2007, 08:48
Защото някои модератори се престарават.Трият теми безразборно.

Seducti0n
10-21-2007, 10:05
Кой модератор я е изтрил?

teenkopele
10-21-2007, 10:16
Кой модератор я е изтрил?

Нямам идея.

teenkopele
10-21-2007, 21:32
Защо ли не се учудвам, че никой модер не отговаря...

Anf3tamin4o
10-22-2007, 05:58
Защо ли не се учудвам, че никой модер не отговаря...
Не е само твойта тема изчезнала на бая хора са изчезнали темите
Може би идват извънземни :)

Ruthless
10-22-2007, 06:50
Има си правила, модераторите следят за спазването на тези правила и ако те бъдат нарушавани взимат съответните мерки.

Disrespect
10-22-2007, 07:23
Има си правила, модераторите следят за спазването на тези правила и ако те бъдат нарушавани взимат съответните мерки.

и кои правила са били нарушени според теб?

icetrax
10-22-2007, 13:05
Тук съм от час, но само като видя никовете на някои модератори, нещо от вътре ми се повдига.. с извинение. Ако някой я е изтрил, шанса той да е сред моите любимци е огромен (в смисъл, ако темата ти е била 100% наред и си убеден, ако не.. съжалявам). :roll:

ouT-oF(coNtr0L)
10-22-2007, 13:47
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е заключена темата ми!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138656

Anf3tamin4o
10-22-2007, 14:02
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е изтрита темата ми!

До колкото виждам не е изтрита
Но според мене този проблем идва от някой "нов" модератори като че ли преди време не беше така

ProstoAz
10-22-2007, 14:05
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е изтрита темата ми!

Темата ти беше заключена, НЕ изтрита. Отключих я току-що!

Колкото до въпроса в темата - Тедо, за твоята, както и за още няколко теми, все още и ние не сме намерили отговор - защо е изтрита темата и от кого. Същото важи и за някои заключени теми, които когато аз видя, отключвам.
Просто пусни темата си наново, а ние се извиняваме за създаденото неудобство!

Forslor
10-22-2007, 19:44
Колко комична ситуация жалко ,че дори не ме учудва.
Много модератори без никаква кординираност по между си... единия модератор заключва ...другия отключва и така ...
То се знае кой е отговорен за това (нямам в предвид кой е изтрил темата и т.н) ,а за дадените привилегии. :wink:

Гласувам за вот на недоверие :)

teenkopele
10-22-2007, 20:31

Колкото до въпроса в темата - Тедо, за твоята, както и за още няколко теми, все още и ние не сме намерили отговор - защо е изтрита темата и от кого. Същото важи и за някои заключени теми, които когато аз видя, отключвам.

Ще я пусна. :wink:

Въпрос- модерите, назначени от новите собственици, имат ли си понятие от модериране?

teenkopele
10-22-2007, 20:35
[color=blue]...

[b]Гласувам за вот на недоверие :)

Внимавай, че може да получиш някакви санкции. :lol:

krem4et0
10-23-2007, 12:02

Ще я пусна. :wink:

Въпрос- модерите, назначени от новите собственици, имат ли си понятие от модериране?
Нали за това са нзначени. Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.

Anf3tamin4o
10-23-2007, 12:19
А това дали не води до губене на потребители тъй като те питат за проблемите си и следят дадена тема а в един момент тази тема се окаже изтрита от някой "Младши модератор"
Като искат да си прават тема нека да си я напишат да си сложат заглавие и да си я изтрият

Forslor
10-23-2007, 14:01
Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.
В такива ситуации е по-добре да се въздържиш от коментар вместо да изкарваш на яве същноста на модераторския подбор (който е такъв само тук и никъде другаде) представяйки го като нещо незначително и да се излагаш допълнително.

Другата грешка която правят почти всички модератори тук е да заключват темата веднага след като решението на дадения проблем е било намерено. Да от една страна е добре ...няма да има флууд в темата , но от друга, ако друг потребител е имал същия проблем и даденото решение в еди коя си тема не е довело до задоволителен резултат ....за да поиска помощ или някакво съдействи по разрешаването на проблема той трябва да пусне тема идентична със заключената.
Изчакайте малко ...ден , два ... каква е тази мания за lock на теми , те няма да избягат... първо леко помислете независимо ,че си нямате и идея за какво се говори в дадения раздел който ви е предоставен да модерирате.

Ruthless
10-23-2007, 14:05
Forslor, относно затварянето на темите съм говорил с alex и се разбирахме, че повече няма да се затварят.

krem4et0
10-23-2007, 14:14
Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.
В такива ситуации е по-добре да се въздържиш от коментар вместо да изкарваш на яве същноста на модераторския подбор (който е такъв само тук и никъде другаде) представяйки го като нещо незначително и да се излагаш допълнително.

Другата грешка която правят почти всички модератори тук е да заключват темата веднага след като решението на дадения проблем е било намерено. Да от една страна е добре ...няма да има флууд в темата , но от друга, ако друг потребител е имал същия проблем и даденото решение в еди коя си тема не е довело до задоволителен резултат ....за да поиска помощ или някакво съдействи по разрешаването на проблема той трябва да пусне тема идентична със заключената.
Изчакайте малко ...ден , два ... каква е тази мания за lock на теми , те няма да избягат... първо леко помислете независимо ,че си нямате и идея за какво се говори в дадения раздел който ви е предоставен да модерирате.

Всеки тук знае, че аз си бях обикновен потребител, докато не ми предложиха да стана модератор. Не съм се родила модератор, не съм модерирала и не модерирам на друго място. Доста голяма част от колегите-също. Не смятам, че съм се изложила. А относно дали подборът е добър или не-личи си по свършената(или не) работа от всеки един от нас.

Forslor
10-23-2007, 14:42
Всеки тук знае, че аз си бях обикновен потребител, докато не ми предложиха да стана модератор.
Съжелявам за този пропуск ,но аз не знам . Не съм длъжен да следя предисторията на всеки юзър, а и не съм искал подобна информация.

Не съм се родила модератор, не съм модерирала и не модерирам на друго място.
Никой не се е родил научен ( не приемаи забележката ми толкова лично) останалото относно къде си модератор или не си не ме интересува.

Доста голяма част от колегите-също.
Това си личи и без да ми го казваш.

Не смятам, че съм се изложила. А относно дали подборът е добър или не-личи си по свършената(или не) работа от всеки един от нас.
Да така е и това си личи .

Не мисля ,че има какво още да изтъквам и оспорвам , пределно ми е ясно за какво става дума :wink:
--------------------------------------------------

Ruthless - Благодаря за инфото. :)

ProstoAz
10-23-2007, 19:26
Въпросът в темата беше решен. Разговорът пое доста различна посока, затова е време да му сложим края (ето, виждате ли какво става, когато тема не се заключи след приключването й?). Само няколко неща ще кажа - в разделите, в които имаше изтрити теми няма "младши модератори". Модераторите се "обучават" за такива преди да бъдат назначени, а след това се наблюдават и ако не се справят просто им се отнемат правата (пример няма да давам, сетете се сами).
Forslor, готино аватарче си сложил... :lol: