View Full Version : Защо...
teenkopele
10-20-2007, 19:24
...темата ми за снимки от футболни мачове, в раздела за спорт, беше изтрита? Каква е причината?
Защото някои модератори се престарават.Трият теми безразборно.
Seducti0n
10-21-2007, 10:05
Кой модератор я е изтрил?
teenkopele
10-21-2007, 10:16
Кой модератор я е изтрил?
Нямам идея.
teenkopele
10-21-2007, 21:32
Защо ли не се учудвам, че никой модер не отговаря...
Anf3tamin4o
10-22-2007, 05:58
Защо ли не се учудвам, че никой модер не отговаря...
Не е само твойта тема изчезнала на бая хора са изчезнали темите
Може би идват извънземни :)
Ruthless
10-22-2007, 06:50
Има си правила, модераторите следят за спазването на тези правила и ако те бъдат нарушавани взимат съответните мерки.
Disrespect
10-22-2007, 07:23
Има си правила, модераторите следят за спазването на тези правила и ако те бъдат нарушавани взимат съответните мерки.
и кои правила са били нарушени според теб?
Тук съм от час, но само като видя никовете на някои модератори, нещо от вътре ми се повдига.. с извинение. Ако някой я е изтрил, шанса той да е сред моите любимци е огромен (в смисъл, ако темата ти е била 100% наред и си убеден, ако не.. съжалявам). :roll:
ouT-oF(coNtr0L)
10-22-2007, 13:47
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е заключена темата ми!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138656
Anf3tamin4o
10-22-2007, 14:02
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е изтрита темата ми!
До колкото виждам не е изтрита
Но според мене този проблем идва от някой "нов" модератори като че ли преди време не беше така
ProstoAz
10-22-2007, 14:05
Съгласна съм с всичко казано до тук и за да не пускам нова тема ,засягаща същия проблем, просто ще дам линк и ще тръпна в очакване да разбера причината поради, която е изтрита темата ми!
Темата ти беше заключена, НЕ изтрита. Отключих я току-що!
Колкото до въпроса в темата - Тедо, за твоята, както и за още няколко теми, все още и ние не сме намерили отговор - защо е изтрита темата и от кого. Същото важи и за някои заключени теми, които когато аз видя, отключвам.
Просто пусни темата си наново, а ние се извиняваме за създаденото неудобство!
Колко комична ситуация жалко ,че дори не ме учудва.
Много модератори без никаква кординираност по между си... единия модератор заключва ...другия отключва и така ...
То се знае кой е отговорен за това (нямам в предвид кой е изтрил темата и т.н) ,а за дадените привилегии. :wink:
Гласувам за вот на недоверие :)
teenkopele
10-22-2007, 20:31
Колкото до въпроса в темата - Тедо, за твоята, както и за още няколко теми, все още и ние не сме намерили отговор - защо е изтрита темата и от кого. Същото важи и за някои заключени теми, които когато аз видя, отключвам.
Ще я пусна. :wink:
Въпрос- модерите, назначени от новите собственици, имат ли си понятие от модериране?
teenkopele
10-22-2007, 20:35
[color=blue]...
[b]Гласувам за вот на недоверие :)
Внимавай, че може да получиш някакви санкции. :lol:
krem4et0
10-23-2007, 12:02
Ще я пусна. :wink:
Въпрос- модерите, назначени от новите собственици, имат ли си понятие от модериране?
Нали за това са нзначени. Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.
Anf3tamin4o
10-23-2007, 12:19
А това дали не води до губене на потребители тъй като те питат за проблемите си и следят дадена тема а в един момент тази тема се окаже изтрита от някой "Младши модератор"
Като искат да си прават тема нека да си я напишат да си сложат заглавие и да си я изтрият
Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.
В такива ситуации е по-добре да се въздържиш от коментар вместо да изкарваш на яве същноста на модераторския подбор (който е такъв само тук и никъде другаде) представяйки го като нещо незначително и да се излагаш допълнително.
Другата грешка която правят почти всички модератори тук е да заключват темата веднага след като решението на дадения проблем е било намерено. Да от една страна е добре ...няма да има флууд в темата , но от друга, ако друг потребител е имал същия проблем и даденото решение в еди коя си тема не е довело до задоволителен резултат ....за да поиска помощ или някакво съдействи по разрешаването на проблема той трябва да пусне тема идентична със заключената.
Изчакайте малко ...ден , два ... каква е тази мания за lock на теми , те няма да избягат... първо леко помислете независимо ,че си нямате и идея за какво се говори в дадения раздел който ви е предоставен да модерирате.
Ruthless
10-23-2007, 14:05
Forslor, относно затварянето на темите съм говорил с alex и се разбирахме, че повече няма да се затварят.
krem4et0
10-23-2007, 14:14
Аз лично нямах грам понятие, но с времето свикнах. Въпрос на навик е, а не на неразбиране.
В такива ситуации е по-добре да се въздържиш от коментар вместо да изкарваш на яве същноста на модераторския подбор (който е такъв само тук и никъде другаде) представяйки го като нещо незначително и да се излагаш допълнително.
Другата грешка която правят почти всички модератори тук е да заключват темата веднага след като решението на дадения проблем е било намерено. Да от една страна е добре ...няма да има флууд в темата , но от друга, ако друг потребител е имал същия проблем и даденото решение в еди коя си тема не е довело до задоволителен резултат ....за да поиска помощ или някакво съдействи по разрешаването на проблема той трябва да пусне тема идентична със заключената.
Изчакайте малко ...ден , два ... каква е тази мания за lock на теми , те няма да избягат... първо леко помислете независимо ,че си нямате и идея за какво се говори в дадения раздел който ви е предоставен да модерирате.
Всеки тук знае, че аз си бях обикновен потребител, докато не ми предложиха да стана модератор. Не съм се родила модератор, не съм модерирала и не модерирам на друго място. Доста голяма част от колегите-също. Не смятам, че съм се изложила. А относно дали подборът е добър или не-личи си по свършената(или не) работа от всеки един от нас.
Всеки тук знае, че аз си бях обикновен потребител, докато не ми предложиха да стана модератор.
Съжелявам за този пропуск ,но аз не знам . Не съм длъжен да следя предисторията на всеки юзър, а и не съм искал подобна информация.
Не съм се родила модератор, не съм модерирала и не модерирам на друго място.
Никой не се е родил научен ( не приемаи забележката ми толкова лично) останалото относно къде си модератор или не си не ме интересува.
Доста голяма част от колегите-също.
Това си личи и без да ми го казваш.
Не смятам, че съм се изложила. А относно дали подборът е добър или не-личи си по свършената(или не) работа от всеки един от нас.
Да така е и това си личи .
Не мисля ,че има какво още да изтъквам и оспорвам , пределно ми е ясно за какво става дума :wink:
--------------------------------------------------
Ruthless - Благодаря за инфото. :)
ProstoAz
10-23-2007, 19:26
Въпросът в темата беше решен. Разговорът пое доста различна посока, затова е време да му сложим края (ето, виждате ли какво става, когато тема не се заключи след приключването й?). Само няколко неща ще кажа - в разделите, в които имаше изтрити теми няма "младши модератори". Модераторите се "обучават" за такива преди да бъдат назначени, а след това се наблюдават и ако не се справят просто им се отнемат правата (пример няма да давам, сетете се сами).
Forslor, готино аватарче си сложил... :lol: